Napisano 10 Czerwiec 200519 l Autor Ufff, thanks. Ostatnio troche zajety bywam. Zrobilem fele. Materialy wciaz testowe )) Pzdr,
Napisano 10 Czerwiec 200519 l Autor kome -> ;-) detale nadejdą )) na feldze bedzie logo i takie wyciecie na klapke kryjącą śrubki na oponie bieznik, inny material i z boku dane opony, cierpliwości )) Pzdr,
Napisano 10 Czerwiec 200519 l model świetny.samochód w rzeczywistości powala na kolana!!widziałem piękny jest!!Nissan Murano też niczego sobie.hehe.proponuje pomarańczowo-złoty kolor.
Napisano 10 Czerwiec 200519 l Autko b. ładne tak samo jak model ale czy moge prosić o siateczke felgi?
Napisano 14 Czerwiec 200519 l Autor Hi, Wire felgi w drodze (jak tylko siatke uporządkuje ;-)). Tył: Max shaders + PS: Pzdr,
Napisano 14 Czerwiec 200519 l nice turrok, ale wymien felgi te sa jakis dziwne - moze i fabrycznie takie zapodają ale model IMO niepasują. ps na pomaranczowym wyglada jak zabawka, zostan przy białym ;)
Napisano 14 Czerwiec 200519 l kurde...jak ustawic taki materiał kolpakow...bawilem sie tym troche i nic:(....mzoe dałbysjakiegos screena z parametrami??..oczywscie potraktuj to jako prosbe:)....modelik bardzo ładny...jednak renderki jakby troszke przeswietloone..po za tym...super..pozdro:)
Napisano 14 Czerwiec 200519 l Autor Dzięki, Material felasiek w drodze. :-) Wire felg. (moje nie trzymają do końca proporcji, poprawię): Pzdr,
Napisano 14 Czerwiec 200519 l Własnie dobrze wygląda w pomarańczowym.To w tym białym beznadziejnie wygląda.Biały jest podstawowm kolorem zawsze więc nie jest żadnym ładnym kolorem.
Napisano 14 Czerwiec 200519 l Autor OK, Obiecany mat. feli . (VRay reflections) Testuję kolorki oryginałów i w białym też coś jest. Aczkolwiek u mnie wciąż RED rulezzz ))) Pzdr,
Napisano 14 Czerwiec 200519 l miwt dzial dzial nawet bardzo dobrze dziala;) podobne zdanie co hindus post 60!! :D pozdro
Napisano 14 Czerwiec 200519 l mnie wyskakuje jakis blad ale cos:(...a tak wracajac do modelu..zamierzasz tez modelowac swiatła??
Napisano 16 Czerwiec 200519 l Autor Hi all, miwt -> Plik .mat jest z max'a 7 i uzywa VRay materialow. Może nie masz VRay'a i stad te bledy. Beda swiatla i jakies wnetrze. Jeszcze nie wiem czy detailed. Pzdr,
Napisano 20 Czerwiec 200519 l No fajnie Ci to wyszło :D Teraz zabierasz się chyba za światła? ;) pzdr
Napisano 20 Czerwiec 200519 l Autor Thxs, Tia, wlasnie zacząłem światelka i remodeluje karoserie wokół... (( Nie trzymała ksztaltu i proporcji. Jak mi wyjdzie to od razu sie pochwale )) Pzdr,
Napisano 20 Czerwiec 200519 l nie podoba mi sie kolor (z tego co wiem to jestes "fan" tego koloru;)) i nie podoba mi sie material felgi(ale moge sie mylic bo sie nie znam:)) ogolnie i tak bardzo ladnie pozdro
Napisano 20 Czerwiec 200519 l Ja na mentala stawiam;) Ale zrób mi przysługe i ostateczny render zrób już nie z takim dziwnym lakierem tylko narmalnym metalikiem bo to gryzie
Napisano 21 Czerwiec 200519 l łądny model...lakier bardzo orginalny...i pasuje do tego autka..a tak akpropo..wczoraj wdziałem w zawierciu własnie ten model...tylko ze czarny...powiem ci ze olbrzym!!..poprostu gigantyczne auto:D
Napisano 21 Czerwiec 200519 l To ja też się udzielę i powiem, że mi się podoba modelik bardzo ze względu na to, że modelująż ze zdjęć jest trudno a całość prezentuje się super. Brawa dla autora!! P.S.Ten pomarańczowy kolor dobrze leży tylko popracuj nad światłem bo coś tak jakoś dziwnie w niektórych miejscach ;P
Napisano 21 Czerwiec 200519 l Owww, za duzy specular bloom, na ostatnich renderkach - przesadziles. Za to sam model bardzo daje rady ;] Pzdr
Napisano 21 Czerwiec 200519 l Model jest ok! poki co :) heh mysle ze duzego smaka robisz ludziom . Nim dobrniesz do konca modelowania wszyscy beda przesyceni tymi renderkami. Poluzuj i zostaw pianke na koniec :) pokazuj model bez lakieru . :). Taka jest moja skromna opinia z ktora masz prawo sie nie zgodzic :).
Napisano 21 Czerwiec 200519 l bialy albo czasrny sugeruje zostawic :) u8jecie od tylu pod katem jest najlepsze, ale bialy wyglada troche jak namalowany i jakos zatarte jakby jest wiele rzeczy lini itp, no tak mi sie wydaje.
Napisano 29 Czerwiec 200519 l Autor Thanks )) Ze swiatel mam na razie tyle. (nie idzie latwo) Renderuje w Maxie z VRayem. Oczywiscie prawie zawsze mnie korci i podkrecam lekko w Photoshopie. )) Pzdr,
Napisano 29 Czerwiec 200519 l bardzo ladny model mozesz pokazac siatke?? ja nie cierpie robic swiatel (wnetrza) okropienstwo!! jeszcze raz sueper modelik pozdro
Napisano 30 Czerwiec 200519 l renderki z materiałami bardzo mi sie podobają.Świetny kolorek.Keep working!!