Skocz do zawartości

Rekomendowane odpowiedzi

• Odpowiedzi 85
  • Created
  • Ostatniej odpowiedzi

Top Posters In This Topic

Napisano

kome -> ;-)

detale nadejdą )) na feldze bedzie logo i takie wyciecie na klapke kryjącą śrubki

na oponie bieznik, inny material i z boku dane opony, cierpliwości ))

Pzdr,

Napisano

model świetny.samochód w rzeczywistości powala na kolana!!widziałem piękny jest!!Nissan Murano też niczego sobie.hehe.proponuje pomarańczowo-złoty kolor.

Napisano

nice turrok, ale wymien felgi te sa jakis dziwne - moze i fabrycznie takie zapodają ale model IMO niepasują. ps na pomaranczowym wyglada jak zabawka, zostan przy białym ;)

Napisano

kurde...jak ustawic taki materiał kolpakow...bawilem sie tym troche i nic:(....mzoe dałbysjakiegos screena z parametrami??..oczywscie potraktuj to jako prosbe:)....modelik bardzo ładny...jednak renderki jakby troszke przeswietloone..po za tym...super..pozdro:)

Napisano

Własnie dobrze wygląda w pomarańczowym.To w tym białym beznadziejnie wygląda.Biały jest podstawowm kolorem zawsze więc nie jest żadnym ładnym kolorem.

Napisano

OK,

Obiecany mat. feli .

(VRay reflections)

Testuję kolorki oryginałów i w białym też coś jest.

Aczkolwiek u mnie wciąż RED rulezzz )))

Pzdr,

Napisano

Hi all,

miwt ->

Plik .mat jest z max'a 7 i uzywa VRay materialow.

Może nie masz VRay'a i stad te bledy.

Beda swiatla i jakies wnetrze. Jeszcze nie wiem czy detailed.

Pzdr,

Napisano

Thxs,

Tia, wlasnie zacząłem światelka i remodeluje karoserie wokół... ((

Nie trzymała ksztaltu i proporcji.

Jak mi wyjdzie to od razu sie pochwale ))

Pzdr,

Napisano

nie podoba mi sie kolor (z tego co wiem to jestes "fan" tego koloru;))

i nie podoba mi sie material felgi(ale moge sie mylic bo sie nie znam:))

ogolnie i tak bardzo ladnie

pozdro

Napisano

łądny model...lakier bardzo orginalny...i pasuje do tego autka..a tak akpropo..wczoraj wdziałem w zawierciu własnie ten model...tylko ze czarny...powiem ci ze olbrzym!!..poprostu gigantyczne auto:D

Napisano

To ja też się udzielę i powiem, że mi się podoba modelik bardzo ze względu na to, że modelująż ze zdjęć jest trudno a całość prezentuje się super. Brawa dla autora!! P.S.Ten pomarańczowy kolor dobrze leży tylko popracuj nad światłem bo coś tak jakoś dziwnie w niektórych miejscach ;P

Napisano

Model jest ok! poki co :) heh mysle ze duzego smaka robisz ludziom . Nim dobrniesz do konca modelowania wszyscy beda przesyceni tymi renderkami. Poluzuj i zostaw pianke na koniec :) pokazuj model bez lakieru . :). Taka jest moja skromna opinia z ktora masz prawo sie nie zgodzic :).

Napisano

bialy albo czasrny sugeruje zostawic :) u8jecie od tylu pod katem jest najlepsze, ale bialy wyglada troche jak namalowany i jakos zatarte jakby jest wiele rzeczy lini itp, no tak mi sie wydaje.

Napisano

Thanks ))

Ze swiatel mam na razie tyle. (nie idzie latwo)

Renderuje w Maxie z VRayem.

Oczywiscie prawie zawsze mnie korci i podkrecam lekko w Photoshopie. ))

24_ps.jpg

Pzdr,