Altus Napisano 25 Maj 2005 Share Napisano 25 Maj 2005 super, bardzo mi sie podoba :) Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Knysha Napisano 25 Maj 2005 Share Napisano 25 Maj 2005 No ladnie ladnie - podoba mi sie :). Pracuj dalej. Pzdr Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
JohnZi Napisano 26 Maj 2005 Share Napisano 26 Maj 2005 coraz lepiej, lakierek mi sie podoba... Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Turrok Napisano 10 Czerwiec 2005 Autor Share Napisano 10 Czerwiec 2005 Ufff, thanks. Ostatnio troche zajety bywam. Zrobilem fele. Materialy wciaz testowe )) Pzdr, Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
polka dot Napisano 10 Czerwiec 2005 Share Napisano 10 Czerwiec 2005 bardzo dobrze idzie ale za malo detali, szczegulnie felgi Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Turrok Napisano 10 Czerwiec 2005 Autor Share Napisano 10 Czerwiec 2005 kome -> ;-) detale nadejdą )) na feldze bedzie logo i takie wyciecie na klapke kryjącą śrubki na oponie bieznik, inny material i z boku dane opony, cierpliwości )) Pzdr, Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
giegiel Napisano 10 Czerwiec 2005 Share Napisano 10 Czerwiec 2005 model świetny.samochód w rzeczywistości powala na kolana!!widziałem piękny jest!!Nissan Murano też niczego sobie.hehe.proponuje pomarańczowo-złoty kolor. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
AGmakonts Napisano 10 Czerwiec 2005 Share Napisano 10 Czerwiec 2005 Autko b. ładne tak samo jak model ale czy moge prosić o siateczke felgi? Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Turrok Napisano 14 Czerwiec 2005 Autor Share Napisano 14 Czerwiec 2005 Hi, Wire felgi w drodze (jak tylko siatke uporządkuje ;-)). Tył: Max shaders + PS: Pzdr, Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Hindus Napisano 14 Czerwiec 2005 Share Napisano 14 Czerwiec 2005 nice turrok, ale wymien felgi te sa jakis dziwne - moze i fabrycznie takie zapodają ale model IMO niepasują. ps na pomaranczowym wyglada jak zabawka, zostan przy białym ;) Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
miwt Napisano 14 Czerwiec 2005 Share Napisano 14 Czerwiec 2005 kurde...jak ustawic taki materiał kolpakow...bawilem sie tym troche i nic:(....mzoe dałbysjakiegos screena z parametrami??..oczywscie potraktuj to jako prosbe:)....modelik bardzo ładny...jednak renderki jakby troszke przeswietloone..po za tym...super..pozdro:) Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Turrok Napisano 14 Czerwiec 2005 Autor Share Napisano 14 Czerwiec 2005 Dzięki, Material felasiek w drodze. :-) Wire felg. (moje nie trzymają do końca proporcji, poprawię): Pzdr, Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
giegiel Napisano 14 Czerwiec 2005 Share Napisano 14 Czerwiec 2005 Własnie dobrze wygląda w pomarańczowym.To w tym białym beznadziejnie wygląda.Biały jest podstawowm kolorem zawsze więc nie jest żadnym ładnym kolorem. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Turrok Napisano 14 Czerwiec 2005 Autor Share Napisano 14 Czerwiec 2005 OK, Obiecany mat. feli . (VRay reflections) Testuję kolorki oryginałów i w białym też coś jest. Aczkolwiek u mnie wciąż RED rulezzz ))) Pzdr, Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
miwt Napisano 14 Czerwiec 2005 Share Napisano 14 Czerwiec 2005 oj ten link do felgi nie działa...otwiera sie z bledem:p Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
nielot007 Napisano 14 Czerwiec 2005 Share Napisano 14 Czerwiec 2005 miwt dzial dzial nawet bardzo dobrze dziala;) podobne zdanie co hindus post 60!! :D pozdro Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
AGmakonts Napisano 14 Czerwiec 2005 Share Napisano 14 Czerwiec 2005 Siateczka troche dziwna ale ok, ważne że narenderze wygląda dobrze:) Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
miwt Napisano 14 Czerwiec 2005 Share Napisano 14 Czerwiec 2005 mnie wyskakuje jakis blad ale cos:(...a tak wracajac do modelu..zamierzasz tez modelowac swiatła?? Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Turrok Napisano 16 Czerwiec 2005 Autor Share Napisano 16 Czerwiec 2005 Hi all, miwt -> Plik .mat jest z max'a 7 i uzywa VRay materialow. Może nie masz VRay'a i stad te bledy. Beda swiatla i jakies wnetrze. Jeszcze nie wiem czy detailed. Pzdr, Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Turrok Napisano 20 Czerwiec 2005 Autor Share Napisano 20 Czerwiec 2005 Hi, Parę agresywniejszych ujęć: Pzdr, Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
KamillM Napisano 20 Czerwiec 2005 Share Napisano 20 Czerwiec 2005 No fajnie Ci to wyszło :D Teraz zabierasz się chyba za światła? ;) pzdr Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Turrok Napisano 20 Czerwiec 2005 Autor Share Napisano 20 Czerwiec 2005 Thxs, Tia, wlasnie zacząłem światelka i remodeluje karoserie wokół... (( Nie trzymała ksztaltu i proporcji. Jak mi wyjdzie to od razu sie pochwale )) Pzdr, Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
nielot007 Napisano 20 Czerwiec 2005 Share Napisano 20 Czerwiec 2005 nie podoba mi sie kolor (z tego co wiem to jestes "fan" tego koloru;)) i nie podoba mi sie material felgi(ale moge sie mylic bo sie nie znam:)) ogolnie i tak bardzo ladnie pozdro Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
nonejm Napisano 20 Czerwiec 2005 Share Napisano 20 Czerwiec 2005 powiem ze wypas :] w czym to renderujesz? Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
AGmakonts Napisano 20 Czerwiec 2005 Share Napisano 20 Czerwiec 2005 Ja na mentala stawiam;) Ale zrób mi przysługe i ostateczny render zrób już nie z takim dziwnym lakierem tylko narmalnym metalikiem bo to gryzie Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
chveti Napisano 20 Czerwiec 2005 Share Napisano 20 Czerwiec 2005 nje bo faurei ;] brzydki lakier , ładny model. pozdr. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Fr3d3k Napisano 20 Czerwiec 2005 Share Napisano 20 Czerwiec 2005 lakier jak bombka choinkowa.... Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
miwt Napisano 21 Czerwiec 2005 Share Napisano 21 Czerwiec 2005 łądny model...lakier bardzo orginalny...i pasuje do tego autka..a tak akpropo..wczoraj wdziałem w zawierciu własnie ten model...tylko ze czarny...powiem ci ze olbrzym!!..poprostu gigantyczne auto:D Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
..:: WIKTOR ::.. Napisano 21 Czerwiec 2005 Share Napisano 21 Czerwiec 2005 To ja też się udzielę i powiem, że mi się podoba modelik bardzo ze względu na to, że modelująż ze zdjęć jest trudno a całość prezentuje się super. Brawa dla autora!! P.S.Ten pomarańczowy kolor dobrze leży tylko popracuj nad światłem bo coś tak jakoś dziwnie w niektórych miejscach ;P Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
WToreK Napisano 21 Czerwiec 2005 Share Napisano 21 Czerwiec 2005 Owww, za duzy specular bloom, na ostatnich renderkach - przesadziles. Za to sam model bardzo daje rady ;] Pzdr Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Predator Napisano 21 Czerwiec 2005 Share Napisano 21 Czerwiec 2005 Model jest ok! poki co :) heh mysle ze duzego smaka robisz ludziom . Nim dobrniesz do konca modelowania wszyscy beda przesyceni tymi renderkami. Poluzuj i zostaw pianke na koniec :) pokazuj model bez lakieru . :). Taka jest moja skromna opinia z ktora masz prawo sie nie zgodzic :). Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Conrad Napisano 21 Czerwiec 2005 Share Napisano 21 Czerwiec 2005 bialy albo czasrny sugeruje zostawic :) u8jecie od tylu pod katem jest najlepsze, ale bialy wyglada troche jak namalowany i jakos zatarte jakby jest wiele rzeczy lini itp, no tak mi sie wydaje. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Turrok Napisano 29 Czerwiec 2005 Autor Share Napisano 29 Czerwiec 2005 Thanks )) Ze swiatel mam na razie tyle. (nie idzie latwo) Renderuje w Maxie z VRayem. Oczywiscie prawie zawsze mnie korci i podkrecam lekko w Photoshopie. )) Pzdr, Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
nielot007 Napisano 29 Czerwiec 2005 Share Napisano 29 Czerwiec 2005 bardzo ladny model mozesz pokazac siatke?? ja nie cierpie robic swiatel (wnetrza) okropienstwo!! jeszcze raz sueper modelik pozdro Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Diesel Napisano 29 Czerwiec 2005 Share Napisano 29 Czerwiec 2005 Tak fajny pmysł i wykonanie też niezłe Pozdro:) Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
giegiel Napisano 30 Czerwiec 2005 Share Napisano 30 Czerwiec 2005 renderki z materiałami bardzo mi sie podobają.Świetny kolorek.Keep working!! Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Rekomendowane odpowiedzi