Skocz do zawartości

Featured Replies

Napisano

nareszcie znalazlo sie troche czasu aby zajrzec i cosik zarzucic. praca ma juz z 2tyg troche malo mialem ostatnio czasu.

praca oczywiscie na cgtalkowy konkursik, mimo ze jeszcze 5 dni kontynuowac nie bede, za malo mam na to czasu.

kommentsy tak czy inaczej mile widziane :)

pozdrawiam

Maciek

16.jpg

• Odpowiedzi 25
  • Wyświetleń 3,6k
  • Created
  • Ostatniej odpowiedzi

Top Posters In This Topic

Napisano

Śledziłem temat na forum CG Talk... praca dużo lepsza od mojej (przynajmniej technicznie)... wszystko wyszło ładnie, ale pomysł mi się tak średnio podoba.

Napisano

Witam!.

Wyszło masakrycznie pięknie, to światło i tak dalej a ten koleś, no i pomysł. Jak dla mnie to super. Jak długo to malowałeś ?.

Pozdrawiam!.

Napisano

a ja Ci powiem, ze stac Cie na wiecej :>

Ciekawe czy wygra w tej edycji jakis polak... kto bral udzial ?

Napisano

przyrodzenie by tutej fajnie zagrało.. klimat by sie zrobił bardzij hmm.. wyszukany:) Super, jak zawsze!:)

Napisano

ten listek troszku mi nie pasuje.... ale ja się tam nie znam:)

Supcio

Przyłancam się do pytania: jak długo to malowałeś?

Napisano

hmmm, jak dla mnie jest idealne, jedna z najfajniejszych twoich pracek, moge smialo powiedziec, ze jestes moim faworytem(no moze zaraz po tym dzidziusiu z kosmitą:P)

Napisano

najlepsza praca jąką widziałem od roku

genialne światło i pomysł , nie widziałem prac konkurencji , powinieneś wygrać...

zdradz mi tylko skąd te pomysły......

Napisano

mi sie to podoba, bardziej niz tamte twoje superrealistyczne krajobrazy, poniewaz ma charakter.

postac krawca sprawia wrazenie troche niedokonczonej, zwlaszcza w porownaniu z zaslona, ale i tak fajna praca.

Napisano

super ! powodzenia w konkursie. Ten grubas troche mi przypomina pewnego tanecznego generała z Fallen Art :)

Napisano

Fajne, fajne. Szkoda, ze juz nie bedziesz konczyl bo zapowiada sie super.

Napisano

moja opinie znasz z cgtalku i nie zmienilem zdania, praca mi sie bardoz podoba, podobienstwo postaci do gen. ze sztuki spadania to tylko plus, pozdr

Napisano

mi ta postać bardziej przypomina tego grubego świra z DUNY, ale co tam, to nie ważne liczy się tylko... fakt, że praca jest bardzo dobra i pewnie dlatego jest na frontpejdżu 3dmax`a. Fajnie. BTW 5*

Napisano

świetne!,troche na plaszczu dziwne zielone swiatlo,ale za to na lisciach urocze,widac wpływy mistrzów sprzed wieków:)