Napisano 14 Maj 200520 l nareszcie znalazlo sie troche czasu aby zajrzec i cosik zarzucic. praca ma juz z 2tyg troche malo mialem ostatnio czasu. praca oczywiscie na cgtalkowy konkursik, mimo ze jeszcze 5 dni kontynuowac nie bede, za malo mam na to czasu. 聽 kommentsy tak czy inaczej mile widziane :) pozdrawiam Maciek 聽
Napisano 14 Maj 200520 l 艢ledzi艂em temat na forum CG Talk... praca du偶o lepsza od mojej (przynajmniej technicznie)... wszystko wysz艂o 艂adnie, ale pomys艂 mi si臋 tak 艣rednio podoba.
Napisano 14 Maj 200520 l Witam!. 聽 聽 Wysz艂o masakrycznie pi臋knie, to 艣wiat艂o i tak dalej a ten kole艣, no i pomys艂. Jak dla mnie to super. Jak d艂ugo to malowa艂e艣 ?. 聽 聽 Pozdrawiam!.
Napisano 14 Maj 200520 l a ja Ci powiem, ze stac Cie na wiecej :> 聽 聽 Ciekawe czy wygra w tej edycji jakis polak... kto bral udzial ?
Napisano 14 Maj 200520 l przyrodzenie by tutej fajnie zagra艂o.. klimat by sie zrobi艂 bardzij hmm.. wyszukany:) Super, jak zawsze!:)
Napisano 14 Maj 200520 l ten listek troszku mi nie pasuje.... ale ja si臋 tam nie znam:) Supcio 聽 Przy艂ancam si臋 do pytania: jak d艂ugo to malowa艂e艣?
Napisano 14 Maj 200520 l hmmm, jak dla mnie jest idealne, jedna z najfajniejszych twoich pracek, moge smialo powiedziec, ze jestes moim faworytem(no moze zaraz po tym dzidziusiu z kosmit膮:P)
Napisano 14 Maj 200520 l najlepsza praca j膮k膮 widzia艂em od roku genialne 艣wiat艂o i pomys艂 , nie widzia艂em prac konkurencji , powiniene艣 wygra膰... zdradz mi tylko sk膮d te pomys艂y......
Napisano 15 Maj 200520 l mi sie to podoba, bardziej niz tamte twoje superrealistyczne krajobrazy, poniewaz ma charakter. postac krawca sprawia wrazenie troche niedokonczonej, zwlaszcza w porownaniu z zaslona, ale i tak fajna praca.
Napisano 15 Maj 200520 l fajnie.. naprawde barzdo fajnie o艣wietlone. widac fach w r臋ku.. pozdrawiam.. trzym sie tiger...
Napisano 15 Maj 200520 l super ! powodzenia w konkursie. Ten grubas troche mi przypomina pewnego tanecznego genera艂a z Fallen Art :)
Napisano 15 Maj 200520 l moja opinie znasz z cgtalku i nie zmienilem zdania, praca mi sie bardoz podoba, podobienstwo postaci do gen. ze sztuki spadania to tylko plus, pozdr
Napisano 15 Maj 200520 l mi ta posta膰 bardziej przypomina tego grubego 艣wira z DUNY, ale co tam, to nie wa偶ne liczy si臋 tylko... fakt, 偶e praca jest bardzo dobra i pewnie dlatego jest na frontpejd偶u 3dmax`a. Fajnie. BTW 5*
Napisano 19 Maj 200520 l 艣wietne!,troche na plaszczu dziwne zielone swiatlo,ale za to na lisciach urocze,widac wp艂ywy mistrz贸w sprzed wiek贸w:)
Je艣li chcesz doda膰 odpowied藕, zaloguj si臋 lub zarejestruj nowe konto