Skocz do zawarto艣ci

Featured Replies

Napisano

nareszcie znalazlo sie troche czasu aby zajrzec i cosik zarzucic. praca ma juz z 2tyg troche malo mialem ostatnio czasu.

praca oczywiscie na cgtalkowy konkursik, mimo ze jeszcze 5 dni kontynuowac nie bede, za malo mam na to czasu.

kommentsy tak czy inaczej mile widziane :)

pozdrawiam

Maciek

16.jpg

• Odpowiedzi 25
  • Wy艣wietle艅 3,7k
  • Created
  • Ostatniej odpowiedzi

Top Posters In This Topic

Napisano

艢ledzi艂em temat na forum CG Talk... praca du偶o lepsza od mojej (przynajmniej technicznie)... wszystko wysz艂o 艂adnie, ale pomys艂 mi si臋 tak 艣rednio podoba.

Napisano

Witam!.

Wysz艂o masakrycznie pi臋knie, to 艣wiat艂o i tak dalej a ten kole艣, no i pomys艂. Jak dla mnie to super. Jak d艂ugo to malowa艂e艣 ?.

Pozdrawiam!.

Napisano

a ja Ci powiem, ze stac Cie na wiecej :>

Ciekawe czy wygra w tej edycji jakis polak... kto bral udzial ?

Napisano

przyrodzenie by tutej fajnie zagra艂o.. klimat by sie zrobi艂 bardzij hmm.. wyszukany:) Super, jak zawsze!:)

Napisano

ten listek troszku mi nie pasuje.... ale ja si臋 tam nie znam:)

Supcio

Przy艂ancam si臋 do pytania: jak d艂ugo to malowa艂e艣?

Napisano

hmmm, jak dla mnie jest idealne, jedna z najfajniejszych twoich pracek, moge smialo powiedziec, ze jestes moim faworytem(no moze zaraz po tym dzidziusiu z kosmit膮:P)

Napisano

najlepsza praca j膮k膮 widzia艂em od roku

genialne 艣wiat艂o i pomys艂 , nie widzia艂em prac konkurencji , powiniene艣 wygra膰...

zdradz mi tylko sk膮d te pomys艂y......

Napisano

mi sie to podoba, bardziej niz tamte twoje superrealistyczne krajobrazy, poniewaz ma charakter.

postac krawca sprawia wrazenie troche niedokonczonej, zwlaszcza w porownaniu z zaslona, ale i tak fajna praca.

Napisano

super ! powodzenia w konkursie. Ten grubas troche mi przypomina pewnego tanecznego genera艂a z Fallen Art :)

Napisano

Fajne, fajne. Szkoda, ze juz nie bedziesz konczyl bo zapowiada sie super.

Napisano

moja opinie znasz z cgtalku i nie zmienilem zdania, praca mi sie bardoz podoba, podobienstwo postaci do gen. ze sztuki spadania to tylko plus, pozdr

Napisano

mi ta posta膰 bardziej przypomina tego grubego 艣wira z DUNY, ale co tam, to nie wa偶ne liczy si臋 tylko... fakt, 偶e praca jest bardzo dobra i pewnie dlatego jest na frontpejd偶u 3dmax`a. Fajnie. BTW 5*

Napisano

艣wietne!,troche na plaszczu dziwne zielone swiatlo,ale za to na lisciach urocze,widac wp艂ywy mistrz贸w sprzed wiek贸w:)

Je艣li chcesz doda膰 odpowied藕, zaloguj si臋 lub zarejestruj nowe konto

Powiadomienie o plikach cookie

Wykorzystujemy cookies. Przeczytaj wi臋cej Polityka prywatno艣ci