Napisano 14 Maj 200519 l nareszcie znalazlo sie troche czasu aby zajrzec i cosik zarzucic. praca ma juz z 2tyg troche malo mialem ostatnio czasu. praca oczywiscie na cgtalkowy konkursik, mimo ze jeszcze 5 dni kontynuowac nie bede, za malo mam na to czasu. kommentsy tak czy inaczej mile widziane :) pozdrawiam Maciek
Napisano 14 Maj 200519 l Śledziłem temat na forum CG Talk... praca dużo lepsza od mojej (przynajmniej technicznie)... wszystko wyszło ładnie, ale pomysł mi się tak średnio podoba.
Napisano 14 Maj 200519 l Witam!. Wyszło masakrycznie pięknie, to światło i tak dalej a ten koleś, no i pomysł. Jak dla mnie to super. Jak długo to malowałeś ?. Pozdrawiam!.
Napisano 14 Maj 200519 l a ja Ci powiem, ze stac Cie na wiecej :> Ciekawe czy wygra w tej edycji jakis polak... kto bral udzial ?
Napisano 14 Maj 200519 l przyrodzenie by tutej fajnie zagrało.. klimat by sie zrobił bardzij hmm.. wyszukany:) Super, jak zawsze!:)
Napisano 14 Maj 200519 l ten listek troszku mi nie pasuje.... ale ja się tam nie znam:) Supcio Przyłancam się do pytania: jak długo to malowałeś?
Napisano 14 Maj 200519 l hmmm, jak dla mnie jest idealne, jedna z najfajniejszych twoich pracek, moge smialo powiedziec, ze jestes moim faworytem(no moze zaraz po tym dzidziusiu z kosmitą:P)
Napisano 14 Maj 200519 l najlepsza praca jąką widziałem od roku genialne światło i pomysł , nie widziałem prac konkurencji , powinieneś wygrać... zdradz mi tylko skąd te pomysły......
Napisano 15 Maj 200519 l mi sie to podoba, bardziej niz tamte twoje superrealistyczne krajobrazy, poniewaz ma charakter. postac krawca sprawia wrazenie troche niedokonczonej, zwlaszcza w porownaniu z zaslona, ale i tak fajna praca.
Napisano 15 Maj 200519 l fajnie.. naprawde barzdo fajnie oświetlone. widac fach w ręku.. pozdrawiam.. trzym sie tiger...
Napisano 15 Maj 200519 l super ! powodzenia w konkursie. Ten grubas troche mi przypomina pewnego tanecznego generała z Fallen Art :)
Napisano 15 Maj 200519 l moja opinie znasz z cgtalku i nie zmienilem zdania, praca mi sie bardoz podoba, podobienstwo postaci do gen. ze sztuki spadania to tylko plus, pozdr
Napisano 15 Maj 200519 l mi ta postać bardziej przypomina tego grubego świra z DUNY, ale co tam, to nie ważne liczy się tylko... fakt, że praca jest bardzo dobra i pewnie dlatego jest na frontpejdżu 3dmax`a. Fajnie. BTW 5*
Napisano 19 Maj 200519 l świetne!,troche na plaszczu dziwne zielone swiatlo,ale za to na lisciach urocze,widac wpływy mistrzów sprzed wieków:)