Napisano 15 Maj 200519 l Witam, taka moda n akomorki zapanowala wiec musze swoje 3 grosze dozucic :) Modelujes sobie moje cacuszko ( to jest cso a nie te kiczowate Ericsoony I nokie :) Moto e398: Ponizej referka i zaczatek klawikordu.
Napisano 15 Maj 200519 l No nie jest zle, ale nalezaloby popracowac nad niektorymi chamferami. heh... rozpoczalem jakas lawine komorek. :D edit: Te dwa wglebienia na guziki po obu stronach joga to chyba nie tak wygladaja...
Napisano 15 Maj 200519 l nie no narazie spoko. A ja postanowilem jak wszyscy to wszyscy tez zrobie sobie telefon w wolnym czasie ale nie zrobi wipa tylko odrazu dinisched. PS:piekny telefon wybrales :)
Napisano 15 Maj 200519 l Oj sie porobilo :D. Teraz kazdy jakas kom dorwie i bedzie dziergal ;). Jak narazie malutko, ale pracuj :). Pzdr
Napisano 16 Maj 200519 l Autor RA - bledy z chamferami są bo dopiero wczoraj dzieki wskazowce kindusa (powiedzial: chamfer) skapowalem o co chodzi w MS ... :) DonVIto - co nie ? Chyba najfajniejsza po V3 Motorolka Lt.Knysha - Spoko robi się i sie zrobi
Napisano 16 Maj 200519 l no cześć !!! ładny pozatek jak u mnie a potem sie zamotałem :/ wydaje mi sie xze miejsca gdzie zrobiłes dziurku na guziki w klawiaturze troche inne są .. takie zagłębione powinny byc.. a tak pozatym ciekawe czy ktos dogoni guru_RA ?? :)
Napisano 16 Maj 200519 l Autor Przyciski już zmienilem :) siateczka bedzie wieczorem :) ale ja nie jestem RA nie bedzie ona taka ladna :)
Napisano 16 Maj 200519 l a tak pozatym ciekawe czy ktos dogoni guru_RA ?? :) jużgo chris wziął ;) hehe... zawsze bylem slaby w biegach. :D
Napisano 16 Maj 200519 l Alez nic sie nie stalo, trzeba zyc dalej... Chris rzucil rekawice, ja ja podnioslem. hehe :D
Napisano 16 Maj 200519 l Autor Zlota anegdotka RA :) Zobaczycie ja was obu zniszcze jak tylko ktos mi z materialami pomoze :)
Napisano 16 Maj 200519 l Autor i kolejny jak wrażenia widac jeszcze bledy ale bede je poprawial od koniec
Napisano 17 Maj 200519 l - coś się dzieje na przycisku '5', przy tej wypustce - wydaje mi się, że są nierówne odległości między przyciskami, ale mogę się mylić A ogólnie to spoko ;) Pozdr ;]
Napisano 17 Maj 200519 l Mozesz pokazac siatke? Aaa... i czemu jog jest na plaskiem powierzchni, a nie we wklesnieciu?
Napisano 17 Maj 200519 l Autor RA- tak szczerze to nie mam pojecia jak to zrobic :) chudy - samo sie tak jakos robi :)
Napisano 17 Maj 200519 l hmmmm widze ze niektore czesci sa lp:) aha i czemu dajesz siatke z ms;) modelki bardzo ladny..... pozdro
Napisano 17 Maj 200519 l Autor MS jest tylko w kwadraciku z dzojsticzkiem zapomnialem wylazcyc :) Edit: next updejt PS: Teraz to beda jazzy bo nie wiem jak zrobic gore :|
Napisano 17 Maj 200519 l Autor Kurde mam maly kryzys utknalem a komp juz nie wyrabia komfort pracy = 0 Musze jakos wybrnac ;)
Napisano 17 Maj 200519 l moze hiduj elementy ktore juz zrobiles? poza tym troche nie rozumiem czemu tak zageszczasz siatke na przyciskach itp. skoro ms zrobilby to samo i mniej poly byloby w viewpocie :)
Napisano 18 Maj 200519 l Autor NIe no nie zkoncze tego Niec mi nie wyhodzi. NIe wychodzi mi dol nie wychodza mi boki... chyba se wzialem za trudny telefon :( EDIT: Postanowilem sie nie poddawac i zaczalem obudowe życzcie mi powodzenia i może cos z tego będzie :)
Napisano 19 Maj 200519 l Autor No wzialem sie w sobie i w koncu zrobilem zaczatek boku ktory mnie zadowala tera bedzie juz z gorki jak myslicie? :)
Napisano 19 Maj 200519 l A mnie ciagle drazni brak wglebienia dla jog'a... :/ edit: Ale sie zgralismy nielot. :D
Napisano 19 Maj 200519 l joy'a musisz zrobic aby on byl na wkleslym a nie na plskim!!L( a tak po za tym bardzo fajnie
Napisano 19 Maj 200519 l Autor Joya zostawiam na koniec! :P Jedyny element z ktorym mam lekki problem
Napisano 20 Maj 200519 l Autor Kolejny postęp ... PS Sciska mnie jak myśle że muszę zrobic ta gore i dol :)
Napisano 21 Maj 200519 l No fajnie to wygląda, ale chyba te przyciski obok joya mają za 'miękkie' krawędzie ;) pzdr
Napisano 21 Maj 200519 l no tez tak mysle te przyciski sa zbyt zaokraglone, a tak to spoko, powodzenia w dalszej pracy
Napisano 21 Maj 200519 l Wygląda jakby leżała pod dziwnym kątem :| jakby z widoku User... no, ale może mi się coś wzrok plącze ;] Napewno wszędzie włączyłeś MS? Bo teraz niektóre krawędzie aż za ostre są... Pzdr
Napisano 5 Czerwiec 200519 l Autor Dobra wkoncu czas na maly apdejt. Po 7 dnich walki z siatka tylu zniszczylem go (bo nie wytrzymalem :) i zaczalem od nowa w 1 godzine wyszedl 2 razy lepszy :P P.S Literka M do poprawy :)
Napisano 5 Czerwiec 200519 l Po 7 dnich walki z siatka tylu zniszczylem go (bo nie wytrzymalem :) i zaczalem od nowa w 1 godzine wyszedl 2 razy lepszy :P to tak jest często :] jak masz poprawiać to najlepiej zacznij od nowa ;) a co do modeliku to fajnie wygląda tylko robisz trochu wolno :P
Napisano 5 Czerwiec 200519 l Autor Bo wiesz hindus jeszcze mnie do gier ciagnie :P i szkola musze poprawic trzy tróje do konca roku :) Troszke to spowalnia :)
Napisano 5 Czerwiec 200519 l Hej, bardzo fajny modelik, a ja chciałbym się zapytać o ustawienia renderingu (to vray, nie? :D).Uczę się vraya, i bardzo mi się podoba ten przedostatni render. Taki czysty :D Mógłbyś podać wszystko, co istotne w GI itd. ?
Napisano 5 Czerwiec 200519 l Autor Proponuje videotutek o vRayu na 3d-Palace :) A tak to nie bawilem sie ustawieniami bo nie ma po co :) Jak model bedzie cacy to wtedy :P
Napisano 7 Czerwiec 200519 l będziesz na to nakładał meshsmoth? Cicekawe jak się siatka pokręci na znaczku motoroli?
Napisano 7 Czerwiec 200519 l To moze byc ciekawe... :D Pozatym, DraB, zoptymalizuj siatke w okolicach otworow wentylacyjnych... Zbedne polygony... :) ALE... musze ci powiedzec DraB, ze zrobiles wielki skok dla ludzkosci robiac ten telefon. Gratuluje nowych skill'ow. :D Zdobywasz je w Sims'owym tepie... :)
Napisano 8 Czerwiec 200519 l Autor Bacry - literka M to osobny obiekt :P RA - kurcze jak miło to usłuszeć. Wzruszylem sie. I mam takie pytanie co to jest to serduszko na twoim avatarze? :)
Napisano 30 Czerwiec 200519 l Bardzo mnie ciekawi jedna rzecz. Na fotce którą dałeś przy zakładaniu topic-u widać że wokół jog-a jest wgłębienie zachodzące na przyciski nad nim i pod nim... no i ma dość oste krawędzie. U Ciebie tego nie ma, ale i tak jestem pełen podziwu! Poprostu chylę czoła!