Skocz do zawartości

Featured Replies

Napisano

Witam, taka moda n akomorki zapanowala wiec musze swoje 3 grosze dozucic :) Modelujes sobie moje cacuszko ( to jest cso a nie te kiczowate Ericsoony I nokie :) Moto e398: Ponizej referka i zaczatek klawikordu.

5848motimage9ge.jpg

moto11co.jpg

• Odpowiedzi 68
  • Wyświetleń 6,8k
  • Created
  • Ostatniej odpowiedzi

Top Posters In This Topic

Napisano

No nie jest zle, ale nalezaloby popracowac nad niektorymi chamferami.

heh... rozpoczalem jakas lawine komorek. :D

edit:

Te dwa wglebienia na guziki po obu stronach joga to chyba nie tak wygladaja...

Napisano

nie no narazie spoko. A ja postanowilem jak wszyscy to wszyscy tez zrobie sobie telefon w wolnym czasie ale nie zrobi wipa tylko odrazu dinisched.

PS:piekny telefon wybrales :)

Napisano

Oj sie porobilo :D. Teraz kazdy jakas kom dorwie i bedzie dziergal ;). Jak narazie malutko, ale pracuj :). Pzdr

Napisano
  • Autor

RA - bledy z chamferami są bo dopiero wczoraj dzieki wskazowce kindusa (powiedzial: chamfer) skapowalem o co chodzi w MS ... :)

DonVIto - co nie ? Chyba najfajniejsza po V3 Motorolka

Lt.Knysha - Spoko robi się i sie zrobi

Napisano

Modelik pierwsza klasa, chetnie zobaczył bym siateczkę,

Napisano

no cześć !!!

ładny pozatek jak u mnie a potem sie zamotałem :/ wydaje mi sie xze miejsca gdzie zrobiłes dziurku na guziki w klawiaturze troche inne są .. takie zagłębione powinny byc..

a tak pozatym ciekawe czy ktos dogoni guru_RA ?? :)

Napisano
  • Autor

Przyciski już zmienilem :) siateczka bedzie wieczorem :) ale ja nie jestem RA nie bedzie ona taka ladna :)

Napisano
a tak pozatym ciekawe czy ktos dogoni guru_RA ?? :)
jużgo chris wziął ;)

hehe... zawsze bylem slaby w biegach. :D

Napisano

bez urazy RA wziął cie renderem i shaderkami :P model i tak masz lepszy ;)

Napisano

Alez nic sie nie stalo, trzeba zyc dalej... Chris rzucil rekawice, ja ja podnioslem. hehe :D

Napisano
  • Autor

Zlota anegdotka RA :) Zobaczycie ja was obu zniszcze jak tylko ktos mi z materialami pomoze :)

Napisano
  • Autor

i kolejny jak wrażenia widac jeszcze bledy ale bede je poprawial od koniec

moto16ta.jpg

Napisano

- coś się dzieje na przycisku '5', przy tej wypustce

- wydaje mi się, że są nierówne odległości między przyciskami, ale mogę się mylić

A ogólnie to spoko ;)

Pozdr ;]

Napisano

Mozesz pokazac siatke?

Aaa... i czemu jog jest na plaskiem powierzchni, a nie we wklesnieciu?

Napisano
  • Autor

RA- tak szczerze to nie mam pojecia jak to zrobic :)

chudy - samo sie tak jakos robi :)

Napisano
  • Autor

MS jest tylko w kwadraciku z dzojsticzkiem zapomnialem wylazcyc :)

Edit: next updejt

PS: Teraz to beda jazzy bo nie wiem jak zrobic gore :|

moto11mn.jpg

Napisano
  • Autor

Kurde mam maly kryzys utknalem a komp juz nie wyrabia komfort pracy = 0 Musze jakos wybrnac ;)

Napisano

moze hiduj elementy ktore juz zrobiles? poza tym troche nie rozumiem czemu tak zageszczasz siatke na przyciskach itp. skoro ms zrobilby to samo i mniej poly byloby w viewpocie :)

Napisano
  • Autor

NIe no nie zkoncze tego Niec mi nie wyhodzi. NIe wychodzi mi dol nie wychodza mi boki... chyba se wzialem za trudny telefon :(

EDIT: Postanowilem sie nie poddawac i zaczalem obudowe życzcie mi powodzenia i może cos z tego będzie :)

Napisano
  • Autor

No wzialem sie w sobie i w koncu zrobilem zaczatek boku ktory mnie zadowala tera bedzie juz z gorki jak myslicie? :)

moto14qr.jpg

Napisano

A mnie ciagle drazni brak wglebienia dla jog'a... :/

edit:

Ale sie zgralismy nielot. :D

Napisano
  • Autor

Joya zostawiam na koniec! :P Jedyny element z ktorym mam lekki problem

Napisano
  • Autor

Kolejny postęp ...

PS Sciska mnie jak myśle że muszę zrobic ta gore i dol :)

moto13db.jpg

Napisano

No fajnie to wygląda, ale chyba te przyciski obok joya mają za 'miękkie' krawędzie ;)

pzdr

Napisano

no tez tak mysle te przyciski sa zbyt zaokraglone, a tak to spoko, powodzenia w dalszej pracy

Napisano

Wygląda jakby leżała pod dziwnym kątem :| jakby z widoku User... no, ale może mi się coś wzrok plącze ;]

Napewno wszędzie włączyłeś MS? Bo teraz niektóre krawędzie aż za ostre są...

Pzdr

Napisano
  • Autor

Dobra wkoncu czas na maly apdejt. Po 7 dnich walki z siatka tylu zniszczylem go (bo nie wytrzymalem :) i zaczalem od nowa w 1 godzine wyszedl 2 razy lepszy :P

P.S Literka M do poprawy :)

beztytuu7ai.jpg

Napisano
Po 7 dnich walki z siatka tylu zniszczylem go (bo nie wytrzymalem :) i zaczalem od nowa w 1 godzine wyszedl 2 razy lepszy :P
to tak jest często :] jak masz poprawiać to najlepiej zacznij od nowa ;) a co do modeliku to fajnie wygląda tylko robisz trochu wolno :P
Napisano
  • Autor

Bo wiesz hindus jeszcze mnie do gier ciagnie :P i szkola musze poprawic trzy tróje do konca roku :) Troszke to spowalnia :)

Napisano

Hej, bardzo fajny modelik, a ja chciałbym się zapytać o ustawienia renderingu (to vray, nie? :D).Uczę się vraya, i bardzo mi się podoba ten przedostatni render. Taki czysty :D Mógłbyś podać wszystko, co istotne w GI itd. ?

Napisano
  • Autor

Proponuje videotutek o vRayu na 3d-Palace :)

A tak to nie bawilem sie ustawieniami bo nie ma po co :) Jak model bedzie cacy to wtedy :P

Napisano

To moze byc ciekawe... :D

Pozatym, DraB, zoptymalizuj siatke w okolicach otworow wentylacyjnych... Zbedne polygony... :)

ALE... musze ci powiedzec DraB, ze zrobiles wielki skok dla ludzkosci robiac ten telefon. Gratuluje nowych skill'ow. :D

Zdobywasz je w Sims'owym tepie... :)

Napisano
  • Autor

Bacry - literka M to osobny obiekt :P

RA - kurcze jak miło to usłuszeć. Wzruszylem sie. I mam takie pytanie co to jest to serduszko na twoim avatarze? :)

Napisano

heh... zamilowanie do modelowania telefonow. :P

Napisano

Bardzo mnie ciekawi jedna rzecz. Na fotce którą dałeś przy zakładaniu topic-u widać że wokół jog-a jest wgłębienie zachodzące na przyciski nad nim i pod nim... no i ma dość oste krawędzie. U Ciebie tego nie ma, ale i tak jestem pełen podziwu! Poprostu chylę czoła!