DraB Napisano 15 Maj 2005 Share Napisano 15 Maj 2005 Witam, taka moda n akomorki zapanowala wiec musze swoje 3 grosze dozucic :) Modelujes sobie moje cacuszko ( to jest cso a nie te kiczowate Ericsoony I nokie :) Moto e398: Ponizej referka i zaczatek klawikordu. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
RA Napisano 15 Maj 2005 Share Napisano 15 Maj 2005 No nie jest zle, ale nalezaloby popracowac nad niektorymi chamferami. heh... rozpoczalem jakas lawine komorek. :D edit: Te dwa wglebienia na guziki po obu stronach joga to chyba nie tak wygladaja... Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
DonVito Corleone Napisano 15 Maj 2005 Share Napisano 15 Maj 2005 nie no narazie spoko. A ja postanowilem jak wszyscy to wszyscy tez zrobie sobie telefon w wolnym czasie ale nie zrobi wipa tylko odrazu dinisched. PS:piekny telefon wybrales :) Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Knysha Napisano 15 Maj 2005 Share Napisano 15 Maj 2005 Oj sie porobilo :D. Teraz kazdy jakas kom dorwie i bedzie dziergal ;). Jak narazie malutko, ale pracuj :). Pzdr Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
DraB Napisano 16 Maj 2005 Autor Share Napisano 16 Maj 2005 RA - bledy z chamferami są bo dopiero wczoraj dzieki wskazowce kindusa (powiedzial: chamfer) skapowalem o co chodzi w MS ... :) DonVIto - co nie ? Chyba najfajniejsza po V3 Motorolka Lt.Knysha - Spoko robi się i sie zrobi Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Ser Napisano 16 Maj 2005 Share Napisano 16 Maj 2005 Modelik pierwsza klasa, chetnie zobaczył bym siateczkę, Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
technoon Napisano 16 Maj 2005 Share Napisano 16 Maj 2005 no cześć !!! ładny pozatek jak u mnie a potem sie zamotałem :/ wydaje mi sie xze miejsca gdzie zrobiłes dziurku na guziki w klawiaturze troche inne są .. takie zagłębione powinny byc.. a tak pozatym ciekawe czy ktos dogoni guru_RA ?? :) Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Hindus Napisano 16 Maj 2005 Share Napisano 16 Maj 2005 a tak pozatym ciekawe czy ktos dogoni guru_RA ?? :) jużgo chris wziął ;) Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
DraB Napisano 16 Maj 2005 Autor Share Napisano 16 Maj 2005 Przyciski już zmienilem :) siateczka bedzie wieczorem :) ale ja nie jestem RA nie bedzie ona taka ladna :) Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
RA Napisano 16 Maj 2005 Share Napisano 16 Maj 2005 a tak pozatym ciekawe czy ktos dogoni guru_RA ?? :) jużgo chris wziął ;) hehe... zawsze bylem slaby w biegach. :D Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Hindus Napisano 16 Maj 2005 Share Napisano 16 Maj 2005 bez urazy RA wziął cie renderem i shaderkami :P model i tak masz lepszy ;) Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
RA Napisano 16 Maj 2005 Share Napisano 16 Maj 2005 Alez nic sie nie stalo, trzeba zyc dalej... Chris rzucil rekawice, ja ja podnioslem. hehe :D Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
DraB Napisano 16 Maj 2005 Autor Share Napisano 16 Maj 2005 Zlota anegdotka RA :) Zobaczycie ja was obu zniszcze jak tylko ktos mi z materialami pomoze :) Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
DraB Napisano 16 Maj 2005 Autor Share Napisano 16 Maj 2005 Uwaga leci maly updejt Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
DraB Napisano 16 Maj 2005 Autor Share Napisano 16 Maj 2005 i kolejny jak wrażenia widac jeszcze bledy ale bede je poprawial od koniec Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
KamillM Napisano 17 Maj 2005 Share Napisano 17 Maj 2005 - coś się dzieje na przycisku '5', przy tej wypustce - wydaje mi się, że są nierówne odległości między przyciskami, ale mogę się mylić A ogólnie to spoko ;) Pozdr ;] Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
DraB Napisano 17 Maj 2005 Autor Share Napisano 17 Maj 2005 LEci zaczątek obudowy Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
RA Napisano 17 Maj 2005 Share Napisano 17 Maj 2005 Mozesz pokazac siatke? Aaa... i czemu jog jest na plaskiem powierzchni, a nie we wklesnieciu? Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
chudy Napisano 17 Maj 2005 Share Napisano 17 Maj 2005 moge wiedziec jak nadajecie grubosc telefonom?? Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
DraB Napisano 17 Maj 2005 Autor Share Napisano 17 Maj 2005 RA- tak szczerze to nie mam pojecia jak to zrobic :) chudy - samo sie tak jakos robi :) Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
DraB Napisano 17 Maj 2005 Autor Share Napisano 17 Maj 2005 Macie siateczke. W porównaniu z RA to jes żałosne ;| Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
nielot007 Napisano 17 Maj 2005 Share Napisano 17 Maj 2005 hmmmm widze ze niektore czesci sa lp:) aha i czemu dajesz siatke z ms;) modelki bardzo ladny..... pozdro Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
DraB Napisano 17 Maj 2005 Autor Share Napisano 17 Maj 2005 MS jest tylko w kwadraciku z dzojsticzkiem zapomnialem wylazcyc :) Edit: next updejt PS: Teraz to beda jazzy bo nie wiem jak zrobic gore :| Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
RA Napisano 17 Maj 2005 Share Napisano 17 Maj 2005 chudy Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
MalwiX Napisano 17 Maj 2005 Share Napisano 17 Maj 2005 joy wydaje się zbyt mały. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
DraB Napisano 17 Maj 2005 Autor Share Napisano 17 Maj 2005 Oczywiscie RA ;) Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
DraB Napisano 17 Maj 2005 Autor Share Napisano 17 Maj 2005 Kurde mam maly kryzys utknalem a komp juz nie wyrabia komfort pracy = 0 Musze jakos wybrnac ;) Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
GRiPi Napisano 17 Maj 2005 Share Napisano 17 Maj 2005 moze hiduj elementy ktore juz zrobiles? poza tym troche nie rozumiem czemu tak zageszczasz siatke na przyciskach itp. skoro ms zrobilby to samo i mniej poly byloby w viewpocie :) Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
DraB Napisano 18 Maj 2005 Autor Share Napisano 18 Maj 2005 NIe no nie zkoncze tego Niec mi nie wyhodzi. NIe wychodzi mi dol nie wychodza mi boki... chyba se wzialem za trudny telefon :( EDIT: Postanowilem sie nie poddawac i zaczalem obudowe życzcie mi powodzenia i może cos z tego będzie :) Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
DraB Napisano 19 Maj 2005 Autor Share Napisano 19 Maj 2005 No wzialem sie w sobie i w koncu zrobilem zaczatek boku ktory mnie zadowala tera bedzie juz z gorki jak myslicie? :) Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
RA Napisano 19 Maj 2005 Share Napisano 19 Maj 2005 A mnie ciagle drazni brak wglebienia dla jog'a... :/ edit: Ale sie zgralismy nielot. :D Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
nielot007 Napisano 19 Maj 2005 Share Napisano 19 Maj 2005 joy'a musisz zrobic aby on byl na wkleslym a nie na plskim!!L( a tak po za tym bardzo fajnie Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
DraB Napisano 19 Maj 2005 Autor Share Napisano 19 Maj 2005 Joya zostawiam na koniec! :P Jedyny element z ktorym mam lekki problem Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
DraB Napisano 20 Maj 2005 Autor Share Napisano 20 Maj 2005 Kolejny postęp ... PS Sciska mnie jak myśle że muszę zrobic ta gore i dol :) Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
KamillM Napisano 21 Maj 2005 Share Napisano 21 Maj 2005 No fajnie to wygląda, ale chyba te przyciski obok joya mają za 'miękkie' krawędzie ;) pzdr Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
JohnZi Napisano 21 Maj 2005 Share Napisano 21 Maj 2005 no tez tak mysle te przyciski sa zbyt zaokraglone, a tak to spoko, powodzenia w dalszej pracy Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
DraB Napisano 21 Maj 2005 Autor Share Napisano 21 Maj 2005 Mała nowość - Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
KamillM Napisano 21 Maj 2005 Share Napisano 21 Maj 2005 Wygląda jakby leżała pod dziwnym kątem :| jakby z widoku User... no, ale może mi się coś wzrok plącze ;] Napewno wszędzie włączyłeś MS? Bo teraz niektóre krawędzie aż za ostre są... Pzdr Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
DraB Napisano 22 Maj 2005 Autor Share Napisano 22 Maj 2005 nie no co ty nie chcialo mi sie już :) ms jest tylko na tyle Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
DraB Napisano 5 Czerwiec 2005 Autor Share Napisano 5 Czerwiec 2005 Dobra wkoncu czas na maly apdejt. Po 7 dnich walki z siatka tylu zniszczylem go (bo nie wytrzymalem :) i zaczalem od nowa w 1 godzine wyszedl 2 razy lepszy :P P.S Literka M do poprawy :) Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Hindus Napisano 5 Czerwiec 2005 Share Napisano 5 Czerwiec 2005 Po 7 dnich walki z siatka tylu zniszczylem go (bo nie wytrzymalem :) i zaczalem od nowa w 1 godzine wyszedl 2 razy lepszy :P to tak jest często :] jak masz poprawiać to najlepiej zacznij od nowa ;) a co do modeliku to fajnie wygląda tylko robisz trochu wolno :P Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
DraB Napisano 5 Czerwiec 2005 Autor Share Napisano 5 Czerwiec 2005 Bo wiesz hindus jeszcze mnie do gier ciagnie :P i szkola musze poprawic trzy tróje do konca roku :) Troszke to spowalnia :) Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Mkbart Napisano 5 Czerwiec 2005 Share Napisano 5 Czerwiec 2005 Hej, bardzo fajny modelik, a ja chciałbym się zapytać o ustawienia renderingu (to vray, nie? :D).Uczę się vraya, i bardzo mi się podoba ten przedostatni render. Taki czysty :D Mógłbyś podać wszystko, co istotne w GI itd. ? Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
DraB Napisano 5 Czerwiec 2005 Autor Share Napisano 5 Czerwiec 2005 Proponuje videotutek o vRayu na 3d-Palace :) A tak to nie bawilem sie ustawieniami bo nie ma po co :) Jak model bedzie cacy to wtedy :P Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
DraB Napisano 7 Czerwiec 2005 Autor Share Napisano 7 Czerwiec 2005 Dla odmiany siateczka :) Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Bacry Napisano 7 Czerwiec 2005 Share Napisano 7 Czerwiec 2005 będziesz na to nakładał meshsmoth? Cicekawe jak się siatka pokręci na znaczku motoroli? Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
RA Napisano 7 Czerwiec 2005 Share Napisano 7 Czerwiec 2005 To moze byc ciekawe... :D Pozatym, DraB, zoptymalizuj siatke w okolicach otworow wentylacyjnych... Zbedne polygony... :) ALE... musze ci powiedzec DraB, ze zrobiles wielki skok dla ludzkosci robiac ten telefon. Gratuluje nowych skill'ow. :D Zdobywasz je w Sims'owym tepie... :) Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
DraB Napisano 8 Czerwiec 2005 Autor Share Napisano 8 Czerwiec 2005 Bacry - literka M to osobny obiekt :P RA - kurcze jak miło to usłuszeć. Wzruszylem sie. I mam takie pytanie co to jest to serduszko na twoim avatarze? :) Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
RA Napisano 8 Czerwiec 2005 Share Napisano 8 Czerwiec 2005 heh... zamilowanie do modelowania telefonow. :P Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
kajtom Napisano 30 Czerwiec 2005 Share Napisano 30 Czerwiec 2005 Bardzo mnie ciekawi jedna rzecz. Na fotce którą dałeś przy zakładaniu topic-u widać że wokół jog-a jest wgłębienie zachodzące na przyciski nad nim i pod nim... no i ma dość oste krawędzie. U Ciebie tego nie ma, ale i tak jestem pełen podziwu! Poprostu chylę czoła! Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Rekomendowane odpowiedzi