Cpt.Obvious Napisano 26 Maj 2005 Share Napisano 26 Maj 2005 taki tam matt paint, z lenistwa niedokonczony. polowa pracki to fotki of kors, takze poskladalem to i na tym domalowalem reszte (kamienie, szpikulce, czesc chmur i czesc bg). cosik mi sie w pracy nie widzi ale narazie ja odkladam, no i takze temu zarzucam zeby posluchac czegos od was :) Maciek Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Łukasz Burnet Napisano 26 Maj 2005 Share Napisano 26 Maj 2005 kurde modemowy transfer, ale sie wczytuje :/ fajna pracka to chyba standard, te wystajace szpikulce moze nieco zbyt blade, bo sa dosyc blisko w sumie. Jak to jest z kolorkiem , w miejscach oswietlonych powinien miec wieksze nasycenie ? pozdrawiam Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
SansSerif Napisano 26 Maj 2005 Share Napisano 26 Maj 2005 Bardzo ladne. Troche ciezko zalapac perspektywe, nie do konca czuje sie czy pochylenie szpicow to zludzenie perspektywy czy faktyczne ulozenie. Ciekawa kompocycja - wystepek skalny po lewej kontra chmury po prawej. Ladne kolorystycznie. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
DeeXteR Napisano 26 Maj 2005 Share Napisano 26 Maj 2005 priti of kors :) Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Hindus Napisano 26 Maj 2005 Share Napisano 26 Maj 2005 wspaniała robota - jak zwykle zresztą , widze takie prace i mnie normalnie szlak trafia :/ możesz wytłumaczyć jak ty robisz te chmury na niebie ? we wszystkich twoich pracach po prostu wyglądają kosmicznie :/ napisz cosik please. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
h4sh Napisano 26 Maj 2005 Share Napisano 26 Maj 2005 niezle. wiesz ze dobry matt painter zarabia ponad 3 razy wiecej od dobrego modelera/animatora? tak trzymac :] ps. skoncz ten szpikulec z lewej strony w tle, troche niewyrazny Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Hindus Napisano 27 Maj 2005 Share Napisano 27 Maj 2005 powiedz mi lepiej jak żeś te chmury wyczesał :/ :/ arrrrrrghhhhhhhhhhh...już ślinotoku dostaje.. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
giorgione Napisano 27 Maj 2005 Share Napisano 27 Maj 2005 Ja to chętnie bym chciał wpierw zobaczyć te fotki, z których korzystałeś :P pozdr giorgione Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Drakula Napisano 27 Maj 2005 Share Napisano 27 Maj 2005 ano ja tez :) Pozatym takie tigerowate troche ;) Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Hindus Napisano 27 Maj 2005 Share Napisano 27 Maj 2005 twierdzicie że chmura to textura (ale rym :D ) tzn fotka ? pokaż orginalne foty w orginalnych rozdziałach :D Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
biglebowsky Napisano 27 Maj 2005 Share Napisano 27 Maj 2005 Fajniusie, kolorki, klimat etc. Troche za bardzo widac co jest fota a co domalówką, jednak pracka bardzo fajniasta. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
yookeer Napisano 27 Maj 2005 Share Napisano 27 Maj 2005 ok Wszyscy czekamy na fotki! Zeby moc ocenic ile w tym bylo twojej pracy! Ale mimo wszystko praca swietna. jokeR Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Cpt.Obvious Napisano 27 Maj 2005 Autor Share Napisano 27 Maj 2005 Zapodaje szybki overview co gdzie uzylem. Rick James jako duchowe wsparcie ;) Tak jak juz wspomnialem, niedokonczone, nie chce mi sie na razie, nie mam pomyslu co zmienic i parszywie wykorzystam wasze komentarze x) Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
kurt_hectic Napisano 27 Maj 2005 Share Napisano 27 Maj 2005 a ja CI nic nie napisze bo w*****a mnie to , ze Bog jednym dal talen a innym nie... Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Hindus Napisano 27 Maj 2005 Share Napisano 27 Maj 2005 a tego mustafe z góry to gdzie użyłes :D ?? kurt: a ja CI nic nie napisze bo w*****a mnie to , ze Bog jednym dal talen a innym nie... gdyby wszyscy byli tacy sami co to by było za życie ? Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Wert Napisano 27 Maj 2005 Share Napisano 27 Maj 2005 moim zdaniem te szpikulce nie powinny w jednym kierunku wskazywać. Spróbuj pokręcić nimi :) Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Marduk Napisano 27 Maj 2005 Share Napisano 27 Maj 2005 Ja tam jestem przekonany, że one jeszcze wyraźniej powinny być skierowane w jedną stronę... dlaczego? - Bo takie "elementy" zwykle krztałtuje woda albo wiatr... i mało prawdopodobnym jest, żeby "rzeźbienie" odbywało się "chaotycznie"... no chyba, ze to są jakieś odpady z kosmosu... no to wtedy... ;) Tak pozatym... trzyma poziom ;). Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Maceo Napisano 27 Maj 2005 Share Napisano 27 Maj 2005 Hmm, jezeli tak na to patrzeć to rzeczywiście krajobraz wygląda jak kosmiczny, bo nic chyba nie da się wytłumaczyć ziemskimi warunkami pogodowymi. Ale na pierwszys rzut oka wygląda realistycznie. Co więcej powiedzieć. Full proff !! Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
yookeer Napisano 28 Maj 2005 Share Napisano 28 Maj 2005 Kurde to ty nie narysowales se zanadto :) ale niezle jak na photomanipulation! JoKeR Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Pionier Napisano 28 Maj 2005 Share Napisano 28 Maj 2005 hm no fajnie jak zawsze, ja mam pytanko bo juz sam nie wiem co to jest ten caly "matt paint" ?: - pomieszanie fotek z recznie namalowanymi fragmentami w 2d, - pomieszanie samych fotek, - pomieszanie fotek, obrazow malowanych w 2d i renderow 3d ? Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Udziar Napisano 29 Maj 2005 Share Napisano 29 Maj 2005 A mi się nie podaba jedynie ta szara warstwowa chmurka nałozona na białego cumulusa z prawej strony. To jakies takie nienaturalne i troszke widac ze naklejone. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Cpt.Obvious Napisano 29 Maj 2005 Autor Share Napisano 29 Maj 2005 udziar ta szara chmurka naklejona na cumulusa , wogole cala prawa strona chmur to fotka, przeczytaj moj 2 post. ano widze coby juz mozna poprawic :) ino sie teraz rozpogodzilo ze palcem ruszyc sie nie chce. pionier, wszystko co wymieniles generalnie. jedni maluja + montuja inni montuja maluja i modeluja. generalnie w produkcji nie istotne jest czy to namalujesz czy zmontujesz z fotografi. wazne jest jak bedzie wygladac w wersji finalnej - ma byc sliczne, w krotkim czasie. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
sith_LORD Napisano 29 Maj 2005 Share Napisano 29 Maj 2005 i co ja mam ci powiedizec maćku.. poniżej pewnego poziomu juz nie schodzisz.. widzę nawet zaczątki własneg ostylu który nam objawiasz.. rozwijasz sie aż miło popatrzeć.. to tyle z moich cukierków.. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
leander Napisano 29 Maj 2005 Share Napisano 29 Maj 2005 Po lewej stronie cos sie dzieje nienaturalnego ze swiatlem. Ja bym tam Ricka Jamesa dał z mikrofonem. Zeby odwracal uwage. Ale prawa strona daje rade :) Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Cpt.Obvious Napisano 12 Czerwiec 2005 Autor Share Napisano 12 Czerwiec 2005 upiekszyme se landszafta troszke. pewnie jeszcze bedzie wymagac troche pracy , no ale to juz moze po urlopiku :) Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Hindus Napisano 12 Czerwiec 2005 Share Napisano 12 Czerwiec 2005 no upękrzyłeś...ta chmura w oddali wymiata. pozdro , super pracka. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
dzudzu Napisano 13 Czerwiec 2005 Share Napisano 13 Czerwiec 2005 respect; ciekawe, co możesz jeszcze udoskonalić w swoim warsztacie :) może już by tak przestać się rozwijać ... co? Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Ufooox Napisano 14 Czerwiec 2005 Share Napisano 14 Czerwiec 2005 Teraz jest znacznie lepiej, przepiękne. Jak zawsze brak slow i zero krytyki z mojej strony :) btw. skad masz takie ładne fotki? Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Rekomendowane odpowiedzi