Hatred Napisano 1 Czerwiec 2005 Share Napisano 1 Czerwiec 2005 ostatnia moja robutka: drzewka low poly, tak do 1k trojkatow texturki 512x512 na drzewko na pierwszy rzut idzie palma :) komenty i krytyki mile widziane! Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
kurt_hectic Napisano 1 Czerwiec 2005 Share Napisano 1 Czerwiec 2005 hi, naaajjjsss, na prawde nizle > pokaz texture bo chce zobaczyc jak zrobiles, ze sie texura nie powtarza, Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
sartr Napisano 1 Czerwiec 2005 Share Napisano 1 Czerwiec 2005 juz Ci mowilem, naprawde fajna palma! Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
_michal Napisano 1 Czerwiec 2005 Share Napisano 1 Czerwiec 2005 Ja też już mówiłem, bardzo fajna :D Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Christian Noir Stein Napisano 1 Czerwiec 2005 Share Napisano 1 Czerwiec 2005 Też ci już to pisałem :) Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Hatred Napisano 1 Czerwiec 2005 Autor Share Napisano 1 Czerwiec 2005 :P wyrenderuje sie to zobaczycie czos czego niewidzieliscie :P nie musicie sie tak chwalic ze sie znamy :D Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
sartr Napisano 1 Czerwiec 2005 Share Napisano 1 Czerwiec 2005 tego ci jeszcze niemowilem:P wygląda ostro:) guda work, (trzecie drzewko ma jakies takie dziwne proporcje pomiedzy dołem a górą:)....no ale ja lesnikiem niejestem:) Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Hatred Napisano 1 Czerwiec 2005 Autor Share Napisano 1 Czerwiec 2005 wszystko przez to ze sie naogladalem zaduzo bonsai :D Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Pawel Lipka Napisano 1 Czerwiec 2005 Share Napisano 1 Czerwiec 2005 Nice ... normalnie FarCry ;) Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
asblaze Napisano 1 Czerwiec 2005 Share Napisano 1 Czerwiec 2005 UPS.... wybacz Paweł.... pomyliłem kompy ;) Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Łukasz Burnet Napisano 1 Czerwiec 2005 Share Napisano 1 Czerwiec 2005 oooo cos nowego.... hmm no drzewa jak drzewa ;) bardzo fajne, bez uwag pozdro Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Por@szek Napisano 1 Czerwiec 2005 Share Napisano 1 Czerwiec 2005 I ja ... i ja .... tez Ci mowilem ze fajne . Luz maria. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
JunioR Napisano 1 Czerwiec 2005 Share Napisano 1 Czerwiec 2005 witam, no fajne, ładne texturki :) Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
madman1987 Napisano 26 Sierpień 2005 Share Napisano 26 Sierpień 2005 Ja też ci mówiłem, ja też! I on! Moja siostra również ci mówiła! ;D A tak na serio to rewelacyjna robotka- no coments. Strasznie drzewiaste te drzewa;] Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Hatred Napisano 26 Sierpień 2005 Autor Share Napisano 26 Sierpień 2005 r2 nie odkopoj takich staroci no... Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
bartonfink Napisano 28 Sierpień 2005 Share Napisano 28 Sierpień 2005 mam prosbe - cisnij uvw tego drzewka iglatego :) chce cos zobaczyc :) Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Hatred Napisano 28 Sierpień 2005 Autor Share Napisano 28 Sierpień 2005 niom tam jest texturka na zdjeciu wiec musisz sie domyslec, niestety cisnelem gdzies cd z backupem i tego niemam... thrunk sie tilluje z 3 razy a te 2 galazki tam na texturce to sa z alpha i to sa 2 rodzne galezi jakie sa na drzewie Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Por@szek Napisano 29 Sierpień 2005 Share Napisano 29 Sierpień 2005 Mowilem Ci ze nie dadza Ci zyc w spokoju, tylko teraz beda sie mscic uzywajac tych staroci ;) Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Hatred Napisano 29 Sierpień 2005 Autor Share Napisano 29 Sierpień 2005 tymbardziej jak ludki z PCF powiedzieli ze to kupa... :) lolek, az mi sie przykro wtedy zrobilo... :) Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Rekomendowane odpowiedzi