Napisano 1 Czerwiec 200519 l ostatnia moja robutka: drzewka low poly, tak do 1k trojkatow texturki 512x512 na drzewko na pierwszy rzut idzie palma :) komenty i krytyki mile widziane!
Napisano 1 Czerwiec 200519 l hi, naaajjjsss, na prawde nizle > pokaz texture bo chce zobaczyc jak zrobiles, ze sie texura nie powtarza,
Napisano 1 Czerwiec 200519 l Autor :P wyrenderuje sie to zobaczycie czos czego niewidzieliscie :P nie musicie sie tak chwalic ze sie znamy :D
Napisano 1 Czerwiec 200519 l tego ci jeszcze niemowilem:P wygląda ostro:) guda work, (trzecie drzewko ma jakies takie dziwne proporcje pomiedzy dołem a górą:)....no ale ja lesnikiem niejestem:)
Napisano 1 Czerwiec 200519 l oooo cos nowego.... hmm no drzewa jak drzewa ;) bardzo fajne, bez uwag pozdro
Napisano 26 Sierpień 200519 l Ja też ci mówiłem, ja też! I on! Moja siostra również ci mówiła! ;D A tak na serio to rewelacyjna robotka- no coments. Strasznie drzewiaste te drzewa;]
Napisano 28 Sierpień 200519 l Autor niom tam jest texturka na zdjeciu wiec musisz sie domyslec, niestety cisnelem gdzies cd z backupem i tego niemam... thrunk sie tilluje z 3 razy a te 2 galazki tam na texturce to sa z alpha i to sa 2 rodzne galezi jakie sa na drzewie
Napisano 29 Sierpień 200519 l Mowilem Ci ze nie dadza Ci zyc w spokoju, tylko teraz beda sie mscic uzywajac tych staroci ;)
Napisano 29 Sierpień 200519 l Autor tymbardziej jak ludki z PCF powiedzieli ze to kupa... :) lolek, az mi sie przykro wtedy zrobilo... :)