KoMic Napisano 13 Czerwiec 2005 Share Napisano 13 Czerwiec 2005 witam ostatnio nic nie robie w maxie, za to postanowilem nauczyc sie ciekawego programu graficznego Unigraphics NX3, prawdopodobnie wielu z was go nie zna no bo po co to komu: ], nie mozna robic w nim ciekawych fotorealistycznych scen, nie ma swiatel, i dobrych textur, ale za to wszytko mozna sobie zmiezyc i wyliczyc czy wytrzyma: ], a oto moje dzilo projekt z pokemona V, (PKM V), Przedstawiam--> Piasta dwulopatowa smigla ogonowego do smiglowca... po kolei najpierw rysunek zlozeniowy, a nastepnie wyliczenie kilku elementow w MES pozdro ps.. sory za bledy, jestem D Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
RA Napisano 13 Czerwiec 2005 Share Napisano 13 Czerwiec 2005 Podoba mi sie. Lubie te cadowskie "renderki". :) pozdrawiam Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
HEKTOR Napisano 13 Czerwiec 2005 Share Napisano 13 Czerwiec 2005 Witam! Mnie się podoba, lubię takie Renderki. A mam pytanko bo nie jestem obeznany w grafice, w tym programie co to zrobiłeś to się trudno modeluje? Tak jak w max-sie? Pozdrawiam! Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
AGmakonts Napisano 13 Czerwiec 2005 Share Napisano 13 Czerwiec 2005 Cóż przeczytaj jeszcze raz post RA i jego zawartość potraktuj jako mój post:) Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
SansSerif Napisano 13 Czerwiec 2005 Share Napisano 13 Czerwiec 2005 KoMic jesteś mechanikiem? Fajnie to kontrastuje z Twoimi bardzo plastycznymi pracami :) Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
arev Napisano 13 Czerwiec 2005 Share Napisano 13 Czerwiec 2005 fajnusie :) mialem podobne z Maxwell'a (to do obwodow magnetycznych, glownie : ) tylko ze 2D pozdrawiam Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
KoMic Napisano 14 Czerwiec 2005 Autor Share Napisano 14 Czerwiec 2005 SansSerif-->z racji studiow i poczesci zamilowania, ale i tak max is 4ever: ] hehe jutro zdaje projekt mam nadzieje ze zalicze: ] Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
ChaoSMakeR Napisano 14 Czerwiec 2005 Share Napisano 14 Czerwiec 2005 fajna ciekawostka, troche mi przypomina gre budowanie mostow 3d :D:D Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Ser Napisano 14 Czerwiec 2005 Share Napisano 14 Czerwiec 2005 coś mi się zdaje że tego MES-a każą ci przeliczyć jeszcze raz - ręcznie :D. pozdrawiam kolege mechanika, ja troch bawie sie w Mechanical-u. Dają wam do liczenia rotor śmigławca na PKM-ie? jestem pod wrażeniem. U nas takie rzeczy daje doktorek człowiekowi jak chce go odsiać :D. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Bzyku Napisano 14 Czerwiec 2005 Share Napisano 14 Czerwiec 2005 KoMic piekne :) he ja to chyba lubie poprostu ooo wlasnie mozesz pokazac jak wyglada ogolnie NX bo jako jedynego jeszcze nie widzialem ?? Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
KoMic Napisano 15 Czerwiec 2005 Autor Share Napisano 15 Czerwiec 2005 WuJeK-->mowisz o pontiflexie? hehe zajefajna gierka: ] Ser-->naszczescie chyba nie, choc ten mes z NX jest kiepski, szkoda ze nie mam nastrana albo innego modulu: \, co do przedmiotu zainteresowan, to w koncu jestem na wydziale lotniczym i kazda gropa ma inna czesc do zrobienia, smiejemy sie ze koles sklada po kawalku i za kilka lat bedzie mogl opatentowac i spszedac caly smiglowiec: ] Bzyku-->spoko niema sprawy: ] Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
kruger Napisano 2 Październik 2005 Share Napisano 2 Październik 2005 witam Cię, no widzę że metoda elementów skończonych ! ale powiedz mi czy ty liczyłeś przemieszczenia czy temperaturę ? Apropos bardzo przypomina mi mój programik w którym robiłem dyplom tylko że ty robisz elementy helikoptera a ja wiertło pozdrawiam :) Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Master Kiełbaster Napisano 2 Październik 2005 Share Napisano 2 Październik 2005 czemu ten wątek się rozpadł na 5 części? Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
JohnZi Napisano 2 Październik 2005 Share Napisano 2 Październik 2005 no wlasnie wszystkie sie rozpadaja, jak jest wiecej niz jeden zalacznik :/ Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
illy Napisano 2 Październik 2005 Share Napisano 2 Październik 2005 ale powiedz mi czy ty liczyłeś przemieszczenia czy temperaturę ? Tez jestem ciekaw, nawet nie wiedzialem ze takie madre programy robia. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
piotrek Napisano 2 Październik 2005 Share Napisano 2 Październik 2005 Oooo, ja tu wyczuwam jakiś całkiem fajny programik :) Finished Works, a zamiast komentować prackę to wdaliście się w polemikę o programie :P Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
asfalton Napisano 2 Październik 2005 Share Napisano 2 Październik 2005 Lubie takie ciekawostki, fajnie ze umiesciles :) Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Rekomendowane odpowiedzi