Vicious Napisano 24 Czerwiec 2005 Share Napisano 24 Czerwiec 2005 Siema, troche juz siedze w maxie ale nic tak całego nie zrobiłem, a skoro szkoła się skończyła to se robie coś co ma wyglądać jak tachikoma z Gitsa. oto, co narazie wyskrobałem, czekam na konstruktywą krytykę: Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
JunioR Napisano 24 Czerwiec 2005 Share Napisano 24 Czerwiec 2005 a wogole to co to jest to "Tachikoma" ? bo model ładny ale niewiem jak na to patrzec ;) Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
JohnZi Napisano 24 Czerwiec 2005 Share Napisano 24 Czerwiec 2005 nie wiem czemu ale mi sie otwiera link do tej samej strony, jakis waleczek ogolnie Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
arev Napisano 28 Czerwiec 2005 Share Napisano 28 Czerwiec 2005 ctrl+C, ctrl+V w pasku adresu ;) Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
hcpiter Napisano 29 Czerwiec 2005 Share Napisano 29 Czerwiec 2005 Model fajny, ale nie wiem co to takiego. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
neos Napisano 29 Czerwiec 2005 Share Napisano 29 Czerwiec 2005 jak się nie mylę to są takie roboty z mangi Ghost in the Shell. W googlach tego od cholery :P a model ładny Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Vicious Napisano 30 Czerwiec 2005 Autor Share Napisano 30 Czerwiec 2005 neos się nie myli :] tak to powinno wygladac: http://www.mohorovicic.com/img/photo/wf05win/tachikoma2.jpg http://www.beware-of-art.com/images/journal/2004/10/tachikoma-plan.gif moze teraz będzie dobrze działać Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
tweety Napisano 30 Czerwiec 2005 Share Napisano 30 Czerwiec 2005 jeeeeeezu rozdz: 1280x1024 OMFG!! jak zmniejszyłem do 800x600 to spoko ale robota to sobie brzydkiego wybrałeś ;) Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Vicious Napisano 30 Czerwiec 2005 Autor Share Napisano 30 Czerwiec 2005 duza rozdziałka z lenistwa była, bo nie planowalem go pokazywac, a tachikoma taka brzydka nie jest, oprócz tego zwisu z przodu dorobiłem jej łapska do końca: łapy Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Leru Napisano 1 Lipiec 2005 Share Napisano 1 Lipiec 2005 jak narazie, z tego co widać, jest tak jak powinno być. Na refkach jest więcej szczegółów, które no trzeba umieścić, bo teraz tachikoma jest goła po prostu. W SAC całkiem ciekawie się prezentowała (jeśli chodzi o model) więc myślę, że po dodaniu tych elementów i przedstawieniu fajnego rendera wyjdzie to całkiem zgrabnie :) pozdrawiam Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
asfalton Napisano 1 Lipiec 2005 Share Napisano 1 Lipiec 2005 niec nie wiedze , po nacisnieciu na linki wrac do watku... Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Vicious Napisano 1 Lipiec 2005 Autor Share Napisano 1 Lipiec 2005 może teraz będzie widać? Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
asfalton Napisano 1 Lipiec 2005 Share Napisano 1 Lipiec 2005 puki co wyglada dobrze, nie udalo mi sie nic zlego znalesc he he, pracuj dalej bo moze wyjsc calkiem zgrabna grafika (tak jak mowi Leru) :) pozdrawiam Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Vicious Napisano 9 Lipiec 2005 Autor Share Napisano 9 Lipiec 2005 ok, zrobiłem tył, chyba niczego nie przeoczyłem Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Szenszi Napisano 9 Lipiec 2005 Share Napisano 9 Lipiec 2005 Na nogach powinna być jeszcz taka klapka zobacz na referke. I wydaje mi sie że tył jest troche za duży i zbyt kwadroatowy lae to może moja wyobrażnia. Świetna praca tak trzymaj czekam na renderki już z teksturkami i może jakąś animacje. Życze sukcesu Pozdro Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Vicious Napisano 10 Lipiec 2005 Autor Share Napisano 10 Lipiec 2005 I jak to wygląda?? Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Leleń Napisano 10 Lipiec 2005 Share Napisano 10 Lipiec 2005 mnie to na kibel wyglada z nogami, dorob mu takie zeby i bedzie klimatycznie wygladal;) nie bijcie mnie ze sie nie znam na tych star warsowych robotach.... Model oka, fajnie swieci. pozdr Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Vicious Napisano 10 Lipiec 2005 Autor Share Napisano 10 Lipiec 2005 ciekawe gdzie bym mu te zęby wsadził, a tak poza tym to to jest z anime robot Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Leleń Napisano 10 Lipiec 2005 Share Napisano 10 Lipiec 2005 zęby pod ta biala linia dookola takie w dol;) nie no nie zmieniaj jest gut, a robotow z animek tez nie znam wiec mnie nie bic... ja tylko moge powiedziec ze dobrze modelujesz i renderujesz (vrayem nie?)... pozdr Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
eco Napisano 10 Lipiec 2005 Share Napisano 10 Lipiec 2005 ...tylko dlaczego na tyle nie ma meshsmootha ? - te kanty nieco psujaefekt ale ogolnie to spoko wyszlo :) Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Vicious Napisano 11 Lipiec 2005 Autor Share Napisano 11 Lipiec 2005 Leleń -> Brazilem eco-> dałem zwykłym smoothem, bo na meshsmoothie coś kiepsko dla mnie wyglądało Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
JmTm00 Napisano 11 Lipiec 2005 Share Napisano 11 Lipiec 2005 Eh, Ghost to bylo cos...to ten roboto-pajak z ostatnich minut filmu jest? Jezeli tak to on mial bodajze dwa przeguby na odnozach, moze byc fajnie... Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Vicious Napisano 11 Lipiec 2005 Autor Share Napisano 11 Lipiec 2005 to jest robot z serii odcinkowej Stand Alone Complex Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
chveti Napisano 12 Lipiec 2005 Share Napisano 12 Lipiec 2005 model ładny. robot wygląda jak futurystyczna solniczko-pieprzniczka :D Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Leru Napisano 13 Lipiec 2005 Share Napisano 13 Lipiec 2005 a próbowałeś renderować to Toonem (brazliowskim) ? Może wyjść ciekawy efekt :) modelik bardzo ładny, jak wyżej jednak już zostało wspomniane, kanciasta jest ta tylna część. Jeśli byś się zabrał za render CellShadeowy to ta kanciastość na pewno wtedy wyjdzie i będzie bolało ;) powodzenia :) Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Vicious Napisano 13 Lipiec 2005 Autor Share Napisano 13 Lipiec 2005 jak teraz tył wygląda?? Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Vicious Napisano 18 Lipiec 2005 Autor Share Napisano 18 Lipiec 2005 trzeba coś jeszcze poprawić, dorobić?? Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
giorgione Napisano 19 Lipiec 2005 Share Napisano 19 Lipiec 2005 ja bym proponował zreobic scenkę z kilkoma Tachikoma - powstrzymujących tego szalonego naukowca co tensknił za rodzicami - no tego z SAC :) A tak wogóle masz moze shadera - takiego jak w serialu - mangowy klimat by miało:D???? Pozdr giorgione Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Rekomendowane odpowiedzi