Jump to content

Obiekt 3d:Tachikoma

Vicious

Recommended Posts

Siema, troche juz siedze w maxie ale nic tak całego nie zrobiłem, a skoro szkoła się skończyła to se robie coś co ma wyglądać jak tachikoma z Gitsa.

oto, co narazie wyskrobałem, czekam na konstruktywą krytykę:

• Replies 27
  • Created
  • Last Reply

Top Posters In This Topic

jak narazie, z tego co widać, jest tak jak powinno być. Na refkach jest więcej szczegółów, które no trzeba umieścić, bo teraz tachikoma jest goła po prostu. W SAC całkiem ciekawie się prezentowała (jeśli chodzi o model) więc myślę, że po dodaniu tych elementów i przedstawieniu fajnego rendera wyjdzie to całkiem zgrabnie :)

pozdrawiam

Na nogach powinna być jeszcz taka klapka zobacz na referke. I wydaje mi sie że tył jest troche za duży i zbyt kwadroatowy lae to może moja wyobrażnia. Świetna praca tak trzymaj czekam na renderki już z teksturkami i może jakąś animacje. Życze sukcesu

Pozdro

zęby pod ta biala linia dookola takie w dol;) nie no nie zmieniaj jest gut, a robotow z animek tez nie znam wiec mnie nie bic... ja tylko moge powiedziec ze dobrze modelujesz i renderujesz (vrayem nie?)... pozdr

a próbowałeś renderować to Toonem (brazliowskim) ? Może wyjść ciekawy efekt :)

modelik bardzo ładny, jak wyżej jednak już zostało wspomniane, kanciasta jest ta tylna część. Jeśli byś się zabrał za render CellShadeowy to ta kanciastość na pewno wtedy wyjdzie i będzie bolało ;)

powodzenia :)

ja bym proponował zreobic scenkę z kilkoma Tachikoma - powstrzymujących tego szalonego naukowca co tensknił za rodzicami - no tego z SAC :)

A tak wogóle masz moze shadera - takiego jak w serialu - mangowy klimat by miało:D????

Pozdr

giorgione