Skocz do zawartości

Rekomendowane odpowiedzi

Napisano

Siema, troche juz siedze w maxie ale nic tak całego nie zrobiłem, a skoro szkoła się skończyła to se robie coś co ma wyglądać jak tachikoma z Gitsa.

oto, co narazie wyskrobałem, czekam na konstruktywą krytykę:

• Odpowiedzi 27
  • Created
  • Ostatniej odpowiedzi

Top Posters In This Topic

Napisano

duza rozdziałka z lenistwa była, bo nie planowalem go pokazywac,

a tachikoma taka brzydka nie jest, oprócz tego zwisu z przodu

dorobiłem jej łapska do końca:

łapy

Napisano

jak narazie, z tego co widać, jest tak jak powinno być. Na refkach jest więcej szczegółów, które no trzeba umieścić, bo teraz tachikoma jest goła po prostu. W SAC całkiem ciekawie się prezentowała (jeśli chodzi o model) więc myślę, że po dodaniu tych elementów i przedstawieniu fajnego rendera wyjdzie to całkiem zgrabnie :)

pozdrawiam

Napisano

puki co wyglada dobrze, nie udalo mi sie nic zlego znalesc he he, pracuj dalej bo moze wyjsc calkiem zgrabna grafika (tak jak mowi Leru) :)

pozdrawiam

Napisano

Na nogach powinna być jeszcz taka klapka zobacz na referke. I wydaje mi sie że tył jest troche za duży i zbyt kwadroatowy lae to może moja wyobrażnia. Świetna praca tak trzymaj czekam na renderki już z teksturkami i może jakąś animacje. Życze sukcesu

Pozdro

Napisano

mnie to na kibel wyglada z nogami, dorob mu takie zeby i bedzie klimatycznie wygladal;) nie bijcie mnie ze sie nie znam na tych star warsowych robotach.... Model oka, fajnie swieci. pozdr

Napisano

zęby pod ta biala linia dookola takie w dol;) nie no nie zmieniaj jest gut, a robotow z animek tez nie znam wiec mnie nie bic... ja tylko moge powiedziec ze dobrze modelujesz i renderujesz (vrayem nie?)... pozdr

Napisano

Eh, Ghost to bylo cos...to ten roboto-pajak z ostatnich minut filmu jest? Jezeli tak to on mial bodajze dwa przeguby na odnozach, moze byc fajnie...

Napisano

a próbowałeś renderować to Toonem (brazliowskim) ? Może wyjść ciekawy efekt :)

modelik bardzo ładny, jak wyżej jednak już zostało wspomniane, kanciasta jest ta tylna część. Jeśli byś się zabrał za render CellShadeowy to ta kanciastość na pewno wtedy wyjdzie i będzie bolało ;)

powodzenia :)

Napisano

ja bym proponował zreobic scenkę z kilkoma Tachikoma - powstrzymujących tego szalonego naukowca co tensknił za rodzicami - no tego z SAC :)

A tak wogóle masz moze shadera - takiego jak w serialu - mangowy klimat by miało:D????

Pozdr

giorgione