Szymeq Napisano 17 Sierpień 2005 Share Napisano 17 Sierpień 2005 hehehe podziwiam naprawde, gratuluje twojemu przyszlemu pracodawcy wyboru dobrego pracownika za twoja wytrwalosc zostaniesz pracownikiem miesiaca 30 razy z rzedu:P Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
rowr Napisano 17 Sierpień 2005 Share Napisano 17 Sierpień 2005 Pionier ja cie nie nawidze ... mam adres dobrego psychiatry jak cos to podesle jejku podziwiam Cie ze tak ci sie chce ... rispekt :D hemm pracka swietna jak zawsze... hemm nudny jestes ;) Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Vorek Napisano 17 Sierpień 2005 Share Napisano 17 Sierpień 2005 taaa psychiatra wskazany :D każdy normalny człowiek by to displacem potraktował :D A tak serio to szacuneczek ogromniasty, za umiejętności i co najważniejsze, za cierpliwość :D Pozdrawiam Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
KLICEK Napisano 17 Sierpień 2005 Share Napisano 17 Sierpień 2005 podobuje mi sie zi@ :D Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
MF Napisano 17 Sierpień 2005 Share Napisano 17 Sierpień 2005 Pionier, jak zwykle ok :]... Co do tego psychiatry to w okolicach Białegostoku jest taki pensjonacik i tam maja calkiem dobrych :P... Tylko zabierz ze soba kupe kasy, zeby przy okazji postawic te browary ktore mi wisisz ;) ... Pozdrawiam Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Kemil Napisano 17 Sierpień 2005 Share Napisano 17 Sierpień 2005 Uuu widze z esie będzie działo. Fajny pojaździk. Powodzenia Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
spinoza Napisano 17 Sierpień 2005 Share Napisano 17 Sierpień 2005 ... a fuj nie psuj go zimmeritem ... bierz się za texturki ;) Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
kliment woroszyłow Napisano 18 Sierpień 2005 Share Napisano 18 Sierpień 2005 leczyc....to trzeba leczyć!:) ale wyglada nieźle....ciekawośc w jakim malowaniu tigerek wystapi...hmmm? Pionier, no w jakim? Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
wooka Napisano 18 Sierpień 2005 Share Napisano 18 Sierpień 2005 O_o.... ja nie wierze ze ty to modelujesz..... to jakis koszmar...ty.. masochisto i zboczencu!!! :D Ja tu probuje cos sie poduczyc a ty tak se o modelujesz zimmerit... Naprawde mnie zatkalo dopiero jak przeczytalem co to wogole jest. Heh wariat z ciebie.. ot co.. :) pozdrawiam i klaniam sie nisko w dowod uznania. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Pionier Napisano 18 Sierpień 2005 Autor Share Napisano 18 Sierpień 2005 wpadlem troche ponudzic :D @szymeq, hehehe dobre :), @rowr, jak to nie facet a jakas ladna pani to dawaj ten adres :>, @Vorek, dzieki hehe, problem w tym ze brazil nie ma disp a ze mam wakacje i nadmiar wolnego czasu to sobie postanowilem modelowac zimmerit, poza tym nie jest to taki wielki hardkor jak sie wydaje, @KLICEK, :D @malefatal, browar a nie browary :) Ty nie naciagaj mnie ! @Kemil, dzieki @spinoza, zimmerit musi byc, bez tego ten czolg to nie czolg :) @kliment, jeszcze nie wiem - bede myslal jak skoncze modelowac @-Ukash-, rowniez dzieki ! postep pracy: dzieki za posty pozdro Pionier Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
MF Napisano 18 Sierpień 2005 Share Napisano 18 Sierpień 2005 Panowie z kaftanikiem juz jada ;)... Ładnie Pionier, bardzo ladnie. Ale prosze Ciebie, powiedz mi ze nie ustawiasz tego recznie - kazdego wertexa w elementach zimmeritu :P, tylko robisz baze + noise ;) ... Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
KLICEK Napisano 18 Sierpień 2005 Share Napisano 18 Sierpień 2005 nie zebym sie powtarzal ale naprawde "podobuje sie ZI@@@@@@@" Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
rowr Napisano 18 Sierpień 2005 Share Napisano 18 Sierpień 2005 Panowie z kaftanikiem juz jada ;)... Ładnie Pionier, bardzo ladnie. Ale prosze Ciebie, powiedz mi ze nie ustawiasz tego recznie - kazdego wertexa w elementach zimmeritu :P, tylko robisz baze + noise ;) ... hehe male ja bym sie nie zdziwil jak by on to wszystko recznie robil :P heh no pikne to :] Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
AGmakonts Napisano 19 Sierpień 2005 Share Napisano 19 Sierpień 2005 Pionierska klasa Pioniera:D pieknie to wyglada a jak nie spiepszysz (w co wierze) tekstur to mam jak w banku plakat (tylko renderuj w słusznych rozdzialkach):D:D:D:D Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Hindus Napisano 19 Sierpień 2005 Share Napisano 19 Sierpień 2005 spadłem z krzesła jak to zobaczyłem :] możesz pokazać siatke hehe ;) Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
RA Napisano 19 Sierpień 2005 Share Napisano 19 Sierpień 2005 I gdzie w takich przypadkach jest lodzkie pogotowie, ja sie pytam? :D Super. pozdrawiam Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
KoMic Napisano 19 Sierpień 2005 Share Napisano 19 Sierpień 2005 czym to robisz,,, dispem? bardzo ladnie tylko pozazdroscic: ] hehe juz doczytalem, glupie pytanie,,,, : ] Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Matchias Napisano 19 Sierpień 2005 Share Napisano 19 Sierpień 2005 Wymiękam normalnie mogę się schować. Tylko pozazdrościć Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Pionier Napisano 19 Sierpień 2005 Autor Share Napisano 19 Sierpień 2005 Panowie z kaftanikiem juz jada ;)... hehe nie dojechali na czas :D:D nie do konca wiem o co Ci chodzi z okresleniem ze robie "baze" :), ale nie boj sie, nie ukladam recznie kazdego elementu... KLICEK, rowr, AG, hindus, RA, KoMiC (hehe co to mialo byc za pytanie:P ) i Matchias - dzieki za mile slowa:) zimmerit raczej gotowy, tu i tam ostatnie poprawki modelu i albo zaczne modelowac ludzika na wieze albo jade z texturami pozdro Pionier Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Knysha Napisano 19 Sierpień 2005 Share Napisano 19 Sierpień 2005 Pionier - Oo... Wicked sick! Nie no nie moge - dzwoncie po lekarza! :D Super :) Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
RA Napisano 19 Sierpień 2005 Share Napisano 19 Sierpień 2005 Odpowiem spiewajaco. :D Kazik: "[...] poklony normalnie, allelu... [...]" pozdrawiam Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Vorek Napisano 19 Sierpień 2005 Share Napisano 19 Sierpień 2005 przestań się już chwalić i zabieraj się za textury :D:D respekcik Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
KLICEK Napisano 19 Sierpień 2005 Share Napisano 19 Sierpień 2005 ................................ zi@ :) zeby sie nie powtazac ;) Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
wooka Napisano 19 Sierpień 2005 Share Napisano 19 Sierpień 2005 Łoł sziet... Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Leru Napisano 19 Sierpień 2005 Share Napisano 19 Sierpień 2005 Pionierze -> wymodelowane świetnie ale pytanie po co ? może się czepiam ale myślę, że bump albo displace by tu w zupełności wystarczył. A może teraz normal mapę wygenerujesz ? IMHO zbędny polycount. Przypominam, że już mamy prawie koniec sierpnia (mimo prawdopodobnego przedłużenia). Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
KoMic Napisano 20 Sierpień 2005 Share Napisano 20 Sierpień 2005 Leru--> twe slowa z ostatniej lini sa jak kafirek na kaca,,,,, "(mimo prawdopodobnego przedłużenia)",,,,czekam zniecierpliwiony na oficjalne oswiadczenie bo sam martwie sie strasznie o moj final... co do tego czegos na Z... to podzielam twoje zdanie, ze jest to chyba przesada, lecz z drugiej strony wydaje mi sie ze dispem nie osiagna by czegos takiego, zreszta mozna zrobic test: ]. Mysle ze nie bylo by wielkim problemem gdyby Mr Pionier byl laskaw zrobic maly fragmencik dispem i dac maly fragment tego co zrobil w powiekszeniu dla porownania. hehe bylo by to pouczajace i rozwiewajace wszytkie watpliwosci odnosnie zasadnosci zastosowania wlasnie takiego rozwiazania jakie zastosowal Pionier. narazie jak dla mnie jest to marnowanie poly choc bardzo efektownie a nie efekciarsko to wyglada, pozdro i czym sie moj znakomity rywalu: ] Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
mlody_ Napisano 20 Sierpień 2005 Share Napisano 20 Sierpień 2005 Pionier....Takie moje pytanie. Ile to ma poly? A tak poza tym pytaniem to: Respect Peace Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
kliment woroszyłow Napisano 20 Sierpień 2005 Share Napisano 20 Sierpień 2005 Cóz...sam od dawna twierdziłem ze bump by wystarczył...ale jak widac nie dał sie przekonac. osobiscie zgadzam sie ze zdaniem Lere'go...na usprawiedliwienie Pioniera powiem tylko ze displacement odpadł w przedbiegach 1. bo mr. Pionierro renderuje brazilem a jak wiadomo dobry displ. jest w Vrayu) 2. mocno wydłuza czas rendera...co przy durniu 800 pioniera jest nie bez znaczenia. I tak wrócilismy do bumpa który był najekonomiczniejszym wyjsciem choc nie wiem czy naj efektowniejszym. Sory ze wystapiłem w roli adwokata diabła:) miał kaprys wymodelowac ( mysle ze wiem dlaczego) i to zrobił. To chyba ma sie na plus dla autora. Pozdrawiam. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
wesoledi Napisano 20 Sierpień 2005 Share Napisano 20 Sierpień 2005 nie wiem czy taka ilosc poly jest prockowi na reke :D niemniej wyglada to fajnie. jeszcze troche i nie beda potrzebne tekstury :D Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Vorek Napisano 21 Sierpień 2005 Share Napisano 21 Sierpień 2005 taaa Pionier, wymodelujesz zacieki i naloty z rdzy ?:D Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Pionier Napisano 21 Sierpień 2005 Autor Share Napisano 21 Sierpień 2005 taaa Pionier, wymodelujesz zacieki i naloty z rdzy ?:D smiej sie, smiej sie... ale poczekaj az bede mial nowy sprzet, odpale zBrusha i wrzuce do niego to i owo haha :D natomiast co do sprawy zimmeritu, moj adwokat mnie wyreczyl w tej sprawie. ide powalczyc z wymodelowaniem ludzika na wieze... pozdro Pionier Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Pionier Napisano 21 Sierpień 2005 Autor Share Napisano 21 Sierpień 2005 to jeszcze raz ja :P wrzucam poczatki porucznika a raczej tego co bedzie sobie na nim wisialo... pozdro Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Vorek Napisano 21 Sierpień 2005 Share Napisano 21 Sierpień 2005 hehe, dziwnie zaczynasz postać :D model taki jak zwykle... Pozdrawiam Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
wesoledi Napisano 21 Sierpień 2005 Share Napisano 21 Sierpień 2005 a wlasnie... apropo tego cudnie zrobionego modelu :> domki bedziesz ukladal ceglowka po ceglowce? wlosy i trawe na polu bedziesz tez robil wlosek/zdzblo pojedynczo? :> (nie no zartuje oczywiscie, bez urazy, to tylko taka zazdrosc :P pracka oczywiscie fajna, akcesoria wojaka tez niczego sobie :)) Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
FireHunter Napisano 22 Sierpień 2005 Share Napisano 22 Sierpień 2005 A ja tam czeka wlasnie na jakas postac bo poprostu nie jestem fanem militariow, co nie zmienia faktu ze to co panowie zrobili do tej pory to kawal dobrej roboty. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
hkropinski Napisano 22 Sierpień 2005 Share Napisano 22 Sierpień 2005 super praca, bardzo mi się podoba, tak dalej, pozdr Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
kliment woroszyłow Napisano 22 Sierpień 2005 Share Napisano 22 Sierpień 2005 Hehehehe jak zawsze pionier zaczyna od d*** strony....ale widac to juz taki styl...i nic nie poradzimy:) a dzie trupia główka na furazerce?:D Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Pionier Napisano 22 Sierpień 2005 Autor Share Napisano 22 Sierpień 2005 hehe no jak zwykle zaczynam od .... strony no ale coz, pozwolicie ze wroce jeszcze na chwile do samego czolgu... wrzucam obrazeczki obrazujace na szybko jak zrobilem zimmerit: Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
KLICEK Napisano 22 Sierpień 2005 Share Napisano 22 Sierpień 2005 cwane cwane :) Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
KoMic Napisano 22 Sierpień 2005 Share Napisano 22 Sierpień 2005 gratuluje 9000 widza: ] Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
ZiBi_PL Napisano 22 Sierpień 2005 Share Napisano 22 Sierpień 2005 dziwnie to wyglada osobno ale na czolgu poprostu wysmienicie :D pionier- czy ty popelniasz czasem jakies bledy ? :D bo wydaje mi sie ze niebardzo :D Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
BlackTalon Napisano 23 Sierpień 2005 Share Napisano 23 Sierpień 2005 Vitam:) Ehhhh...powiem tak: mózg staje a wszystko inne opada:) Do kategorii Oscarowych powinni dodać Best 3D Still. Pionier Rispekt! Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
radzik Napisano 23 Sierpień 2005 Share Napisano 23 Sierpień 2005 BlackTalon - w niektórych kręgach Pionier uchodzi za "Pana Śrubkę", więc nie ma się co dziwić... Bonifatz&Pionier - tak pro forma - powodzenia w bitwie... ;) Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
kliment woroszyłow Napisano 25 Sierpień 2005 Share Napisano 25 Sierpień 2005 :D hahahaha....master of military meshes vel pan śrubka.....co ty na na pionier?:D Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
uncle Napisano 25 Sierpień 2005 Share Napisano 25 Sierpień 2005 pioneer gratulacje tym zimmeritem, ale imho przegiales troche;)) ale wyglada to narpawde niezle;)) nie probowales displace?;)) Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
uncle Napisano 25 Sierpień 2005 Share Napisano 25 Sierpień 2005 a tak jeszcze ale wydaje mi sie ze te blacy nad gasienicami to byly poprostu antychlapcze i one byly cieniutkie, no moze nie jak puszka, ale na pewno nie byla to 1cm stal;D, zawsze byly pogiete itp, odchodz je;) Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
KLICEK Napisano 25 Sierpień 2005 Share Napisano 25 Sierpień 2005 o Uncle zyje ;d Pionier kip de gud work ;d Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
KoMic Napisano 25 Sierpień 2005 Share Napisano 25 Sierpień 2005 hehe uncle zyje i prawde prawi: ], to byla tylko blacha a nie czesc pancerza Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Pinki Napisano 25 Sierpień 2005 Share Napisano 25 Sierpień 2005 zajefajna pracka.. :D kiedy ja takie cos bede robil... :( hmm. powiedz mi jakiego Ty kompa masz, ze takie cudenka tworzysz ?? mi juz przy gasienicach chyba padl.. :P Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
kliment woroszyłow Napisano 25 Sierpień 2005 Share Napisano 25 Sierpień 2005 ....... powiedz mi jakiego Ty kompa masz, ze takie cudenka tworzysz ?? mi juz przy gasienicach chyba padl.. :P OJ! Pinki! ma strasznego potwora obliczeniowego! mówie ci! strasznego! :D Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Rekomendowane odpowiedzi