Napisano 17 Lipiec 200519 l 43h render (w rozdzielczości 4190x3012pix), oceńcie czy warto było tyle czekać :)
Napisano 17 Lipiec 200519 l Pomysł, cytrynko-pilka, i woda mi sie bardzo podobaja :) Ale Materialy na rakiecie dla mnie leżą :/
Napisano 18 Lipiec 200519 l dokładnie - woda świetnie wygląda - cytrynce też nic ne można zarzucić - ale paleta - sam kolorek - przydałaby sie jakaś teksturka - napisy czy coś w tym stylu. pozdr giorgione
Napisano 18 Lipiec 200519 l zgadzam się z poprzednikami + dorzucił bym jeszcze jakieś tło, woda była by bardziej widoczna. Pozdrawiam
Napisano 18 Lipiec 200519 l Warto było ;) Naprawde z pomysłem, swieże, inne niz samochód a co najfajniejsze ładnie wykonane. Gratulacje :]
Napisano 18 Lipiec 200519 l materiały rakiety fuj, sietka sie nieprzeplata ale takie rzeczy widzą tylko zboczency na tym forum bo generalnie pomysl i ogolne wrażenie ********* i biala wersja wymiata :)
Napisano 18 Lipiec 200519 l Autor Dzięki za komentarze :) Rakieta faktycznie leży... shader tylko wrzucony nic więcej, z braku czasu moze z lenistwa też troszkę giorgione napisy wrzuce ale w PS'ie bo nastepnych 43h renderowania ani ja ani mój podkręcony komp nie wytrzymamy :) vorek specjalnie dla ciebie wersja white :) [tak na prawde mlodAs mnie namówił :] i jeszcze parę detali w 1:1: naciąg też po bandzie pojechany, wieeem ;) pozdr.
Napisano 18 Lipiec 200519 l a ja myśle ze ty coź źle ustawiłeś że 43h musiałeś czekać :) nawet jak an taką rozdziałke co na początku podałeś, radze zastanowić się nad sobą i nad rendererem ;)
Napisano 18 Lipiec 200519 l 43h - nie warto :/ materiał cytryny (jej skórki) plastikowy, nieciekawy, to samo tyczy się rakiety - sztuczny. Woda jest bardzo metaparticlowa, przydałby się drobny motion blur, może specular bloom. Bump skórki też taki sobie :/ Środek cytryny za to bardzo fajny :) czuć SSS (jeśli takowy tu jest obecny). Duży plus za pomysł, dopracuj render bo na pewno możesz coś więcej wyciągnąć pozdrawiam :)
Napisano 19 Lipiec 200519 l No, wymiatasz po prostu... Przeplot faktycznie aż się prosi, ale to kwestia czysto perfekcjonistyczna. materiał rakiety - jak wyżej. Reszta - bomba. W czym to robiłeś? Ralflow?
Napisano 19 Lipiec 200519 l Autor Luru - cytrynki bez SSS bo nie wiem ile by mi to komp zliczał :) shogun - realflow + C4D 9 cos mi sie wydaje że jeszcze podłubie przy rakiecie i wrzuce render na weekend, a sam na ryby... :) pozdro
Napisano 19 Lipiec 200519 l ładne ładne , myślałem że to w maxie i glu3d bo tam kiedyś coś podobnego zrobiłem :P