Skocz do zawartości

Featured Replies

Napisano

witam

postac ma w tym momencie 2800 troojkatow - jeszcze do zrobienia baardzo duuuzzoooo :) - ale o to chodzi, nie?? :D - z zalozenia mial byc jakis spacemarine - ale robie bez konceptu wiec idzie rooznie - troche tu wh40k troche innych konceptow/pomyslow - generalnie z glowy ale czasem sie podpieram jakimis refkami :D

inna sprawa ze idzie mi jak jucha z nochala...

pozdrawiam (wyzyjta sie dobrze - potrzebne mi jakie c i c :D

ps. thread specjalnie dla hatreda :D

laz_01.jpg

laz_wire.jpg

laz_face.jpg

• Odpowiedzi 20
  • Wyświetleń 2,8k
  • Created
  • Ostatniej odpowiedzi

Top Posters In This Topic

Napisano

co do twarzy zgadzam sie z Klickiem - sam model wizualnie wyglada calkiem calkiem - tak trzymac

Napisano

nom i powstal jak fenix z popiolow :D namawainie sie pwiodlo :D

twaz.. tak nom musisz nad tym popracowac bo edge mi sie wydaje sluza tylko jako loopy ale nic nie podkreslaja, zadnych konkretnych rysow moim zdaniem

nos troszke malutki wyszedl, no i chyba wogole nie ma platkow i dziorek w nosie :D to zdecydowanie do wymiany

reszta ladna chodz zastanawiam sie nad jego stringami/ ciekawym ochraniaczem na jajka :)

ogolnie fajno ze jescze o nas pamietasz :) jedziesz leniu jedziesz i sie starasz jak sie ammy gdzies tam w angli spotkac! :D

Napisano
  • Autor

hheje

ano ano - widzisz hate cos narobil :D

@rzuq & klicek - z twarza jest tak ze na poczatku mial byc srogi starszy koles - potem zmienilo mi sie na mlodzika ktoremu za bardzo sie to wszystko nie podoba, do tego doszedl mi jakis lekki pierwiastek kobiecy (nie bardzo wiem skad :) i psia mac nie bardzo wiem co teraz :D - w sensie - bez konceptu i teraz mam lekka zagwozdke

@hate - co do loopow moze masz racje - ale wiesz - lupy sie robi po to zeby siatka ladnie wygladala ;) hyhy - a na serio - nie jest to model super low wiec troche wiecej trojatow nie zaszkodzi - a siateczka sie bedzie ladnie ukladac - inna sprawa - jeszcze musze sie nad pyszczkiem popastwic wiec pewnie sporo sie zmieni

co do nosa - no prosty jest - musze jeszcze troche dorzucic :D

co do ust - no wlasnie gdzies tu nie wiem co jest trochi ni tak... - podzialam jeszcze :D

stringi... hmm - pewnie je wymienie - bo o ile z posladkow jestem kontent to z tych gaci nie koniecznie...

pozdrawiam i dzineks

Napisano

Z ta siatka na glowie mozesz spokojnie zaszalec :

Czyli koniecznie poszezyc nos na boki dolna czesc

Zanzaczyc kosci policzkowe

Zaznaczyc zuchwe

Cofnac konciki ust do tylu

Zaznaczyc brode

I bedzie z niego przystojniak ze hohoho :)

zycze milej pracy bo modelik jest tego wart :)

Napisano

co do stringow - dopiero teraz zauwazylem na moim malenkim lcd ze zolnierz moze miec ostre kontuzje przy bieganiu ;)

co do twarzy - ogolne wrazenie lepsze mimo to wydaje mi sie ze warto podkreslic nieco rysy kolesia - obecne malo pasuja do samej postury i charakteru postaci... robiac twarz bardziej kanciasta, zaprawiona w boju odrazu zaoszczedzisz nieco poly - teraz wydaje sie niestety postac lekko zniewiesciala

Napisano

Zgodzę się z rzuq'iem jeżeli chodzi o kanciastość twarzy. Poza tym jeszcze ten nosek mi nie pasuje, jakiś taki cienki.

Więcej charakteru mu daj. Jeżeli to jest marine to powinien wyglądać na takiego skur...

Napisano
  • Autor

hej

no... hmmm.... noo.. nie wiem... :D - chyba mam lekko dosc ostro nabitych kolesi z mordem w przekrwionych kaprawych oczkach :D - postaram sie poprawic 'zniewiescialosc' - ale to chyba nie bedzie kolo z typu 'one man army' tudziez bad-mader-fader...

Napisano

nie ma letko ftorku nie ma latko :) ale nie rob z niego tego typka z co za tydzien :D

Napisano
  • Autor

no nie ma, nie ma - ale o co chodzi z 'tym typkiem z co za tydzien' nie kumam ani troche

dorobilem troche raczek - pobawilem sie z pyszczekiem

ps. caly czas pracuje nad ustami...

laz_02.jpg

Napisano

no modelika mi sie podoba:)

przypomina troche / bardzo jakby mial chelmo costam na glowie postac z Halo:)

Napisano

slyszalem troche o Tobie mr. ftorek ...a co do modelu to masz taki sam problem co ja: model jest poprawny, ale bez polotu i genjuszu, ze jednego usera zacytuje, to niestety racja, i mnie to tak boli, ze zajmuje sie texturami .(^^).

Napisano

no i ten znowu ze swoim hyhy :) ten z co za tydzien o Oliwier Janiak mardzo metroseksualny typek :)

Napisano

Oczy za wysoko - nasade nosa tez obniz odrobine - wsun bardziej do srodka(tylko nie caly nos tylko nasade), ucho za wysoko - ogolnie model na tyle poly powinien wygladac ciekawiej

Oszczedz troche poly na twarzy i pakuj w detale - narazie model glowy jest przygotowany jak do jakiejs zaawansowanej mimiki twarzy w co watpie :)

pozdro

aa i szczeka za wczesnie idzie do gory

Napisano

i bardzo dobze, mi tez sie cofa na widok kolejnych tragarzy arbuzow, ja nos walnolbym bardziej haczykowaty, ostry, mniej obly... czy cos ;]

EDIT: czemu pisze posty bez przeczytania 2iej strony i sa one bez sensu? ;D