xyrion Napisano 21 Sierpień 2005 Autor Share Napisano 21 Sierpień 2005 Dziekuje! Next Update: Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
polka dot Napisano 21 Sierpień 2005 Share Napisano 21 Sierpień 2005 za duze kola w stosunku do rsdzty Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
xyrion Napisano 21 Sierpień 2005 Autor Share Napisano 21 Sierpień 2005 Pewnie nie uwierzysz ale koła są idealnie dopasowane do blueprintów :PPPP. Edit: Update: Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
ReflectVision Napisano 21 Sierpień 2005 Share Napisano 21 Sierpień 2005 zle zrobiles wlocik powietrza , on dziala na innej zasadzie :) na wierzchu masz kradke a takie płytki przesuwaja sie w srodku a nie caly plastik ... :) pozdrawiam ps. jak nie bedziesz wiedzial o co chodzi to Ci rozrysuje Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
xyrion Napisano 21 Sierpień 2005 Autor Share Napisano 21 Sierpień 2005 Wiem o co chodzi ale jednak mylisz sie. Caly plasik smiga w pionie a kratki w poziomie ;P. Jako dowod na pion zamieszam foto, a co do poziomu to sie domyslam edit: P.S.: .:qba:. obijasz się! Wydaje mi się czy evo stoi ? Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
ReflectVision Napisano 21 Sierpień 2005 Share Napisano 21 Sierpień 2005 no masz racje :) bylem na wypadzie w gory :) wrocilem kilka godzine temu , jutro sie za niego zabiore :) jakos motywacji nie mam :) Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
mrkrzysiek Napisano 21 Sierpień 2005 Share Napisano 21 Sierpień 2005 ładne wnętrze robisz podoba mi się powodzenia no właśnie .:qba:. obijasz się. Pozdro. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
ReflectVision Napisano 21 Sierpień 2005 Share Napisano 21 Sierpień 2005 xyrion nie wiesz ile poly tracisz ... porozgladaj sie po wnetrzu :) Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
xyrion Napisano 21 Sierpień 2005 Autor Share Napisano 21 Sierpień 2005 Dzieki mrkrzysiek. Wiesz, co Qba ... mówiąc szczerze to póki co ilość poly nie obchodzi mnie. Jak nad czymś pracuje to chowam wszystko a jak chce renderowac albo cosik to wyciągam na wierzch ale bez siatki i śmiga jak dzikie oczywiście w viewporcie nie mam ms włączonego tylko na renderze Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
xyrion Napisano 22 Sierpień 2005 Autor Share Napisano 22 Sierpień 2005 Update: Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Kemil Napisano 22 Sierpień 2005 Share Napisano 22 Sierpień 2005 no z modelowaniem wnętrza do samochodu sie jeszcz enie spotkałem. Fajny ten samochodzik. Powodznie w dalszej pracy. Pozrawiam Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Hindus Napisano 22 Sierpień 2005 Share Napisano 22 Sierpień 2005 jak sie nie spotkałes :] ? gdzie ty żyjesz ;) narazie fajnie ale bez rewelacji ;) osobiscie ja bym popracował jeszcze nad karoserią Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
ReflectVision Napisano 22 Sierpień 2005 Share Napisano 22 Sierpień 2005 a ja nie mam motywacji nadal :) macie jakis sposob na motywacje ? zeby mojego evo z zewnatrz skonczyc ;] xyr jedziesz z tym złomem :) bardzo fajnie , wnetrze nie m,usi miec duzo szczegolow chyba ze beda renderski z wnetrza tez :) pozdrawiam Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
xyrion Napisano 22 Sierpień 2005 Autor Share Napisano 22 Sierpień 2005 Będa renderki wnętrza :), będzie może i scena i napewno będzie animacja 8-)) Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
xyrion Napisano 24 Sierpień 2005 Autor Share Napisano 24 Sierpień 2005 w końcu po dwóch dniach zmagań z radiem update: Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
ReflectVision Napisano 25 Sierpień 2005 Share Napisano 25 Sierpień 2005 jezeli to odtwarzacz cd/dvd to ma za duze wejscie na plyte :) a tak to super ;) Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
hkropinski Napisano 25 Sierpień 2005 Share Napisano 25 Sierpień 2005 tak, wejście na płytę jest sporo za duże, i do czego jest przycisk z prawej strony pokrętła? nie wygląda za dobrze, ale model ok, jeszcze mógłby mieć więcej przycisków;-)), pozdr Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
ReflectVision Napisano 25 Sierpień 2005 Share Napisano 25 Sierpień 2005 pozatym widac pare bledow mam nadzieje ze je tez widzisz :) Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
xyrion Napisano 25 Sierpień 2005 Autor Share Napisano 25 Sierpień 2005 Racja trochę pomniejszę tą dziurę na płyty. hkropinski - Jak więcej przycisków? Ja tego radio nie wymyśliłem przecież! .:qba:. - Jakich błędów ? Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Diesel Napisano 25 Sierpień 2005 Share Napisano 25 Sierpień 2005 No... nieźle a przy radiu ja błędów nie widze... może troszke jest krzywe Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
nielot007 Napisano 25 Sierpień 2005 Share Napisano 25 Sierpień 2005 bledy sa na desce i to pare:) ale chyba je widzisz np. ta wneka w ktora wlozone jest radio jest tak paskudna ze az mi sie zygac chce;D ;) pozdro Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Hindus Napisano 25 Sierpień 2005 Share Napisano 25 Sierpień 2005 tego radia i tak pewnie nei będzie widać ;) ale rób zawsze to jakis skill. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
xyrion Napisano 25 Sierpień 2005 Autor Share Napisano 25 Sierpień 2005 Diesel - tak to się zgodzę, prawa strona jest wyżej niż lewa nielot007 - ehhh, prosiłbym ze jak już piszesz o błedach, abyś je wymienił hindus - może i nie będzie ale masz rację skill sie przyda Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
xyrion Napisano 2 Wrzesień 2005 Autor Share Napisano 2 Wrzesień 2005 Hi folks, jak wiadomo od wczoraj rok szkolny się zaczął wiec nie wiadomo jak to będzie z modelowaniem w tym roku maturka wiec w ogóle to nie wiem ale napewno skończe evo, scenke i animację: edit: ta dziura na kierkę chyba jest za duża co ? 8-) 2nd edit: poprawiłem to: Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
nielot007 Napisano 2 Wrzesień 2005 Share Napisano 2 Wrzesień 2005 przeciez napisalem co jest zle?? hee?? hindus--> skoro nie bedzie widac wnetrza to po co robi to tak szczegolowo?? hee?? :) moze byc:) pozdro Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
xyrion Napisano 2 Wrzesień 2005 Autor Share Napisano 2 Wrzesień 2005 napisałeś, że jest parę błedów a wymieniłeś jeden :P Co do wnętrza to tak jak mówił hindus - skill się przyda a wnętrze będzie widac na renderach jak i w animacji. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
ReflectVision Napisano 2 Wrzesień 2005 Share Napisano 2 Wrzesień 2005 to ma chyba wiecej polky niz cale auto ;) pozdro Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Diesel Napisano 2 Wrzesień 2005 Share Napisano 2 Wrzesień 2005 Mały bug przy kolumnie kierownicy Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
xyrion Napisano 2 Wrzesień 2005 Autor Share Napisano 2 Wrzesień 2005 .:qba:. - 521k było przed rozpoczęciem wnętrza teraz jest 693k polygonów więc rachunek prosty: dotychczas wnętrze to: 172k poly Diesel - poprawiony, dzięki Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Kemil Napisano 3 Wrzesień 2005 Share Napisano 3 Wrzesień 2005 Gałki od radia powinnyy byc oddzielone od reszty. Tak pozatym to... no niewiem jest super Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
xyrion Napisano 3 Wrzesień 2005 Autor Share Napisano 3 Wrzesień 2005 Teoretycznie są ale racja nie widac tej dziury pomiędzy nimi. Dzieki za uwagę Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
lukasproject Napisano 3 Wrzesień 2005 Share Napisano 3 Wrzesień 2005 Moim zdaniem jeśli ma to być tuning to czemu radio dajesz firmowe?? Toć to wygląda na padakę sprzed dziesięciu lat!! Daj przynajmniej białe zegary :) A ssory. Tych Evo teraz jest wiecej niż maluchów na mieście. To Kome robi tuning. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
xyrion Napisano 3 Wrzesień 2005 Autor Share Napisano 3 Wrzesień 2005 Update Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Diesel Napisano 3 Wrzesień 2005 Share Napisano 3 Wrzesień 2005 N oteraz całkiem nieźle tylko mam nadzieje że kierownica będzie położona troszke pod innym kontem Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
xyrion Napisano 3 Wrzesień 2005 Autor Share Napisano 3 Wrzesień 2005 Ja też mam taką nadzieję ale to się zrobi jak zasiądzie przy niej biped Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
mrkrzysiek Napisano 3 Wrzesień 2005 Share Napisano 3 Wrzesień 2005 no idziesz w szczeguły to dobrze ale nie przesadz al ejest dobrze nawet bardzo dobrze i popraw tą kierownice Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
xyrion Napisano 3 Wrzesień 2005 Autor Share Napisano 3 Wrzesień 2005 Dzięki cieszę się, a kierkę poprawie jak już mówiłem pod bipeda Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
xyrion Napisano 9 Wrzesień 2005 Autor Share Napisano 9 Wrzesień 2005 Update: Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
nielot007 Napisano 9 Wrzesień 2005 Share Napisano 9 Wrzesień 2005 fajna kierownica:) tylko tam gdzie sa laczenia przechodza one tak kanciasto a nie plynnie:) Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
chveti Napisano 9 Wrzesień 2005 Share Napisano 9 Wrzesień 2005 kiera fajna jak i avatar;] nielot007 - right Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Hindus Napisano 9 Wrzesień 2005 Share Napisano 9 Wrzesień 2005 pfii za takiego avatara to powinien bana dostać ;P widac więcej niż 70% ciała :] wkrótce cie przebije ;) btw nice modeling Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Diesel Napisano 9 Wrzesień 2005 Share Napisano 9 Wrzesień 2005 Eh.... no to po pierwsze nieżle zrobiłeś zegary, po drugie dobre wykończenie kierownicy pozostają tylko te kratki od wylotu powietrza Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
xyrion Napisano 9 Wrzesień 2005 Autor Share Napisano 9 Wrzesień 2005 Dziękuje wszystkim za pozytywne komentarze nielot007 - jak zwykle nie potrafie zrozumiec Twojego przekazu 8-) hindus - no pozostają Ci chyba tylko sznureczki 8-) Diesel - te kratki to jest padaczka ale coś wymyślę jeszcze, co do zegarów to jeszcze nie są skończone, wiadomo brakuje strzałeczek itd i ładnego podświetlenia Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
nielot007 Napisano 9 Wrzesień 2005 Share Napisano 9 Wrzesień 2005 ehhhhhhhhhh teraz rozumiesz?? Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
xyrion Napisano 9 Wrzesień 2005 Autor Share Napisano 9 Wrzesień 2005 no i właśnie o to mi chodziło :) w taki sposób zawsze zrozumiem ;P Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
ReflectVision Napisano 9 Wrzesień 2005 Share Napisano 9 Wrzesień 2005 a ja wiem kto jest na tym avatarze :D co do pracy to wielki podziw , ja narazie robie testy lakierow i przerwalem chwilowo modelopwanie :> ale wkrotce wracam :> pozdro xyr i ciagnij tak dalej bro ! Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
xyrion Napisano 11 Wrzesień 2005 Autor Share Napisano 11 Wrzesień 2005 Lekki bo lekki ale update: Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
miwt Napisano 11 Wrzesień 2005 Share Napisano 11 Wrzesień 2005 ja to cie stary podziwiam za cierpliwosc...naprawde...słowa uznania:) Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
xyrion Napisano 11 Wrzesień 2005 Autor Share Napisano 11 Wrzesień 2005 hehe dzięki, skoro już złapałem o co w tym chodzi to postanowiłem sobie doprowadzic ten model do końca Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
miwt Napisano 11 Wrzesień 2005 Share Napisano 11 Wrzesień 2005 hehe...no w sumie dobry tok myslenia...u mnie bym chyba tego wszytkiego nie wyrenderował...doby by mi braklo...ps fajny awatar:) Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Rekomendowane odpowiedzi