Skocz do zawartości

Featured Replies

• Odpowiedzi 243
  • Wyświetleń 21,4k
  • Created
  • Ostatniej odpowiedzi

Top Posters In This Topic

Napisano
  • Autor

Pewnie nie uwierzysz ale koła są idealnie dopasowane do blueprintów :PPPP.

Edit:

Update:

56.jpg

57.jpg

58.jpg

59.jpg

60.jpg

Napisano

zle zrobiles wlocik powietrza , on dziala na innej zasadzie :) na wierzchu masz kradke a takie płytki przesuwaja sie w srodku a nie caly plastik ... :) pozdrawiam

ps. jak nie bedziesz wiedzial o co chodzi to Ci rozrysuje

Napisano
  • Autor

Wiem o co chodzi ale jednak mylisz sie. Caly plasik smiga w pionie a kratki w poziomie ;P. Jako dowod na pion zamieszam foto, a co do poziomu to sie domyslam

61.jpg

62.jpg

edit:

P.S.: .:qba:. obijasz się! Wydaje mi się czy evo stoi ?

Napisano

no masz racje :)

bylem na wypadzie w gory :) wrocilem kilka godzine temu , jutro sie za niego zabiore :) jakos motywacji nie mam :)

Napisano
  • Autor

Dzieki mrkrzysiek.

Wiesz, co Qba ... mówiąc szczerze to póki co ilość poly nie obchodzi mnie. Jak nad czymś pracuje to chowam wszystko a jak chce renderowac albo cosik to wyciągam na wierzch ale bez siatki i śmiga jak dzikie oczywiście w viewporcie nie mam ms włączonego tylko na renderze

Napisano

no z modelowaniem wnętrza do samochodu sie jeszcz enie spotkałem. Fajny ten samochodzik. Powodznie w dalszej pracy. Pozrawiam

Napisano

jak sie nie spotkałes :] ? gdzie ty żyjesz ;) narazie fajnie ale bez rewelacji ;) osobiscie ja bym popracował jeszcze nad karoserią

Napisano

a ja nie mam motywacji nadal :) macie jakis sposob na motywacje ? zeby mojego evo z zewnatrz skonczyc ;]

xyr jedziesz z tym złomem :) bardzo fajnie , wnetrze nie m,usi miec duzo szczegolow chyba ze beda renderski z wnetrza tez :)

pozdrawiam

Napisano
  • Autor

Będa renderki wnętrza :), będzie może i scena i napewno będzie animacja 8-))

Napisano
  • Autor

w końcu po dwóch dniach zmagań z radiem update:

65.jpg

66.jpg

67.jpg

68.jpg

69.jpg

Napisano

tak, wejście na płytę jest sporo za duże, i do czego jest przycisk z prawej strony pokrętła? nie wygląda za dobrze, ale model ok, jeszcze mógłby mieć więcej przycisków;-)), pozdr

Napisano
  • Autor

Racja trochę pomniejszę tą dziurę na płyty.

hkropinski - Jak więcej przycisków? Ja tego radio nie wymyśliłem przecież!

.:qba:. - Jakich błędów ?

Napisano

No... nieźle a przy radiu ja błędów nie widze... może troszke jest krzywe

Napisano

bledy sa na desce i to pare:)

ale chyba je widzisz np. ta wneka w ktora wlozone jest radio jest tak paskudna ze az mi sie zygac chce;D ;)

pozdro

Napisano

tego radia i tak pewnie nei będzie widać ;) ale rób zawsze to jakis skill.

Napisano
  • Autor

Diesel - tak to się zgodzę, prawa strona jest wyżej niż lewa

nielot007 - ehhh, prosiłbym ze jak już piszesz o błedach, abyś je wymienił

hindus - może i nie będzie ale masz rację skill sie przyda

Napisano
  • Autor

Hi folks, jak wiadomo od wczoraj rok szkolny się zaczął wiec nie wiadomo jak to będzie z modelowaniem w tym roku maturka wiec w ogóle to nie wiem ale napewno skończe evo, scenke i animację:

70.jpg

71.jpg

edit:

ta dziura na kierkę chyba jest za duża co ? 8-)

2nd edit:

poprawiłem to:

72.jpg

Napisano

przeciez napisalem co jest zle?? hee??

hindus--> skoro nie bedzie widac wnetrza to po co robi to tak szczegolowo?? hee?? :)

moze byc:)

pozdro

Napisano
  • Autor

napisałeś, że jest parę błedów a wymieniłeś jeden :P

Co do wnętrza to tak jak mówił hindus - skill się przyda a wnętrze będzie widac na renderach jak i w animacji.

Napisano
  • Autor

.:qba:. - 521k było przed rozpoczęciem wnętrza teraz jest 693k polygonów więc rachunek prosty: dotychczas wnętrze to: 172k poly

Diesel - poprawiony, dzięki

Napisano

Gałki od radia powinnyy byc oddzielone od reszty. Tak pozatym to... no niewiem jest super

Napisano
  • Autor

Teoretycznie są ale racja nie widac tej dziury pomiędzy nimi. Dzieki za uwagę

Napisano

Moim zdaniem jeśli ma to być tuning to czemu radio dajesz firmowe?? Toć to wygląda na padakę sprzed dziesięciu lat!!

Daj przynajmniej białe zegary :)

A ssory. Tych Evo teraz jest wiecej niż maluchów na mieście. To Kome robi tuning.

Napisano

N oteraz całkiem nieźle tylko mam nadzieje że kierownica będzie położona troszke pod innym kontem

Napisano
  • Autor

Ja też mam taką nadzieję ale to się zrobi jak zasiądzie przy niej biped

Napisano

no idziesz w szczeguły to dobrze ale nie przesadz al ejest dobrze nawet bardzo dobrze i popraw tą kierownice

Napisano
  • Autor

Dzięki cieszę się, a kierkę poprawie jak już mówiłem pod bipeda

Napisano

pfii za takiego avatara to powinien bana dostać ;P widac więcej niż 70% ciała :] wkrótce cie przebije ;)

btw nice modeling

Napisano

Eh.... no to po pierwsze nieżle zrobiłeś zegary, po drugie dobre wykończenie kierownicy

pozostają tylko te kratki od wylotu powietrza

Napisano
  • Autor

Dziękuje wszystkim za pozytywne komentarze

nielot007 - jak zwykle nie potrafie zrozumiec Twojego przekazu 8-)

hindus - no pozostają Ci chyba tylko sznureczki 8-)

Diesel - te kratki to jest padaczka ale coś wymyślę jeszcze, co do zegarów to jeszcze nie są skończone, wiadomo brakuje strzałeczek itd i ładnego podświetlenia

Napisano
  • Autor

no i właśnie o to mi chodziło :) w taki sposób zawsze zrozumiem ;P

Napisano

a ja wiem kto jest na tym avatarze :D

co do pracy to wielki podziw , ja narazie robie testy lakierow i przerwalem chwilowo modelopwanie :> ale wkrotce wracam :>

pozdro xyr i ciagnij tak dalej bro !

Napisano

ja to cie stary podziwiam za cierpliwosc...naprawde...słowa uznania:)

Napisano
  • Autor

hehe dzięki, skoro już złapałem o co w tym chodzi to postanowiłem sobie doprowadzic ten model do końca

Napisano

hehe...no w sumie dobry tok myslenia...u mnie bym chyba tego wszytkiego nie wyrenderował...doby by mi braklo...ps fajny awatar:)