Skocz do zawartości

Rekomendowane odpowiedzi

• Odpowiedzi 243
  • Created
  • Ostatniej odpowiedzi

Top Posters In This Topic

Napisano

zle zrobiles wlocik powietrza , on dziala na innej zasadzie :) na wierzchu masz kradke a takie płytki przesuwaja sie w srodku a nie caly plastik ... :) pozdrawiam

ps. jak nie bedziesz wiedzial o co chodzi to Ci rozrysuje

Napisano

Wiem o co chodzi ale jednak mylisz sie. Caly plasik smiga w pionie a kratki w poziomie ;P. Jako dowod na pion zamieszam foto, a co do poziomu to sie domyslam

61.jpg

62.jpg

edit:

P.S.: .:qba:. obijasz się! Wydaje mi się czy evo stoi ?

Napisano

Dzieki mrkrzysiek.

Wiesz, co Qba ... mówiąc szczerze to póki co ilość poly nie obchodzi mnie. Jak nad czymś pracuje to chowam wszystko a jak chce renderowac albo cosik to wyciągam na wierzch ale bez siatki i śmiga jak dzikie oczywiście w viewporcie nie mam ms włączonego tylko na renderze

Napisano

a ja nie mam motywacji nadal :) macie jakis sposob na motywacje ? zeby mojego evo z zewnatrz skonczyc ;]

xyr jedziesz z tym złomem :) bardzo fajnie , wnetrze nie m,usi miec duzo szczegolow chyba ze beda renderski z wnetrza tez :)

pozdrawiam

Napisano

tak, wejście na płytę jest sporo za duże, i do czego jest przycisk z prawej strony pokrętła? nie wygląda za dobrze, ale model ok, jeszcze mógłby mieć więcej przycisków;-)), pozdr

Napisano

Racja trochę pomniejszę tą dziurę na płyty.

hkropinski - Jak więcej przycisków? Ja tego radio nie wymyśliłem przecież!

.:qba:. - Jakich błędów ?

Napisano

Diesel - tak to się zgodzę, prawa strona jest wyżej niż lewa

nielot007 - ehhh, prosiłbym ze jak już piszesz o błedach, abyś je wymienił

hindus - może i nie będzie ale masz rację skill sie przyda

Napisano

Hi folks, jak wiadomo od wczoraj rok szkolny się zaczął wiec nie wiadomo jak to będzie z modelowaniem w tym roku maturka wiec w ogóle to nie wiem ale napewno skończe evo, scenke i animację:

70.jpg

71.jpg

edit:

ta dziura na kierkę chyba jest za duża co ? 8-)

2nd edit:

poprawiłem to:

72.jpg

Napisano

napisałeś, że jest parę błedów a wymieniłeś jeden :P

Co do wnętrza to tak jak mówił hindus - skill się przyda a wnętrze będzie widac na renderach jak i w animacji.

Napisano

.:qba:. - 521k było przed rozpoczęciem wnętrza teraz jest 693k polygonów więc rachunek prosty: dotychczas wnętrze to: 172k poly

Diesel - poprawiony, dzięki

Napisano

Moim zdaniem jeśli ma to być tuning to czemu radio dajesz firmowe?? Toć to wygląda na padakę sprzed dziesięciu lat!!

Daj przynajmniej białe zegary :)

A ssory. Tych Evo teraz jest wiecej niż maluchów na mieście. To Kome robi tuning.

Napisano

Dziękuje wszystkim za pozytywne komentarze

nielot007 - jak zwykle nie potrafie zrozumiec Twojego przekazu 8-)

hindus - no pozostają Ci chyba tylko sznureczki 8-)

Diesel - te kratki to jest padaczka ale coś wymyślę jeszcze, co do zegarów to jeszcze nie są skończone, wiadomo brakuje strzałeczek itd i ładnego podświetlenia