Napisano 21 Sierpień 200519 l Autor Pewnie nie uwierzysz ale koła są idealnie dopasowane do blueprintów :PPPP. Edit: Update:
Napisano 21 Sierpień 200519 l zle zrobiles wlocik powietrza , on dziala na innej zasadzie :) na wierzchu masz kradke a takie płytki przesuwaja sie w srodku a nie caly plastik ... :) pozdrawiam ps. jak nie bedziesz wiedzial o co chodzi to Ci rozrysuje
Napisano 21 Sierpień 200519 l Autor Wiem o co chodzi ale jednak mylisz sie. Caly plasik smiga w pionie a kratki w poziomie ;P. Jako dowod na pion zamieszam foto, a co do poziomu to sie domyslam edit: P.S.: .:qba:. obijasz się! Wydaje mi się czy evo stoi ?
Napisano 21 Sierpień 200519 l no masz racje :) bylem na wypadzie w gory :) wrocilem kilka godzine temu , jutro sie za niego zabiore :) jakos motywacji nie mam :)
Napisano 21 Sierpień 200519 l ładne wnętrze robisz podoba mi się powodzenia no właśnie .:qba:. obijasz się. Pozdro.
Napisano 21 Sierpień 200519 l Autor Dzieki mrkrzysiek. Wiesz, co Qba ... mówiąc szczerze to póki co ilość poly nie obchodzi mnie. Jak nad czymś pracuje to chowam wszystko a jak chce renderowac albo cosik to wyciągam na wierzch ale bez siatki i śmiga jak dzikie oczywiście w viewporcie nie mam ms włączonego tylko na renderze
Napisano 22 Sierpień 200519 l no z modelowaniem wnętrza do samochodu sie jeszcz enie spotkałem. Fajny ten samochodzik. Powodznie w dalszej pracy. Pozrawiam
Napisano 22 Sierpień 200519 l jak sie nie spotkałes :] ? gdzie ty żyjesz ;) narazie fajnie ale bez rewelacji ;) osobiscie ja bym popracował jeszcze nad karoserią
Napisano 22 Sierpień 200519 l a ja nie mam motywacji nadal :) macie jakis sposob na motywacje ? zeby mojego evo z zewnatrz skonczyc ;] xyr jedziesz z tym złomem :) bardzo fajnie , wnetrze nie m,usi miec duzo szczegolow chyba ze beda renderski z wnetrza tez :) pozdrawiam
Napisano 22 Sierpień 200519 l Autor Będa renderki wnętrza :), będzie może i scena i napewno będzie animacja 8-))
Napisano 25 Sierpień 200519 l jezeli to odtwarzacz cd/dvd to ma za duze wejscie na plyte :) a tak to super ;)
Napisano 25 Sierpień 200519 l tak, wejście na płytę jest sporo za duże, i do czego jest przycisk z prawej strony pokrętła? nie wygląda za dobrze, ale model ok, jeszcze mógłby mieć więcej przycisków;-)), pozdr
Napisano 25 Sierpień 200519 l Autor Racja trochę pomniejszę tą dziurę na płyty. hkropinski - Jak więcej przycisków? Ja tego radio nie wymyśliłem przecież! .:qba:. - Jakich błędów ?
Napisano 25 Sierpień 200519 l No... nieźle a przy radiu ja błędów nie widze... może troszke jest krzywe
Napisano 25 Sierpień 200519 l bledy sa na desce i to pare:) ale chyba je widzisz np. ta wneka w ktora wlozone jest radio jest tak paskudna ze az mi sie zygac chce;D ;) pozdro
Napisano 25 Sierpień 200519 l tego radia i tak pewnie nei będzie widać ;) ale rób zawsze to jakis skill.
Napisano 25 Sierpień 200519 l Autor Diesel - tak to się zgodzę, prawa strona jest wyżej niż lewa nielot007 - ehhh, prosiłbym ze jak już piszesz o błedach, abyś je wymienił hindus - może i nie będzie ale masz rację skill sie przyda
Napisano 2 Wrzesień 200519 l Autor Hi folks, jak wiadomo od wczoraj rok szkolny się zaczął wiec nie wiadomo jak to będzie z modelowaniem w tym roku maturka wiec w ogóle to nie wiem ale napewno skończe evo, scenke i animację: edit: ta dziura na kierkę chyba jest za duża co ? 8-) 2nd edit: poprawiłem to:
Napisano 2 Wrzesień 200519 l przeciez napisalem co jest zle?? hee?? hindus--> skoro nie bedzie widac wnetrza to po co robi to tak szczegolowo?? hee?? :) moze byc:) pozdro
Napisano 2 Wrzesień 200519 l Autor napisałeś, że jest parę błedów a wymieniłeś jeden :P Co do wnętrza to tak jak mówił hindus - skill się przyda a wnętrze będzie widac na renderach jak i w animacji.
Napisano 2 Wrzesień 200519 l Autor .:qba:. - 521k było przed rozpoczęciem wnętrza teraz jest 693k polygonów więc rachunek prosty: dotychczas wnętrze to: 172k poly Diesel - poprawiony, dzięki
Napisano 3 Wrzesień 200519 l Gałki od radia powinnyy byc oddzielone od reszty. Tak pozatym to... no niewiem jest super
Napisano 3 Wrzesień 200519 l Autor Teoretycznie są ale racja nie widac tej dziury pomiędzy nimi. Dzieki za uwagę
Napisano 3 Wrzesień 200519 l Moim zdaniem jeśli ma to być tuning to czemu radio dajesz firmowe?? Toć to wygląda na padakę sprzed dziesięciu lat!! Daj przynajmniej białe zegary :) A ssory. Tych Evo teraz jest wiecej niż maluchów na mieście. To Kome robi tuning.
Napisano 3 Wrzesień 200519 l N oteraz całkiem nieźle tylko mam nadzieje że kierownica będzie położona troszke pod innym kontem
Napisano 3 Wrzesień 200519 l Autor Ja też mam taką nadzieję ale to się zrobi jak zasiądzie przy niej biped
Napisano 3 Wrzesień 200519 l no idziesz w szczeguły to dobrze ale nie przesadz al ejest dobrze nawet bardzo dobrze i popraw tą kierownice
Napisano 9 Wrzesień 200519 l fajna kierownica:) tylko tam gdzie sa laczenia przechodza one tak kanciasto a nie plynnie:)
Napisano 9 Wrzesień 200519 l pfii za takiego avatara to powinien bana dostać ;P widac więcej niż 70% ciała :] wkrótce cie przebije ;) btw nice modeling
Napisano 9 Wrzesień 200519 l Eh.... no to po pierwsze nieżle zrobiłeś zegary, po drugie dobre wykończenie kierownicy pozostają tylko te kratki od wylotu powietrza
Napisano 9 Wrzesień 200519 l Autor Dziękuje wszystkim za pozytywne komentarze nielot007 - jak zwykle nie potrafie zrozumiec Twojego przekazu 8-) hindus - no pozostają Ci chyba tylko sznureczki 8-) Diesel - te kratki to jest padaczka ale coś wymyślę jeszcze, co do zegarów to jeszcze nie są skończone, wiadomo brakuje strzałeczek itd i ładnego podświetlenia
Napisano 9 Wrzesień 200519 l Autor no i właśnie o to mi chodziło :) w taki sposób zawsze zrozumiem ;P
Napisano 9 Wrzesień 200519 l a ja wiem kto jest na tym avatarze :D co do pracy to wielki podziw , ja narazie robie testy lakierow i przerwalem chwilowo modelopwanie :> ale wkrotce wracam :> pozdro xyr i ciagnij tak dalej bro !
Napisano 11 Wrzesień 200519 l Autor hehe dzięki, skoro już złapałem o co w tym chodzi to postanowiłem sobie doprowadzic ten model do końca
Napisano 11 Wrzesień 200519 l hehe...no w sumie dobry tok myslenia...u mnie bym chyba tego wszytkiego nie wyrenderował...doby by mi braklo...ps fajny awatar:)