@seba@ Napisano 20 Sierpień 2005 Napisano 20 Sierpień 2005 Witam serdecznie, zamieszczam kilka ostatnio wykonanych pracek. 1. Mieszkanie w domkach szeregowych czyt. salon :) soft: -modeling 3ds max7.5 -rendering vray 1.47... Ps.: sofa zapozyczona od evermotion free stuff :) 2. Projekt nadbudowy kamienicy przy Mostowej (nie moge powiedziec gdzie, tzn. moge miec pozniej problemy, zreszta latwo sie domyslic lokalizacji :) ) oraz camara match: Ciag dalszy w watku "Wizualizacje cd..."
SWRSC Napisano 20 Sierpień 2005 Napisano 20 Sierpień 2005 Niezły render jeśli chodzi o salon :) Nie podoba mi sie dywan, jest chyba za bały, sprawia wrażenie świecącego. Uchwyty od mebli kuchennych na 3 renderku - ja nie wiem jak miałbym za to złapać i otworzyć coś :) Przy roletach nie ma żadnego sznureczka, czy tych śmiesznych koralików za ktore można pociągnoąć i oposcic/podciągnąć roletę... i jeszcze roślinka - dwa identyczne modele :) Ogolnie bardzo ładnie, jeszcze tylko poprawić modele i by było super
Vorek Napisano 20 Sierpień 2005 Napisano 20 Sierpień 2005 świecący dywanik też mi się rzucił w oczy ale tak wogóle to wrażenie bardzo pozytywne, piękne rendery , materiały i światło, gratulacje Pozdrawiam
JunioR Napisano 20 Sierpień 2005 Napisano 20 Sierpień 2005 super, tyle co moge powiedzieć ! A najbardziej podoba mi sie ostatni render, ładnie skomponowane w otoczenie, brawo ! :)
Hindus Napisano 20 Sierpień 2005 Napisano 20 Sierpień 2005 http://www.owned.com/Owned_Pictures/beardedsaddamowned.jpg Zdemaskowałem cie :) ? ponieważ z zaporzyczonych modeli to ja widze jszcze - te małe pufki, kwiatek, zlew (no chyba że porównamy siatke ;) albo sie wzorowałes na tamtym, te pomarańczowe wazy :P i to 100% pewnośc mam :P powiem w takim razie o oświatlenie bo modele to mi sie coś wydaje ;).....no oświetlenie fajnie wyszło.
@seba@ Napisano 20 Sierpień 2005 Autor Napisano 20 Sierpień 2005 hindus - faktycznie wymienione modele nie sa moje, nie tracilem czasu na modeling potrzebowalem miec to szybko, to sie tyczy tylko tego wnetrza, no moze jeszcze dzbankow w projekcie kuchni to tyle. Jak znajde chwilke to zrobie sobie takie same modele :), niestety czasu jak zwykle brak :).
Hindus Napisano 20 Sierpień 2005 Napisano 20 Sierpień 2005 nie no walic to ja tez czasami korzystam z evrmotiona zwłaszcza jeśli idze o oświetlonko - grunt że sie przyznajesz ;) 10lat więzienia :P
nielot007 Napisano 20 Sierpień 2005 Napisano 20 Sierpień 2005 Witam!! piekna robota:) ale mam pytanie powiedz mi bo ja zaraz sie powiesze jak robisz(cie) ze lampa tak sie swieci?? wiem ze dziecinne pytanie ale powiedz ale jka mozesz to zarzuc jakiegos linka:D albo niech ktos(ktokolwiek) niech pomoze plis:) pozdro
Hindus Napisano 20 Sierpień 2005 Napisano 20 Sierpień 2005 lol nielot prosze cie nie osłabiaj sie ;] nie a tak na serio to jak znam życie to multi/sub-object i po wewnętrznej stronie shader z białym kolorem w self illumination a potem pewnie ps dla tego glowa leciutkiego :P moge sie mylić ale inne metody to katorga :] aha dziwi mnie że ci rekomy nie dali :/
nielot007 Napisano 20 Sierpień 2005 Napisano 20 Sierpień 2005 hindus---> :D:D eee to badziew:) pozdro
hkropinski Napisano 20 Sierpień 2005 Napisano 20 Sierpień 2005 render salonu super, ale: 1. poduszka na kanapie jakby przyspawana 2. światło w korytarzu 3. obraz nad kanapą 4. skóra na podłodze za bardzo świeci - jest zbyt biała budynki też fajne, ale salon leprzy;-))
RA Napisano 20 Sierpień 2005 Napisano 20 Sierpień 2005 Wnetrza sa super. Exteriory, to juz troche gorsza sprawa. :) EDIT: aaa... ten dywanik jakis nie teges. ;) pozdrawiam
wesoledi Napisano 20 Sierpień 2005 Napisano 20 Sierpień 2005 no coz, cudnie to wszystko wyglada, choc bardziej mi sie pdoobaja wnetrza niz budynki na zewnatrz :) mam tylko pytanie co do drugiego obrazka, w korytarzy tam gdzie widac 3 drzwi, miedzy drugimi drzwiami a plakatem jest blask swiatla, tak jakby ze swiatla zamieszczonego nad drzwiami, ale zadnego swiatla tam nie widac, nie sadze by tamta lapka dawala takie swiatlo. pozdro
Rekomendowane odpowiedzi