Skocz do zawartości

Rekomendowane odpowiedzi

Napisano

Witam serdecznie, zamieszczam kilka ostatnio wykonanych pracek.

1. Mieszkanie w domkach szeregowych czyt. salon :)

soft:

-modeling 3ds max7.5

-rendering vray 1.47...

Ps.: sofa zapozyczona od evermotion free stuff :)

t1_dif-glow_o.jpg

t3_dif-glow_o.jpg

t2_night_dif-glow_o.jpg

2. Projekt nadbudowy kamienicy przy Mostowej (nie moge powiedziec gdzie, tzn. moge miec pozniej problemy, zreszta latwo sie domyslic lokalizacji :) )

kamienica01.jpg

kamienica02.jpg

kamienica03.jpg

oraz camara match:

kamienica04.jpg

Ciag dalszy w watku "Wizualizacje cd..."

• Odpowiedzi 12
  • Created
  • Ostatniej odpowiedzi

Top Posters In This Topic

Top Posters In This Topic

Napisano

Niezły render jeśli chodzi o salon :) Nie podoba mi sie dywan, jest chyba za bały, sprawia wrażenie świecącego. Uchwyty od mebli kuchennych na 3 renderku - ja nie wiem jak miałbym za to złapać i otworzyć coś :) Przy roletach nie ma żadnego sznureczka, czy tych śmiesznych koralików za ktore można pociągnoąć i oposcic/podciągnąć roletę... i jeszcze roślinka - dwa identyczne modele :) Ogolnie bardzo ładnie, jeszcze tylko poprawić modele i by było super

Napisano

świecący dywanik też mi się rzucił w oczy ale tak wogóle to wrażenie bardzo pozytywne, piękne rendery , materiały i światło, gratulacje

Pozdrawiam

Napisano

hindus - faktycznie wymienione modele nie sa moje, nie tracilem czasu na modeling potrzebowalem miec to szybko, to sie tyczy tylko tego wnetrza, no moze jeszcze dzbankow w projekcie kuchni to tyle. Jak znajde chwilke to zrobie sobie takie same modele :), niestety czasu jak zwykle brak :).

Napisano

Witam!!

piekna robota:)

ale mam pytanie

powiedz mi bo ja zaraz sie powiesze jak robisz(cie) ze lampa tak sie swieci??

wiem ze dziecinne pytanie ale powiedz

ale jka mozesz to zarzuc jakiegos linka:D

albo niech ktos(ktokolwiek) niech pomoze

plis:)

pozdro

Napisano

lol nielot prosze cie nie osłabiaj sie ;] nie a tak na serio to jak znam życie to multi/sub-object i po wewnętrznej stronie shader z białym kolorem w self illumination a potem pewnie ps dla tego glowa leciutkiego :P moge sie mylić ale inne metody to katorga :] aha dziwi mnie że ci rekomy nie dali :/

Napisano

render salonu super, ale:

1. poduszka na kanapie jakby przyspawana

2. światło w korytarzu

3. obraz nad kanapą

4. skóra na podłodze za bardzo świeci - jest zbyt biała

budynki też fajne, ale salon leprzy;-))

Napisano

Wnetrza sa super. Exteriory, to juz troche gorsza sprawa. :)

EDIT:

aaa... ten dywanik jakis nie teges. ;)

pozdrawiam

Napisano

no coz, cudnie to wszystko wyglada, choc bardziej mi sie pdoobaja wnetrza niz budynki na zewnatrz :)

mam tylko pytanie co do drugiego obrazka, w korytarzy tam gdzie widac 3 drzwi, miedzy drugimi drzwiami a plakatem jest blask swiatla, tak jakby ze swiatla zamieszczonego nad drzwiami, ale zadnego swiatla tam nie widac, nie sadze by tamta lapka dawala takie swiatlo.

pozdro

• Dodaj nową pozycję...

Powiadomienie o plikach cookie

Wykorzystujemy cookies. Przeczytaj więcej Polityka prywatności