@seba@ Napisano 20 Sierpień 2005 Share Napisano 20 Sierpień 2005 Witam serdecznie, zamieszczam kilka ostatnio wykonanych pracek. 1. Mieszkanie w domkach szeregowych czyt. salon :) soft: -modeling 3ds max7.5 -rendering vray 1.47... Ps.: sofa zapozyczona od evermotion free stuff :) 2. Projekt nadbudowy kamienicy przy Mostowej (nie moge powiedziec gdzie, tzn. moge miec pozniej problemy, zreszta latwo sie domyslic lokalizacji :) ) oraz camara match: Ciag dalszy w watku "Wizualizacje cd..." Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
SWRSC Napisano 20 Sierpień 2005 Share Napisano 20 Sierpień 2005 Niezły render jeśli chodzi o salon :) Nie podoba mi sie dywan, jest chyba za bały, sprawia wrażenie świecącego. Uchwyty od mebli kuchennych na 3 renderku - ja nie wiem jak miałbym za to złapać i otworzyć coś :) Przy roletach nie ma żadnego sznureczka, czy tych śmiesznych koralików za ktore można pociągnoąć i oposcic/podciągnąć roletę... i jeszcze roślinka - dwa identyczne modele :) Ogolnie bardzo ładnie, jeszcze tylko poprawić modele i by było super Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Vorek Napisano 20 Sierpień 2005 Share Napisano 20 Sierpień 2005 świecący dywanik też mi się rzucił w oczy ale tak wogóle to wrażenie bardzo pozytywne, piękne rendery , materiały i światło, gratulacje Pozdrawiam Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
JunioR Napisano 20 Sierpień 2005 Share Napisano 20 Sierpień 2005 super, tyle co moge powiedzieć ! A najbardziej podoba mi sie ostatni render, ładnie skomponowane w otoczenie, brawo ! :) Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Hindus Napisano 20 Sierpień 2005 Share Napisano 20 Sierpień 2005 http://www.owned.com/Owned_Pictures/beardedsaddamowned.jpg Zdemaskowałem cie :) ? ponieważ z zaporzyczonych modeli to ja widze jszcze - te małe pufki, kwiatek, zlew (no chyba że porównamy siatke ;) albo sie wzorowałes na tamtym, te pomarańczowe wazy :P i to 100% pewnośc mam :P powiem w takim razie o oświatlenie bo modele to mi sie coś wydaje ;).....no oświetlenie fajnie wyszło. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
@seba@ Napisano 20 Sierpień 2005 Autor Share Napisano 20 Sierpień 2005 hindus - faktycznie wymienione modele nie sa moje, nie tracilem czasu na modeling potrzebowalem miec to szybko, to sie tyczy tylko tego wnetrza, no moze jeszcze dzbankow w projekcie kuchni to tyle. Jak znajde chwilke to zrobie sobie takie same modele :), niestety czasu jak zwykle brak :). Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Hindus Napisano 20 Sierpień 2005 Share Napisano 20 Sierpień 2005 nie no walic to ja tez czasami korzystam z evrmotiona zwłaszcza jeśli idze o oświetlonko - grunt że sie przyznajesz ;) 10lat więzienia :P Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
nielot007 Napisano 20 Sierpień 2005 Share Napisano 20 Sierpień 2005 Witam!! piekna robota:) ale mam pytanie powiedz mi bo ja zaraz sie powiesze jak robisz(cie) ze lampa tak sie swieci?? wiem ze dziecinne pytanie ale powiedz ale jka mozesz to zarzuc jakiegos linka:D albo niech ktos(ktokolwiek) niech pomoze plis:) pozdro Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Hindus Napisano 20 Sierpień 2005 Share Napisano 20 Sierpień 2005 lol nielot prosze cie nie osłabiaj sie ;] nie a tak na serio to jak znam życie to multi/sub-object i po wewnętrznej stronie shader z białym kolorem w self illumination a potem pewnie ps dla tego glowa leciutkiego :P moge sie mylić ale inne metody to katorga :] aha dziwi mnie że ci rekomy nie dali :/ Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
nielot007 Napisano 20 Sierpień 2005 Share Napisano 20 Sierpień 2005 hindus---> :D:D eee to badziew:) pozdro Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
hkropinski Napisano 20 Sierpień 2005 Share Napisano 20 Sierpień 2005 render salonu super, ale: 1. poduszka na kanapie jakby przyspawana 2. światło w korytarzu 3. obraz nad kanapą 4. skóra na podłodze za bardzo świeci - jest zbyt biała budynki też fajne, ale salon leprzy;-)) Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
RA Napisano 20 Sierpień 2005 Share Napisano 20 Sierpień 2005 Wnetrza sa super. Exteriory, to juz troche gorsza sprawa. :) EDIT: aaa... ten dywanik jakis nie teges. ;) pozdrawiam Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
wesoledi Napisano 20 Sierpień 2005 Share Napisano 20 Sierpień 2005 no coz, cudnie to wszystko wyglada, choc bardziej mi sie pdoobaja wnetrza niz budynki na zewnatrz :) mam tylko pytanie co do drugiego obrazka, w korytarzy tam gdzie widac 3 drzwi, miedzy drugimi drzwiami a plakatem jest blask swiatla, tak jakby ze swiatla zamieszczonego nad drzwiami, ale zadnego swiatla tam nie widac, nie sadze by tamta lapka dawala takie swiatlo. pozdro Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Rekomendowane odpowiedzi