slizgi Napisano 24 Sierpień 2005 Share Napisano 24 Sierpień 2005 Praca w maxie po dluuuuzszej przerwie, i to dosc sporej... soft to maxR7 i vray, oraz pshop.... Pozdrawiam milego ogladania :) Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Marcin Napisano 24 Sierpień 2005 Share Napisano 24 Sierpień 2005 hehehe ... no no ... bardzo fajne ;] Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Master Kiełbaster Napisano 25 Sierpień 2005 Share Napisano 25 Sierpień 2005 grejt dżob! kamyki mają powalone teksturki i mapowanie... Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Mortom Napisano 25 Sierpień 2005 Share Napisano 25 Sierpień 2005 Zjefajna scenka!! :)) fajnie ci to wyszło, uśmiałem sie!! Gratulacje pozdro Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
xeav Napisano 25 Sierpień 2005 Share Napisano 25 Sierpień 2005 fajny klimat, dobry render 8/10 Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
hkropinski Napisano 25 Sierpień 2005 Share Napisano 25 Sierpień 2005 mnie także się bodoba, łącznie z teksturami, może troszkę nie pasuje mi tekstura na oku, niebieski nie pasuje, pozdr Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
mrkrzysiek Napisano 25 Sierpień 2005 Share Napisano 25 Sierpień 2005 no bardzo fajna pracka no i faktycznie to oko trochę nie pasuje Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Vorek Napisano 25 Sierpień 2005 Share Napisano 25 Sierpień 2005 Ciekawy pomysł, dobre wykonianie, moę kolorystykę bym bardziej mroczną zasotował i śwaitło jakieś niepokojące, ale poza tym jak najbardziej pozytywnie Pozdrawiam Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Bacry Napisano 25 Sierpień 2005 Share Napisano 25 Sierpień 2005 Tylko ręka mi nie pasuje wygląda jakby przenikała przez czaszkę. A robota z czaszką gdzieś już widziałem. Ale fajnie wyszło. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
slizgi Napisano 25 Sierpień 2005 Autor Share Napisano 25 Sierpień 2005 hehe dzieki co do mapowania, macie racje, ucze sie dopiero tego... co do niebieskiego oka tez mi teraz przeszkadza, jakos przedtem bylo oki:), co do reki to moze przez ujecie, bo zapeniam ze palce nie pzrechodza przez czaszke :) fajnie ze pozytywne wrazenie, tymbardziej ze ja tak niewiele robilem w maxie... pozdrawiam a tu dam pare wipów... Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Bacry Napisano 25 Sierpień 2005 Share Napisano 25 Sierpień 2005 to przez tą dziurę w czaszcze, wydawało mi się ,że to palce wychodzą. gdyby ręka była większa wtedy można by na niej czaszkę położyć bo teraz jest trochę niestabilna statycznie. A z tym zaawansowaniem to jest tak, że nie zawsze jest ważna komplikacja modelu i na siłę dodawanie bezsensownych szczegółów których i tak nie będzie widać. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
KLICEK Napisano 25 Sierpień 2005 Share Napisano 25 Sierpień 2005 no fajno fajno jest :) milo ze ktos wrzuca pracki ciekawe ;) Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Ebor Napisano 25 Sierpień 2005 Share Napisano 25 Sierpień 2005 wlasnie jedyna z niewielu prac której należa sie pochwały :) Tylko żebyś w piórka nie obrósł :P Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Obywatel Napisano 28 Sierpień 2005 Share Napisano 28 Sierpień 2005 Podoba mi sie. ;] Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
ZiBi_PL Napisano 29 Sierpień 2005 Share Napisano 29 Sierpień 2005 bardzo fajne i przyjemne :D 9/10 :D Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
miwt Napisano 29 Sierpień 2005 Share Napisano 29 Sierpień 2005 super....fajna scenka...fajne teksturki...wszytko z wyczuciem:) Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Kemil Napisano 29 Sierpień 2005 Share Napisano 29 Sierpień 2005 Bardzo ładnie. To rozmycie i ogólnie pracka mi sie podoba Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Bombel Napisano 29 Sierpień 2005 Share Napisano 29 Sierpień 2005 no i co ja moge powiedzieć:) suuuper jest, 8+/10 Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Rekomendowane odpowiedzi