Skocz do zawartości

Featured Replies

Napisano

Praca w maxie po dluuuuzszej przerwie, i to dosc sporej... soft to maxR7 i vray, oraz pshop.... Pozdrawiam milego ogladania :)

after_war.jpg

• Odpowiedzi 17
  • Wyświetleń 1,8k
  • Created
  • Ostatniej odpowiedzi

Top Posters In This Topic

Napisano

Zjefajna scenka!! :)) fajnie ci to wyszło, uśmiałem sie!! Gratulacje pozdro

Napisano

mnie także się bodoba, łącznie z teksturami, może troszkę nie pasuje mi tekstura na oku, niebieski nie pasuje, pozdr

Napisano

Ciekawy pomysł, dobre wykonianie, moę kolorystykę bym bardziej mroczną zasotował i śwaitło jakieś niepokojące, ale poza tym jak najbardziej pozytywnie

Pozdrawiam

Napisano

Tylko ręka mi nie pasuje wygląda jakby przenikała przez czaszkę. A robota z czaszką gdzieś już widziałem. Ale fajnie wyszło.

Napisano
  • Autor

hehe dzieki

co do mapowania, macie racje, ucze sie dopiero tego...

co do niebieskiego oka tez mi teraz przeszkadza, jakos przedtem bylo oki:),

co do reki to moze przez ujecie, bo zapeniam ze palce nie pzrechodza przez czaszke :)

fajnie ze pozytywne wrazenie, tymbardziej ze ja tak niewiele robilem w maxie... pozdrawiam

a tu dam pare wipów...

01.jpg

04.jpg

08.jpg

010.jpg

Napisano

to przez tą dziurę w czaszcze, wydawało mi się ,że to palce wychodzą. gdyby ręka była większa wtedy można by na niej czaszkę położyć bo teraz jest trochę niestabilna statycznie. A z tym zaawansowaniem to jest tak, że nie zawsze jest ważna komplikacja modelu i na siłę dodawanie bezsensownych szczegółów których i tak nie będzie widać.

Napisano

wlasnie jedyna z niewielu prac której należa sie pochwały :) Tylko żebyś w piórka nie obrósł :P

Napisano

super....fajna scenka...fajne teksturki...wszytko z wyczuciem:)

Powiadomienie o plikach cookie

Wykorzystujemy cookies. Przeczytaj więcej Polityka prywatności