Vegavin Napisano 1 Wrzesień 2005 Share Napisano 1 Wrzesień 2005 Witam Watek z ta praca prowadzilem w WIPie. Teraz skonczony projekt zamieszczam tutaj. Zapraszam do komentowania. Uzyty soft: 3ds max 6 + vray, Photoshop A tutaj wieksza wersja: http://www.republika.pl/vegavin/galeria/kamienica_final_L.jpg Pozdrawiam Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
JunioR Napisano 1 Wrzesień 2005 Share Napisano 1 Wrzesień 2005 Ładny surowy klimat, podoba mi się. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
ChaoSMakeR Napisano 1 Wrzesień 2005 Share Napisano 1 Wrzesień 2005 klimatyczne miejsce ;] takie polskie ;] nie widzialem wipa wiec nie bic, troszke kileje chyba texturka cegiel mogla by byc bardziej dopracowana ale pozatym to fajne . pozdro Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
wizz Napisano 1 Wrzesień 2005 Share Napisano 1 Wrzesień 2005 No bardzo ładnie , tylko ta texturka taka za bardo miejscami spalona a miejsca mi za ładna :] Pozdrawiam Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
JohnZi Napisano 1 Wrzesień 2005 Share Napisano 1 Wrzesień 2005 hehe spoko, do konca nie sledzilem wipa, no ale w efekcie wyszlo bardzo fajnie... Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
polka dot Napisano 1 Wrzesień 2005 Share Napisano 1 Wrzesień 2005 ehh bender :D fajnie stylowe hwdp, prawdziwe polksie grafiti :D Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Ebor Napisano 1 Wrzesień 2005 Share Napisano 1 Wrzesień 2005 hmm nawet nawet tylko troche to niebo nie pasuje i przez to wygląda jakby te budowle byly atrapami.. Ja bym skadrowal bez tego nieba i bardziej pobawil sie swiatlocieniem a jak juz z niebem to troche wiecej. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
slayer2004 Napisano 1 Wrzesień 2005 Share Napisano 1 Wrzesień 2005 Hmmm ,bardzo mi sie podoba. Świetny klimat . Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
ser ver Napisano 3 Wrzesień 2005 Share Napisano 3 Wrzesień 2005 łądnie, ale poeksperymentował bym z teksturami Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Archangel Napisano 3 Wrzesień 2005 Share Napisano 3 Wrzesień 2005 pracka sympatyczna moze nie genialna ale zle tez nie jest :) Najgorsze wyszlo zdecydowanie drzewo: wyraznie wycina sie z tla to raz a dwa jest slabo wymodelowane. Zreszta jego tekstura rowniez pozostawia wiele do zyczenia. Poza tym po lewej stronie wiadro i kilka cegiel lewituje ;) Pozdrawiam Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
w!e8 Napisano 3 Wrzesień 2005 Share Napisano 3 Wrzesień 2005 wygląda na level do gry ;d Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
F.T.O Napisano 4 Wrzesień 2005 Share Napisano 4 Wrzesień 2005 Jak dla mnie-bomba ! Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
JmTm00 Napisano 4 Wrzesień 2005 Share Napisano 4 Wrzesień 2005 ...po prostu polska ;) jeszcze jakies bawiace sie dzieci :| spoko pracka Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Tores Napisano 5 Wrzesień 2005 Share Napisano 5 Wrzesień 2005 Gdybyś dopracował okna to by było super. A tak to są wszystkie jednolite i od razu mi się w oczy rzuciły. Nie czuć w nich drewna. Przydałyby się w nich pozostawione kawałki wybitych szyb. Rynna by urozmaiciła też widok, ale rozumiem, że w naszym kochanym kraju złomiarze wszystko zwiną co im się pod ręką znajdzie (chociaż wiadra zostawili). Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Vegavin Napisano 5 Wrzesień 2005 Autor Share Napisano 5 Wrzesień 2005 Dzieki wszystkim za komentarze. Tores - tak wiem, te okna sa kiepskie, no ale coz. Nastepnym razem sie poprawie :) A rynien nie ma, bo wzorowalem sie na zdjeciach i tam ich nie bylo, wiec i ja ich nie zrobilem, aczkolwiek masz racje, ze gdyby byly, bylo by ciekawiej. Nawet mialem je robic, ale ostatecznie zrezygnowalem. Archangel - no faktycznie, lewituja, a tak sie staralem :) Pozdrawiam Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Rekomendowane odpowiedzi