Sharp Napisano 29 Czerwiec 2003 Share Napisano 29 Czerwiec 2003 No właśnie...jestem ciekaw w jakim filmie najpardziej zafascynowały was efekty specjalne wykonane przy uzyciu komputera a szczegolnie CG. Dla mnie górują efekty z najnowszych Star Warsow...wystarczy popatrzec na battle droida...ech...miodzio poprostu...piekne..:) ale jestem wlasnie ciekaw waszych opinii... Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Pablo Napisano 29 Czerwiec 2003 Share Napisano 29 Czerwiec 2003 Jak dla mnie najlepsze efekty sa w Final Fantasy :):) po prostu miooodzio :))) jestem fanem tego :)) pozdr Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Kveldulv Napisano 29 Czerwiec 2003 Share Napisano 29 Czerwiec 2003 Taaaaa Final Fantasy, wooow takie efekty. Oglądałem ten film nie wiem już ile razy i wciąż nie mogę uwierzyć w takie cudo. Ciekawe kiedy ja coś takiego zrobię?? Pewnie nigdy, mam nawet problemy żeby wymodelowac pożądnie samochód !! [rotfl2] A tak w ogóle to wiadomo na czym był robiony?? Softimage3d, Maya ?? Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
rebuzz Napisano 29 Czerwiec 2003 Share Napisano 29 Czerwiec 2003 hehe nie mam pojecia czym byl robiony FF...ale powiem jedno to byl bardzo bardzo bardzo dobry film pod wzgledem efektow specjalnych.........Filmik ogolnie byl full wypas.....!!!! POZDRO :]:] Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
saygon Napisano 29 Czerwiec 2003 Share Napisano 29 Czerwiec 2003 filmiki w final fantasy-grze- mnie powalają. ano i wszystko blizzard. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Sharp Napisano 29 Czerwiec 2003 Autor Share Napisano 29 Czerwiec 2003 no...Final Fantasy to jeden wielki efekt specjalny, wkoncu wszystko zrobione zostalo w 3d...jednak jak dla mnie Industrial Light&Magic robi najlepsze efekty...zwlaszcza animacja postaci. FF jednak byl w 100% na kompie robiony wiec tworcy oprocz np wybuchow musieli rowniez skupic sie na najprostrzym otoczeniu i dlatego dopatrzylem sie kilku drobniutkich niedorobek:). Ale faktycznie film powala i jest u mnie zaraz po Star Warsach...:D Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Pablo Napisano 29 Czerwiec 2003 Share Napisano 29 Czerwiec 2003 heh nie wiedzialem ze tylu tutaj jest fanow FF :)))) qll... Saygon- Blizard tez ruuulezz [wow] :) pozdr[piwo] chlopaki Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Phantom Napisano 29 Czerwiec 2003 Share Napisano 29 Czerwiec 2003 duuużo jest fanów FF Pablo...moja xywa mówi sama za siebie :P pozdro... Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Falcrum Napisano 30 Czerwiec 2003 Share Napisano 30 Czerwiec 2003 Pablo, wyznawców Final Fantasy jest pełno !! Ja sam też stawiam ten film na czele. Wszyscy mówią o nim: \"jeden wielki efekt specjalny\". Ja tak nie sądzę. Wprawdzie są tam najlepsze efekty specjalne, jakie widziałem, ale ma też wspaniały klimat i fabułę...po prostu film jest wypasiony pod każdym względem... Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Gith Napisano 30 Czerwiec 2003 Share Napisano 30 Czerwiec 2003 AAAAAAAAAAA DZIEKI WAM ZA TEN TEMAT :D [jupi][jupi][jupi][jupi] Oczywiscie Star Wars!... Mistrzowsko skomponowana gra aktorska z efektami specjalno-wizualnymi. Po prostu BOMBA!... a taki LOTR, ktory zdobyl oskara sie chowa po prostu. Final Fantasy - najlepiej zrobiony film w pelni 3d... respect! Finding the Nemo - na razie najlepszy film komputerowy (nie lubie slowa animowany) - bajkowy. The Cathedral - NAJLEPSZY Krotki Film K...no dobra Animowany :D ...respect 4 Baginski [piwo][uczeń] Filmiki z Warcrafta III - Najlepsze filmiki z gier. Chiba tyle... ...ILM ROCKS :cool: Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Sharp Napisano 30 Czerwiec 2003 Autor Share Napisano 30 Czerwiec 2003 No....zgadzam sie w pelni z toba Gith, nie ogladalem tylko tego Finding the Nemo widzialem tylko screeny. No tak Blizzard wspaniale robi te filmiki,widzialem niedawno krotki filmik Marinsa ze starcrafta Ghost-extra. Szkoda tylko ze LOTR zgarnal oskara Atakowi Klonow...w sumie tam to tylko armia orkow byla i bitwa...bardzo efektowne, nie powiem....ale w ataku klonow bylo 50 razy wiecej efektow i na naprawde najwyzszym poziomie...szkoda tylko ze z fabułą bylo dosyc cienko...ja jednak lubie sie delektowac samymi efektami i podziwiac wspaniala prace ILM:D Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Gość Karawan Napisano 30 Czerwiec 2003 Share Napisano 30 Czerwiec 2003 nie - źle to sie potoczylo. nalezy rozroznic animacje od filmow z efektami. Wszystko pomyliliscie. A dla mnie najlepsze efekty to: Brain Dead: Dead Alive (martwica mozgu) Black Hawk Down A.I Fight CLub Resident Evil Star Warsy i LOTR (1 i 2) Matrix 1 i 2 a animacje: Święta i boska Katedra Final Fantasy filmiki z Final Fantasy X (gry) i moje ulubione filmiki z gry Resident Evil 3 Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Falcrum Napisano 30 Czerwiec 2003 Share Napisano 30 Czerwiec 2003 Karwan, wspomniałeś o Final Fantasy(grze)...Widzieliście Intro do XI części ?? Jeśli nie to koniecznie je zobaczcie !!Moze nic nadzwyczajnego (dla niektórych), ale na mnie zrobilo ogromne wrażenie !! Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Phantom Napisano 30 Czerwiec 2003 Share Napisano 30 Czerwiec 2003 a ktoś widział Pitch Blacka z Vin Diselem?? Tam są nie głupie stworki robione w 3d...i wogóle klima filmu jest super...look my avatar :P pozdro... Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Kveldulv Napisano 30 Czerwiec 2003 Share Napisano 30 Czerwiec 2003 Ja oglądałem Pitch Black :cool: Fajne koleś miał oczka :o A co do stworków wcale nie były takie głupie [lol2] Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
BigBird Napisano 6 Lipiec 2003 Share Napisano 6 Lipiec 2003 Ale efekty w hulku (tyle rozpierduchy) byly leprze ! bez obrazy ff , film mial super efekty , ale cala historia moim zdaniem byla do bani ! A gierki sa cool w szczegolnosci FF 7-ka ! [Edited on 6-7-2003 by BigBird] Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Pablo Napisano 6 Lipiec 2003 Share Napisano 6 Lipiec 2003 FF 7[spox][piwo] pozdr Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Nimrod Napisano 7 Lipiec 2003 Share Napisano 7 Lipiec 2003 O tak Acid ma rację, panowie z Blizzarda po prostu wymiataja. Filmiki w Warcrafcie to arcydzieła, nie mogę się doczekać dodatku, który już niedługo... A co do filmów: Muszę stwiedzić, że niestety większość efektów w Matrixie: Reaktywacji wieje sztucznością :( A nadal królują Gwiezdne Wojny i Władca (nie będę się spierał co lepsze bo uważam, że oba są świetnie pod względem efektów + gollum i yoda), chociaż mnie też bardzo podobał się Raport Mniejszości. A co do filmów stricte 3d, to oczywiście FF, ale także Potwory i Spółka (chodzi mi głównie o tego włochatego, zielonego jest świetnie zrobiony). A krótkometrażowe, hmm Katedra, nie mogło być inaczej, arcydzieło, z niecierpliwością czekam na Undo Marcina Waśko. A co przed nami?? Choćby Star Wars Episode 3, Powrót Kinga i Masmix: Rewolucje :). Czekam! Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
MareG Napisano 7 Lipiec 2003 Share Napisano 7 Lipiec 2003 Originally posted by Kveldulv ...A tak w ogóle to wiadomo na czym był robiony?? Softimage3d, Maya ?? Na HBO co chwila powtarzaja FF wiec nie raz sobie obejrzalem napisy koncowe i oficjalnie pisze ze Alias | Wavefront - MAYA, natomiast rendering - RENDERMAN. Optocz tego pewnie uzywali jakichs wlasnych softow, jak to sie zwykle zdarza... A dla mnie pod wzgledem efektow - takze FF wymiata, no i Matrix2 to mi sie podoba. To tak w skrocie pozdr Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
giorgione Napisano 7 Lipiec 2003 Share Napisano 7 Lipiec 2003 Obejrzyjcie sobie film \"blade\"(nie, nie łowca wampirów!!) - oryginalny tytuł \"Dao\" z 1995 roku. Dla mnie wymiata:):):)[wow][wow][wow][wow] Giorgione Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Sharp Napisano 7 Lipiec 2003 Autor Share Napisano 7 Lipiec 2003 Niedawno obejrzalem sobie Harrego Pottera z nudow(wczesniej jakos sceptycznie podchodzilem do tego filmu i ogolnie fabuly) i doslownie wpięły mnie w fotel efekty specjalne...tzn wogole sie nie spodziewalem ze tak miodzio będzie wszytko wyglądać. Najbardziej zafascynował mnie ten bazyliszek z drugiej cześci-mistrzostwo poprostu!! W trakcie filmu juz bardziej zastaniawialem sie kto takie cuda wyczarował i.......Industrial Light&Magic oczywiście:D-brawo! Fabula nawet tez mi sie spodobala...ale te efekty..o! i jeszcze te pająki w jakimś lesie, tez w drudiej czesci...również piekna robota.. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Gość Karawan Napisano 7 Lipiec 2003 Share Napisano 7 Lipiec 2003 ee tam jakis glupi harry potter :( Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Gith Napisano 8 Lipiec 2003 Share Napisano 8 Lipiec 2003 No ale sluchajcie Weta - kolesie od LOTRa robili ostatnio efekty do LOTRa :) wiadomo... a ILM: 1. Star Wars Episode II: Attack of the Clones 2. Men in Black II 3. Harry Potter 4. Minority Report i chyba jeszcze cos ale nie pamietam :] No i porownajcie sobie jakosc takiego LOTRa i konkurencyjnego SW (na oskarach) Weta robila efekty TYLKO do LOTRa a ILM... :) No Comment :P Pozdrawiam Gith Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
MareG Napisano 8 Lipiec 2003 Share Napisano 8 Lipiec 2003 Minority Report - mniam! TAK To mi sie podobalo... Przy tym filmie pracowal m. in. /Polak/ Krzysztof Rost (Adek przeprowadzal z nim kiedys wywiad) jako software development ILM. to tak na marginesie. pozdr Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Sharp Napisano 8 Lipiec 2003 Autor Share Napisano 8 Lipiec 2003 no...faktycznie ,ILM stal sie wielka firma przez co moze pozwolic sobie sa prace w tylku filmach...ale zdumiewajacy jest efekt ich pracy, najlepsi z najlepszych tam musza pracowac! Minority raporta nie ogladalem jeszcze niestety ale juz mnie zachęciliscie:) A ILM niech się szkoli na innych filmach żeby potem jak najlepiej zrbis efekty do 3 czesci Star Warsów na ktore czekam z niecierpliwoscie:D Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Gith Napisano 16 Lipiec 2003 Share Napisano 16 Lipiec 2003 I robia juz teraz! Wlasnie trwaja zdjecia do Episode III... Juz nie moge sie doczekac 19 Maja 2005 roku :D Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
skow Napisano 19 Lipiec 2003 Share Napisano 19 Lipiec 2003 jak dla mnie efekty specjalne to nie tylko dokladnosc ich wykonania, ale i polaczenie z filmem, ktory jest obrazem RZECZYWSITOSCI, a w FF nie ma co laczyc bo wszystko to animacja i nie ma w nim efektow specjanych... dobre efekty to takie, ktorych podczas ogladania filmow nie da wychwycic, ze sa nierzeczywiste... Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
bor Napisano 19 Lipiec 2003 Share Napisano 19 Lipiec 2003 mi bardzo w pamiec zapadla \'cela\'. co prawda nie ma tam jakis zabujczych efektow specjalnych ale caly film jest obrabiany chyba komputerowo. scena z koniem przebija wszystko....[cfaniak] Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
teluumen Napisano 1 Sierpień 2003 Share Napisano 1 Sierpień 2003 Final Fantasy - Faktycznie dla mnie najlepszy w swoim gatunku filmow zrobionych tylko w 3d. Mial ten swoj klimat. Szczegolnie podobalo mi sie miasto na poczatku. Natiomiast jesli mowimy o efekciarstwie w filmach z aktorami to dla mnie przoduje Lotr. Poprostu wczesniej nie widzialem takich bitew, takich balrogow oraz takich drzewcow i pomniejszoncyh momentami hobbitow. Dla mnie bomba, bomba nie tyle za uzyskany efekt ale takze za godziny robot nad wymysleniem tego wszystkiego. Hold skladam WETA. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Swietlik Napisano 2 Sierpień 2003 Share Napisano 2 Sierpień 2003 Ha poczekajcie na ==Terminatora III== opinie trochę się zmienią......[killer][killer][killer][killer][killer] Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Pablo Napisano 2 Sierpień 2003 Share Napisano 2 Sierpień 2003 ja ogladalem T3 i wcale opini nie zmieniam :P:P FF ruuulezzz pzodr Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
KAIN Napisano 2 Sierpień 2003 Share Napisano 2 Sierpień 2003 Matrix i Bllizard the best pozdro KAIN Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
sikham Napisano 5 Sierpień 2003 Share Napisano 5 Sierpień 2003 w t3 efekty nie są nie wiadomo jakie ale naprawde miło sie je ogląda robią pozytywne wrażenie :) ps. wiecie ze do terminatora 2 modele 3d robione były na amidze 4600 :] Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
giorgione Napisano 5 Sierpień 2003 Share Napisano 5 Sierpień 2003 Ja wiem:D Oglądałem kiedyś program pościęcony powstaniu terminatora (był fajowski) I tam to wszystko omawiali :D Giorgione Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Frankot Napisano 9 Sierpień 2003 Share Napisano 9 Sierpień 2003 1. Final Fantasy. 2. Star Wars Episod II. 3. Matrix 1 i 2. 3. Minority Report. Niech nikt nie zostanie skrzywdzony:) Oglądałem ostatnio T2 część efektów jest teraz ciękich, ale te z płynnym metalem i ręką (u tego murzyna w chacie) są nadal dobre. Ogólnie te komputerowe są nadal dobre. Pozdrowienia i [soczek] Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Sharp Napisano 9 Sierpień 2003 Autor Share Napisano 9 Sierpień 2003 hehe...jestem cholernie ciekawy efektów w T3...musze jak najszybciej wybrać się do kina na ten film i poślinić się nad najnnowszym osiągnięciem ILM![rotfl2] Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Gość Karawan Napisano 9 Sierpień 2003 Share Napisano 9 Sierpień 2003 a ja i tak sie upieram ze nie nalezy wrzucac do jednego worka animacji 3d i filmow z efektami. wszystko pomyliliscie. A dla mnie FF NICHT RULEZ, to bardzo cieniutki film jesli chodzi o fabułe, a super grafa to nie wszystko nie moze zastapic nam myslenia. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Gość Karawan Napisano 9 Sierpień 2003 Share Napisano 9 Sierpień 2003 A co do III STAR WARS (i II też) ja wcale sie nie podniecam bo jak Attack of Clones to był przerost formy nad trescia i ZERO KLIMATU w porownaniu do np Episode V. Dla mnie nowe star warsy to prymitywne bajeczki dla dzieci. Owszem, atak klonow posiadam, obejrzalem, ale to jeden z najgorszych filmow jaki widzialem CELA - fakt scena z koniem byla super, przepieknie zrobiona. Ten film, pomimo duzej liczby efektow mial KLIMAT, to w sumie byl horror psychologiczny (tak jak CUBE) i to FORMA dopełnila TRESC. MINORITY RAPORT - tu tresc byla lepsza od formy, mi jakoś bardziej przypadly do gustu efekty z filmu IMPOSTOR TERMINATOR 3 - porządne kino akcji, efekty doskonae, rownie dobre jak w Matrixie 2. ale troszke.. zbyt śmieszne, nawet kiczowate miejscami, choć niektore dowcipu byly dobre: \"Optymizm jest dobry, pomaga zwalczyc lęk przed smiercia\" (or smth) i cala sala w śmiech... ALe T3 i M2 nie posiadaly mrocznego klimatu poprzednich filmow a MATRIX 1 i TERMINATOR 2: dzien sadu nadal pozostana najlepszymi filmami science ficton jakie widzialem. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Pablo Napisano 10 Sierpień 2003 Share Napisano 10 Sierpień 2003 Karwan...pozwole sobie przypomniec ze ten Topic jest zwiazany z Efektami w Filmach..a nie fabula...wiec po co piszesz ze ten salby bo ni ma klimatu itd...co? pzodr Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Gość Karawan Napisano 10 Sierpień 2003 Share Napisano 10 Sierpień 2003 a ty znow sie mnie czepiasz a ja probuje uswiadomic wam ze choc efekty popieram nie sa one najwazniejsze (i czasami ich jest za duzo) I TO ZE FINAL FANTASY NIE JEST FILMEM Z EFEKTAMI SPECJALNYMI Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Sharp Napisano 10 Sierpień 2003 Autor Share Napisano 10 Sierpień 2003 oho...spokojnie...:) . Co do tych efektow to mysle ze Karawan ma racje, FF to animacja komputerowa w 100%... a tak dla uscislenia to wydaje mi sie ze troche zle podpislalem ten topic bo z tego co wiem efekty specjalne(special effects) to efekty typu efekt pirotechniczny albo to ze wywala jakis samochod na 20 metrow. Zas chodzi mi tu o efekty cyfrowe(digital effects) czyli efekty dodane techniką komputerowa do nakreconego wczesniej materialu filmowego...wiec FF tutaj odpada ale jak komus sie cholernie spodobal ten film to spoko...niech pisze ze to jego ulubiony fim pod tym wzgledem. Co do przerostu formy nad trescia to przyznaje ze pierwsze na co patrze w filmach to efekty cyfrowe...potem dopiero na fabule...i wlasnie dlatego mimo ze AOTC byl cienki jesli chodzi o fabule (ale ma to wszytko ręce i nogi) to i tak lubie sobie ogladac wiele razy ten film podziwiajac piekne dzielo ILM. I wlasnie z tego powodu star warsy u mnie górują pod wzgledem efektow wizualnych. Ale to jednak fakt ze efekty nie sa najwazniejsze................ Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Tomek Kosiorek Napisano 10 Sierpień 2003 Share Napisano 10 Sierpień 2003 lotr,star wars,matrix 2,raport,sztuczna Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Arnet Napisano 16 Wrzesień 2003 Share Napisano 16 Wrzesień 2003 niedoscigniony ideal jak dla mnie to TERMINATOR II.... tam wszystko jest takie realne.... ja wymiekam Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
giorgione Napisano 16 Wrzesień 2003 Share Napisano 16 Wrzesień 2003 Popieram Arneta - wracając w przeszłość i sprzęt na jakich robiono efekty do Terminatora II podziwiam tych ludzi:D Giorgione Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Swietlik Napisano 17 Wrzesień 2003 Share Napisano 17 Wrzesień 2003 W sumie efektów tu nie ma za pięknych, ale fajnie pomyślane 18 mb. [lol2][lol2][lol2] www.swietlik.neostrada.pl/public/ter3.mpeg Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
D@rko Napisano 19 Wrzesień 2003 Share Napisano 19 Wrzesień 2003 generalnie po roku 92 praktycznie żaden film i efekty nie zrobiły na mnie większego wrażenia. Mam wrażenie że mniej jest inwencji a więcej prefabrykantów i jakiś dziwnych standardów w grafice. Moja ista to: Tron 1, Terminator 2, Park Jurajski 1. Te produkcje wniosły naprawdę coś nowego do przemysłu filmowego i wykożystania grafiki 3d przy prod. filmowej. Póżniejsze filmy w większości to kalki. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
biglebowsky Napisano 19 Wrzesień 2003 Share Napisano 19 Wrzesień 2003 darko, slabo ogladasz, a Solaris? jeden z najwybitniejszych filmow sf imo - kanon ktory powinien byc wymieniany obok odysei i Lowcy androidow, albo PI, 12malp, Miasto zaginionych dzieci, no znajdzie sie sporo wbrew pozorom i calkiem sporo innych, jak Truman Show, tak mi przyszly w pierwszej chwili na mysl, nie jest tak zle jak by sie wydawalo, sa swietne filmy. A wracajac do tematu to sam nie wiem, nie da sie chyba tak latwo odpowiedziec, imo to w T3 pewne komputerowe wstawki i bledy kompozycyjne raza w kilku ujeciach, a taki T2 wciaz trzyma sie niezle, komputera az tak nie czuc. Matriks2 to ogromniasta robota dla specow od efektow ale jednak sporo z nich razi po oczach mimo ze wiekszosc jest poprostu niewychwytywalna dla oka. A tak sobie mysle ze bardzo zaweziliscie wybur filmow, wkoncu efekty sa nie tylko w filmach fantasy, a Fores Gump?, albo Titanic, apollo 13 - takie klasyki w ktorych efektow wogole sie niewyczowa a sa wszechobecne. Za to jesli chodzi o filmiki 3d to FF to cosik co probuje zasymulowac fotorealizm, mi sie to niewidzi, o wiele bardziej cenie sobie Finding Nemo ktory i pod wzgedem scenariusza i wykonania jest poprostu o klase wyzej. btw. http://imdb.com/title/tt0370263/ - zapowiada sie ze ten film powstanie, a ze rezyseruje Paul Anderson to mozna sie wylacznie nad tym jak kiepski ten film bedzie, no chyba ze komus sie Mortal kombat podobal. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Swietlik Napisano 19 Wrzesień 2003 Share Napisano 19 Wrzesień 2003 He he znowu jakieś alieny, mi się już troche przejadły. A Solaris mi się nie podobał, był udiotyczny i beznadziejny, ot moje zdanie. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
biglebowsky Napisano 19 Wrzesień 2003 Share Napisano 19 Wrzesień 2003 heh, uwielbiam takie opinie - idiotyczny i beznadziejny, tylko to niczego nie mowi, czasem przydalo by sie uzasadnic wypowiedz, poprostu uwazam ze filmy nie musza byc supermega efektowne, i musza byc strzelanki mordobicie i inne take. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Tomek Kosiorek Napisano 19 Wrzesień 2003 Share Napisano 19 Wrzesień 2003 dobre hah:\"beznadziejny\"he- nie spodziewalem sie naprawde- a star wars?? jak wypada jesli solaris jest \"idiotyczny\"...hehe:D Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Rekomendowane odpowiedzi