Muszkieter Napisano 14 Wrzesień 2005 Share Napisano 14 Wrzesień 2005 Czesc !! Do poprzedniego mojego watku http://www.max3d.pl/forum/showthread.php?t=18881 dodalem brakujace elementy i tak to sie teraz prezentuje. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
xeav Napisano 14 Wrzesień 2005 Share Napisano 14 Wrzesień 2005 myślę, że ta szafka po prawej powinna być złączona ze sufitem Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Vorek Napisano 14 Wrzesień 2005 Share Napisano 14 Wrzesień 2005 lekkie ziarenko jest ale mi to nigdy nie przeszkadza :) Bardzo miła dla oka wizka (tylko jakaś moda na kuchnie ostatnio dziwna ;) ) Pozdrawiam Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
wizz Napisano 14 Wrzesień 2005 Share Napisano 14 Wrzesień 2005 Mnie też sie podobna, może niektóre modele mogłeś zrobić bardziej detaliczne ale tak tez jest całkiem fajnie. Vorek racja moda na kuchnie straszna jakaś :| To tak jak z tymi czołgami była i chyba jeszcze jest :D Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
piotrek Napisano 14 Wrzesień 2005 Share Napisano 14 Wrzesień 2005 Bardzo ładna pracka, tylko cienie firanki IMO trochę za ostre. PS. mody na samochody chyba nic nie przebije - panuje cały czas :) Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
MaGuu Napisano 14 Wrzesień 2005 Share Napisano 14 Wrzesień 2005 Nie no miodzio :D Bardzo mi sie podoba widok za oknem którego oświetlenie pasuje do tego wewnątrz (powinienem napisac na odwrót ale to co:P) Fajna kuchnia. Ja lubię drewno - ja naprawdę lubię drewno :P Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
ReflectVision Napisano 14 Wrzesień 2005 Share Napisano 14 Wrzesień 2005 jedyne co mi przeszkadza to to ze pomimo zmiany ustawienia kamery widok za oknem sie nie zmienia :) Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
JmTm00 Napisano 14 Wrzesień 2005 Share Napisano 14 Wrzesień 2005 Ładna kuchnia, ładna...ale jakas taka "płaska" w sensie swiatła....jakos głebi nie widze :| Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
SWRSC Napisano 14 Wrzesień 2005 Share Napisano 14 Wrzesień 2005 ladny modeling, ale jakoś nie mge na niczym oka zawiesić, ale mi to nie przeszkadza bo wizki można dzielić na dwie grupy: te zwykle, czyli wizka "zrobie sobie wizke" oraz te artystyczne, gdzie przemyślimy wszystkie elementy i gdzie ma leżeć widelec :) Mimo wszystko podoba mi się, postarał bym się jeszcze o ładniejsze światełka nad garnkami, jekies dobre IESy :) Pozdrwiam Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
JunioR Napisano 14 Wrzesień 2005 Share Napisano 14 Wrzesień 2005 fajna kuchnia, bardzo mi sie podoba tylko nie wiem po co włączone są te lampki małe jak za oknem świeci słońce i jest bardzo jasno w pomieszczeniu. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
hkropinski Napisano 15 Wrzesień 2005 Share Napisano 15 Wrzesień 2005 praca ogólnie fajna, ale jest kilka błędów... przeszkadza mi przedewszystkim, że w dwóch ujęciach za oknem jest tak samo. troszkę niepotrzebnie światło w kuchni w dzień, ale ogólnie jest ok. pozdr Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
TrojkaT Napisano 15 Wrzesień 2005 Share Napisano 15 Wrzesień 2005 w tych szafeczkach troszke przydaloby sie jakis rzeczy, bo takie puste, ta butelka tez taka jaks bez niczego no i i te reszte detali jak czy to sa przyprawy te dzbanki tak wszystkie biale, jeszcze troszke popracuj a bedzie git:) P.S. zobaczylbym bym tez zchecia ta wizke wieczorem :) (zza nocy) Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Krystian Napisano 15 Wrzesień 2005 Share Napisano 15 Wrzesień 2005 Chciałbym mieć taką kuchnię, ale płytę pieca dałbym na środkową szafkę i jakiś bajerski okap. 5 z plusem.Pozdrawiam! Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
misiekp Napisano 18 Wrzesień 2005 Share Napisano 18 Wrzesień 2005 bardzo fajne :D Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
ZiBi_PL Napisano 18 Wrzesień 2005 Share Napisano 18 Wrzesień 2005 bardzo przyjemnie sie to oglada 9/10 :-) Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
siwy Napisano 18 Wrzesień 2005 Share Napisano 18 Wrzesień 2005 Fajna wizka, co mi sie nie podoba to odcien drewna (dla mnie za bardzo w czerwień wpada), na krzesła dałbym troche inny niż na szafki, ale to już jest czepianie sie. Ogólnie super Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Kedzior Napisano 18 Wrzesień 2005 Share Napisano 18 Wrzesień 2005 no i ja sie musze tez doczepic. nie znam sie zbytnio na GI,rozlkadzie cieni i swiatla itd ,ale zwyczajnie patrzac nie podoba mi sie ze swiatlo wpadajace przez okno rozswietla w sposob tak wyrazny / ostry podloge. wlasnie siedze w pokoju jest 14, swieci slonce i obserwuje podobny efekt . mam zaluzje i swiatlo wpada miedzy nimi na czesc lozka i podloge ale jest zdecydowanie bardziej rozproszone i nie tak mocne. a u Ciebie dokladny co do milimetra "kompniety kwadrat". poza tym "drobnym detalem"... gratuluje. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Muszkieter Napisano 18 Wrzesień 2005 Autor Share Napisano 18 Wrzesień 2005 Czesc!! Dziekuje wszystkim za komentarze, kurcze nie przypuszczlem ze zbiore tak przychylne opinie, wkoncu max i vray nadal stanowia dla mnie wielka biala plame czekajaca na odkrycie. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Rekomendowane odpowiedzi