Napisano 14 Wrzesień 200519 l Czesc !! Do poprzedniego mojego watku http://www.max3d.pl/forum/showthread.php?t=18881 dodalem brakujace elementy i tak to sie teraz prezentuje.
Napisano 14 Wrzesień 200519 l lekkie ziarenko jest ale mi to nigdy nie przeszkadza :) Bardzo miła dla oka wizka (tylko jakaś moda na kuchnie ostatnio dziwna ;) ) Pozdrawiam
Napisano 14 Wrzesień 200519 l Mnie też sie podobna, może niektóre modele mogłeś zrobić bardziej detaliczne ale tak tez jest całkiem fajnie. Vorek racja moda na kuchnie straszna jakaś :| To tak jak z tymi czołgami była i chyba jeszcze jest :D
Napisano 14 Wrzesień 200519 l Bardzo ładna pracka, tylko cienie firanki IMO trochę za ostre. PS. mody na samochody chyba nic nie przebije - panuje cały czas :)
Napisano 14 Wrzesień 200519 l Nie no miodzio :D Bardzo mi sie podoba widok za oknem którego oświetlenie pasuje do tego wewnątrz (powinienem napisac na odwrót ale to co:P) Fajna kuchnia. Ja lubię drewno - ja naprawdę lubię drewno :P
Napisano 14 Wrzesień 200519 l jedyne co mi przeszkadza to to ze pomimo zmiany ustawienia kamery widok za oknem sie nie zmienia :)
Napisano 14 Wrzesień 200519 l Ładna kuchnia, ładna...ale jakas taka "płaska" w sensie swiatła....jakos głebi nie widze :|
Napisano 14 Wrzesień 200519 l ladny modeling, ale jakoś nie mge na niczym oka zawiesić, ale mi to nie przeszkadza bo wizki można dzielić na dwie grupy: te zwykle, czyli wizka "zrobie sobie wizke" oraz te artystyczne, gdzie przemyślimy wszystkie elementy i gdzie ma leżeć widelec :) Mimo wszystko podoba mi się, postarał bym się jeszcze o ładniejsze światełka nad garnkami, jekies dobre IESy :) Pozdrwiam
Napisano 14 Wrzesień 200519 l fajna kuchnia, bardzo mi sie podoba tylko nie wiem po co włączone są te lampki małe jak za oknem świeci słońce i jest bardzo jasno w pomieszczeniu.
Napisano 15 Wrzesień 200519 l praca ogólnie fajna, ale jest kilka błędów... przeszkadza mi przedewszystkim, że w dwóch ujęciach za oknem jest tak samo. troszkę niepotrzebnie światło w kuchni w dzień, ale ogólnie jest ok. pozdr
Napisano 15 Wrzesień 200519 l w tych szafeczkach troszke przydaloby sie jakis rzeczy, bo takie puste, ta butelka tez taka jaks bez niczego no i i te reszte detali jak czy to sa przyprawy te dzbanki tak wszystkie biale, jeszcze troszke popracuj a bedzie git:) P.S. zobaczylbym bym tez zchecia ta wizke wieczorem :) (zza nocy)
Napisano 15 Wrzesień 200519 l Chciałbym mieć taką kuchnię, ale płytę pieca dałbym na środkową szafkę i jakiś bajerski okap. 5 z plusem.Pozdrawiam!
Napisano 18 Wrzesień 200519 l Fajna wizka, co mi sie nie podoba to odcien drewna (dla mnie za bardzo w czerwień wpada), na krzesła dałbym troche inny niż na szafki, ale to już jest czepianie sie. Ogólnie super
Napisano 18 Wrzesień 200519 l no i ja sie musze tez doczepic. nie znam sie zbytnio na GI,rozlkadzie cieni i swiatla itd ,ale zwyczajnie patrzac nie podoba mi sie ze swiatlo wpadajace przez okno rozswietla w sposob tak wyrazny / ostry podloge. wlasnie siedze w pokoju jest 14, swieci slonce i obserwuje podobny efekt . mam zaluzje i swiatlo wpada miedzy nimi na czesc lozka i podloge ale jest zdecydowanie bardziej rozproszone i nie tak mocne. a u Ciebie dokladny co do milimetra "kompniety kwadrat". poza tym "drobnym detalem"... gratuluje.
Napisano 18 Wrzesień 200519 l Autor Czesc!! Dziekuje wszystkim za komentarze, kurcze nie przypuszczlem ze zbiore tak przychylne opinie, wkoncu max i vray nadal stanowia dla mnie wielka biala plame czekajaca na odkrycie.