Skocz do zawartości

Rekomendowane odpowiedzi

• Odpowiedzi 17
  • Created
  • Ostatniej odpowiedzi

Top Posters In This Topic

Top Posters In This Topic

Napisano

lekkie ziarenko jest ale mi to nigdy nie przeszkadza :) Bardzo miła dla oka wizka (tylko jakaś moda na kuchnie ostatnio dziwna ;) )

Pozdrawiam

Napisano

Mnie też sie podobna, może niektóre modele mogłeś zrobić bardziej detaliczne ale tak tez jest całkiem fajnie.

Vorek racja moda na kuchnie straszna jakaś :| To tak jak z tymi czołgami była i chyba jeszcze jest :D

Napisano

Nie no miodzio :D Bardzo mi sie podoba widok za oknem którego oświetlenie pasuje do tego wewnątrz (powinienem napisac na odwrót ale to co:P) Fajna kuchnia. Ja lubię drewno - ja naprawdę lubię drewno :P

Napisano

ladny modeling, ale jakoś nie mge na niczym oka zawiesić, ale mi to nie przeszkadza bo wizki można dzielić na dwie grupy: te zwykle, czyli wizka "zrobie sobie wizke" oraz te artystyczne, gdzie przemyślimy wszystkie elementy i gdzie ma leżeć widelec :) Mimo wszystko podoba mi się, postarał bym się jeszcze o ładniejsze światełka nad garnkami, jekies dobre IESy :) Pozdrwiam

Napisano

fajna kuchnia, bardzo mi sie podoba tylko nie wiem po co włączone są te lampki małe jak za oknem świeci słońce i jest bardzo jasno w pomieszczeniu.

Napisano

praca ogólnie fajna, ale jest kilka błędów... przeszkadza mi przedewszystkim, że w dwóch ujęciach za oknem jest tak samo. troszkę niepotrzebnie światło w kuchni w dzień, ale ogólnie jest ok. pozdr

Napisano

w tych szafeczkach troszke przydaloby sie jakis rzeczy, bo takie puste, ta butelka tez taka jaks bez niczego no i i te reszte detali jak czy to sa przyprawy te dzbanki tak wszystkie biale, jeszcze troszke popracuj a bedzie git:)

P.S. zobaczylbym bym tez zchecia ta wizke wieczorem :) (zza nocy)

Napisano

Fajna wizka, co mi sie nie podoba to odcien drewna (dla mnie za bardzo w czerwień wpada), na krzesła dałbym troche inny niż na szafki, ale to już jest czepianie sie. Ogólnie super

Napisano

no i ja sie musze tez doczepic. nie znam sie zbytnio na GI,rozlkadzie cieni i swiatla itd ,ale zwyczajnie patrzac nie podoba mi sie ze swiatlo wpadajace przez okno rozswietla w sposob tak wyrazny / ostry podloge. wlasnie siedze w pokoju jest 14, swieci slonce i obserwuje podobny efekt . mam zaluzje i swiatlo wpada miedzy nimi na czesc lozka i podloge ale jest zdecydowanie bardziej rozproszone i nie tak mocne. a u Ciebie dokladny co do milimetra "kompniety kwadrat". poza tym "drobnym detalem"... gratuluje.

Napisano

Czesc!!

Dziekuje wszystkim za komentarze, kurcze nie przypuszczlem ze zbiore tak przychylne opinie, wkoncu max i vray nadal stanowia dla mnie wielka biala plame czekajaca na odkrycie.

• Dodaj nową pozycję...

Powiadomienie o plikach cookie

Wykorzystujemy cookies. Przeczytaj więcej Polityka prywatności