Skocz do zawartości

Kiedy ma się odbyc Mega Zlot we Wrocławiu?? 11 użytkowników zagłosowało

1. 1. Kiedy ma się odbyc Mega Zlot we Wrocławiu??

• 9 lipca 2005
      4
    • 16 lipca 2005
      7

Aby zagłosować w tej ankiecie, prosimy się zalogować lub zarejestrować.

Featured Replies

Napisano

Wogole wymyślilem że można by sobie przyfakać takie coś legitymacjo- podobne... ktoś by mogł to zaprojaktować z logiem max3d.pl, z miejscem na avatar, nick i co tam jeszcze potrzeba, wrzucić potem np. w *.psd na jakis serv i żeby można było sobie ściągnąć, uzupełnic, puknąć na igłówce i olaminować czy co to tam sie robi... Potem z takim cackiem na smyczy na szyi[szyji] po meetingach by sie jeździło i problem veryfikacji byłby raz i ostatecznie rozwiązany... :D no bo wiadomo jak ktoś by miał coś takiego to wiadomo że swój ;) .

Nie wiem jak Ty ale ja bym nie łaził po knajpach z legitymacją na klacie :D dziwnie by to wyglądało :D Tego typu identyfikatory i tak są zdejmowane zaraz po zebraniu całej "ekipy" więc chyba pomysl nie wypali

Pozdrawiam

• Odpowiedzi 229
  • Wyświetleń 14,3k
  • Created
  • Ostatniej odpowiedzi

Top Posters In This Topic

Napisano

Wsumie racja... ale pomyslałem że skoro juz avatarki przyczepiane agrafką to lepiej bedzie cus takiego :D

a billboard i tak kiedys zrobimy ;)

Napisano
  • Autor

to może założymy wątek: MEGA REKLAMA DLA MAX3D.PL?? :D

co do legitki to propnuję takowe zrobić na DTM 2005. a' propos: kto z państwa jedzie na DTM we wrześniu?? może tak jakoś razem??

:)

Napisano

ja sie wybieram ale nie wiem jak to będzie z pracą, może uda mi się wyrwać :)

Napisano
  • Autor

to wszystko mozemy ustalić na meetingu który odpędzie się

JUŻ ZA 3 DNI!!! :D

Napisano

hahm, dziwne ze wczesniej nie widzialem tak zacnego tematu :D

i ja tam bede, miod pil i lawende(?)

pzdr :P

Napisano

serwusik,

tez sie najprawdopodobniej przylacze :) .

musialem specjalnie zalozyc nowe konto , bo do starego od dawna nie mam dostepu :)

Napisano
  • Autor

hehe! napisałeś że miałeś stare konto więc tak z ciekawości zapytałem :D

oczywiście witam w ekipie :)

Napisano

......a ja tylko chciałem uprzedzić, że niestety może mnie nie być.

Sprawy służbowe.

Ale mam nadzieję, że uda mi się z tego wykręcić i piwo poleje się strumieniami na wrocławskim rynku pod szyldem Max3D.pl :)

głupio było by organizować spotkanie i się na nim nie pojawić

PS. !!! SMYCZE ZOSTAWIAMY W DOMU !!!

...niech śniadanie na niedzielę szykują :P

Napisano
  • Autor

PS. !!! SMYCZE ZOSTAWIAMY W DOMU !!!

...niech śniadanie na niedzielę szykują :P

hehe! dobrze prawisz!! :D :D

Napisano

ehh a ja się zastanawiam jak ja się z powrotem do Opola dostanę ... ma ktoś jakiś pomysł ? :D

Napisano
  • Autor

porannym PKSem koło 7 albo 8 z Dworca PKS?? :D

chyba nie myslisz że impreza skonczy się koło 00:00?? :D

Napisano
ehh a ja się zastanawiam jak ja się z powrotem do Opola dostanę ... ma ktoś jakiś pomysł ? :D

hehe salv buraku mozemy wracac o 23 albo o 1 w nocy pospiechem nie ma problemu :)

Napisano

Witam

Niestety ostatnio mam problem z kontaktem z wujkiem i raczej nie uda mi sie zalatwic rezerwacji, ale jesli bedziemy siedziec na powietrzu to miejce bedzie.

Tweety->Ja biore kamere:)

Napisano

Zeby nie bylo watpliwosci ze ja to ja, to tak wyglada moja karteczka na jutro ;)

karteczka.jpg

Napisano

hyh mam ciapong 16:10 :P torche mi czasu zostanie jak przyjade to sobie w makdonaldzie posiedzie i cos zjem ;)

Napisano

Musze przyznac, ze pomysly takich malych zlotow podobaja mi sie. Chwilowo nie moge na zaden wpasc, ale mysle, ze to nie ostatni taki zlocik.

Poki co czekam na fotki z tego spotkania ;)

Napisano
  • Autor

godz 18:58 mam autobus - około 19:20 będę w rynku :)

na razie mam inny problem: który krawat wybrac: czerwony w zielone grochy, czy zółty w czerwone orchidee? ;)

Adek: oj będą fotki ponoc będzie i film. jeden z lepszych megazlotów się szykuje :D

Napisano

kurde o 12:10 odjechał mój pociąg do Wrocławia :D następny o 6:22

Napisano

Skończyłem właśnie chlapać bannerek na zlot :D wypatrujcie :D format mniej więcej 50x60, namalowane akrylem więc są pewne niedociągnięcia, ale myślę że nie jest źle :D

banner.jpg

Tweety pamiętaj żeby wziąść statyw :)

Do zobaczenia na zlocie :)

Napisano

No pieknie :)

Tweety w krawacie? o zesz ty... ;]

Moj pociag znikad nie odjezdza ;] Bede punkt 20:00 na ryneczku :] Pozdro

Napisano

Jak ktos przyjedzie wczesniej to moze do mnie zadzwonic (608075164) i przyjde wczesniej bo mieszkam jakies 15min od rynku.

Napisano
  • Autor

właśnie się szykuję. biorę statyw ofcoz.

Leru: jak zwykle nawalasz ;)

do zobaczenia na rynku Panowie :)

Napisano

jakbyś miał zapasowy film do aparatu to weź, ja właśnie zdałem sobie sprawę że mi się skończył, może uda mi się kupić ale głowy nie dam...

Napisano
  • Autor

niestety nie mam. ale galeria powinna byc otwarta. tam jest Media i fotojoker. zawsze cos kupisz

Napisano

Powiem krotko - bylo zajedwabiscie :D

Jeden przykry motyw "pijanych napastliwych burakow" nie zacmil calego przyjemnego (jak najbardziej) klimatu imprezy.

Wraz z uplywem kolejek humor sie wyostrzal co bedzie mysle widac na juz wkrotce opublikowanych zdjeciach, ew. filmach :]

Zanim reszta najtwardszych wroci z pracowni moge juz chyba zapowiedziec mini bitwe w montazu materialu video ze spotkania, szczegoly w osobnym temacie juz calkiem niedlugo ;)

Zyczylbym wszystkim oby takie spotkania staly sie cykliczne i zdobywaly coraz wieksza popularnosc, nie tylko we Wrocku ale takze w innych miastach/wsiach/miejscowosciach/itp.

Pozdrowienia dla Całej Ekipy, a w szczegolnosci Plastique, Tobi_k, Tweety, Vorka i Mkk3a (a.k.a Mk-Cafe ;P), pamietajcie - uzytkownicy max3d pija Colsberga ;))))

P.S. magiczne slowa .... "doo brryyyyy Jeeee zuuuuu aaaa naaaaszzzz paaaa nieeee..." :D (bez urazy dla katolikow ;))

Napisano
  • Autor

OFICJALNIE OGŁASZAM IŻ O GODZINIE 2:47 MEETING WE WROCŁWIU SIĘ ZAKOŃCZYŁ

obecni byli: Vorek, tobi_k, WtoreK, mkk3a, Plastique, Badyl, Asblaze,kannu i ja.

już niedługo foty i film. :D

niechaj żałują ci którzy się nie pojawilii (rowr masz w kły!!!!!!!) :D

tyle powiem: dotrwało nas do końca trzech: ja Vorek i tobi_k. mieliśmy iśc jeszcze do Gumowej Róży ale ją zamknęli :(

pozdrowionka dla wszystkich :D

Napisano

tweety, chyba o kimś zapomniałeś :D

Co do zlotu to było świetnie, zabawa przednia, ludzie nie zawiedli (ci co byli ;) ) Odwiedziliśmy Pracownię i Altanę, jak poprzednio. Dokładniejsza relacja przy okazji fotek i filmu :)

Pozdrawiam

Napisano

eee sorki calkiem zapomnialem heh i tak bym sie nie wyrobil z praca wiec psieplasiam :*

Napisano

hehe, w szkolce i tak sie nie masz co pokazywać ;] a tak serio to żebyś był na następnym zlocie, bo będzie niedobrze :]

Właśnie mi się przypomniało, Plastique, miałeś cyfrówkę więc dawaj tu fotki zaraz :D

Napisano
  • Autor

rowr: lepiej nie pokazuj się na Dominikańskim! :D

jesli zaś chodzi o film to chyba mogę uchylic rąbek tajemnicy i powiem że film bedzie montowany niezależnie przez cztery osoby: tobi_k'a, Plastique'a, WTorK'a i mnie. Sami ocenicie czyj montaz wyszedł najlepiej.

Zapowiada się po prostu MINI BITWA. :D

Napisano

hmm no nie powiem bylo zabawnie poza jednym momentem, w ktorym nerwowo zapewnialem tego milego pana, ze absolutnie ale to naprawde nie mam zadnych problemow :(

:]

pozdro dla wszystkich co byli i nie byli i co byli ale sie zmyli itd

Napisano

Plastique napadli bo kazdy chcialby miec takie zejefajne zdjecia userow max3d ;)

Napisano

faktycznie,bardzo niemili ci panowie byli.

Jacys frustraci - moze im rendery zle wychodzily i wyszli odreagowac.

Napisano
  • Autor

plastique siedzi pewnikiem jeszcze we wro i nie ma dojscia do kompa z netem :D

i daj takiemu w łapki cyfrówkę... ;)

co do "niemiłych panów" to no comments - takie jest drugie (ciemniejsze) oblicze Wrocławia...

Napisano

Wrzuccie zdjecia tych psychologow leczacych problemy, a ja juz, jakem Bill, sie nimi zajme :cool:

Napisano

dobrze wiedzieć że nie zrobiliście wstydu i carlsbergi piliście, nie są to co prawda heinekeny, ale to już coś!

sorry, że mnie nie było, ale przedłużające się problemy ze sprzętem jak i parę innych nieprzyjemnych sytuacji i obowiązków ostatnio się pałęta po mojej głowie i niestety nie miałem możliwości przybyć na meeting i bardzo tego żałuję, bo jak widzę humory są niezłe. Niestety nie mieszkam we Wrocławiu, czy nawet w okolicy, lecz w sąsiednim województwie i to w samym jego środku :> to też nie sprzyja spotkaniom. No ale cieszę się że się dobrze bawiliście chłopaki, jak dobrze rozumiem to nie ostatni meet, z chęcią pojadę na następny, jeśli będzie jeszcze w lipcu, bądź w drugiej połowie sierpnia, a może i później też.

pozdro i do zobaczenia

Napisano
  • Autor

ech salv ty zawsze się jakoś wykręcisz :D

co do nodstępnego zlotu to niech lud zadecyduje :)

Napisano

Ja muszę zmyć z siebie to wstydliwe brzemie nieobecności na meetingu.

Radźmy ludu kiedy to następne spotkanie ma nastąpić.

Zrobię wszystko aby nie dopadły mnie "służbowe" sprawy.

PS> Ja proponuję przyszły weekend :D

Napisano

Witam

Odespałem to moge coś napisac:) Impreza była świetna, ludzie dopisali. O niemilym spotkaniu z łysymi kolesiami niech lepiej wszyscy zapomną. Jest materiał filmowy tylko go jeszcze musze na kompa zgrac. Potwierdzam, że bedzie mini bitwa:) Dziekuje wszystkim za swietna zabawe, a ci co nie byli moga tylko załowac.

Napisano
  • Autor

razor: jestem za :D

tobi_k: napisz mi na GG jak rozegramy dostawę materiału?