Skocz do zawartości

Kiedy ma sie odbyć III Meeting we Wrocławiu? 19 użytkowników zagłosowało

1. 1. Kiedy ma sie odbyć III Meeting we Wrocławiu?

Aby zagłosować w tej ankiecie, prosimy się zalogować lub zarejestrować.

Featured Replies

Napisano

MEETING WE WROCŁAWIU: EPIZOD III

Po olbrzymim sukcesie medialnym poprzedniego Meetingu, wręcz nietaktem by było go nie powtórzyć.

Termin ustalony:

1 października 2005 roku godz. 19

Miejsce: na rynku przy pręgierzu.

I jak zwykle należy miec ze sobą karteczkę z avatarkiem i nickiem.

Możecie tutaj wpisywac swoje propozycje co do spotkania.

Wszelkie uwagi i commentsy mile widziane :)

-----------------------------------------------

• Odpowiedzi 298
  • Wyświetleń 25,3k
  • Created
  • Ostatniej odpowiedzi

Top Posters In This Topic

Napisano
Po olbrzymim sukcesie medialnym poprzedniego Meetingu

hehe czyzbym przegapil program w tv lub w gazecie ;P

kurde w koncu musz sie wybrac na meeting ale wszystko zalezy od pewnej sprawy bo mozliwe ze w pazdzierniku wyjade do england :)

aha i takie pytanie a co jesli ktos nie ma avatarka ?? ;P

Napisano
  • Autor

a wielkie tytuły w GW i SP. a wsumie no tak. przecież ciebie nie było na zlocie ;P

a to z avatarkiem to tak żeby jakieś zasady były :]

Napisano

A na paintballa to sie przyjechac nie moze... nie ladnie, nie ladnie. :>

Napisano

No i machina ruszyła, hehe, nie wstydzić się ludzie, przychodzić kto może :D

Tobi_k - mam nadzieję że się zjawisz z pewnym materiałem na cd :D

RA - do Wrocka mamy "nieco" bliżej" ;)

nielot - jak się tym razem nie zjawisz to wypisujemy Cię z pisakownicy i nie ma że Anglia, loty teraz tanie ;)

Trzeba przyznać że organizacja meetingów wychodzi coraz lepiej, oby tak dalej...:)

Pozdrawiam

Napisano
  • Autor

Vorek: no przecież mówię: jeszcze ze dwa meetingi a i DTM zorganizujemy ;)

Napisano

Jak bedziecie na etapie sympozjow i prelekcji, to przyjade. ;) hehe

+ pokazy speed modelingu na zywo. :)

super_oko

Napisano
Ej czemu nie w Krakowie??? ;)

bo krakow smie**** hehehe :D joke

vorek--> postaram sie wkoncu trzeba zobaczyc wasze brzydkie twarze(??) noi sie ujawnic a piekny to ja tez nie jestem:D

Napisano

hmm...nie ma chętnych ? przypominam wszystkim o meetingu żeby znowu ktoś nie pominął wątku ;)

Pozdrawiam

Napisano
  • Autor

w sumie możnaby walnąć banner na główną.

Vorek twoja kolej: pogadaj z Leru :D

Napisano

A dla mnie właśnie 8.X. (!!!) Bop akurat wtedy bende we wrocku na jakimś matematycznym biegu przełajowym...:)). Bende tłukł się przez wrocławskie parki z kompasem i próbował rozwiązać zadania matematyczne!(?) XD

Napisano

hehe, pamiętam, jak byłem w LO to kumple też latali na coś takiego :D niezła masakra, akurat przyda Ci się odpoczynek przy piwku po takim wysiłku psychiczno-fizycznym :D

Napisano

tweety...... ty se grabisz... grabisz...

dlaczego mnie nie ma na liście?

:P

Napisano
hehe, pamiętam, jak byłem w LO to kumple też latali na coś takiego :D niezła masakra, akurat przyda Ci się odpoczynek przy piwku po takim wysiłku psychiczno-fizycznym :D

I dla tego nie mogłem pozwolić by mnie tam w lesie zabrakło...jak to mówimy teraz...będze ZGON! :D Ale tak wogóle to ja nie pije, jestem abstynentem

(...) z reguły, zasady i wyboru...oraz ewentualnego braku dowodu :P

Napisano
  • Autor

lista poprawiona.

razor: spodziewaj się zaproszenia do programu "Wybacz mi". ;)

CzAk1: przywykliśmy. po rowrowej herbatce Lipton w Altanie nic nas już nie zaskoczy :D

Napisano

o widzę że chłopaki nie próżnują.

Powiedziałbym że przyjdę, ale nie chcę zapeszyć jak ostatnim razem ,więc wstrzymam się od deklaracji narazie ;]

ale powiem wam że strasznie żałowałem ostatnio że nie byłem :/

Napisano

A kiedy bedzie opolskie spotkanie salvador?? bo juz znalazlem 3 forumowiczow z opola lacznie ze mna :)

Napisano

No ja widze, że to raczej spotkanie odbedzie sie 1.X....to kicha jak dla mnie...ale może i lepiejbo ja i tak zbyt długo nie mógłbym posiedzieć...:P

Lipton?!...

Napisano
  • Autor

CzAk1: to nie znasz legendarnej historyjki o rowrowej herbatce w Altanie??? ech... ta młodzież... o niczym nie wie... nic tylko te kompjutry i trzydestudiomaxy... :]

Napisano

oo kogo ja widzę...:D Oczywiście meldujesz się na meetingu obowiązkowo :D

Pozdrawiam

Napisano
  • Autor

no! kolega rowr jednak postanowił się odezwać :]

zostałeś oficjalnie zaklepany na zlot. jak teraz nawalisz to lepiej nie pokazuj się na Dominikańskim :D

Napisano

hehe noooo odezwalem sie bo dopiero z wrocka wrocilem :) hehe postaram sie byc bo teraz tam czesciej jak w domu jestem :)

Napisano

Macie coś do herbatek? Ja lubie harbate. Jak kiedys byłem w PizzaHut to kilka wypiłem :))

Rowr, a ty z Brzegu jesteś?! Super....mijałeś mnie kiedyś na ulicy bo nie pamiętam:]

Napisano

opolskie spotkanie to kiedy chcecie, zjawię się na pewno ;]

na wrocławskie to już nie takie proste :>

Napisano

No ja bym sie chętnie wpisał ale nie wiem czy bedzie czas bo to jednak jest troszke drogi :/ ale bardzo bym chciał, najlepiej ustalic termin i zobaczy sie czy bedzie mozna.

Edit: Salv masz dar przekonywania :] wpiszcie mnie z malutkim znakiem zapytania a jak cos to napisze.

Napisano
  • Autor
This poll will close on 27-09-2005 at 20:06

wtedy będzie wiadomo jaki termin :]

Napisano

Ok a więc bede na 100% jak nic nieoczekiwanego sie nie wydarzy. Mozesz mnie wpisac bede razem z Juniorem :]

Narka

Napisano

sam bym sie z checia zjawil ale o 22 mam ostatni autobus do bogatyni :/ no i tez bym wolal troche pozniej niz 1,

Napisano
  • Autor

eax: marudzisz, są przecież autobusy z rana :]

hcpiter666: bądź wola twoja. razem z Juniorem jesteście na liście (skazańców) ;]

Napisano

tweety i co ja bede robil do rana :P noc w parku jakos mi sie nie widzi ;) sie zobaczy moze u kogos przenocuje, a moze dalo by sie to zrobic wczesniej?

Napisano

Ja w sobotę bede gdzies rano około 10 na dworcu autobusowym we Wrocku najlepiej jak by ktos tam czekał bo raczej nie znam Wrocławia

Napisano
  • Autor

eax: Meeting ustawiony jest na 20:00. Ja osobiście nie mogę się wcześniej pojawić bo tego dnia mam zajęcia od 8 do 15.

Hcpiter666: nie masz później autobusów? co ty będziesz robił od 10 rano we wrocku?

Napisano

to moze przesnmy termin o 2h? na 18...

Napisano

Kurcze od 20 to jak dla mnie troszke za pozno bo nie wiem czy bede miał autobus powrotny bo to jest sobota a nie chciał bym jechac tylko na 1 godzinke i zaraz wracac, moze jest jakies miejsce na nocleg ? To bym pojechał w niedziele rano do domu.

PS. Nie mozna by było tego spotkania zrobic troszke wczesniej ?:> gdzies po 15 ?

Pozdr.

Napisano

heh... tak o 15 juz dawac banie?? troche wczesnie..noc jest dluga..jak znowu przyjde na beztryba do chaty to mnie baba moja wywali z domu. Panowie a co z pociagami. Salvador do opola w nocy sa pociagi co 2h, takze nie panikuj.

hcpiter- do jeleniej dojechac to juz jest problem z wroclawia pozna godzina. ale z opola jest o 4 rano ktory dojezdza na 8 do jeleniej i moglbys sie zabrac z Salvadorem :) z powrotem i bylo by wam razniej

Napisano
  • Autor

SUPER_oKo dobrze prawi: nie ma sensu spotykać się o 15. a z transportem można zawsze coś wymysleć :)

Napisano

trzeba jeszcze tylko godzinkę ustalić, ja jestm za 18:00, 20 to trochę za późno ale jak będzie trzeba to się dostosuję :) Jeszcze małe pytanko: bierze ktoś cyfrówkę ? Ja swojego Zenitka wezmę, ostatnio fajnie fotki wyszły :D

Pozdrawiam

Napisano

Patrzyłem własnie na te pociagi z Wrocławia i cięzko jest dojechac o takiej porze z powrotem do JG :(

SUPER_OkO- to wychodzi na to ze musze dojechac do Opola a pozniej z Opola do Jeleniej ?