tweety Napisano 20 Wrzesień 2005 Share Napisano 20 Wrzesień 2005 MEETING WE WROCŁAWIU: EPIZOD III Po olbrzymim sukcesie medialnym poprzedniego Meetingu, wręcz nietaktem by było go nie powtórzyć. Termin ustalony: 1 października 2005 roku godz. 19 Miejsce: na rynku przy pręgierzu. I jak zwykle należy miec ze sobą karteczkę z avatarkiem i nickiem. Możecie tutaj wpisywac swoje propozycje co do spotkania. Wszelkie uwagi i commentsy mile widziane :) ----------------------------------------------- Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
nielot007 Napisano 20 Wrzesień 2005 Share Napisano 20 Wrzesień 2005 Po olbrzymim sukcesie medialnym poprzedniego Meetingu hehe czyzbym przegapil program w tv lub w gazecie ;P kurde w koncu musz sie wybrac na meeting ale wszystko zalezy od pewnej sprawy bo mozliwe ze w pazdzierniku wyjade do england :) aha i takie pytanie a co jesli ktos nie ma avatarka ?? ;P Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
tweety Napisano 20 Wrzesień 2005 Autor Share Napisano 20 Wrzesień 2005 a wielkie tytuły w GW i SP. a wsumie no tak. przecież ciebie nie było na zlocie ;P a to z avatarkiem to tak żeby jakieś zasady były :] Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
RA Napisano 20 Wrzesień 2005 Share Napisano 20 Wrzesień 2005 A na paintballa to sie przyjechac nie moze... nie ladnie, nie ladnie. :> Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Vorek Napisano 20 Wrzesień 2005 Share Napisano 20 Wrzesień 2005 No i machina ruszyła, hehe, nie wstydzić się ludzie, przychodzić kto może :D Tobi_k - mam nadzieję że się zjawisz z pewnym materiałem na cd :D RA - do Wrocka mamy "nieco" bliżej" ;) nielot - jak się tym razem nie zjawisz to wypisujemy Cię z pisakownicy i nie ma że Anglia, loty teraz tanie ;) Trzeba przyznać że organizacja meetingów wychodzi coraz lepiej, oby tak dalej...:) Pozdrawiam Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
SUPER_OkO Napisano 20 Wrzesień 2005 Share Napisano 20 Wrzesień 2005 No ja juz zaglosowalem..wsumie to mi wisi termin bo raczej zawsze jestem dostpny. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
tweety Napisano 20 Wrzesień 2005 Autor Share Napisano 20 Wrzesień 2005 Vorek: no przecież mówię: jeszcze ze dwa meetingi a i DTM zorganizujemy ;) Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
DraB Napisano 20 Wrzesień 2005 Share Napisano 20 Wrzesień 2005 Ej czemu nie w Krakowie??? ;) Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
SUPER_OkO Napisano 20 Wrzesień 2005 Share Napisano 20 Wrzesień 2005 dobra kto mi powie jeszcze co to jest ten avaterek jakis bo nie czaje Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
RA Napisano 20 Wrzesień 2005 Share Napisano 20 Wrzesień 2005 Jak bedziecie na etapie sympozjow i prelekcji, to przyjade. ;) hehe + pokazy speed modelingu na zywo. :) super_oko Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
nielot007 Napisano 20 Wrzesień 2005 Share Napisano 20 Wrzesień 2005 Ej czemu nie w Krakowie??? ;) bo krakow smie**** hehehe :D joke vorek--> postaram sie wkoncu trzeba zobaczyc wasze brzydkie twarze(??) noi sie ujawnic a piekny to ja tez nie jestem:D Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Vorek Napisano 21 Wrzesień 2005 Share Napisano 21 Wrzesień 2005 hmm...nie ma chętnych ? przypominam wszystkim o meetingu żeby znowu ktoś nie pominął wątku ;) Pozdrawiam Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
tweety Napisano 21 Wrzesień 2005 Autor Share Napisano 21 Wrzesień 2005 w sumie możnaby walnąć banner na główną. Vorek twoja kolej: pogadaj z Leru :D Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
kannu Napisano 21 Wrzesień 2005 Share Napisano 21 Wrzesień 2005 ja chętny. dla mnie 8 odpada - inne terminy OK. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
CzAk1 Napisano 21 Wrzesień 2005 Share Napisano 21 Wrzesień 2005 A dla mnie właśnie 8.X. (!!!) Bop akurat wtedy bende we wrocku na jakimś matematycznym biegu przełajowym...:)). Bende tłukł się przez wrocławskie parki z kompasem i próbował rozwiązać zadania matematyczne!(?) XD Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Vorek Napisano 21 Wrzesień 2005 Share Napisano 21 Wrzesień 2005 hehe, pamiętam, jak byłem w LO to kumple też latali na coś takiego :D niezła masakra, akurat przyda Ci się odpoczynek przy piwku po takim wysiłku psychiczno-fizycznym :D Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
razor Napisano 21 Wrzesień 2005 Share Napisano 21 Wrzesień 2005 tweety...... ty se grabisz... grabisz... dlaczego mnie nie ma na liście? :P Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
CzAk1 Napisano 21 Wrzesień 2005 Share Napisano 21 Wrzesień 2005 hehe, pamiętam, jak byłem w LO to kumple też latali na coś takiego :D niezła masakra, akurat przyda Ci się odpoczynek przy piwku po takim wysiłku psychiczno-fizycznym :D I dla tego nie mogłem pozwolić by mnie tam w lesie zabrakło...jak to mówimy teraz...będze ZGON! :D Ale tak wogóle to ja nie pije, jestem abstynentem (...) z reguły, zasady i wyboru...oraz ewentualnego braku dowodu :P Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
tweety Napisano 21 Wrzesień 2005 Autor Share Napisano 21 Wrzesień 2005 lista poprawiona. razor: spodziewaj się zaproszenia do programu "Wybacz mi". ;) CzAk1: przywykliśmy. po rowrowej herbatce Lipton w Altanie nic nas już nie zaskoczy :D Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Salvator Napisano 21 Wrzesień 2005 Share Napisano 21 Wrzesień 2005 o widzę że chłopaki nie próżnują. Powiedziałbym że przyjdę, ale nie chcę zapeszyć jak ostatnim razem ,więc wstrzymam się od deklaracji narazie ;] ale powiem wam że strasznie żałowałem ostatnio że nie byłem :/ Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
SUPER_OkO Napisano 22 Wrzesień 2005 Share Napisano 22 Wrzesień 2005 A kiedy bedzie opolskie spotkanie salvador?? bo juz znalazlem 3 forumowiczow z opola lacznie ze mna :) Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
CzAk1 Napisano 22 Wrzesień 2005 Share Napisano 22 Wrzesień 2005 No ja widze, że to raczej spotkanie odbedzie sie 1.X....to kicha jak dla mnie...ale może i lepiejbo ja i tak zbyt długo nie mógłbym posiedzieć...:P Lipton?!... Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
tweety Napisano 22 Wrzesień 2005 Autor Share Napisano 22 Wrzesień 2005 CzAk1: to nie znasz legendarnej historyjki o rowrowej herbatce w Altanie??? ech... ta młodzież... o niczym nie wie... nic tylko te kompjutry i trzydestudiomaxy... :] Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
rowr Napisano 22 Wrzesień 2005 Share Napisano 22 Wrzesień 2005 hehe herbatka konkretna byla :D Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Vorek Napisano 22 Wrzesień 2005 Share Napisano 22 Wrzesień 2005 oo kogo ja widzę...:D Oczywiście meldujesz się na meetingu obowiązkowo :D Pozdrawiam Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
tweety Napisano 22 Wrzesień 2005 Autor Share Napisano 22 Wrzesień 2005 no! kolega rowr jednak postanowił się odezwać :] zostałeś oficjalnie zaklepany na zlot. jak teraz nawalisz to lepiej nie pokazuj się na Dominikańskim :D Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
rowr Napisano 22 Wrzesień 2005 Share Napisano 22 Wrzesień 2005 hehe noooo odezwalem sie bo dopiero z wrocka wrocilem :) hehe postaram sie byc bo teraz tam czesciej jak w domu jestem :) Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
CzAk1 Napisano 23 Wrzesień 2005 Share Napisano 23 Wrzesień 2005 Macie coś do herbatek? Ja lubie harbate. Jak kiedys byłem w PizzaHut to kilka wypiłem :)) Rowr, a ty z Brzegu jesteś?! Super....mijałeś mnie kiedyś na ulicy bo nie pamiętam:] Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Salvator Napisano 24 Wrzesień 2005 Share Napisano 24 Wrzesień 2005 opolskie spotkanie to kiedy chcecie, zjawię się na pewno ;] na wrocławskie to już nie takie proste :> Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
tweety Napisano 24 Wrzesień 2005 Autor Share Napisano 24 Wrzesień 2005 salv: nie wymiguj się! :> Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Salvator Napisano 24 Wrzesień 2005 Share Napisano 24 Wrzesień 2005 no dobra dobra, wpiszcie mnie na listę ze skromnym znakiem zapytania ;] Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
tweety Napisano 24 Wrzesień 2005 Autor Share Napisano 24 Wrzesień 2005 you are on the list bejbe ;] Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Salvator Napisano 24 Wrzesień 2005 Share Napisano 24 Wrzesień 2005 jestem, i to taki ... wyboldowany :D Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
hcpiter Napisano 24 Wrzesień 2005 Share Napisano 24 Wrzesień 2005 No ja bym sie chętnie wpisał ale nie wiem czy bedzie czas bo to jednak jest troszke drogi :/ ale bardzo bym chciał, najlepiej ustalic termin i zobaczy sie czy bedzie mozna. Edit: Salv masz dar przekonywania :] wpiszcie mnie z malutkim znakiem zapytania a jak cos to napisze. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
tweety Napisano 24 Wrzesień 2005 Autor Share Napisano 24 Wrzesień 2005 This poll will close on 27-09-2005 at 20:06 wtedy będzie wiadomo jaki termin :] Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
hcpiter Napisano 24 Wrzesień 2005 Share Napisano 24 Wrzesień 2005 Mi pasuje kazda sobota tylko musze sie z kims dogadac co i jak. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
hcpiter Napisano 25 Wrzesień 2005 Share Napisano 25 Wrzesień 2005 Ok a więc bede na 100% jak nic nieoczekiwanego sie nie wydarzy. Mozesz mnie wpisac bede razem z Juniorem :] Narka Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Gość eax Napisano 25 Wrzesień 2005 Share Napisano 25 Wrzesień 2005 sam bym sie z checia zjawil ale o 22 mam ostatni autobus do bogatyni :/ no i tez bym wolal troche pozniej niz 1, Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
tweety Napisano 25 Wrzesień 2005 Autor Share Napisano 25 Wrzesień 2005 eax: marudzisz, są przecież autobusy z rana :] hcpiter666: bądź wola twoja. razem z Juniorem jesteście na liście (skazańców) ;] Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Gość eax Napisano 25 Wrzesień 2005 Share Napisano 25 Wrzesień 2005 tweety i co ja bede robil do rana :P noc w parku jakos mi sie nie widzi ;) sie zobaczy moze u kogos przenocuje, a moze dalo by sie to zrobic wczesniej? Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
hcpiter Napisano 25 Wrzesień 2005 Share Napisano 25 Wrzesień 2005 Ja w sobotę bede gdzies rano około 10 na dworcu autobusowym we Wrocku najlepiej jak by ktos tam czekał bo raczej nie znam Wrocławia Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
tweety Napisano 25 Wrzesień 2005 Autor Share Napisano 25 Wrzesień 2005 eax: Meeting ustawiony jest na 20:00. Ja osobiście nie mogę się wcześniej pojawić bo tego dnia mam zajęcia od 8 do 15. Hcpiter666: nie masz później autobusów? co ty będziesz robił od 10 rano we wrocku? Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Gość eax Napisano 25 Wrzesień 2005 Share Napisano 25 Wrzesień 2005 to moze przesnmy termin o 2h? na 18... Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
hcpiter Napisano 26 Wrzesień 2005 Share Napisano 26 Wrzesień 2005 Kurcze od 20 to jak dla mnie troszke za pozno bo nie wiem czy bede miał autobus powrotny bo to jest sobota a nie chciał bym jechac tylko na 1 godzinke i zaraz wracac, moze jest jakies miejsce na nocleg ? To bym pojechał w niedziele rano do domu. PS. Nie mozna by było tego spotkania zrobic troszke wczesniej ?:> gdzies po 15 ? Pozdr. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
SUPER_OkO Napisano 26 Wrzesień 2005 Share Napisano 26 Wrzesień 2005 heh... tak o 15 juz dawac banie?? troche wczesnie..noc jest dluga..jak znowu przyjde na beztryba do chaty to mnie baba moja wywali z domu. Panowie a co z pociagami. Salvador do opola w nocy sa pociagi co 2h, takze nie panikuj. hcpiter- do jeleniej dojechac to juz jest problem z wroclawia pozna godzina. ale z opola jest o 4 rano ktory dojezdza na 8 do jeleniej i moglbys sie zabrac z Salvadorem :) z powrotem i bylo by wam razniej Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
tweety Napisano 26 Wrzesień 2005 Autor Share Napisano 26 Wrzesień 2005 SUPER_oKo dobrze prawi: nie ma sensu spotykać się o 15. a z transportem można zawsze coś wymysleć :) Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
kannu Napisano 26 Wrzesień 2005 Share Napisano 26 Wrzesień 2005 a na jakim terminie stanelo ? - 1.09 ? Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
tweety Napisano 26 Wrzesień 2005 Autor Share Napisano 26 Wrzesień 2005 jak w sondzie widać :) Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Vorek Napisano 26 Wrzesień 2005 Share Napisano 26 Wrzesień 2005 trzeba jeszcze tylko godzinkę ustalić, ja jestm za 18:00, 20 to trochę za późno ale jak będzie trzeba to się dostosuję :) Jeszcze małe pytanko: bierze ktoś cyfrówkę ? Ja swojego Zenitka wezmę, ostatnio fajnie fotki wyszły :D Pozdrawiam Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
hcpiter Napisano 26 Wrzesień 2005 Share Napisano 26 Wrzesień 2005 Patrzyłem własnie na te pociagi z Wrocławia i cięzko jest dojechac o takiej porze z powrotem do JG :( SUPER_OkO- to wychodzi na to ze musze dojechac do Opola a pozniej z Opola do Jeleniej ? Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Rekomendowane odpowiedzi