Skocz do zawartości
View in the app

A better way to browse. Learn more.

Max3D.pl

A full-screen app on your home screen with push notifications, badges and more.

To install this app on iOS and iPadOS
  1. Tap the Share icon in Safari
  2. Scroll the menu and tap Add to Home Screen.
  3. Tap Add in the top-right corner.
To install this app on Android
  1. Tap the 3-dot menu (⋮) in the top-right corner of the browser.
  2. Tap Add to Home screen or Install app.
  3. Confirm by tapping Install.

Kiedy ma sie odbyć III Meeting we Wrocławiu? 19 użytkowników zagłosowało

1. 1. Kiedy ma sie odbyć III Meeting we Wrocławiu?

Aby zagłosować w tej ankiecie, prosimy się zalogować lub zarejestrować.

Featured Replies

Napisano

MEETING WE WROCŁAWIU: EPIZOD III

Po olbrzymim sukcesie medialnym poprzedniego Meetingu, wręcz nietaktem by było go nie powtórzyć.

Termin ustalony:

1 października 2005 roku godz. 19

Miejsce: na rynku przy pręgierzu.

I jak zwykle należy miec ze sobą karteczkę z avatarkiem i nickiem.

Możecie tutaj wpisywac swoje propozycje co do spotkania.

Wszelkie uwagi i commentsy mile widziane :)

-----------------------------------------------

• Odpowiedzi 298
  • Wyświetleń 26,8k
  • Created
  • Ostatniej odpowiedzi

Top Posters In This Topic

Napisano
Po olbrzymim sukcesie medialnym poprzedniego Meetingu

hehe czyzbym przegapil program w tv lub w gazecie ;P

kurde w koncu musz sie wybrac na meeting ale wszystko zalezy od pewnej sprawy bo mozliwe ze w pazdzierniku wyjade do england :)

aha i takie pytanie a co jesli ktos nie ma avatarka ?? ;P

Napisano
  • Autor

a wielkie tytuły w GW i SP. a wsumie no tak. przecież ciebie nie było na zlocie ;P

a to z avatarkiem to tak żeby jakieś zasady były :]

Napisano

A na paintballa to sie przyjechac nie moze... nie ladnie, nie ladnie. :>

Napisano

No i machina ruszyła, hehe, nie wstydzić się ludzie, przychodzić kto może :D

Tobi_k - mam nadzieję że się zjawisz z pewnym materiałem na cd :D

RA - do Wrocka mamy "nieco" bliżej" ;)

nielot - jak się tym razem nie zjawisz to wypisujemy Cię z pisakownicy i nie ma że Anglia, loty teraz tanie ;)

Trzeba przyznać że organizacja meetingów wychodzi coraz lepiej, oby tak dalej...:)

Pozdrawiam

Napisano
  • Autor

Vorek: no przecież mówię: jeszcze ze dwa meetingi a i DTM zorganizujemy ;)

Napisano

Jak bedziecie na etapie sympozjow i prelekcji, to przyjade. ;) hehe

+ pokazy speed modelingu na zywo. :)

super_oko

Napisano
Ej czemu nie w Krakowie??? ;)

bo krakow smie**** hehehe :D joke

vorek--> postaram sie wkoncu trzeba zobaczyc wasze brzydkie twarze(??) noi sie ujawnic a piekny to ja tez nie jestem:D

Napisano

hmm...nie ma chętnych ? przypominam wszystkim o meetingu żeby znowu ktoś nie pominął wątku ;)

Pozdrawiam

Napisano
  • Autor

w sumie możnaby walnąć banner na główną.

Vorek twoja kolej: pogadaj z Leru :D

Napisano

A dla mnie właśnie 8.X. (!!!) Bop akurat wtedy bende we wrocku na jakimś matematycznym biegu przełajowym...:)). Bende tłukł się przez wrocławskie parki z kompasem i próbował rozwiązać zadania matematyczne!(?) XD

Napisano

hehe, pamiętam, jak byłem w LO to kumple też latali na coś takiego :D niezła masakra, akurat przyda Ci się odpoczynek przy piwku po takim wysiłku psychiczno-fizycznym :D

Napisano

tweety...... ty se grabisz... grabisz...

dlaczego mnie nie ma na liście?

:P

Napisano
hehe, pamiętam, jak byłem w LO to kumple też latali na coś takiego :D niezła masakra, akurat przyda Ci się odpoczynek przy piwku po takim wysiłku psychiczno-fizycznym :D

I dla tego nie mogłem pozwolić by mnie tam w lesie zabrakło...jak to mówimy teraz...będze ZGON! :D Ale tak wogóle to ja nie pije, jestem abstynentem

(...) z reguły, zasady i wyboru...oraz ewentualnego braku dowodu :P

Napisano
  • Autor

lista poprawiona.

razor: spodziewaj się zaproszenia do programu "Wybacz mi". ;)

CzAk1: przywykliśmy. po rowrowej herbatce Lipton w Altanie nic nas już nie zaskoczy :D

Napisano

o widzę że chłopaki nie próżnują.

Powiedziałbym że przyjdę, ale nie chcę zapeszyć jak ostatnim razem ,więc wstrzymam się od deklaracji narazie ;]

ale powiem wam że strasznie żałowałem ostatnio że nie byłem :/

Napisano

A kiedy bedzie opolskie spotkanie salvador?? bo juz znalazlem 3 forumowiczow z opola lacznie ze mna :)

Napisano

No ja widze, że to raczej spotkanie odbedzie sie 1.X....to kicha jak dla mnie...ale może i lepiejbo ja i tak zbyt długo nie mógłbym posiedzieć...:P

Lipton?!...

Napisano
  • Autor

CzAk1: to nie znasz legendarnej historyjki o rowrowej herbatce w Altanie??? ech... ta młodzież... o niczym nie wie... nic tylko te kompjutry i trzydestudiomaxy... :]

Napisano

oo kogo ja widzę...:D Oczywiście meldujesz się na meetingu obowiązkowo :D

Pozdrawiam

Napisano
  • Autor

no! kolega rowr jednak postanowił się odezwać :]

zostałeś oficjalnie zaklepany na zlot. jak teraz nawalisz to lepiej nie pokazuj się na Dominikańskim :D

Napisano

hehe noooo odezwalem sie bo dopiero z wrocka wrocilem :) hehe postaram sie byc bo teraz tam czesciej jak w domu jestem :)

Napisano

Macie coś do herbatek? Ja lubie harbate. Jak kiedys byłem w PizzaHut to kilka wypiłem :))

Rowr, a ty z Brzegu jesteś?! Super....mijałeś mnie kiedyś na ulicy bo nie pamiętam:]

Napisano

opolskie spotkanie to kiedy chcecie, zjawię się na pewno ;]

na wrocławskie to już nie takie proste :>

Napisano

No ja bym sie chętnie wpisał ale nie wiem czy bedzie czas bo to jednak jest troszke drogi :/ ale bardzo bym chciał, najlepiej ustalic termin i zobaczy sie czy bedzie mozna.

Edit: Salv masz dar przekonywania :] wpiszcie mnie z malutkim znakiem zapytania a jak cos to napisze.

Napisano
  • Autor
This poll will close on 27-09-2005 at 20:06

wtedy będzie wiadomo jaki termin :]

Napisano

Ok a więc bede na 100% jak nic nieoczekiwanego sie nie wydarzy. Mozesz mnie wpisac bede razem z Juniorem :]

Narka

Napisano

sam bym sie z checia zjawil ale o 22 mam ostatni autobus do bogatyni :/ no i tez bym wolal troche pozniej niz 1,

Napisano
  • Autor

eax: marudzisz, są przecież autobusy z rana :]

hcpiter666: bądź wola twoja. razem z Juniorem jesteście na liście (skazańców) ;]

Napisano

tweety i co ja bede robil do rana :P noc w parku jakos mi sie nie widzi ;) sie zobaczy moze u kogos przenocuje, a moze dalo by sie to zrobic wczesniej?

Napisano

Ja w sobotę bede gdzies rano około 10 na dworcu autobusowym we Wrocku najlepiej jak by ktos tam czekał bo raczej nie znam Wrocławia

Napisano
  • Autor

eax: Meeting ustawiony jest na 20:00. Ja osobiście nie mogę się wcześniej pojawić bo tego dnia mam zajęcia od 8 do 15.

Hcpiter666: nie masz później autobusów? co ty będziesz robił od 10 rano we wrocku?

Napisano

to moze przesnmy termin o 2h? na 18...

Napisano

Kurcze od 20 to jak dla mnie troszke za pozno bo nie wiem czy bede miał autobus powrotny bo to jest sobota a nie chciał bym jechac tylko na 1 godzinke i zaraz wracac, moze jest jakies miejsce na nocleg ? To bym pojechał w niedziele rano do domu.

PS. Nie mozna by było tego spotkania zrobic troszke wczesniej ?:> gdzies po 15 ?

Pozdr.

Napisano

heh... tak o 15 juz dawac banie?? troche wczesnie..noc jest dluga..jak znowu przyjde na beztryba do chaty to mnie baba moja wywali z domu. Panowie a co z pociagami. Salvador do opola w nocy sa pociagi co 2h, takze nie panikuj.

hcpiter- do jeleniej dojechac to juz jest problem z wroclawia pozna godzina. ale z opola jest o 4 rano ktory dojezdza na 8 do jeleniej i moglbys sie zabrac z Salvadorem :) z powrotem i bylo by wam razniej

Napisano
  • Autor

SUPER_oKo dobrze prawi: nie ma sensu spotykać się o 15. a z transportem można zawsze coś wymysleć :)

Napisano

trzeba jeszcze tylko godzinkę ustalić, ja jestm za 18:00, 20 to trochę za późno ale jak będzie trzeba to się dostosuję :) Jeszcze małe pytanko: bierze ktoś cyfrówkę ? Ja swojego Zenitka wezmę, ostatnio fajnie fotki wyszły :D

Pozdrawiam

Napisano

Patrzyłem własnie na te pociagi z Wrocławia i cięzko jest dojechac o takiej porze z powrotem do JG :(

SUPER_OkO- to wychodzi na to ze musze dojechac do Opola a pozniej z Opola do Jeleniej ?