Vorek Napisano 24 Październik 2005 Share Napisano 24 Październik 2005 ja idę z koleżanką więc nie wiem dokładnie o której będę, prawdopodobnie wpadę odrazu do klubu. Pozdrawiam Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
maras Napisano 24 Październik 2005 Share Napisano 24 Październik 2005 może ja się przywlokę, ale to baaaardzo niepewne (muszę kaske wykombinowąć) Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
tweety Napisano 25 Październik 2005 Autor Share Napisano 25 Październik 2005 hmm... też idę z płcią przeciwną więc do zobaczenia w samej Rurze :) Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
rowr Napisano 25 Październik 2005 Share Napisano 25 Październik 2005 buhahahaha pantofle jedne :D ale rodzinnie bedzie :D Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
tweety Napisano 25 Październik 2005 Autor Share Napisano 25 Październik 2005 grauuuu ja na godzinke napewno wpadne niestty mojej kobiecie sie zachcialo do rodziny w sobote jechac i mi nocleg odpada ale cos moze wykombinuje : (bieżący wątek strona 2) i kto tutaj jest pantoflem :D Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
rowr Napisano 25 Październik 2005 Share Napisano 25 Październik 2005 hehe ale ja jestem z tego dumny :D:D:D Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
tweety Napisano 25 Październik 2005 Autor Share Napisano 25 Październik 2005 dobra dobra, tego posta też na pewno dobrowolnie nie napisałeś :D :D :D Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
razor Napisano 25 Październik 2005 Share Napisano 25 Październik 2005 tweety zejdź z rowra bo nam się do czegoś przyzna i potem śniadania przez miesiąc od kobiety nie dostanie :D Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
rowr Napisano 25 Październik 2005 Share Napisano 25 Październik 2005 razor :*:*:*:* buzka noooo wlacha o obiedzie nie wspomne :D Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Vorek Napisano 25 Październik 2005 Share Napisano 25 Październik 2005 heh, mistrzowie, ja chyba odpadam, coś mnie złapało jakieś wredne przeziębienie,. Czuję się jakby mnie ktoś przez magiel przepuścił ;) Jeszcze na 100% nie wiem ale może mnie nie być, róbcie dużo fotek :D Pozdrawiam Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
mkk3a Napisano 25 Październik 2005 Share Napisano 25 Październik 2005 hm, to ktos zamierza przyjsc bez swojej dziewczyny?? bo tak to bede sam :P Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Barcisz Napisano 25 Październik 2005 Share Napisano 25 Październik 2005 ja tez bede sam :) wiec bedziemy sami :D na ktora w koncy zbiorka ?:) bo sie pogubilem :D Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
mkk3a Napisano 25 Październik 2005 Share Napisano 25 Październik 2005 oficjalnie o 19:30, ale ja (jesli w ogole bede) to kolo 19:40-45 (bo przedtem mam zajecia z niemieckiego, ale blisko bo na pl. Solnym) Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
misiekhc Napisano 26 Październik 2005 Share Napisano 26 Październik 2005 !Ola! Pozdro dla 2 maxowiczow co sie wczoraj zjawili, niestety nie kojarze po twarzach wiec sami musza napisac kto byl:D, generlanie kto nie byl nie ma czego zalowac moim zdaniem bo wyszla okropna lipa... Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Vorek Napisano 26 Październik 2005 Share Napisano 26 Październik 2005 tych dwóch to tweety i rowr z tego co wiem ;) Ja żałuję tak czy inaczej że mnie nie było. A czemu lipa ? co zawiodło ? Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
tweety Napisano 26 Październik 2005 Autor Share Napisano 26 Październik 2005 elo misiek :D to byłem ja (gadałem z tobą) i rowr :] lipa była bo było za głośno i ciężko było cokolwiek zrozumieć z filmu. :( ale i tak było spoko. :D Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
misiekhc Napisano 26 Październik 2005 Share Napisano 26 Październik 2005 Fajnie, ze wpadliscie, prawdziwa lipa to wyszla dopiero jak poszliscie ale nie chce o tym gadac:D generalnie na poczatku nie bylo zle fakt dzwiek lipnie, gosc caly czas wlaczal panel w wmp i sciszal, i generalnie brak organizacji tam byl okropny, filmow ktory przygotowalismy nie puscili bo gosc nie mogl odtworzyc z napisami bo na dysku mial tylko windows media playera i cos jeszce co nie dzialalo z playerow, trudno, ale sie pocieszylem bo potem poszlismy pic i sie wkrecilismy w offensive (http://www.offensiva.pl) prawdopodobnie bedziemy mieli tam filmy:) Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Barcisz Napisano 26 Październik 2005 Share Napisano 26 Październik 2005 ja bylem w rynku, stalem i czekalem az tweety przyjdzie bo to jedyny ktorego znam z twarzy :) a tak to lipa nikogo nie znam,:D a chodzenie i pytanie sie ludzi ktorzy tam stali ,bylo by czyms absurdalnym :D tweeety daj mi nr na koma :D Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
mkk3a Napisano 26 Październik 2005 Share Napisano 26 Październik 2005 Barcisz - a jak wyglądałeś? bo widziałem pare osób, ale tez jakos nie chcialem podchodzic do kazdego i sie pytac, czy on z forum max3d :P Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Barcisz Napisano 26 Październik 2005 Share Napisano 26 Październik 2005 stalem mniej wiecej tu http://lawryn.neostrada.pl/wro.JPG a ubrany bylem w czarna kurtke vespera, takie dwa cienkie paski kremowe pionowe na plecach po prawej stronie, ciemnie niebieskie spodnie , szare buty dc, i krotkie wlosy mam :) tyle... Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
RA Napisano 26 Październik 2005 Share Napisano 26 Październik 2005 Rysunek pogladowy jest masakryczny. :D Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
mkk3a Napisano 26 Październik 2005 Share Napisano 26 Październik 2005 no masakryczny, ale wiem, ze widzialem cie i sie nawet zastanawialem czy to ty :) w sumie stwierdzilem, ze predzej mnie rozpoznasz, bo moja fotka jest gdzies w tym wątku (z poprzednich spotkań) no ale trudno... jeszcze niejedno spotkanie przed nami :D:D Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
maras Napisano 26 Październik 2005 Share Napisano 26 Październik 2005 Barcisz -> chyba dam to na tapetę! E.T. Lost in space. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Barcisz Napisano 26 Październik 2005 Share Napisano 26 Październik 2005 :D:D:D maras - :D:D:D mkk3a - a gdzie Ty byles? wrysuj sie w obrazek :D Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
polka dot Napisano 26 Październik 2005 Share Napisano 26 Październik 2005 proponuje wywalic ta sonde, wkurza troche :> Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
mkk3a Napisano 26 Październik 2005 Share Napisano 26 Październik 2005 ja sobie przysiadłem nieco na lewo :) Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
SUPER_OkO Napisano 26 Październik 2005 Share Napisano 26 Październik 2005 heh coz za zgranie, ja mialem wpasc ale sie rozmyslilem bo nikomu z chaty sie niechcialo ruszyc tylka na piwko. Ale widze ze nic nie stracilem. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
tweety Napisano 26 Październik 2005 Autor Share Napisano 26 Październik 2005 Barcisz: heh. a pisałem że przyjdę ale do Rury czyli nie będzie mnie na rynku :P numer kom. masz na privie :D mkk3a: kolejny zagubiony?? :D Ogólnie było sympatycznie, produkcja ze Strefą 18 rozwaliła mnie totalnie. Zaś "AGFA zgaduf" zaprezentowała swój talent reżysersko-chorreograficzno-inscenizacyjny w produkcjach Big Dick i Draka (chyba taki był tytuł :D ) Ogólnie przydało by się w domowym zaciszu obejrzeć te filmy, poprawić udźwiękowienie, wyredukować szumy i przebarwienia w obrazie... bla bla bla :] Ogólnie było miło i swojsko :) Pozdrowionka dla ekipy Agfy. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
rowr Napisano 27 Październik 2005 Share Napisano 27 Październik 2005 eee a ja wlasnie wrocilem :D hehe jak mi sie udalo zgrac jakies zdjecia to zaraz zapodam :) chociaz wsumie nie robilismy :) ...hehe misiek jak my wychodzimy zawsze sie impreza **** :D Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
rowr Napisano 1 Listopad 2005 Share Napisano 1 Listopad 2005 A tak mnie naszlo nie chce mi sie opisywac moze tweety to zrobi bo zabardzo zagubiony w sobie jestem w tym momecie :P swietoszki :) powtorka z rozrywki :P p.s. bylismy grzeczni bo nas baby pilnowaly :P Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Leru Napisano 1 Listopad 2005 Share Napisano 1 Listopad 2005 aleś Ty Tweety chojny :] żulerii 20zł lekką ręką dajesz ;) Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Marcin Napisano 1 Listopad 2005 Share Napisano 1 Listopad 2005 ale swiry :> Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Vorek Napisano 2 Listopad 2005 Share Napisano 2 Listopad 2005 oo widzę powrót do tradycji hehehe, superos :D Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
tweety Napisano 2 Listopad 2005 Autor Share Napisano 2 Listopad 2005 muehehehehe :D a już myślałem że nie pokażesz :D Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
hcpiter Napisano 2 Listopad 2005 Share Napisano 2 Listopad 2005 Wow jakie fotki :p Fajna sesja zdjęciowa :D No jak we Wrocku dają 20 zeta potrzebuyjącym to lece moze uzbieram na jakiś sofcik ;) Ps.a gdzie fotki Bab ?:> :p Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
rowr Napisano 2 Listopad 2005 Share Napisano 2 Listopad 2005 hehe baby fotki robily :D hemmm jak widac mozna sie utrzymac we wrocku z datkow :D Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
razor Napisano 3 Listopad 2005 Share Napisano 3 Listopad 2005 "Przyjdź, wypróbuj i wygraj Painter IX! W październiku oraz listopadzie zapraszamy do naszych salonów w Poznaniu, Warszawie, Katowicach, Wrocławiu, Gdańsku i Szczecinie na WACOM Cintiq 21UX Roadshow. Będą mieli Państwo możliwość osobistego zapoznania się z możliwościami tabletów WACOM, a do Waszej dyspozycji oddajemy modele cieszące się największym uznaniem wśród grafików: Cintiq 21UX - umożliwiający rysowanie i projektowanie bezpośrednio na doskonałej matrycy LCD, tablet dla profesjonalistów z serii Intuos3 będący bezkonkurencyjny w zakresie możliwości, ergonomii i łatwości rysowania, a także najnowszy model Graphire4. Wśród wszystkich uczestników biorących udział w pokazach rozlosowane zostaną pełne wersje oprogramowania Corel Painter IX." --------------------------------- 2.11 - 4.11.2005 - Wrocław --------------------------------- Biuro handlowe we Wrocławiu CORTLAND Sp. z o.o. ul. Legnicka 62 (wejście A, I piętro) 54-204 Wrocław tel. (71) 351 80 63 tel./fax (71) 351 76 81 ------------------------- Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
rowr Napisano 3 Listopad 2005 Share Napisano 3 Listopad 2005 znaczy sie do jutra??? hemmm moze wpadne Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
razor Napisano 3 Listopad 2005 Share Napisano 3 Listopad 2005 moze jakies piwko przy okazji? ;) kto chetny ? Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
rowr Napisano 3 Listopad 2005 Share Napisano 3 Listopad 2005 hehe moja zdolnosc finansowa nastopi za 7 dni :P narazie mam 3 gr ale mozna sie spotkac :D Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
tweety Napisano 3 Listopad 2005 Autor Share Napisano 3 Listopad 2005 widzę że razor tez kupuje Computer Arts :D Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Vorek Napisano 3 Listopad 2005 Share Napisano 3 Listopad 2005 ja chętny ale niestety przykuty w domku przez analizę matematyczną i takie tam brednie.... Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
misiekhc Napisano 3 Listopad 2005 Share Napisano 3 Listopad 2005 o, zawsze chcialem srobowa clintiqa, musze tam jutro skoczyc, ...ktos moze byl dzisiaj albo wczoraj? w jakich godzinach warto tam wpadac, w jakich w ogle mozna? Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
rowr Napisano 3 Listopad 2005 Share Napisano 3 Listopad 2005 aaa i kolo czego to jest bo za cholere nie moge skumac... Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
razor Napisano 3 Listopad 2005 Share Napisano 3 Listopad 2005 Ja wybieram sie w niedziele (04.11.2005), w godzinach popoludniowych (12:00 - 16:00). W normalne dni pracuja do 17:00, nie wiem jak bedzie w dniach pokazu bo z tego co wiem to w weekend normalnie jest zamkniete. Zadzwonie tam jutro i dam znac. Jak komus pomoze w orientacji : edit: Jak rzyczliwi koledzy slusznie zauwazyli..... 4 jest juz jutro, ekhm.... no wiec ja tez odpadam :( pracuje do 18:00 a otwarte jest do 17:00 :( Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
rowr Napisano 3 Listopad 2005 Share Napisano 3 Listopad 2005 ale 4 jest jutro????? Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Vorek Napisano 3 Listopad 2005 Share Napisano 3 Listopad 2005 niedzielę ? przecież dzisiaj jest 3, coś Ci się razor pomieszało chyba ;) Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
mkk3a Napisano 3 Listopad 2005 Share Napisano 3 Listopad 2005 moze jakies piwko przy okazji? ;) kto chetny ? ja :) a kiedy to dokladnie jest i o ktorej godzinie? Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
tweety Napisano 3 Listopad 2005 Autor Share Napisano 3 Listopad 2005 fajny pomysł, ale ja odpadam. miłej zabawy panowie :] Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Rekomendowane odpowiedzi