Skocz do zawartości

Kiedy ma sie odbyć III Meeting we Wrocławiu?  

19 użytkowników zagłosowało

1. 1. Kiedy ma sie odbyć III Meeting we Wrocławiu?

Rekomendowane odpowiedzi

• Odpowiedzi 298
  • Created
  • Ostatniej odpowiedzi

Top Posters In This Topic

Napisano
grauuuu ja na godzinke napewno wpadne niestty mojej kobiecie sie zachcialo do rodziny w sobote jechac i mi nocleg odpada ale cos moze wykombinuje :

(bieżący wątek strona 2)

i kto tutaj jest pantoflem :D

Napisano

heh, mistrzowie, ja chyba odpadam, coś mnie złapało jakieś wredne przeziębienie,. Czuję się jakby mnie ktoś przez magiel przepuścił ;) Jeszcze na 100% nie wiem ale może mnie nie być, róbcie dużo fotek :D

Pozdrawiam

Napisano

!Ola! Pozdro dla 2 maxowiczow co sie wczoraj zjawili, niestety nie kojarze po twarzach wiec sami musza napisac kto byl:D, generlanie kto nie byl nie ma czego zalowac moim zdaniem bo wyszla okropna lipa...

Napisano

elo misiek :D

to byłem ja (gadałem z tobą) i rowr :]

lipa była bo było za głośno i ciężko było cokolwiek zrozumieć z filmu. :(

ale i tak było spoko. :D

Napisano

Fajnie, ze wpadliscie, prawdziwa lipa to wyszla dopiero jak poszliscie ale nie chce o tym gadac:D

generalnie na poczatku nie bylo zle fakt dzwiek lipnie, gosc caly czas wlaczal panel w wmp i sciszal, i generalnie brak organizacji tam byl okropny, filmow ktory przygotowalismy nie puscili bo gosc nie mogl odtworzyc z napisami bo na dysku mial tylko windows media playera i cos jeszce co nie dzialalo z playerow, trudno, ale sie pocieszylem bo potem poszlismy pic i sie wkrecilismy w offensive (http://www.offensiva.pl) prawdopodobnie bedziemy mieli tam filmy:)

Napisano

ja bylem w rynku, stalem i czekalem az tweety przyjdzie bo to jedyny ktorego znam z twarzy :) a tak to lipa nikogo nie znam,:D a chodzenie i pytanie sie ludzi ktorzy tam stali ,bylo by czyms absurdalnym :D

tweeety daj mi nr na koma :D

Napisano

no masakryczny, ale wiem, ze widzialem cie i sie nawet zastanawialem czy to ty :)

w sumie stwierdzilem, ze predzej mnie rozpoznasz, bo moja fotka jest gdzies w tym wątku (z poprzednich spotkań)

no ale trudno... jeszcze niejedno spotkanie przed nami :D:D

Napisano

Barcisz: heh. a pisałem że przyjdę ale do Rury czyli nie będzie mnie na rynku :P

numer kom. masz na privie :D

mkk3a: kolejny zagubiony?? :D

Ogólnie było sympatycznie, produkcja ze Strefą 18 rozwaliła mnie totalnie. Zaś "AGFA zgaduf" zaprezentowała swój talent reżysersko-chorreograficzno-inscenizacyjny w produkcjach Big Dick i Draka (chyba taki był tytuł :D )

Ogólnie przydało by się w domowym zaciszu obejrzeć te filmy, poprawić udźwiękowienie, wyredukować szumy i przebarwienia w obrazie... bla bla bla :]

Ogólnie było miło i swojsko :)

Pozdrowionka dla ekipy Agfy.

Napisano

eee a ja wlasnie wrocilem :D hehe jak mi sie udalo zgrac jakies zdjecia to zaraz zapodam :) chociaz wsumie nie robilismy :) ...hehe misiek jak my wychodzimy zawsze sie impreza **** :D

Napisano

A tak mnie naszlo nie chce mi sie opisywac moze tweety to zrobi bo zabardzo zagubiony w sobie jestem w tym momecie :P

swietoszki :)

10075148ar.jpg

10075182nm.jpg

10075153yv.jpg

powtorka z rozrywki :P

10075199bn.jpg

10075207oc.jpg

p.s.

bylismy grzeczni bo nas baby pilnowaly :P

Napisano

Wow jakie fotki :p Fajna sesja zdjęciowa :D No jak we Wrocku dają 20 zeta potrzebuyjącym to lece moze uzbieram na jakiś sofcik ;)

Ps.a gdzie fotki Bab ?:> :p

Napisano

"Przyjdź, wypróbuj i wygraj Painter IX!

W październiku oraz listopadzie zapraszamy do naszych salonów w Poznaniu, Warszawie, Katowicach, Wrocławiu, Gdańsku i Szczecinie na WACOM Cintiq 21UX Roadshow. Będą mieli Państwo możliwość osobistego zapoznania się z możliwościami tabletów WACOM, a do Waszej dyspozycji oddajemy modele cieszące się największym uznaniem wśród grafików: Cintiq 21UX - umożliwiający rysowanie i projektowanie bezpośrednio na doskonałej matrycy LCD, tablet dla profesjonalistów z serii Intuos3 będący bezkonkurencyjny w zakresie możliwości, ergonomii i łatwości rysowania, a także najnowszy model Graphire4.

Wśród wszystkich uczestników biorących udział w pokazach rozlosowane zostaną pełne wersje oprogramowania Corel Painter IX."

---------------------------------

2.11 - 4.11.2005 - Wrocław

---------------------------------

Biuro handlowe we Wrocławiu

CORTLAND Sp. z o.o.

ul. Legnicka 62 (wejście A, I piętro)

54-204 Wrocław

tel. (71) 351 80 63

tel./fax (71) 351 76 81

-------------------------

Napisano

Ja wybieram sie w niedziele (04.11.2005), w godzinach popoludniowych (12:00 - 16:00).

W normalne dni pracuja do 17:00, nie wiem jak bedzie w dniach pokazu bo z tego co wiem to w weekend normalnie jest zamkniete. Zadzwonie tam jutro i dam znac.

Jak komus pomoze w orientacji :

Wroclaw.jpg

edit:

Jak rzyczliwi koledzy slusznie zauwazyli..... 4 jest juz jutro, ekhm.... no wiec ja tez odpadam :(

pracuje do 18:00 a otwarte jest do 17:00 :(