adek Napisano 21 Wrzesień 2005 Share Napisano 21 Wrzesień 2005 Firma Janusz Rupik PVP wraz z Autodesk Media and Entertainment ma zaszczyt zaprosić na pierwszy w Polsce pokaz profesjonalnego oprogramowania do grafiki 3D - 3ds max 8. Przyjdź i zobacz co potrafi najnowszy 3ds max, w programie również o combustion 4. Pokaz odbędzie się 13 października 2005 w Polsko-Japońskiej Wyższej Szkołe Technik Komputerowych przy ul. Koszykowa 86 w Warszawie. Start o godz. 15:00. Wymagana jest wcześniejsza rejestracja [Formularz rejestracyjny] Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Tomek Kosiorek Napisano 21 Wrzesień 2005 Share Napisano 21 Wrzesień 2005 Ciekawe kto bedzie:) Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Vorek Napisano 21 Wrzesień 2005 Share Napisano 21 Wrzesień 2005 jakby ktoś z wrocka i okolic się wybierał to dawać znak, jakoś się może zgadamy :] (zresztą na meetingu się ugada) Jak dostanę wolne to postaram się być, szkoda przegapić. Pozdrawiam Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
neosim Napisano 21 Wrzesień 2005 Share Napisano 21 Wrzesień 2005 Czyli potwierdzily sie moje juz nie obawy, ze Digitechmedia 2005 kaput. Szkoda i to bardzo.... Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Gordy Napisano 21 Wrzesień 2005 Share Napisano 21 Wrzesień 2005 zarejestrowany i gotowy :) Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
h4sh Napisano 22 Wrzesień 2005 Share Napisano 22 Wrzesień 2005 a ja juz pracuej na max 8 :> Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
JohnZi Napisano 22 Wrzesień 2005 Share Napisano 22 Wrzesień 2005 kurde przeciez niedawno ver7 wyszla , a na pokaz chetnie bym pojechal jakby bylo blize:/ Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Marcin Napisano 22 Wrzesień 2005 Share Napisano 22 Wrzesień 2005 niedawno ? ;] z oczu autodeska to bylo wieki temu , poza tym zawsze dadzą to co nie trzeba ... mi przydal by sie system "rotate" taki jak w Rhino ... scalowanie z resztą tez ... wbudowany system polyboost i to chyba wszystko ... no i mozliwosc wywalenia tego calego szitu bo mi np. biped nie potrzebny ... Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Leru Napisano 22 Wrzesień 2005 Share Napisano 22 Wrzesień 2005 no to wywalasz biped.dlc i 3mb mniej w RAMie Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
leander Napisano 22 Wrzesień 2005 Share Napisano 22 Wrzesień 2005 Tutaj tez cala organizacja i trud na darmo.. - nie bede mogl przyjsc tego dnia. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
asfalton Napisano 24 Wrzesień 2005 Share Napisano 24 Wrzesień 2005 o nie niebede mogl przyjsc kssseee!!! szkodaaaa!!! Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Gość TrIlEr Napisano 25 Wrzesień 2005 Share Napisano 25 Wrzesień 2005 No morze będzie ktos nowy :D ale nie wiem jeszcze jak to wyjdzie. Ale chciał bym zobaczyć ten pokaz. Jak by ktoś z okolic Siedlec to terz mozna bysię zgadać. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Ardeni Napisano 26 Wrzesień 2005 Share Napisano 26 Wrzesień 2005 jedzie ktos z okolic szczecina to mozna sie skumac i zabrac ekipą, bylo by ciekawiej Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
thorgal Napisano 26 Wrzesień 2005 Share Napisano 26 Wrzesień 2005 jesli jedzie ktos przez gdansk, albo z gda to niech sie odezwie.. tez z checia sie zabiore Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Shogun 3D Napisano 26 Wrzesień 2005 Share Napisano 26 Wrzesień 2005 A ja będę. Nawet po trupach ochroniarzy. :) No, ale formulaż wypełniłem i to mi daje legalny wjazd. :) Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Shogun 3D Napisano 26 Wrzesień 2005 Share Napisano 26 Wrzesień 2005 No, a ja będę, nawet po trupach ochroniarzy jak trzeba. Ale chyba nie będzie takiej konieczności. Wypełniłem formularzyk. :D Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Phantom Napisano 26 Wrzesień 2005 Share Napisano 26 Wrzesień 2005 ooo Tomek wpadaj wyskoczymy na papieroska (hope so ze nie bedziesz hrapal tak jak na ostatnim pokazie maxa7 :P) leander a moze jednak? szkoda ;/ Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Tomek Kosiorek Napisano 26 Wrzesień 2005 Share Napisano 26 Wrzesień 2005 "hope so ze nie bedziesz hrapal tak jak na ostatnim pokazie maxa7 :P"-bede bede ale nie chrapal-fajnie sie bedzie zobaczyc Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
adek Napisano 6 Październik 2005 Autor Share Napisano 6 Październik 2005 Uwaga. Zmieniła się godz. rozpoczęcia na godz. 15. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Marcin Napisano 6 Październik 2005 Share Napisano 6 Październik 2005 eh ... szkoda ze tak pozno ... chcial bym jeszcze w ten dzien do domu wrocic ... Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
bugas Napisano 10 Październik 2005 Share Napisano 10 Październik 2005 panowie mam pytanie ile to bedzie trwało???? bo przez ta zmiane z 12 na 15 nie wiem czy wyrobie sie na ostatni pociąg!!!!!!!HELP !!!! Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
bugas Napisano 10 Październik 2005 Share Napisano 10 Październik 2005 to co powie mi ktoś ile trwa ta prezentacja mniej wiecej ??? Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
naeq Napisano 10 Październik 2005 Share Napisano 10 Październik 2005 Szukamy osób z katowic które chcą zobaczyć pokaz, i chcą z nami jechać >> http://www.max3d.pl/forum/showthread.php?t=19864 Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Rekomendowane odpowiedzi