Napisano 21 Wrzesień 200519 l Firma Janusz Rupik PVP wraz z Autodesk Media and Entertainment ma zaszczyt zaprosić na pierwszy w Polsce pokaz profesjonalnego oprogramowania do grafiki 3D - 3ds max 8. Przyjdź i zobacz co potrafi najnowszy 3ds max, w programie również o combustion 4. Pokaz odbędzie się 13 października 2005 w Polsko-Japońskiej Wyższej Szkołe Technik Komputerowych przy ul. Koszykowa 86 w Warszawie. Start o godz. 15:00. Wymagana jest wcześniejsza rejestracja [Formularz rejestracyjny]
Napisano 21 Wrzesień 200519 l jakby ktoś z wrocka i okolic się wybierał to dawać znak, jakoś się może zgadamy :] (zresztą na meetingu się ugada) Jak dostanę wolne to postaram się być, szkoda przegapić. Pozdrawiam
Napisano 21 Wrzesień 200519 l Czyli potwierdzily sie moje juz nie obawy, ze Digitechmedia 2005 kaput. Szkoda i to bardzo....
Napisano 22 Wrzesień 200519 l kurde przeciez niedawno ver7 wyszla , a na pokaz chetnie bym pojechal jakby bylo blize:/
Napisano 22 Wrzesień 200519 l niedawno ? ;] z oczu autodeska to bylo wieki temu , poza tym zawsze dadzą to co nie trzeba ... mi przydal by sie system "rotate" taki jak w Rhino ... scalowanie z resztą tez ... wbudowany system polyboost i to chyba wszystko ... no i mozliwosc wywalenia tego calego szitu bo mi np. biped nie potrzebny ...
Napisano 22 Wrzesień 200519 l Tutaj tez cala organizacja i trud na darmo.. - nie bede mogl przyjsc tego dnia.
Napisano 25 Wrzesień 200519 l No morze będzie ktos nowy :D ale nie wiem jeszcze jak to wyjdzie. Ale chciał bym zobaczyć ten pokaz. Jak by ktoś z okolic Siedlec to terz mozna bysię zgadać.
Napisano 26 Wrzesień 200519 l jedzie ktos z okolic szczecina to mozna sie skumac i zabrac ekipą, bylo by ciekawiej
Napisano 26 Wrzesień 200519 l jesli jedzie ktos przez gdansk, albo z gda to niech sie odezwie.. tez z checia sie zabiore
Napisano 26 Wrzesień 200519 l A ja będę. Nawet po trupach ochroniarzy. :) No, ale formulaż wypełniłem i to mi daje legalny wjazd. :)
Napisano 26 Wrzesień 200519 l No, a ja będę, nawet po trupach ochroniarzy jak trzeba. Ale chyba nie będzie takiej konieczności. Wypełniłem formularzyk. :D
Napisano 26 Wrzesień 200519 l ooo Tomek wpadaj wyskoczymy na papieroska (hope so ze nie bedziesz hrapal tak jak na ostatnim pokazie maxa7 :P) leander a moze jednak? szkoda ;/
Napisano 26 Wrzesień 200519 l "hope so ze nie bedziesz hrapal tak jak na ostatnim pokazie maxa7 :P"-bede bede ale nie chrapal-fajnie sie bedzie zobaczyc
Napisano 6 Październik 200519 l eh ... szkoda ze tak pozno ... chcial bym jeszcze w ten dzien do domu wrocic ...
Napisano 10 Październik 200519 l panowie mam pytanie ile to bedzie trwało???? bo przez ta zmiane z 12 na 15 nie wiem czy wyrobie sie na ostatni pociąg!!!!!!!HELP !!!!
Napisano 10 Październik 200519 l Szukamy osób z katowic które chcą zobaczyć pokaz, i chcą z nami jechać >> http://www.max3d.pl/forum/showthread.php?t=19864