Shogun 3D Napisano 1 Październik 2005 Share Napisano 1 Październik 2005 Oszczędzę Ci cierpień wydawania kasy na lekarza: ego te absolvo, Reanimator. :D Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
xeav Napisano 1 Październik 2005 Share Napisano 1 Październik 2005 może tak offtopic (jak wszystko w tym wątku):) to chyba najszybszy wątek ever? 100 posts w kilka auerz Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Reanimator Napisano 1 Październik 2005 Share Napisano 1 Październik 2005 "ego te absolvo, Reanimator" dzieki, stary ;) Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Lucas Napisano 1 Październik 2005 Autor Share Napisano 1 Październik 2005 A kto założył ten "szybki" temat? :D A tak w ogóle to dalej mi ten plik wyskakuje jako wirus, znalazl już ktoś jakiś "lek" na to? (Przypominam, że mam F-Secure Antivirus) Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
piotrek Napisano 1 Październik 2005 Share Napisano 1 Październik 2005 A ja przypominam, że nadal nie mogę się na shoua zalogować Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
xeav Napisano 1 Październik 2005 Share Napisano 1 Październik 2005 ja też nie mogłem, teraz ok, to pewnie nie wszyscy dostąpią tego zaszczytu Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
illy Napisano 1 Październik 2005 Share Napisano 1 Październik 2005 wolne dyskusje i inne dzialy nie dzialaja mi (chodzi o te 4 dzialy propozycja, newsy, uwagi, dyskusje) wywala mi cos takiego pod FF Parse error: parse error, unexpected T_ENCAPSED_AND_WHITESPACE, expecting T_STRING or T_VARIABLE or T_NUM_STRING in /home/max3d/www/forum/forumdisplay.php(957) : eval()'d code on line 85 Parse error: parse error, unexpected T_ENCAPSED_AND_WHITESPACE, expecting T_STRING or T_VARIABLE or T_NUM_STRING in /home/max3d/www/forum/forumdisplay.php(957) : eval()'d code on line 85 Parse error: parse error, unexpected T_ENCAPSED_AND_WHITESPACE, expecting T_STRING or T_VARIABLE or T_NUM_STRING in /home/max3d/www/forum/forumdisplay.php(957) : eval()'d code on line 85 Parse error: parse error, unexpected T_ENCAPSED_AND_WHITESPACE, expecting T_STRING or T_VARIABLE or T_NUM_STRING in /home/max3d/www/forum/forumdisplay.php(957) : eval()'d code on line 85 Parse error: parse error, unexpected T_ENCAPSED_AND_WHITESPACE, expecting T_STRING or T_VARIABLE or T_NUM_STRING in /home/max3d/www/forum/forumdisplay.php(957) : eval()'d code on line 85 Parse error: parse error, unexpected T_ENCAPSED_AND_WHITESPACE, expecting T_STRING or T_VARIABLE or T_NUM_STRING in /home/max3d/www/forum/forumdisplay.php(957) : eval()'d code on line 85 Parse error: parse error, unexpected T_ENCAPSED_AND_WHITESPACE, expecting T_STRING or T_VARIABLE or T_NUM_STRING in /home/max3d/www/forum/forumdisplay.php(957) : eval()'d code on line 85 Parse error: parse error, unexpected T_ENCAPSED_AND_WHITESPACE, expecting T_STRING or T_VARIABLE or T_NUM_STRING in /home/max3d/www/forum/forumdisplay.php(957) : eval()'d code on line 85 Parse error: parse error, unexpected T_ENCAPSED_AND_WHITESPACE, expecting T_STRING or T_VARIABLE or T_NUM_STRING in /home/max3d/www/forum/forumdisplay.php(957) : eval()'d code on line 85 Parse error: parse error, unexpected T_ENCAPSED_AND_WHITESPACE, expecting T_STRING or T_VARIABLE or T_NUM_STRING in /home/max3d/www/forum/forumdisplay.php(957) : eval()'d code on line 85 Parse error: parse error, unexpected T_ENCAPSED_AND_WHITESPACE, expecting T_STRING or T_VARIABLE or T_NUM_STRING in /home/max3d/www/forum/forumdisplay.php(957) : eval()'d code on line 85 Parse error: parse error, unexpected T_ENCAPSED_AND_WHITESPACE, expecting T_STRING or T_VARIABLE or T_NUM_STRING in /home/max3d/www/forum/forumdisplay.php(957) : eval()'d code on line 85 Parse error: parse error, unexpected T_ENCAPSED_AND_WHITESPACE, expecting T_STRING or T_VARIABLE or T_NUM_STRING in /home/max3d/www/forum/forumdisplay.php(957) : eval()'d code on line 85 Parse error: parse error, unexpected T_ENCAPSED_AND_WHITESPACE, expecting T_STRING or T_VARIABLE or T_NUM_STRING in /home/max3d/www/forum/forumdisplay.php(957) : eval()'d code on line 85 Parse error: parse error, unexpected T_ENCAPSED_AND_WHITESPACE, expecting T_STRING or T_VARIABLE or T_NUM_STRING in /home/max3d/www/forum/forumdisplay.php(957) : eval()'d code on line 85 Parse error: parse error, unexpected T_ENCAPSED_AND_WHITESPACE, expecting T_STRING or T_VARIABLE or T_NUM_STRING in /home/max3d/www/forum/forumdisplay.php(957) : eval()'d code on line 85 Parse error: parse error, unexpected T_ENCAPSED_AND_WHITESPACE, expecting T_STRING or T_VARIABLE or T_NUM_STRING in /home/max3d/www/forum/forumdisplay.php(957) : eval()'d code on line 85 Parse error: parse error, unexpected T_ENCAPSED_AND_WHITESPACE, expecting T_STRING or T_VARIABLE or T_NUM_STRING in /home/max3d/www/forum/forumdisplay.php(957) : eval()'d code on line 85 Parse error: parse error, unexpected T_ENCAPSED_AND_WHITESPACE, expecting T_STRING or T_VARIABLE or T_NUM_STRING in /home/max3d/www/forum/forumdisplay.php(957) : eval()'d code on line 85 Parse error: parse error, unexpected T_ENCAPSED_AND_WHITESPACE, expecting T_STRING or T_VARIABLE or T_NUM_STRING in /home/max3d/www/forum/forumdisplay.php(957) : eval()'d code on line 85 Parse error: parse error, unexpected T_ENCAPSED_AND_WHITESPACE, expecting T_STRING or T_VARIABLE or T_NUM_STRING in /home/max3d/www/forum/forumdisplay.php(957) : eval()'d code on line 85 Parse error: parse error, unexpected T_ENCAPSED_AND_WHITESPACE, expecting T_STRING or T_VARIABLE or T_NUM_STRING in /home/max3d/www/forum/forumdisplay.php(957) : eval()'d code on line 85 Parse error: parse error, unexpected T_ENCAPSED_AND_WHITESPACE, expecting T_STRING or T_VARIABLE or T_NUM_STRING in /home/max3d/www/forum/forumdisplay.php(957) : eval()'d code on line 85 Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
xeav Napisano 1 Październik 2005 Share Napisano 1 Październik 2005 już działa Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Hindus Napisano 1 Październik 2005 Share Napisano 1 Październik 2005 A kto założył ten "szybki" temat? :D A tak w ogóle to dalej mi ten plik wyskakuje jako wirus, znalazl już ktoś jakiś "lek" na to? (Przypominam, że mam F-Secure Antivirus) luca najnowsza szczepionka na tego robala to uninstall :] Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Drakula Napisano 1 Październik 2005 Share Napisano 1 Październik 2005 mintrill - sprobuj skasowac cukierki w przegladarce. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
adek Napisano 1 Październik 2005 Share Napisano 1 Październik 2005 Zgadza sie. Po takim upgradzie konieczne jest u niektorych wykasowanie cache'a i cookie! Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Lucas Napisano 1 Październik 2005 Autor Share Napisano 1 Październik 2005 Eh... i tak za pare dni nowy sprzęt (więc i nowy system) się szykuje. Ale jak tak popatrzyłem, to możliwe, że jak dostane aktualizację jutro albo za pare dni to już będzie wporządku - program ponoć wysyła tego typu nieznane niby virusy do analizy. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
piotrek Napisano 1 Październik 2005 Share Napisano 1 Październik 2005 Już kilkakrotnie wszystko kasowałem i nic. Na IE tez się nie dało zalogować, pomimo tego, że nie miał żadnych cookisów ani cache'ów. Zamykam IE, otwieram FF i co? - działa!!! :D :D Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
piotrek Napisano 1 Październik 2005 Share Napisano 1 Październik 2005 Chyba się rekordy przesunęły w lewo w przeniesionym wątku: http://max3d.pl/forum/forumdisplay.php?f=15 :) Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Reanimator Napisano 1 Październik 2005 Share Napisano 1 Październik 2005 Ja bym jeszcze poprosil o dodanie - po kliknieciu "ostatnia strona" w "nowe posty" - przeskakiwania do ostatniego wpisu na stronie, ktory sie przeczytalo. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Lucas Napisano 1 Październik 2005 Autor Share Napisano 1 Październik 2005 Coś się chyba popsuło Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
adek Napisano 1 Październik 2005 Share Napisano 1 Październik 2005 chodzi o ...do=getdaily? Zmieniam link nowe posty na getdaily Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Reanimator Napisano 1 Październik 2005 Share Napisano 1 Październik 2005 Adek: nie :) Mam: Co się dzieje? ( 1 2 3 ... Ostatnia Strona) Ostatnio przeczytany przeze mnie post w tym watku nalezal do Lucasa. Teraz klikajac na Ostatnia Strona chcialbym, zeby od razu przewinelo mi strone do Twojego posta, bo jego jeszcze nie czytalem. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
piotrek Napisano 1 Październik 2005 Share Napisano 1 Październik 2005 A mnie się nie podoba to subforums :p przynajmniej ikonkę od maxwella dać w tej linijce co napis maxwell Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Marcin Napisano 1 Październik 2005 Share Napisano 1 Październik 2005 o teraz z tymi sub forum jest zupelnie jak u everów :> Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Hindus Napisano 1 Październik 2005 Share Napisano 1 Październik 2005 ADEK ADOPTUJ MNIE !!!!! :) Subforum rules :) ej to jak już panelik na nazwy userów został poszerzony to może liczbe osób do których można naraz wysłac pm' też można by powiększyć :) ? Możesz wysłać maksymalnie 5 wiadomości za jednym razem. Oddziel nazwy użytkownika znakiem ';' aha double thread tylko dziwne bo pisze w jednym to w 2 też jest :) http://max3d.pl/forum/forumdisplay.php?f=19 wątek MORFEUSZA z kutrem rybackim edit - o cholera nie on jeden - wiecej sie dubluje a nawet 3pluje ;) Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Reanimator Napisano 1 Październik 2005 Share Napisano 1 Październik 2005 No wiesz, trzeba czerpac z najlepszych wzorcow. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
VGT Napisano 1 Październik 2005 Share Napisano 1 Październik 2005 z tym dublowaniem to chyba kwestia hacka od miniaturek, bo z tego co zauważyłęm, tworzą się kopie tych, które w pierwszym poście mają kilka załączników i kopii jest tyle co tych załączników? Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Shogun 3D Napisano 1 Październik 2005 Share Napisano 1 Październik 2005 No, na to wygląda. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Marvey Napisano 1 Październik 2005 Share Napisano 1 Październik 2005 test ;] za 6h 125 postów co bijemy rakord?? Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
adek Napisano 1 Październik 2005 Share Napisano 1 Październik 2005 tak, to bedzie ten hack, dzis juz nie dam rady go poprawic ale bede musial nad nim jeszcze popracowac. Poprzednio dzialal dobrze czy po prostu nikt nie dawal wiecej niz jednego zalacznika do pierwszego posta? Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Shogun 3D Napisano 1 Październik 2005 Share Napisano 1 Październik 2005 Marvey: nabijacz postów. Adek przeciez napisał, że jeszcze musi poprawić ten skrypt, czyli doprowadzi to do normy. Ale dobrze, hindus, że znalazłeś ten błąd, bo Adek prosił o meldowanie wszelkich "ale". EDIT: Adek widać pierwszy odpowiedział... Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Hindus Napisano 1 Październik 2005 Share Napisano 1 Październik 2005 poprzednio dzialal dobrze czy po prostu nikt nie dawal wiecej niz jednego zalacznika do pierwszego posta? działał dobrze. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Drakula Napisano 1 Październik 2005 Share Napisano 1 Październik 2005 No to jako moje ale zglaszam, ze Leru nie powinien przyznawac rekomendacji. Uwzial sie na mnie i nawet jezeli jakis z moich obrazkow mu sie podoba nie da mi rekomendacji. Proponuje zmienic go na kogos bardziej bezstronnego. Sorry Leru, ale musialem ponarzekac :] Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Shogun 3D Napisano 1 Październik 2005 Share Napisano 1 Październik 2005 No taka propozycja to istne Deus ex Machina... Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
xeav Napisano 1 Październik 2005 Share Napisano 1 Październik 2005 gdzie sprawiedliwość na tym świecie Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Hindus Napisano 1 Październik 2005 Share Napisano 1 Październik 2005 ej Deus to ja ci będe przydzielał rekomki ok :) ? Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Knysha Napisano 1 Październik 2005 Share Napisano 1 Październik 2005 Nic nie pilem, a w oczach sie dwoi :P Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
adek Napisano 1 Październik 2005 Share Napisano 1 Październik 2005 Dobra :) Spokojnie juz z tymi przykladami. Bug jest znany i pomysle co z nim zrobic. Prosze o nie uzywanie go w celu mnozenia watkow. Bo usune miniaturki. Bede musial pomyslec co z tym fantem zrobic i jak to obejsc. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Knysha Napisano 1 Październik 2005 Share Napisano 1 Październik 2005 No ba. Tak btw. Adku moglbys trosze zooptymalizowac te gify przy subforach - jakies takies niezbyt sa ;] (imo :D) Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Drakula Napisano 1 Październik 2005 Share Napisano 1 Październik 2005 Adek, a co z bugiem o nazwie "Leru"? :P Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
xeav Napisano 1 Październik 2005 Share Napisano 1 Październik 2005 Adek, a co z bugiem o nazwie "Leru"? :P jest jakaś usprawniona wersja w vbulletin 3.5.0? - w Panelu użytkownika> Załączniki:: nie działa ta opcja, nie wiem czy to działało wcześniej bo tam nie zaglądałem, w każdym razie teraz nie działa Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
KLICEK Napisano 1 Październik 2005 Share Napisano 1 Październik 2005 wyswietlanie sub forum jest boskie Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
arcade Napisano 1 Październik 2005 Share Napisano 1 Październik 2005 Nie wiem, mi się nie podobają te karteczki ze strzałkami w lewym górnym rogu każdego postu... No ale pewnie się przyzwyczaję ;) Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
illy Napisano 2 Październik 2005 Share Napisano 2 Październik 2005 te karteczki wczesniej tez byly , tylko bardziej stonowane Adku w profilu uzytkownika po kliknieciu na nick, warto przetlumaczyc troche slow: Age: (Last Note: 04-01-05 14:53) ale pewnie o tym wiesz :) Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Salvator Napisano 2 Październik 2005 Share Napisano 2 Październik 2005 pod operą jest brzydki HR w górze posta, taki biały, fe, w lisku jest ładny Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
piotrek Napisano 2 Październik 2005 Share Napisano 2 Październik 2005 ADEK!!! - ta zmiana tematu po dwukrotnym kliknięciu, to coś fantastycznego!!! O ile się zorienowałem, to działa to tylko przy tematach utworzonych po tych wszystkich zmianach. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
adek Napisano 2 Październik 2005 Share Napisano 2 Październik 2005 usunalem te niepotrzebne ikonki lastpost Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Gotham Napisano 2 Październik 2005 Share Napisano 2 Październik 2005 Adek, a co z bugiem o nazwie "Leru"? :P Nie najeżdżaj tak na Leru bo kilka osób ma stosowne uprawnienia. ;) Robisz coraz fajniejsze pracki i to jest duży plus, reszta to detal- więc czym tu się przejmować? Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Belus Napisano 2 Październik 2005 Share Napisano 2 Październik 2005 Hmm... U mnie nie działa pogrubienie czcionki, kursywa itp oraz kaszani się opcja "cytuj"... (nie działa:-( no i jak widać (chyba) cudzysłów. To tyle. Ale to szczegóły.. (chyba:-) Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
illy Napisano 4 Październik 2005 Share Napisano 4 Październik 2005 Klawiature zmien to bedzie cudzyslow dzialal ;P)))) A mi w koncu formatowanie dziala W poprzedniej wersji nie dzialalo. Tylko ze jak naciskam w formatowanie a mam wiecej niz jeden ekran tekstu to przewija cale okno do gory :( Mnie sie to niepodoba. Moze by wywalic "renderer" obok scanline i powinno byc ok, caly maxwell sie zmiesci Dalej, na glownej Inspiracje W tym dziale znajdziecie linki do naprawdę wyjątkowych prac niosących za sobą inspiracje i nauke (liternictwo, kolor, kompozycja, 3d, 2d ...) Mozliwe ze mi sie cos myli acz specjalnie z ortografi sóper nie jestem, ale chyba "ę" na koncu powinno byc. Zastanawiasz się jak musi wyglądać tekstura aby efekt był dobry? Nie potrafisz stworzyć przekonujących tekstur? Tutaj na pewno otrzymasz odpowiedzi na swoje pytania. Bym napisal zeby nie bylo powtorzen cos takiego: Zastanawiasz się jak musi wyglądać tekstura aby efekt był dobry? Nie potrafisz stworzyć przekonujących materialow? Tutaj na pewno otrzymasz odpowiedzi na swoje pytania. A pod wolnymi dyskusjami bym dal podpis Kraina Leru, jak tu wejdziesz to mozesz zostac zgladony przez wscieklego moderatora :) :) W kalendarzu jest kilka bajerow nie przetlumaczonych typu: Add New Event Single, All Day Event Single, All Day Event Ranged Event Ranged Event Recurring Event Recurring Event Jump to month Calendar Jump na dole ekranu i w malych kalendarzykach skroty dni tygodnia Default Calendar Show Today Monthly View Add New Event na gorze ekranu http://max3d.pl/forum/calendar.php Kolejna propozycja to przeniesienie dzialu http://max3d.pl/forum/forumdisplay.php?f=49 tutaj: http://max3d.pl/forum/faq.php (u gory obok listy uzytkownikow) No i wlasnie jeszcze znalazlem mini buga, mi tam to nieprzydatne ale Ty sie pewnie zainteresujesz tym. Panel uzytkownika -> zalaczniki na dole ekranu i wywala cos takiego: There seems to have been a problem with the Max3D.pl Forum database. Please try again by clicking the Refresh button in your web browser. An E-Mail has been dispatched to our Technical Staff, whom you can also contact if the problem persists. We apologise for any inconvenience. To tyle odemnie chwilowo Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
thirdeye Napisano 6 Październik 2005 Share Napisano 6 Październik 2005 Dobra, moze i glupi jestem ale nie moge nigdzie znalesc odpowiedzi na to pytanie : zwykle jak edytowalem nazwe 1 posta w watku to zmienial sie tez jego tytul, teraz to nie dziala. Zmieniam tytul posta - tytul watku zostaje taki sam. Zatem - o co chodzi ? :/ Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Hindus Napisano 6 Październik 2005 Share Napisano 6 Październik 2005 kliknij 2 razy lewym przyciskiem myszy na tym czerwonym polu - tylko na swoich wątkach :P ps pojawia sie pkty przy avatarach ?? ps2 . to może jeszcez takie pytanie - nei dały by sięrade zrobić ze jak jest ta opcja oceny wątku to żeby zobaczyc ile jest łącznie np 5stars ile 4stars itd ?? Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
thirdeye Napisano 6 Październik 2005 Share Napisano 6 Październik 2005 Hmm, nic to nie dalo :/ Przy avatarach mam tylko postcount jesli o to Ci chodzi. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Hindus Napisano 6 Październik 2005 Share Napisano 6 Październik 2005 powinno działac - a spróbuj w innej przeglądarce ? Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Rekomendowane odpowiedzi