Shogun 3D Napisano 1 Październik 2005 Share Napisano 1 Październik 2005 Mam już powyżej uszu niemożności wyjazdów na zloty do Wrocka. (Brak $). Jak nie Mahomet do góry, to góra do Mahometa. Proponuję z kolei wszystkim chętnym zwalić się do Warszawy. Przecież jest nas tutaj w Wawie i okolicach naprawdę sporo. Kto chętny? ZLOT MAX3D.PL W WARSZAWIE!!! Proponowane miejsce i data spotkania: Niedziela, 16 października o godzinie 16:00 na placyku przed stacją metra Centrum, pod murkiem. MAPKA Zapraszam. Chętnych zapraszam do zgłaszania sie do mnie (np. na gg). Oto lista chętnych do obecności na ZLOCIE: (będę ją na bieżąco uzupełniał). * Ja * Hatred * Kurt Hectic * Kolegaalek * Kuciel * Kulfer * Lumpy * RK * Sartr * X-mod * Ziomuś UWAGA!!! Wszelkie aktualizacje ustaleń będą nanoszone TYLKO W TYM POŚCIE!!! Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Reanimator Napisano 1 Październik 2005 Share Napisano 1 Październik 2005 A gdzie to jest? Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Leru Napisano 1 Październik 2005 Share Napisano 1 Październik 2005 Co? Góra ? Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Reanimator Napisano 1 Październik 2005 Share Napisano 1 Październik 2005 Nie, Warszawa. edit: kurde, musze sie przyzwyczaic do tego natychmiastowego pojawiania sie posta. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Shogun 3D Napisano 1 Październik 2005 Autor Share Napisano 1 Październik 2005 Warszawa to ta dziura pod Grójcem. Leru, masz uprzedzenia religijne, ze góry się czepiasz? Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
max_1989 Napisano 1 Październik 2005 Share Napisano 1 Październik 2005 Heh można by się zebrać pod pałacem kultury i co bardziej obeznani mogli by wybrać jakieś ciekawe miejsce. Według mnie ciekawie by było gdybyśmy się zebrali i poszli na tą prezentacje nowego maxa :). Co w na to?. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Leru Napisano 1 Październik 2005 Share Napisano 1 Październik 2005 nie, nie lubię mimów i alpinistów ;) Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Reanimator Napisano 1 Październik 2005 Share Napisano 1 Październik 2005 Ja bym wpadl, ale jestem zbyt nadety i zarozumialy, zeby to zrobic. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Shogun 3D Napisano 1 Październik 2005 Autor Share Napisano 1 Październik 2005 Może być. Kto się mógł zapisać, ten się już zapewne zapisał. Pomysł mi się podoba. No i za jednym razem prozwiązuje problem terminu.:) Euch... Leru, ja byłem alpinistą... Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Leru Napisano 1 Październik 2005 Share Napisano 1 Październik 2005 just kiddin` ;) + za inicjatywę, żeby Wam tak samo się udało jak chłopakom z Wrocławia :) Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Shogun 3D Napisano 1 Październik 2005 Autor Share Napisano 1 Październik 2005 Dzięki, Leru. Mam nadzieję że wypali. Środowisko wrocławskie zdaje się być juz solidnie zintegrowane, a warszawskie? Czy może to tylko ja jestem taki nie na topie? Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Marcin Napisano 1 Październik 2005 Share Napisano 1 Październik 2005 ja bede w wawie w poniedzialek od 10 ;] edit : musze skoczyc do biura to mzoe ktos powozi moja pupcie po wawie ? :> -Edit- teraz macie blogoslawienstwo kurta ;] to musi sie udac :> Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Shogun 3D Napisano 1 Październik 2005 Autor Share Napisano 1 Październik 2005 Ja mogę Ci trochę pomóc: http://www.ztm.waw.pl/ Niestety lepszym środkiem transportu nie dysponuję. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
kurt_hectic Napisano 1 Październik 2005 Share Napisano 1 Październik 2005 macie moje blogoslawienstwo ! Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
max_1989 Napisano 1 Październik 2005 Share Napisano 1 Październik 2005 Zjazd mam nadzieje wypali, a na dodatek będzie nam towarzyszyć pokaz nowego softu co się chyba mało kiedy zdarza (we wrocławiu tego nie mieli hehe). Ustaliłem z shogunem że ktoś będzie stał z drukniętym logiem max3d i się spotkamy na murku koło metra o ile pamiętam. PS: shogun podaj dokładne info w pierwszym poście :). Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
kolegaalek Napisano 1 Październik 2005 Share Napisano 1 Październik 2005 pan jakała też sie zjawi:) Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Shogun 3D Napisano 1 Październik 2005 Autor Share Napisano 1 Październik 2005 Kogo masz na myśli? Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
kolegaalek Napisano 1 Październik 2005 Share Napisano 1 Październik 2005 siebie The message you have entered is too short. Please lengthen your message to at least 10 characters. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Shogun 3D Napisano 1 Październik 2005 Autor Share Napisano 1 Październik 2005 Sorki, już niedowidzę i miałem wrażenie, że na końcu tego postu o jąkale jest znak "?" Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
hcpiter Napisano 2 Październik 2005 Share Napisano 2 Październik 2005 ...a na dodatek będzie nam towarzyszyć pokaz nowego softu co się chyba mało kiedy zdarza (we wrocławiu tego nie mieli hehe QUOTE] Ha nie mielismy ale za to przyjechała ekipa z maxwella i prezentowali swoj soft :D A no i jeszcze była TVP to był sukces :D Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Reanimator Napisano 2 Październik 2005 Share Napisano 2 Październik 2005 Chetnie poznalbym kolege alka, ale wlasnie wyjezdzam na konferens do nowego sacza. Bawcie sie grzecznie ;) Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
tweety Napisano 2 Październik 2005 Share Napisano 2 Październik 2005 Shogun 3d: fatalna zmiana nicka. wiesz jak niewygodnie się pisze to 3d? ;) pwodzenia chłopaki w w wawie oby wasz był tak udany jak nasz. :D Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Reanimator Napisano 2 Październik 2005 Share Napisano 2 Październik 2005 Ile poszlo 4KC? ;) Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
tweety Napisano 2 Październik 2005 Share Napisano 2 Październik 2005 ani jedno :P akurat na następny dzień (czyt: dzisiaj-teraz) mam wykłady i musiałem jakoś wyglądać :] Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
max_1989 Napisano 2 Październik 2005 Share Napisano 2 Październik 2005 Ja proponuje ustalić tylko termin na 13 października :). Mi (być może i innym) się tam dwa razy do wawy jechać nie będzie chciałO :). Ja się wybieram jedynie 13 października ;). Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Marcin Napisano 2 Październik 2005 Share Napisano 2 Październik 2005 ja tez byl bym za 13 pazdziernika ;] bym z checia sie zjawil :> poza tym nie przyjade do wawy w moje urodziny bo juz wiem co bedize na mnie czekalo :> Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
polka dot Napisano 2 Październik 2005 Share Napisano 2 Październik 2005 kude zrobie zlot w zlotoryi Marcin - nowy komp? :F Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Shogun 3D Napisano 2 Październik 2005 Autor Share Napisano 2 Październik 2005 Hehe, chyba zrobię więc dwie listy: chętnych na pokaz i chętnych na zlot... EDIT: Słowo sie rzekło, zrobiłem 2 listy. Reanimator, szkoda, że Cię nie będzie, ale Farszafa nie jest duża, macie z Alkiem gg, więc...MZK jeszcze działa. Tweety, ja wiem, ze pisze się głupio to 3D, ale wolę Shogun 3D niż Shogun 78. Co to za numeracja? Wojsko? Kolejka po pomarańcze? Poza tym nikt o zdrowych zmysłach nie wymyśli końcówki 3D, a w przypadku naszej branży ma ona sens. :) Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Marcin Napisano 2 Październik 2005 Share Napisano 2 Październik 2005 kome - to zalezy ... moze w poniedzialek jak nie pojade do biura w wawie ... ew. we wtorek ... Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Marcin Napisano 2 Październik 2005 Share Napisano 2 Październik 2005 ej ... to pytanie ... kto jedzie na pokaz maxa 8 ? ja proponuje zrobic spotkanie (nie popijawe) i spotkac sie na pokazie ... tyle z mojej strony Reanimator - a moze sie skusisz na pokaz :> Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
tweety Napisano 2 Październik 2005 Share Napisano 2 Październik 2005 Shogunn( :D ): ech... ale jakoś fajniej (czyt lepiej brzmiało) shogunn niż Shogun 3D :) ale w sumie twój nick twoje upodobania :) Marcin: wiesz że jest edit? :D Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
kurt_hectic Napisano 2 Październik 2005 Share Napisano 2 Październik 2005 wlasnie dlatego sa 2 terminy : 1 pokaz, 2 gadanko. chyba taki jest koncept, ale moze wlasnie sensownie by bylo polaczyc to w 1 > 13 paź. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
razor Napisano 2 Październik 2005 Share Napisano 2 Październik 2005 Zjazd mam nadzieje wypali, a na dodatek będzie nam towarzyszyć pokaz nowego softu co się chyba mało kiedy zdarza (we wrocławiu tego nie mieli hehe). Ustaliłem z shogunem że ktoś będzie stał z drukniętym logiem max3d i się spotkamy na murku koło metra o ile pamiętam. PS: shogun podaj dokładne info w pierwszym poście :). Ja sobie wypraszam takie stwierdzenia ! Naszym sponsorem był MAXWELL ! Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Shogun 3D Napisano 2 Październik 2005 Autor Share Napisano 2 Październik 2005 Ok, Wy mieliście Maxwella, my nie mamy sponsora wcale. Mamy natomiast okazję być na pokazie maxa 8, który - niewykluczone - odbędzie się w przyszłości również w innych miastach. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
sartr Napisano 3 Październik 2005 Share Napisano 3 Październik 2005 niewiem co za debil wymyslił pokaz maxa 8 w tygodniu jak czesc ludzi pracuje:/ tak ze napewno na nim niebede:( na spotkanie 16 moge wpasc ale miejciez litosc i przesuncie termin na troche pozniej bo to swit niemalze ta 11:) Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Shogun 3D Napisano 3 Październik 2005 Autor Share Napisano 3 Październik 2005 Ok, Sartr, masz rację. Termin niedzielny był planowany z myślą o pokazie, tylko to ja się pomyliłem co do dnia. W zwiazku z tym przesune godzinę spotkania na np. 16:00. Pasuje? :) UWAGA!!! AKTUALIZACJA GODZINY SPOTKANIA NA ZLOCIE!!! Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Marcin Napisano 3 Październik 2005 Share Napisano 3 Październik 2005 niewiem co za debil wymyslił pokaz maxa 8 w tygodniu jak czesc ludzi pracuje:/ tak ze napewno na nim niebede:( na spotkanie 16 moge wpasc ale miejciez litosc i przesuncie termin na troche pozniej bo to swit niemalze ta 11:) pokaz niejest dla szarych ludzi tylko dla firm ktore wysylają na niego swoich "delikwentów" sprawdzic czy spelnia oczekiwania , itp :> Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Shogun 3D Napisano 3 Październik 2005 Autor Share Napisano 3 Październik 2005 Oj, to ja będę musiał krawat założyć, żeby wyglądać jak potencjalny kupiec maxa 8... Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Kuciel Napisano 3 Październik 2005 Share Napisano 3 Październik 2005 No to bedzie fajnie, juz sie nie moge doczekac, hehe :D ps. a 13 to nie jest czwartek ?? Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Bacry Napisano 3 Październik 2005 Share Napisano 3 Październik 2005 pewnie że czwartek, przynajmniej jeżeli chodzi o październik:D Moja firma niestety nie chce mnie wysłać na prezentację :( Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Shogun 3D Napisano 3 Październik 2005 Autor Share Napisano 3 Październik 2005 Oh, żesz, Bacry, współczuję. A może weźmiesz L - 4? A na zlocie będziesz? Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Woznkt Napisano 3 Październik 2005 Share Napisano 3 Październik 2005 Ja się zarejestrowałem na pokaz, tak więc pewnie tam wpadnę. Myśle że to jest dobry termin :P Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Bacry Napisano 3 Październik 2005 Share Napisano 3 Październik 2005 raczej marne szanse ostatnio niestety brakuje chronicznie wolnego czasu. Próbuje się odzwyczaić od spania i jedzenia (będzie więcej czasu na pracę) ale marnie wychodzi:( Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
naeq Napisano 6 Październik 2005 Share Napisano 6 Październik 2005 Jeśli ktoś jest z Katowic bądź okolic, a chciał by zobaczyć pokaz 3dsmax'a 8 to niech wejdzie na ten link: http://www.max3d.pl/forum/showthread.php?p=280261#post280261 >> poza tym, my którzy przyjedziemy z Katowic z chęcią się spotkamy z ekipą max3d.pl, to jest bardzo dobry pomysł ;) Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Shogun 3D Napisano 6 Październik 2005 Autor Share Napisano 6 Październik 2005 Zapraszam bardzo serdecznie. :) Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
tweety Napisano 6 Październik 2005 Share Napisano 6 Październik 2005 przyjechałbym chętnie ale sami wiecie... breslau a warschau to jednak spora odległość. :/ mam nadzieję że chociaż jakiś artykulik o maxie 8 ktoś się pokusi o napisanie? Pozdrawiam Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Shogun 3D Napisano 6 Październik 2005 Autor Share Napisano 6 Październik 2005 Zobaczy się, niektórzy będą mieli cyfraki (chyba Kolegaalek coś o cyfraku przebąkiwał), więc na pewno dokumentacja fotograficzna będzie. :) Szkoda, że się nie kopsniesz... a może ktoś ma bryczkę we Wrocku? Jak się 5 osób znajdzie i zrzuci na wachę, to wyjdzie zapewne max. 20 - 25 zł na łba w obie strony... Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
tweety Napisano 6 Październik 2005 Share Napisano 6 Październik 2005 ale wtedy pracuję... a urlopu jak na razie nie dostanę :/ Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Shogun 3D Napisano 6 Październik 2005 Autor Share Napisano 6 Październik 2005 No i [CENSORED] bąbki strzelił, Tweetego nie będzie... :( Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Marcin Napisano 6 Październik 2005 Share Napisano 6 Październik 2005 ja bede mial aparat :> Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Rekomendowane odpowiedzi