Napisano 6 Październik 200519 l i ja rowniez, ps. nie lubie chodzic po warszawie z 800 stowami w kieszeni, shit! bede sie stresowal przy kazdych szeleszczacych spodniach przechadzacych kolo mnie! shit :( ale jest jedno ALE. koles mi powiedzial, ze kiedys zabronili mu pstrykac foto na pokazie softu, bedzie tak teraz? jak wy bedzieci mieli aparaty to ja nakrece film :]/ akurat mam 100mb na ftp wolne:]/ co myslicie? pozdro. ps.2 nagra sie 640-480+sound .mov , ale przerobie na divix.
Napisano 7 Październik 200519 l Z tego co zobaczyłem przed chwilą to Adek napisał, że pokaz maxa będzie o 15:00 więc może godzine spotkania na murku przełożymy na 14?
Napisano 7 Październik 200519 l kurt, a po co ci 800 zl? ubierz sie tak, zebys sie nie wyroznial to nic ci sie nie stanie
Napisano 7 Październik 200519 l Autor Faktycznie, ortganizatorzy pokazu zapewne wzięli poprawkę na pracujących i zmienili termin, więc i my sie dostosujemy. Spotkamy się więc o 14:00. Juz naniosłem update na pierwszą stronę. :)
Napisano 7 Październik 200519 l 16 0 16 - ok, count me in (czemu tak późno ?). Pokaz maxa ? Bleeee... a ile płacą za obejrzenie tego ?
Napisano 8 Październik 200519 l Kurt nie pękaj :D Ja od kilku lat codziennie po wawce brykam i jeszcze nikt mnie nie okradł, luzuj :)
Napisano 8 Październik 200519 l Autor Ziomuś ma rację. Ubierz się niewyzywająco: skromna moherowa spódnica, sweterek - ten różowy, gumiaki i chustka na głowie. Możesz mieć jeszcze rózaniec na szyi. Nikt Cię nie tknie. Pod jakimkolwiek względem. :D
Napisano 8 Październik 200519 l ej mozecie sie zarejestrowac na stronie rupika ? mi wywala po wpisaniu danych "brak pliku" jak by nie bylo podstrony po rejestracji (a raczej potwierdzenia) i to juz od calkiem dawna chyba w poniedzialek zadzwonie tam i sie zapytam
Napisano 8 Październik 200519 l Dokładnie, ja mam taką samą akcję, nawet gadałem o tym dzisiaj z Shogunem (3d ;)) Nie wiem o co chodzi, może tak po prostu powinno być?
Napisano 9 Październik 200519 l U mnie po wpianiu danych pojawia się napis: "Formularz został wysłany! Dziękujemy." Więc chyba wszystko ok?
Napisano 9 Październik 200519 l yyy ... ja juz nie weim "Nie ma takiego pliku!" tak samo w IE i tak samo w Operze
Napisano 9 Październik 200519 l Autor Ja jutro będę dzwonił do Rupika i wyniki tej rozmowy przedstawię w tym wątku.
Napisano 9 Październik 200519 l to ja tez zadzwonie i tez przedstawie swoje wyniki ;] zobaczymy kto bedzie szybszy :>
Napisano 10 Październik 200519 l ej ... wiem w czym problem przy rejestracji problem jest w linku ktory widnieje w pierwszym poscie ... to link bezposrednio skopiowany po rejestracji , dlatego sie tak dzieje nalezy wejsc na strone rupika i w drugim newsie od gory jest link do formularza i dopiero sie zarejestrowac
Napisano 10 Październik 200519 l jedzie ktos w czwartek do warszafki Z WROCŁAWIA? jak tak to bym sie zabrał.. zajmuje malo miejsca, spie cala droge, nie mam nałogów, nie przeklinam, tylko w tę i spowrotem :) plis powiedzcie ze tak
Napisano 10 Październik 200519 l Autor No, chłopaki, jak się jeszcze jeden zgłosi, to rozszerzam wątek na 1 stronie o ekipę z Wrocka... Jest tam Was paru, więc na 4 kółkach będzie tanio.
Napisano 10 Październik 200519 l jeszcze weźmiemy szeryfa i mamy samych masterów na zjeźdzcie :) PS: bym zapomniał o wszechwładnym leru bez niego to żadna zabawa :).
Napisano 10 Październik 200519 l ja jednak prosze o poważne potraktowanie tematu transportu z wrocka, sprawa priorytetowa :cool:
Napisano 10 Październik 200519 l Z tego co zauważyłem to jedzie kilka osób z Wrocławia, według mnie powinniście się zebrać i pojechać jakimś autem a napewno ktoś takowe posiada. Złożenie się na benzyne chyba nie powinno wyjść specjalnie drogo. To jest moja propozycja a decyzja należy do was :).
Napisano 10 Październik 200519 l no jasne ze tak tylko niech te osoby sie wyraznie zadeklaruja ze sa chetne wziasc malego pasazera ;)
Napisano 11 Październik 200519 l ej .. sluchajcie ... planuje jakze niesamowitą wyprawe przez warszawe : musze dotrzec z przystanku PKS Stadion na Koszykową i w tym zahaczyc o ten plac przy centralnej metra ... tylko ze od stadionu do koszykowej jest 5 km z buta a ja bede w wawie okolo 13 bylem w wawie raz 6 lat temu i teraz jakos niedawno samochodem (gdzie mnie dres puknął w bok) i to tez kumpel mi mowil gdzie skrecac takze zlitujcie sie ludzie bo w augustowie mamy moze z 5 ulic na krzyz i nie problem sie tu poruszac a wawa /... :> Ps. gdzie jest te Metro Centrum ? na jakiej ulicy ?
Napisano 11 Październik 200519 l Autor Marcin, ja po Ciebie wyskoczę wobec tego, tylko wyslij mi swoją fotę na maila, ja wyslę moją i sie spotkamy na dwrcu. warto jerszcze ustalic dokładną godzinę Twojego przyjazdu... Ja bede miał dodatkowo szyld max3d przynajmniej...
Napisano 11 Październik 200519 l no a co z tym tripem z wrocławia? mam nowy wątek zakładać? powiedz ktos cos a jakbym jechal autobusem to Marcin wiesz ze masz na mnie czekac na dworcu :>
Napisano 11 Październik 200519 l DTM w tym roku nie bedzie wiec to chyba ostatnia okazja na : a. spotkanie b. prezentacje ktora warto obejzec c. (opcjonalnie) wyjscie do baru z forumowiczami
Napisano 11 Październik 200519 l na browara:> hmm To pomysle, w piatek chyba wiele osób nie ma lekcji, więc czwartek wolny niby. jesli chodzi o te spotkanie przed metrem na placyku, to rozumiem ze na prv ustawka? wciaz mam napis "Nie ma takiego pliku!".ehh..
Napisano 11 Październik 200519 l wciaz mam napis "Nie ma takiego pliku!".ehh.. kilka postow wczesneij opisalem co jest tego przyczyną to wina linka a nie rejestracji ;] poszukaj wyzej i nie beidze problemow z rejestracją
Napisano 11 Październik 200519 l "Formularz został wysłany! Dziękujemy. szkoda ze wczesniej na ten zly link nie wpadlem, zawsze czytam linki, ale wazne ze poszlo juz. no wlasnie, dla tych z wwa grunt to dojechac hehe.
Napisano 11 Październik 200519 l Autor Kome, jak masz gg, to się odezwij, jakoś to zgramy. Czym jedziesz? Kiedy dotrzesz? Kulfer, ustawka jak w opisie: 14:00 na placyku. Ja mam szyld i przy mnie zbiórka. :)
Napisano 11 Październik 200519 l ja nie poweidzialem ze kogos zabiore, to ja sie chce z Kims zabrac chyba ze bede musial autobusem to jutro wieczorem napisze kiedy bym był i gdzie
Napisano 11 Październik 200519 l Autor Kome, to ustal to jak najszybciej, bo ja mam juz 2 ekipy do odbioru i czas mi się kurczy
Napisano 11 Październik 200519 l ok, ty za to zupdatuj liste i zrob mape warszawy z zaznaczonymi dworcami pkp, pks i murkiem gdzie sie spotkamy :>
Napisano 11 Październik 200519 l Autor Ok, zaraz w 1 poscie dodam mape Wawy i zaznaczę punkty zbiórki.
Napisano 11 Październik 200519 l ej ... po rejestracji u rupika dostaliscie jakis e-mail z potwierdzeniem ?
Napisano 12 Październik 200519 l Od razu po rejestracji nie dostałem maila, ale w niedziele przyszła informacja o zmianie "godziny rozpoczęcia imprezy - z godz. 12.00 na godz. 15.00" Możliwe, że ci którzy się rejestrowali w tym tygodniu nie dostaną tego maila
Napisano 12 Październik 200519 l Kurde, a ja wysłałem znowu ze dwa dni temu, na stronie pojawiła się informacja "formularz wysłany, dziękujkemy", ale ciągle nie dostałem potwierdzenia na e-mail, mam nadzieję że mnie wpuszczą na ten cały pokaz :/