Skocz do zawartości

Featured Replies

Napisano

i ja rowniez,

ps. nie lubie chodzic po warszawie z 800 stowami w kieszeni, shit! bede sie stresowal przy kazdych szeleszczacych spodniach przechadzacych kolo mnie! shit :(

ale jest jedno ALE. koles mi powiedzial, ze kiedys zabronili mu pstrykac foto na pokazie softu, bedzie tak teraz? jak wy bedzieci mieli aparaty to ja nakrece film :]/ akurat mam 100mb na ftp wolne:]/ co myslicie?

pozdro.

ps.2 nagra sie 640-480+sound .mov , ale przerobie na divix.

• Odpowiedzi 180
  • Wyświetleń 16k
  • Created
  • Ostatniej odpowiedzi

Top Posters In This Topic

Napisano

Z tego co zobaczyłem przed chwilą to Adek napisał, że pokaz maxa będzie o 15:00 więc może godzine spotkania na murku przełożymy na 14?

Napisano
  • Autor

Faktycznie, ortganizatorzy pokazu zapewne wzięli poprawkę na pracujących i zmienili termin, więc i my sie dostosujemy. Spotkamy się więc o 14:00. Juz naniosłem update na pierwszą stronę. :)

Napisano

16 0 16 - ok, count me in (czemu tak późno ?). Pokaz maxa ? Bleeee... a ile płacą za obejrzenie tego ?

Napisano

Kurt nie pękaj :D

Ja od kilku lat codziennie po wawce brykam i jeszcze nikt mnie nie okradł, luzuj :)

Napisano
  • Autor

Ziomuś ma rację. Ubierz się niewyzywająco: skromna moherowa spódnica, sweterek - ten różowy, gumiaki i chustka na głowie. Możesz mieć jeszcze rózaniec na szyi. Nikt Cię nie tknie. Pod jakimkolwiek względem. :D

Napisano

ej

mozecie sie zarejestrowac na stronie rupika ? mi wywala po wpisaniu danych "brak pliku" jak by nie bylo podstrony po rejestracji (a raczej potwierdzenia)

i to juz od calkiem dawna

chyba w poniedzialek zadzwonie tam i sie zapytam

Napisano

Dokładnie, ja mam taką samą akcję, nawet gadałem o tym dzisiaj z Shogunem (3d ;)) Nie wiem o co chodzi, może tak po prostu powinno być?

Napisano

U mnie po wpianiu danych pojawia się napis: "Formularz został wysłany! Dziękujemy."

Więc chyba wszystko ok?

Napisano

yyy ... ja juz nie weim

"Nie ma takiego pliku!"

tak samo w IE i tak samo w Operze

Napisano

to ja tez zadzwonie i tez przedstawie swoje wyniki ;] zobaczymy kto bedzie szybszy :>

Napisano

Marcin => Ciebie chyba wpuszcą nawet jeśli się nie zarejestrujesz :>

Napisano

no jasne , przyjade limuzyną , wysunie sie czerwony dywan i wyjde :>

Napisano

ej ... wiem w czym problem przy rejestracji

problem jest w linku ktory widnieje w pierwszym poscie ... to link bezposrednio skopiowany po rejestracji , dlatego sie tak dzieje

nalezy wejsc na strone rupika i w drugim newsie od gory jest link do formularza i dopiero sie zarejestrowac

Napisano

jedzie ktos w czwartek do warszafki Z WROCŁAWIA? jak tak to bym sie zabrał.. zajmuje malo miejsca, spie cala droge, nie mam nałogów, nie przeklinam, tylko w tę i spowrotem :)

plis powiedzcie ze tak

Napisano
  • Autor

No, chłopaki, jak się jeszcze jeden zgłosi, to rozszerzam wątek na 1 stronie o ekipę z Wrocka... Jest tam Was paru, więc na 4 kółkach będzie tanio.

Napisano

jeszcze weźmiemy szeryfa i mamy samych masterów na zjeźdzcie :)

PS: bym zapomniał o wszechwładnym leru bez niego to żadna zabawa :).

Napisano

ja jednak prosze o poważne potraktowanie tematu transportu z wrocka, sprawa priorytetowa :cool:

Napisano

Z tego co zauważyłem to jedzie kilka osób z Wrocławia, według mnie powinniście się zebrać i pojechać jakimś autem a napewno ktoś takowe posiada. Złożenie się na benzyne chyba nie powinno wyjść specjalnie drogo. To jest moja propozycja a decyzja należy do was :).

Napisano

no jasne ze tak tylko niech te osoby sie wyraznie zadeklaruja ze sa chetne wziasc malego pasazera ;)

Napisano

pijecie gdzies po prezentacji?:P bo sie niewyrobie przed 18:)

Napisano

ej .. sluchajcie ...

planuje jakze niesamowitą wyprawe przez warszawe :

musze dotrzec z przystanku PKS Stadion na Koszykową i w tym zahaczyc o ten plac przy centralnej metra ...

tylko ze od stadionu do koszykowej jest 5 km z buta a ja bede w wawie okolo 13

bylem w wawie raz 6 lat temu i teraz jakos niedawno samochodem (gdzie mnie dres puknął w bok) i to tez kumpel mi mowil gdzie skrecac

takze zlitujcie sie ludzie bo w augustowie mamy moze z 5 ulic na krzyz i nie problem sie tu poruszac a wawa /... :>

Ps. gdzie jest te Metro Centrum ? na jakiej ulicy ?

Napisano
  • Autor

Marcin, ja po Ciebie wyskoczę wobec tego, tylko wyslij mi swoją fotę na maila, ja wyslę moją i sie spotkamy na dwrcu. warto jerszcze ustalic dokładną godzinę Twojego przyjazdu...

Ja bede miał dodatkowo szyld max3d przynajmniej...

Napisano

no a co z tym tripem z wrocławia? mam nowy wątek zakładać? powiedz ktos cos

a jakbym jechal autobusem to Marcin wiesz ze masz na mnie czekac na dworcu :>

Napisano

DTM w tym roku nie bedzie wiec to chyba ostatnia okazja na :

a. spotkanie

b. prezentacje ktora warto obejzec

c. (opcjonalnie) wyjscie do baru z forumowiczami

Napisano

na browara:> hmm

To pomysle, w piatek chyba wiele osób nie ma lekcji, więc czwartek wolny niby.

jesli chodzi o te spotkanie przed metrem na placyku, to rozumiem ze na prv ustawka?

wciaz mam napis "Nie ma takiego pliku!".ehh..

Napisano
  Kulfer napisał:
wciaz mam napis "Nie ma takiego pliku!".ehh..

kilka postow wczesneij opisalem co jest tego przyczyną

to wina linka a nie rejestracji ;] poszukaj wyzej i nie beidze problemow z rejestracją

Napisano

"Formularz został wysłany! Dziękujemy.

szkoda ze wczesniej na ten zly link nie wpadlem, zawsze czytam linki, ale wazne ze poszlo juz.

no wlasnie, dla tych z wwa grunt to dojechac hehe.

Napisano
  • Autor

Kome, jak masz gg, to się odezwij, jakoś to zgramy. Czym jedziesz? Kiedy dotrzesz?

Kulfer, ustawka jak w opisie: 14:00 na placyku. Ja mam szyld i przy mnie zbiórka. :)

Napisano

ja nie poweidzialem ze kogos zabiore, to ja sie chce z Kims zabrac

chyba ze bede musial autobusem to jutro wieczorem napisze kiedy bym był i gdzie

Napisano
  • Autor

Kome, to ustal to jak najszybciej, bo ja mam juz 2 ekipy do odbioru i czas mi się kurczy

Napisano

ok, ty za to zupdatuj liste i zrob mape warszawy z zaznaczonymi dworcami pkp, pks i murkiem gdzie sie spotkamy :>

Napisano

ej ... po rejestracji u rupika dostaliscie jakis e-mail z potwierdzeniem ?

Napisano

Od razu po rejestracji nie dostałem maila, ale w niedziele przyszła informacja o zmianie "godziny rozpoczęcia imprezy - z godz. 12.00 na godz. 15.00"

Możliwe, że ci którzy się rejestrowali w tym tygodniu nie dostaną tego maila

Napisano

Kurde, a ja wysłałem znowu ze dwa dni temu, na stronie pojawiła się informacja "formularz wysłany, dziękujkemy", ale ciągle nie dostałem potwierdzenia na e-mail, mam nadzieję że mnie wpuszczą na ten cały pokaz :/