kurt_hectic Napisano 6 Październik 2005 Share Napisano 6 Październik 2005 i ja rowniez, ps. nie lubie chodzic po warszawie z 800 stowami w kieszeni, shit! bede sie stresowal przy kazdych szeleszczacych spodniach przechadzacych kolo mnie! shit :( ale jest jedno ALE. koles mi powiedzial, ze kiedys zabronili mu pstrykac foto na pokazie softu, bedzie tak teraz? jak wy bedzieci mieli aparaty to ja nakrece film :]/ akurat mam 100mb na ftp wolne:]/ co myslicie? pozdro. ps.2 nagra sie 640-480+sound .mov , ale przerobie na divix. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
max_1989 Napisano 7 Październik 2005 Share Napisano 7 Październik 2005 Z tego co zobaczyłem przed chwilą to Adek napisał, że pokaz maxa będzie o 15:00 więc może godzine spotkania na murku przełożymy na 14? Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
polka dot Napisano 7 Październik 2005 Share Napisano 7 Październik 2005 kurt, a po co ci 800 zl? ubierz sie tak, zebys sie nie wyroznial to nic ci sie nie stanie Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Shogun 3D Napisano 7 Październik 2005 Autor Share Napisano 7 Październik 2005 Faktycznie, ortganizatorzy pokazu zapewne wzięli poprawkę na pracujących i zmienili termin, więc i my sie dostosujemy. Spotkamy się więc o 14:00. Juz naniosłem update na pierwszą stronę. :) Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
kurt_hectic Napisano 7 Październik 2005 Share Napisano 7 Październik 2005 800= nikon 4200. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
RK Napisano 7 Październik 2005 Share Napisano 7 Październik 2005 16 0 16 - ok, count me in (czemu tak późno ?). Pokaz maxa ? Bleeee... a ile płacą za obejrzenie tego ? Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
arcade Napisano 8 Październik 2005 Share Napisano 8 Październik 2005 Kurt nie pękaj :D Ja od kilku lat codziennie po wawce brykam i jeszcze nikt mnie nie okradł, luzuj :) Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Shogun 3D Napisano 8 Październik 2005 Autor Share Napisano 8 Październik 2005 Ziomuś ma rację. Ubierz się niewyzywająco: skromna moherowa spódnica, sweterek - ten różowy, gumiaki i chustka na głowie. Możesz mieć jeszcze rózaniec na szyi. Nikt Cię nie tknie. Pod jakimkolwiek względem. :D Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Marcin Napisano 8 Październik 2005 Share Napisano 8 Październik 2005 ej mozecie sie zarejestrowac na stronie rupika ? mi wywala po wpisaniu danych "brak pliku" jak by nie bylo podstrony po rejestracji (a raczej potwierdzenia) i to juz od calkiem dawna chyba w poniedzialek zadzwonie tam i sie zapytam Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Shogun 3D Napisano 8 Październik 2005 Autor Share Napisano 8 Październik 2005 No, wygląda na to, że będzie to niezbędne... Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
arcade Napisano 8 Październik 2005 Share Napisano 8 Październik 2005 Dokładnie, ja mam taką samą akcję, nawet gadałem o tym dzisiaj z Shogunem (3d ;)) Nie wiem o co chodzi, może tak po prostu powinno być? Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Lumpy Napisano 9 Październik 2005 Share Napisano 9 Październik 2005 U mnie po wpianiu danych pojawia się napis: "Formularz został wysłany! Dziękujemy." Więc chyba wszystko ok? Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Marcin Napisano 9 Październik 2005 Share Napisano 9 Październik 2005 yyy ... ja juz nie weim "Nie ma takiego pliku!" tak samo w IE i tak samo w Operze Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Shogun 3D Napisano 9 Październik 2005 Autor Share Napisano 9 Październik 2005 Ja jutro będę dzwonił do Rupika i wyniki tej rozmowy przedstawię w tym wątku. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Marcin Napisano 9 Październik 2005 Share Napisano 9 Październik 2005 to ja tez zadzwonie i tez przedstawie swoje wyniki ;] zobaczymy kto bedzie szybszy :> Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Lumpy Napisano 9 Październik 2005 Share Napisano 9 Październik 2005 Marcin => Ciebie chyba wpuszcą nawet jeśli się nie zarejestrujesz :> Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Marcin Napisano 9 Październik 2005 Share Napisano 9 Październik 2005 no jasne , przyjade limuzyną , wysunie sie czerwony dywan i wyjde :> Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Marcin Napisano 10 Październik 2005 Share Napisano 10 Październik 2005 ej ... wiem w czym problem przy rejestracji problem jest w linku ktory widnieje w pierwszym poscie ... to link bezposrednio skopiowany po rejestracji , dlatego sie tak dzieje nalezy wejsc na strone rupika i w drugim newsie od gory jest link do formularza i dopiero sie zarejestrowac Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Shogun 3D Napisano 10 Październik 2005 Autor Share Napisano 10 Październik 2005 Marcin, thx Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
polka dot Napisano 10 Październik 2005 Share Napisano 10 Październik 2005 jedzie ktos w czwartek do warszafki Z WROCŁAWIA? jak tak to bym sie zabrał.. zajmuje malo miejsca, spie cala droge, nie mam nałogów, nie przeklinam, tylko w tę i spowrotem :) plis powiedzcie ze tak Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Marcin Napisano 10 Październik 2005 Share Napisano 10 Październik 2005 kome - nie pierdziel ze jedziesz :D wypas :> Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Shogun 3D Napisano 10 Październik 2005 Autor Share Napisano 10 Październik 2005 No, chłopaki, jak się jeszcze jeden zgłosi, to rozszerzam wątek na 1 stronie o ekipę z Wrocka... Jest tam Was paru, więc na 4 kółkach będzie tanio. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
polka dot Napisano 10 Październik 2005 Share Napisano 10 Październik 2005 no na to wyglada :D Shogun, cos wiecej? :> Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
max_1989 Napisano 10 Październik 2005 Share Napisano 10 Październik 2005 jeszcze weźmiemy szeryfa i mamy samych masterów na zjeźdzcie :) PS: bym zapomniał o wszechwładnym leru bez niego to żadna zabawa :). Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
polka dot Napisano 10 Październik 2005 Share Napisano 10 Październik 2005 ja jednak prosze o poważne potraktowanie tematu transportu z wrocka, sprawa priorytetowa :cool: Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
max_1989 Napisano 10 Październik 2005 Share Napisano 10 Październik 2005 Z tego co zauważyłem to jedzie kilka osób z Wrocławia, według mnie powinniście się zebrać i pojechać jakimś autem a napewno ktoś takowe posiada. Złożenie się na benzyne chyba nie powinno wyjść specjalnie drogo. To jest moja propozycja a decyzja należy do was :). Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
polka dot Napisano 10 Październik 2005 Share Napisano 10 Październik 2005 no jasne ze tak tylko niech te osoby sie wyraznie zadeklaruja ze sa chetne wziasc malego pasazera ;) Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
sartr Napisano 11 Październik 2005 Share Napisano 11 Październik 2005 pijecie gdzies po prezentacji?:P bo sie niewyrobie przed 18:) Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Shogun 3D Napisano 11 Październik 2005 Autor Share Napisano 11 Październik 2005 Zapewne tak, ale to jeszcze dogadamy. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
kurt_hectic Napisano 11 Październik 2005 Share Napisano 11 Październik 2005 ja nie pije:| never, Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Marcin Napisano 11 Październik 2005 Share Napisano 11 Październik 2005 ej .. sluchajcie ... planuje jakze niesamowitą wyprawe przez warszawe : musze dotrzec z przystanku PKS Stadion na Koszykową i w tym zahaczyc o ten plac przy centralnej metra ... tylko ze od stadionu do koszykowej jest 5 km z buta a ja bede w wawie okolo 13 bylem w wawie raz 6 lat temu i teraz jakos niedawno samochodem (gdzie mnie dres puknął w bok) i to tez kumpel mi mowil gdzie skrecac takze zlitujcie sie ludzie bo w augustowie mamy moze z 5 ulic na krzyz i nie problem sie tu poruszac a wawa /... :> Ps. gdzie jest te Metro Centrum ? na jakiej ulicy ? Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Shogun 3D Napisano 11 Październik 2005 Autor Share Napisano 11 Październik 2005 Marcin, ja po Ciebie wyskoczę wobec tego, tylko wyslij mi swoją fotę na maila, ja wyslę moją i sie spotkamy na dwrcu. warto jerszcze ustalic dokładną godzinę Twojego przyjazdu... Ja bede miał dodatkowo szyld max3d przynajmniej... Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
polka dot Napisano 11 Październik 2005 Share Napisano 11 Październik 2005 no a co z tym tripem z wrocławia? mam nowy wątek zakładać? powiedz ktos cos a jakbym jechal autobusem to Marcin wiesz ze masz na mnie czekac na dworcu :> Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Conrad Napisano 11 Październik 2005 Share Napisano 11 Październik 2005 ja sie zastanawiam czy pojsc czy nie:/ problem ze szkolą... Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Marcin Napisano 11 Październik 2005 Share Napisano 11 Październik 2005 DTM w tym roku nie bedzie wiec to chyba ostatnia okazja na : a. spotkanie b. prezentacje ktora warto obejzec c. (opcjonalnie) wyjscie do baru z forumowiczami Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Conrad Napisano 11 Październik 2005 Share Napisano 11 Październik 2005 na browara:> hmm To pomysle, w piatek chyba wiele osób nie ma lekcji, więc czwartek wolny niby. jesli chodzi o te spotkanie przed metrem na placyku, to rozumiem ze na prv ustawka? wciaz mam napis "Nie ma takiego pliku!".ehh.. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Marcin Napisano 11 Październik 2005 Share Napisano 11 Październik 2005 wciaz mam napis "Nie ma takiego pliku!".ehh.. kilka postow wczesneij opisalem co jest tego przyczyną to wina linka a nie rejestracji ;] poszukaj wyzej i nie beidze problemow z rejestracją Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
polka dot Napisano 11 Październik 2005 Share Napisano 11 Październik 2005 ..do koszykowej jest 5 km z buta a autem to mniej? :> Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Marcin Napisano 11 Październik 2005 Share Napisano 11 Październik 2005 przyjedz ty tylko do tej wawy :P Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Conrad Napisano 11 Październik 2005 Share Napisano 11 Październik 2005 "Formularz został wysłany! Dziękujemy. szkoda ze wczesniej na ten zly link nie wpadlem, zawsze czytam linki, ale wazne ze poszlo juz. no wlasnie, dla tych z wwa grunt to dojechac hehe. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Shogun 3D Napisano 11 Październik 2005 Autor Share Napisano 11 Październik 2005 Kome, jak masz gg, to się odezwij, jakoś to zgramy. Czym jedziesz? Kiedy dotrzesz? Kulfer, ustawka jak w opisie: 14:00 na placyku. Ja mam szyld i przy mnie zbiórka. :) Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
polka dot Napisano 11 Październik 2005 Share Napisano 11 Październik 2005 ja nie poweidzialem ze kogos zabiore, to ja sie chce z Kims zabrac chyba ze bede musial autobusem to jutro wieczorem napisze kiedy bym był i gdzie Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Shogun 3D Napisano 11 Październik 2005 Autor Share Napisano 11 Październik 2005 Kome, to ustal to jak najszybciej, bo ja mam juz 2 ekipy do odbioru i czas mi się kurczy Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
polka dot Napisano 11 Październik 2005 Share Napisano 11 Październik 2005 ok, ty za to zupdatuj liste i zrob mape warszawy z zaznaczonymi dworcami pkp, pks i murkiem gdzie sie spotkamy :> Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Shogun 3D Napisano 11 Październik 2005 Autor Share Napisano 11 Październik 2005 Ok, zaraz w 1 poscie dodam mape Wawy i zaznaczę punkty zbiórki. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Marcin Napisano 11 Październik 2005 Share Napisano 11 Październik 2005 ej ... po rejestracji u rupika dostaliscie jakis e-mail z potwierdzeniem ? Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
polka dot Napisano 11 Październik 2005 Share Napisano 11 Październik 2005 co to rupik? ja tez chce isc na prezentacje maxa Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Shogun 3D Napisano 11 Październik 2005 Autor Share Napisano 11 Październik 2005 Od Rupika kupuje się legalny soft, Kome... Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Lumpy Napisano 12 Październik 2005 Share Napisano 12 Październik 2005 Od razu po rejestracji nie dostałem maila, ale w niedziele przyszła informacja o zmianie "godziny rozpoczęcia imprezy - z godz. 12.00 na godz. 15.00" Możliwe, że ci którzy się rejestrowali w tym tygodniu nie dostaną tego maila Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
arcade Napisano 12 Październik 2005 Share Napisano 12 Październik 2005 Kurde, a ja wysłałem znowu ze dwa dni temu, na stronie pojawiła się informacja "formularz wysłany, dziękujkemy", ale ciągle nie dostałem potwierdzenia na e-mail, mam nadzieję że mnie wpuszczą na ten cały pokaz :/ Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Rekomendowane odpowiedzi