Skocz do zawartości

Rekomendowane odpowiedzi

Napisano

i ja rowniez,

ps. nie lubie chodzic po warszawie z 800 stowami w kieszeni, shit! bede sie stresowal przy kazdych szeleszczacych spodniach przechadzacych kolo mnie! shit :(

ale jest jedno ALE. koles mi powiedzial, ze kiedys zabronili mu pstrykac foto na pokazie softu, bedzie tak teraz? jak wy bedzieci mieli aparaty to ja nakrece film :]/ akurat mam 100mb na ftp wolne:]/ co myslicie?

pozdro.

ps.2 nagra sie 640-480+sound .mov , ale przerobie na divix.

• Odpowiedzi 180
  • Created
  • Ostatniej odpowiedzi

Top Posters In This Topic

Napisano

Faktycznie, ortganizatorzy pokazu zapewne wzięli poprawkę na pracujących i zmienili termin, więc i my sie dostosujemy. Spotkamy się więc o 14:00. Juz naniosłem update na pierwszą stronę. :)

Napisano

Ziomuś ma rację. Ubierz się niewyzywająco: skromna moherowa spódnica, sweterek - ten różowy, gumiaki i chustka na głowie. Możesz mieć jeszcze rózaniec na szyi. Nikt Cię nie tknie. Pod jakimkolwiek względem. :D

Napisano

ej

mozecie sie zarejestrowac na stronie rupika ? mi wywala po wpisaniu danych "brak pliku" jak by nie bylo podstrony po rejestracji (a raczej potwierdzenia)

i to juz od calkiem dawna

chyba w poniedzialek zadzwonie tam i sie zapytam

Napisano

ej ... wiem w czym problem przy rejestracji

problem jest w linku ktory widnieje w pierwszym poscie ... to link bezposrednio skopiowany po rejestracji , dlatego sie tak dzieje

nalezy wejsc na strone rupika i w drugim newsie od gory jest link do formularza i dopiero sie zarejestrowac

Napisano

jedzie ktos w czwartek do warszafki Z WROCŁAWIA? jak tak to bym sie zabrał.. zajmuje malo miejsca, spie cala droge, nie mam nałogów, nie przeklinam, tylko w tę i spowrotem :)

plis powiedzcie ze tak

Napisano

Z tego co zauważyłem to jedzie kilka osób z Wrocławia, według mnie powinniście się zebrać i pojechać jakimś autem a napewno ktoś takowe posiada. Złożenie się na benzyne chyba nie powinno wyjść specjalnie drogo. To jest moja propozycja a decyzja należy do was :).

Napisano

ej .. sluchajcie ...

planuje jakze niesamowitą wyprawe przez warszawe :

musze dotrzec z przystanku PKS Stadion na Koszykową i w tym zahaczyc o ten plac przy centralnej metra ...

tylko ze od stadionu do koszykowej jest 5 km z buta a ja bede w wawie okolo 13

bylem w wawie raz 6 lat temu i teraz jakos niedawno samochodem (gdzie mnie dres puknął w bok) i to tez kumpel mi mowil gdzie skrecac

takze zlitujcie sie ludzie bo w augustowie mamy moze z 5 ulic na krzyz i nie problem sie tu poruszac a wawa /... :>

Ps. gdzie jest te Metro Centrum ? na jakiej ulicy ?

Napisano

Marcin, ja po Ciebie wyskoczę wobec tego, tylko wyslij mi swoją fotę na maila, ja wyslę moją i sie spotkamy na dwrcu. warto jerszcze ustalic dokładną godzinę Twojego przyjazdu...

Ja bede miał dodatkowo szyld max3d przynajmniej...

Napisano

na browara:> hmm

To pomysle, w piatek chyba wiele osób nie ma lekcji, więc czwartek wolny niby.

jesli chodzi o te spotkanie przed metrem na placyku, to rozumiem ze na prv ustawka?

wciaz mam napis "Nie ma takiego pliku!".ehh..

Napisano
wciaz mam napis "Nie ma takiego pliku!".ehh..

kilka postow wczesneij opisalem co jest tego przyczyną

to wina linka a nie rejestracji ;] poszukaj wyzej i nie beidze problemow z rejestracją

Napisano

"Formularz został wysłany! Dziękujemy.

szkoda ze wczesniej na ten zly link nie wpadlem, zawsze czytam linki, ale wazne ze poszlo juz.

no wlasnie, dla tych z wwa grunt to dojechac hehe.

Napisano

Od razu po rejestracji nie dostałem maila, ale w niedziele przyszła informacja o zmianie "godziny rozpoczęcia imprezy - z godz. 12.00 na godz. 15.00"

Możliwe, że ci którzy się rejestrowali w tym tygodniu nie dostaną tego maila

Napisano

Kurde, a ja wysłałem znowu ze dwa dni temu, na stronie pojawiła się informacja "formularz wysłany, dziękujkemy", ale ciągle nie dostałem potwierdzenia na e-mail, mam nadzieję że mnie wpuszczą na ten cały pokaz :/