Polik Napisano 2 Październik 2005 Napisano 2 Październik 2005 Witam! Dorwalem ostatnio Combustion'a. Podobno jest to bradzo profesjonalny program tyle tylko ze nie wiem do czego on sluzy. Czytalem na forum ze sluzy on do "compostingu" (jezeli tak to sie pisze :)) ale co kryje sie pod ta nazwa? Jezeli ktos by mogl mi wytlumaczyc co robi sie w tym programie i do czego on sluzy (tylko tak na chlopski rozum) to byl bym wdzieczny. Pozdrawiam Polik!
kozioo Napisano 2 Październik 2005 Napisano 2 Październik 2005 Dorwalem ostatnio Combustion'a. Podobno jest to bradzo profesjonalny program tyle tylko ze nie wiem do czego on sluzy. chce mi się płakać. przepraszam. dzieki za zyczenia:> ale i tak chce mi sie plakac;)
Traitor Napisano 2 Październik 2005 Napisano 2 Październik 2005 Na chlopski to bedzie "Animowany photoshop".
Polik Napisano 2 Październik 2005 Autor Napisano 2 Październik 2005 chce sie tylko dowiedziec do czego sluzy ten program PS: kozioo wszystkiego najlepszego z okazji urodzin
Gotham Napisano 2 Październik 2005 Napisano 2 Październik 2005 Coś między kompotem a kompostem. Zależy od umiejętności.
Shogun 3D Napisano 2 Październik 2005 Napisano 2 Październik 2005 f1 się kłania. A wiesz do czego służy bulbulator?
praetorian Napisano 3 Październik 2005 Napisano 3 Październik 2005 wystarczy spojrzec do slownika, zeby dowiedziec sie ze combustion oznacza spalanie. program sluzy do symulacji procesu spalania roznych mieszanek paliwowych (stad nazwa compositing)
Shogun 3D Napisano 3 Październik 2005 Napisano 3 Październik 2005 Praetorian, masz za to u mnie złotą czcionkę! Wielki roftl! A co do bulbulatora, to ja też nie wiem, do czego słuzy, więc nie wydaję na niego 10 pensji, by potem pytać co to.
tweety Napisano 3 Październik 2005 Napisano 3 Październik 2005 może komposting czyli program do robienia i obliczania kompostu (obornika)??? :D preatorian: jesteś niesamowity :D
JunioR Napisano 3 Październik 2005 Napisano 3 Październik 2005 wystarczy spojrzec do slownika, zeby dowiedziec sie ze combustion oznacza spalanie. program sluzy do symulacji procesu spalania roznych mieszanek paliwowych (stad nazwa compositing) hehehe,(...) proces spalania różnych mieszanek paliwowych. yyy to tylko taki zart :>?
hcpiter Napisano 3 Październik 2005 Napisano 3 Październik 2005 Ej praetorian niezły jestes :D Moze sprawdzisz co to jest 3ds max albo modo :D
Polik Napisano 3 Październik 2005 Autor Napisano 3 Październik 2005 no prosze widze, ze moj temat cieszy sie sporym zainteresowaniem...
TrojkaT Napisano 3 Październik 2005 Napisano 3 Październik 2005 o co tu chodzi :) odpowiedzcie chlopakowi konkretnie ...lol
Marcin Napisano 3 Październik 2005 Napisano 3 Październik 2005 combustion to program do składania filmów (montazu) , innych robót typu jakies tam efekty , itp
Gotham Napisano 3 Październik 2005 Napisano 3 Październik 2005 Mijasz się z prawdą (i to mocno), Traitor na samym początku napisał jak to jest naprawdę.
Marcin Napisano 3 Październik 2005 Napisano 3 Październik 2005 opisalem to tylko tak obrazowo ;] weim ze to potezne narzedzie o wielu zastosowaniach ale powstalo chyba jako narzedzie do montazu i takim go powinno sie uwazac ;] co oczywiscie nie oznacza ze sie nie zgadzam z Traitorem :> jak najbardziej zgadzam sie z jego opisem z resztą odpalic helpa , zagladnac do tutoriali (jesli takowe masz) i poogladac efekty
Gotham Napisano 3 Październik 2005 Napisano 3 Październik 2005 Nie zrozumiałeś mnie :), compo i montaż to po prostu dwie różne sprawy.
polka dot Napisano 4 Październik 2005 Napisano 4 Październik 2005 bo Marcin sie poprostu na niczym nie zna, wybaczcie mu :> :*
Marcin Napisano 4 Październik 2005 Napisano 4 Październik 2005 moze podniecalem sie w tej chwili czyms innym :> kome wie czym no ale dobra mysle ze wszystko zostalo powiedziane
streaker Napisano 6 Październik 2005 Napisano 6 Październik 2005 No i Marcin zepsułeś cały wątek, jak to czytałem to mało z krzesła nie spadłem ze śmiechu... ;P
Rekomendowane odpowiedzi