[email protected] Napisano 3 Październik 2005 Share Napisano 3 Październik 2005 Hey zamieszczam tutaj ostatnie dni pracy w następnych bede dodawał pozostałe.Co sadzicie o samym pomyśle!? i o calości jako kompozycji ujęcia nie najlepsze ale zobaczcie sami jak narazie to wyglada zajmuje sie na razie samą bryłą Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
SWRSC Napisano 3 Październik 2005 Share Napisano 3 Październik 2005 Dla mnie kosmos!!! namodelowales sie troszke!!! Powodzenia w dalszej pracy, jedyne do czego mozna sie przyczepic to za bardzo wzburzona woda w basenie :) Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
TrojkaT Napisano 3 Październik 2005 Share Napisano 3 Październik 2005 dla mnie wyglada ciekawie, czekam na uptady Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
polka dot Napisano 3 Październik 2005 Share Napisano 3 Październik 2005 na pierwszy rzut oka budynek nieczytelny, z pewnoscia bym zabladzil :D Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
KamillM Napisano 3 Październik 2005 Share Napisano 3 Październik 2005 Model naprawdę imponuje, gratulacje :) BTW) Czemu są zwielokrotnione niektóre tematy? o_0 Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
tomeus Napisano 3 Październik 2005 Share Napisano 3 Październik 2005 Nom... masakra... Dlugo to robiles ?... Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
[email protected] Napisano 3 Październik 2005 Autor Share Napisano 3 Październik 2005 Jezeli chodzi o czas samego modelingu oscylował w okolicach tygodnia ale to niestety dopiero początek:( DXISIAJ ZRZUCAM JAKIES NASTEPNE ZMIENIŁEM BASEN NA HALE REPREZENTACYJNO-ARTYSTYCZNA JESTEM W TRALCJIE ROBIENIA HOTELU BRYLA BEDZIE SIE WSZYSTKIEGO ZARYSOWYWAC POMALUTKU ale jeszcze miesiac mysle ze skoncze:)dobrze sie sklada bo na uczelni mam zadanie na ciekawe miejsce:) Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
piotrek Napisano 3 Październik 2005 Share Napisano 3 Październik 2005 Ładnie, ale jak dla mnie, mało widać :] Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
muody Napisano 3 Październik 2005 Share Napisano 3 Październik 2005 ostatni render popraw, wtedy ocenię :d Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
[email protected] Napisano 16 Październik 2005 Autor Share Napisano 16 Październik 2005 Troche Pozmienialem Przymierzam Sie Do Robienia Wiekszej Liczby Szczegolow JEST wiele błedow widze je ale na razie wrzucam wrzucam i wrzucam zebyscie widzieli co robie co sie zienia kolorystyka na razie czeka:) Roslinnosc w 3d studio naprawde jest kiczowa :) moim zdanie praca skonczona jest w 45 % Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
RA Napisano 16 Październik 2005 Share Napisano 16 Październik 2005 Niezle, az prosi sie juz o jakas wstepna kolorystyke. Czym robiles rosliny? Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Barcisz Napisano 18 Październik 2005 Share Napisano 18 Październik 2005 to samo pytanie co RA, wzorowales sie na czyms ? czy jedziesz z glowy ? bo ... z punktu architektury to "model" kuleje i to znacznie :) ale ogolnie koncepcja wymiata pozdrawiam i czekam na wiecej Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
ASTROMAG Napisano 18 Październik 2005 Share Napisano 18 Październik 2005 Praca naprawde imponuje!!!! Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
[email protected] Napisano 18 Październik 2005 Autor Share Napisano 18 Październik 2005 Chciałem poinformować ze nie jestem architektem na 3d studio sam zaczolem bazowac na ksiazkach:)jakies 4 lata temu jezeli chodzi o architektoniczny punkt widzenia nigdy nie zwracam uwagi na ten aspekt bo nigdy nie powstał by taki budynek:)))Pomysł zrodził sie w głowie ale do końca nie wiem co wyjdzie codziennie cos dodaje zobaczymy jaki bedzie efekt glowny w calosci:):) Trzymajcie kciuki na razie prace robie na zaloczenie na uczelnie taki projekcik:) Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Hubi Napisano 18 Październik 2005 Share Napisano 18 Październik 2005 ile to wszystko ma poly? cos mi sie wydaje ze duuzo... A projekcik niczego sobie.. w sumie szkoda ze ludzie nie budują (rzadko budują) takie osobliwe budowle. Mi sie bardzo koncepcik podoba i fajnie by bylo zeby takie projekty wchodziły wżycie. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Barcisz Napisano 19 Październik 2005 Share Napisano 19 Październik 2005 to 3 zdjecie przypomina mi statek kosmiczny :D taki widok jakis :P dalej dalej .... Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
[email protected] Napisano 19 Październik 2005 Autor Share Napisano 19 Październik 2005 Otoz Dzisiaj Po Zaprezentowaniu Pracy Wstepnej Moj ProwadzĄcy KazaŁ Mi IŚĆ W CaŁkiem Innym Kierunku Calkowicie Mam Isc W Kosmiczny Projekt.a Wiec Bede RobiŁ Po Swojej Mysli To Co Uwazam Za Stosowne A Jemu Cos Wymysle.moim Zdaniem Projekt Jest DosĆ Niecodzienny Wiec Nie Wiem Co Mam Jeszcze Dobudowac Teraz Przerwa:) Na Update:)jakies 4 -5 Dni Bede Zamieszcal Swoje Updaty A Projekcik Do Szkolki Zrobie I Pokaze Jako Calosc .wybierzecie Najlepszy Pozdrawiam Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
zipper Napisano 20 Październik 2005 Share Napisano 20 Październik 2005 gosh ... ;] podziwiam i szczerze zazdroszcze cierpliwosci ... chyba bede musial sam nad nia popracowac bo efekty sa imponujace ... pozdrawiam i czekam na wiecej ... wiecej ... wiecej :] Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Shogun 3D Napisano 20 Październik 2005 Share Napisano 20 Październik 2005 Niezły ten wentylator... :D Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
tweety Napisano 20 Październik 2005 Share Napisano 20 Październik 2005 gratsy za model. super się prezentuje. zastanawia mnie tylko jak pociągniesz z materiałami. render wersji finalnej potrwa chyba z tydzień :] Pozdrawiam Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Rekomendowane odpowiedzi