Skocz do zawartości

Featured Replies

Napisano

Hey zamieszczam tutaj ostatnie dni pracy w następnych bede dodawał pozostałe.Co sadzicie o samym pomyśle!? i o calości jako kompozycji ujęcia nie najlepsze ale zobaczcie sami jak narazie to wyglada zajmuje sie na razie samą bryłą

• Odpowiedzi 19
  • Wyświetleń 2k
  • Created
  • Ostatniej odpowiedzi

Top Posters In This Topic

Napisano

Dla mnie kosmos!!! namodelowales sie troszke!!! Powodzenia w dalszej pracy, jedyne do czego mozna sie przyczepic to za bardzo wzburzona woda w basenie :)

Napisano

Model naprawdę imponuje, gratulacje :)

BTW) Czemu są zwielokrotnione niektóre tematy? o_0

Napisano
  • Autor

Jezeli chodzi o czas samego modelingu oscylował w okolicach tygodnia ale to niestety dopiero początek:( DXISIAJ ZRZUCAM JAKIES NASTEPNE ZMIENIŁEM BASEN NA HALE REPREZENTACYJNO-ARTYSTYCZNA JESTEM W TRALCJIE ROBIENIA HOTELU BRYLA BEDZIE SIE WSZYSTKIEGO ZARYSOWYWAC POMALUTKU ale jeszcze miesiac mysle ze skoncze:)dobrze sie sklada bo na uczelni mam zadanie na ciekawe miejsce:)

Napisano
  • Autor

Troche Pozmienialem Przymierzam Sie Do Robienia Wiekszej Liczby Szczegolow JEST wiele błedow widze je ale na razie wrzucam wrzucam i wrzucam zebyscie widzieli co robie co sie zienia kolorystyka na razie czeka:) Roslinnosc w 3d studio naprawde jest kiczowa :) moim zdanie praca skonczona jest w 45 %

Napisano

Niezle, az prosi sie juz o jakas wstepna kolorystyke.

Czym robiles rosliny?

Napisano

to samo pytanie co RA,

wzorowales sie na czyms ? czy jedziesz z glowy ?

bo ... z punktu architektury to "model" kuleje i to znacznie :)

ale ogolnie koncepcja wymiata

pozdrawiam i czekam na wiecej

Napisano
  • Autor

Chciałem poinformować ze nie jestem architektem na 3d studio sam zaczolem bazowac na ksiazkach:)jakies 4 lata temu jezeli chodzi o architektoniczny punkt widzenia nigdy nie zwracam uwagi na ten aspekt bo nigdy nie powstał by taki budynek:)))Pomysł zrodził sie w głowie ale do końca nie wiem co wyjdzie codziennie cos dodaje zobaczymy jaki bedzie efekt glowny w calosci:):) Trzymajcie kciuki na razie prace robie na zaloczenie na uczelnie taki projekcik:)

Napisano

ile to wszystko ma poly? cos mi sie wydaje ze duuzo...

A projekcik niczego sobie.. w sumie szkoda ze ludzie nie budują (rzadko budują) takie osobliwe budowle. Mi sie bardzo koncepcik podoba i fajnie by bylo zeby takie projekty wchodziły wżycie.

Napisano

to 3 zdjecie przypomina mi statek kosmiczny :D taki widok jakis :P

dalej dalej ....

Napisano
  • Autor

Otoz Dzisiaj Po Zaprezentowaniu Pracy Wstepnej Moj ProwadzĄcy KazaŁ Mi IŚĆ W CaŁkiem Innym Kierunku Calkowicie Mam Isc W Kosmiczny Projekt.a Wiec Bede RobiŁ Po Swojej Mysli To Co Uwazam Za Stosowne A Jemu Cos Wymysle.moim Zdaniem Projekt Jest DosĆ Niecodzienny Wiec Nie Wiem Co Mam Jeszcze Dobudowac Teraz Przerwa:) Na Update:)jakies 4 -5 Dni Bede Zamieszcal Swoje Updaty A Projekcik Do Szkolki Zrobie I Pokaze Jako Calosc .wybierzecie Najlepszy Pozdrawiam

Napisano

gosh ... ;] podziwiam i szczerze zazdroszcze cierpliwosci ... chyba bede musial sam nad nia popracowac bo efekty sa imponujace ...

pozdrawiam i czekam na wiecej ... wiecej ... wiecej :]

Napisano

gratsy za model. super się prezentuje. zastanawia mnie tylko jak pociągniesz z materiałami. render wersji finalnej potrwa chyba z tydzień :]

Pozdrawiam