Obywatel Napisano 10 Październik 2005 Share Napisano 10 Październik 2005 Cześć, startuję z nowym projektem. Daję to do WIPa, żeby mieć motywację do skończenia tej pracy. Na ostatnich obrazkach widać mniej-więcej, w jakim kierunku zmierzam. Chcę by ta brama wyglądała monumentalnie. Jak na razie wrażenie wielkości nie zostało osiągnięte ze względu na brak odniesienia. Źródłem żółtego światła będzie pochodnia. Postaram się wstawić jakiś wóz na ten most. Wings3D + 3dsmax. 1 2 3 Oraz Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
SWRSC Napisano 10 Październik 2005 Share Napisano 10 Październik 2005 Wrazenie monumentalności możesz uzyskać poprzez poszczenie jakiegoś światła od spodu lub poprzez inne ustawienie kamery (bardziej od spodu...) :) Pozdrawiam Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Obywatel Napisano 14 Październik 2005 Autor Share Napisano 14 Październik 2005 nowsza wersja. Teraz zabieram sie za woz. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
chveti Napisano 14 Październik 2005 Share Napisano 14 Październik 2005 Widze że cierpisz na brak komentarzy jak ja ostatnio :D Fajny , bajkowy klimat. Czekam na resztę Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
piotrek Napisano 14 Październik 2005 Share Napisano 14 Październik 2005 Nie wiem czy ma to być w klimacie cartoon, ale tak to teraz wygląda. Most jest zbyt pofalowany. I ten mur taki dziwny... pozdr Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Konras Napisano 14 Październik 2005 Share Napisano 14 Październik 2005 ^^' mi sie tam podoba :p taki fajny klimat ma praca, bardzo mi sie kojarzy z filmami animowanymi Tima Burtona :) Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Gromateist Napisano 15 Październik 2005 Share Napisano 15 Październik 2005 Wygląda trochę jak z plasteliny Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Koniu_PL Napisano 15 Październik 2005 Share Napisano 15 Październik 2005 Bardzo fajnie. Dodaj może jakiś widoczek za tą bramą. Będzie na pewno fajnie. Pozdr. i powodzenia ;) Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Obywatel Napisano 15 Październik 2005 Autor Share Napisano 15 Październik 2005 Dzięki, żeście mi wątek rozruszali ;-) Tak zbliżam się do finału. Z widokiem za bramą trochę ciężko będzie, za mała powierzchnia. Ale mam koncepcję. W planie są jeszcze rośliny. Wóz: Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
kruger Napisano 15 Październik 2005 Share Napisano 15 Październik 2005 wszystko pięknie ładnie, ale sam most mi się nie podoba, nie pasuje do tej scenki, za to brama i kawałe budy z woza super Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
mr.funky Napisano 16 Październik 2005 Share Napisano 16 Październik 2005 A co Ty na to zeby zmienic ten most na jakis bardziej realistyczny? Bo ten wyglada troche kreskowkowo:) Jezeli takie bylo zalozenie to ok - jak nie to znalazlem Ci kilka przykladow :D -> http://www.ginnisw.com/Southern%20France/Thumb/Old%20Roman%20Bridge%20in%20Ardeche%2C%20France.htm , http://www.mwcc.org.nz/identity/people/gallery/2001_short_term_mission_to_poland/200101131629_very_old_bridge.jpg , http://gohsman.com/pictures/Europe/Spain/Ledesma/102%20-%20Old%20Bridge.jpg Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Obywatel Napisano 16 Październik 2005 Autor Share Napisano 16 Październik 2005 Ok Panowie - zajmę się tym mostem! Nie obrażę się jeżeli pomalujecie jakimiś kredkami po tym obrazku jak widzicie budowę mostu. Oteksturowany wóz w 2ch opcjach: 1. Światło z pochodni pada na bramę (czy nie jest tam za jasno?). 2.Światło nie pada :-) Którą drogę wybrać? Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Rekomendowane odpowiedzi