Napisano 10 Październik 200519 l W sumie to bardzo szybki speed, ale w spidach przeszedłby niezuważony, bo coś mnie postować nie chcecie (może taką cieniznę odwalam). Ale to nie jedyny tylko powód, bo chcę Was zaprosić do śmigania batmanów jak chcecie. A jak nie to trudno. W sumie dobry z niego model i można ciekawe rzeczy zrobić. Czekam.
Napisano 10 Październik 200519 l Fajne, a może by tak zrobić z tego temat o superbohaterach? (superman, spiderman, x-men, co kto lubi). Bo przecież nie samym bat-człowiekiem człowiek żyje :) Tylko żebyś zmienił nazwe tematu na coś w stylu: Superbohaterowie czy jakoś takoś.
Napisano 10 Październik 200519 l fajne ale jednak biała kreska z czernią troche mnie razi..:/ moze jakby innego odcienia lub kolory wogule uzyć do tej kreski było by mi milej:] ..pomysł fajny
Napisano 12 Październik 200519 l batek czy inny super koleś to przeca moje utracone dziciństwo,jestem za
Napisano 12 Październik 200519 l Nom, Bali ja też nie widze obrazka :/ A oto mój ulubieniec :D pozdrawiam :)
Napisano 12 Październik 200519 l dokładnie, pajęczyna cieniutka powinna być, no i można by domontować też pajęczyne lecącą z prawej ręki btw poprawilem, juz powinno byc widac
Napisano 13 Październik 200519 l Grim, Belial, thx za rady :) W sumnie to pajęczynę i tło zrobiłem w jakieś 30 sec ;) i dlatego tak wygląda jak wygląda... Nie chciałem tracić za dużo czasu na ten obrazek, bo robiłem go w przerwie od innych zajęć :) Weedlog -> no normalnie mnie zabiłeś :D Zaczepista robota, lepsza niż z okładek DC :D
Napisano 13 Październik 200519 l nie no panowie, venom to z marvela jest, ale i tak jest wypas :D Leru pamietam ze kiedys zaczynales venoma w 3d ;p
Napisano 13 Październik 200519 l herosi maja to do siebie ze sa troche koslawi :-) zawsze im cos wyrasta alb jakies rogi albo zabki hehehe
Napisano 13 Październik 200519 l Autor ale herosi to ideał, proporcje i w ogóle i nic nigdy koślawo ha ha!!!! wszystko u nich jest boskie ;)
Napisano 13 Październik 200519 l nie przesadzaj z ta boskoscia :-) no ale szkoda gadac, wysmaz jakiegos nastepnego superpajaca :)
Napisano 13 Październik 200519 l A ja też mam swojego Batmana takiego troche...no zdeczke chyba nie na tym waszym poziomie ale tez się pochwale
Napisano 13 Październik 200519 l Kolejny mój pupilek :D Taki tam relaks przed snem... edit -> wiem że tło jest cienkie, ale w połowie pracy Szop mi się powiesił i musiałem się ratować Print screenem XD I oczywiście wszystkie warstwy poszły się kochać...
Napisano 14 Październik 200519 l Tez mnie sie zachcialo. spid to nie jest oczywiscie, wieczorek mi zszedl. Zamieszczam od razu bo jutro bym pewnie zauwazyl jakis szczegol ktory by w moich oczach dyskwalifikowal pracke z pokazywania publicznego:) Planuje dopiescic jeszcze troche i zapodacac Balisticowi do albumu Painterowego, szczegolnie ze pracka powstala jako tescik Paintera IX ktory dzis do mnie przybyl.
Napisano 14 Październik 200519 l nice bigleb ! az chcialoby sie zlapac ... fajny komiksowy efekt wyszedl ...
Napisano 14 Październik 200519 l Chcialem powiedziec "zaje**** elka", ale przypomnialem sobie, ze to psycholka;)
Napisano 14 Październik 200519 l hmm... skąd te latexowe inspiracje? korzystałeś z referek? ;D prof.Maciej by tego nie pochwalił ;)
Napisano 14 Październik 200519 l Tja Peter, specjalnie se gumowy asortyment w sexshopie kupilem:) Ta panna taka już lateksowata jest, dzialala na 13latkow. Prof Who? EDIT: dobra, juz wiem jaki prof. By mnie pochwalil za tego gostka z avatara:)
Napisano 14 Październik 200519 l Big, wypasiste poprostu. Z jednej strony twarz trochę zbyt płaska, ale co ja tam się znam ;)
Napisano 14 Październik 200519 l NO a Bogleb znów zaszalał jak zawsze wysoką jakością i precyzją wykonania - tak ogólnie fajny watek :D grim666 - ten batmanek - super - trochę przypomina mi prackę Bisleya Pozdr giorgione
Napisano 14 Październik 200519 l zacne, natomiast nie wiem czemu ale od jakiegos czasu superherosy kojarza mi sie jedynie ze starymi okladkami, takimi jakie mozna znalezc np na superdickery.com ;) bardzo fajniutkie, jedyna rzecz jesli juz mailbym sie odczepic to troszke dziwnie polaczona buzia z szyja, ale moze to tylko zludzenie przez plaska plame swiatla.
Napisano 14 Październik 200519 l Wlasnie to 'przepalenie' mi sie podoba:) chce wiecej tak plasko potraktowac, moze wtedy bedzie widac ze to z premedytacja. Za to cholernie mnie sie kompozycja nie podoba, punktowe swiatlo po lewej spowodowalo ze wszystko sie rypie. EDIT: I niech kto doda jaki obrazek w koncu.
Napisano 14 Październik 200519 l Że przepalona plama to git, troszkę gorzej że głowa tak daleko w jej lewo się przesunęła co bez rotacji wygląda troszkę nienaturalnie. A ogólnie to milutkie.
Napisano 14 Październik 200519 l Gdy weedlog wrzuca daremnego Venoma, to sie spuszczacie, a gdy Bigu wrzuca cos sensownego, to wszyscy zaczynaja sie przyczepiac do pierdow. Interesujace:)
Napisano 14 Październik 200519 l BIG: http://img415.imageshack.us/img415/2852/tubisie5gy.jpg moi ulubieni Herosi :D :D
Napisano 14 Październik 200519 l Reanimator, proszę Cię grzecznie, zostaw moją skromną osobę w spokoju. Twoje przytyki (bo komentarzami to bym tego nie nazwał) dotyczące moich prac są coraz bardziej żałosne.
Napisano 14 Październik 200519 l ...zapomniałem dodać że prac pana "Biga" jest piękan, cudowna, i wogóle..."chciałbym umieć tak rysować" ;D
Napisano 14 Październik 200519 l ...niech ktos jeszcze dopisze ze jestem 'najlepszy w Polsce' i bedzie komplet...