Skocz do zawartości

Featured Replies

Napisano

W sumie to bardzo szybki speed, ale w spidach przeszedłby niezuważony, bo coś mnie postować nie chcecie (może taką cieniznę odwalam). Ale to nie jedyny tylko powód, bo chcę Was zaprosić do śmigania batmanów jak chcecie. A jak nie to trudno. W sumie dobry z niego model i można ciekawe rzeczy zrobić. Czekam.

• Odpowiedzi 129
  • Wyświetleń 17,4k
  • Created
  • Ostatniej odpowiedzi

Top Posters In This Topic

Napisano

Fajne, a może by tak zrobić z tego temat o superbohaterach? (superman, spiderman, x-men, co kto lubi). Bo przecież nie samym bat-człowiekiem człowiek żyje :) Tylko żebyś zmienił nazwe tematu na coś w stylu: Superbohaterowie czy jakoś takoś.

Napisano

fajne ale jednak biała kreska z czernią troche mnie razi..:/ moze jakby innego odcienia lub kolory wogule uzyć do tej kreski było by mi milej:] ..pomysł fajny

Napisano

batek czy inny super koleś to przeca moje utracone dziciństwo,jestem za

Napisano

Nom, Bali ja też nie widze obrazka :/

A oto mój ulubieniec :D

spider0ps.gif

pozdrawiam :)

Napisano

dokładnie, pajęczyna cieniutka powinna być, no i można by domontować też pajęczyne lecącą z prawej ręki

btw poprawilem, juz powinno byc widac

Napisano

Grim, Belial, thx za rady :)

W sumnie to pajęczynę i tło zrobiłem w jakieś 30 sec ;) i dlatego tak wygląda jak wygląda... Nie chciałem tracić za dużo czasu na ten obrazek, bo robiłem go w przerwie od innych zajęć :)

Weedlog -> no normalnie mnie zabiłeś :D Zaczepista robota, lepsza niż z okładek DC :D

Napisano

nie no panowie, venom to z marvela jest, ale i tak jest wypas :D Leru pamietam ze kiedys zaczynales venoma w 3d ;p

Napisano

herosi maja to do siebie ze sa troche koslawi :-) zawsze im cos wyrasta alb jakies rogi albo zabki hehehe

Napisano
  • Autor

ale herosi to ideał, proporcje i w ogóle i nic nigdy koślawo ha ha!!!! wszystko u nich jest boskie ;)

Napisano

nie przesadzaj z ta boskoscia :-)

no ale szkoda gadac, wysmaz jakiegos nastepnego superpajaca :)

Napisano

A ja też mam swojego Batmana takiego troche...no zdeczke chyba nie na tym waszym poziomie ale tez się pochwale

batman20bg.jpg

Napisano

Kolejny mój pupilek :D

Taki tam relaks przed snem...

spawn4rm.jpg

edit -> wiem że tło jest cienkie, ale w połowie pracy Szop mi się powiesił i musiałem się ratować Print screenem XD I oczywiście wszystkie warstwy poszły się kochać...

Napisano

Tez mnie sie zachcialo. spid to nie jest oczywiscie, wieczorek mi zszedl. Zamieszczam od razu bo jutro bym pewnie zauwazyl jakis szczegol ktory by w moich oczach dyskwalifikowal pracke z pokazywania publicznego:) Planuje dopiescic jeszcze troche i zapodacac Balisticowi do albumu Painterowego, szczegolnie ze pracka powstala jako tescik Paintera IX ktory dzis do mnie przybyl.

Napisano

nice bigleb ! az chcialoby sie zlapac ... fajny komiksowy efekt wyszedl ...

Napisano

hmm... skąd te latexowe inspiracje? korzystałeś z referek? ;D

prof.Maciej by tego nie pochwalił ;)

Napisano

Tja Peter, specjalnie se gumowy asortyment w sexshopie kupilem:) Ta panna taka już lateksowata jest, dzialala na 13latkow. Prof Who?

EDIT: dobra, juz wiem jaki prof. By mnie pochwalil za tego gostka z avatara:)

Napisano

BIeglebowski wygrałeś:]...ale kto to? Elektra chyba nie?!

Napisano

Big, wypasiste poprostu. Z jednej strony twarz trochę zbyt płaska, ale co ja tam się znam ;)

Napisano

NO a Bogleb znów zaszalał jak zawsze wysoką jakością i precyzją wykonania - tak ogólnie fajny watek :D

grim666 - ten batmanek - super - trochę przypomina mi prackę Bisleya

Pozdr

giorgione

Napisano

zacne, natomiast nie wiem czemu ale od jakiegos czasu superherosy kojarza mi sie jedynie ze starymi okladkami, takimi jakie mozna znalezc np na superdickery.com ;)

bardzo fajniutkie, jedyna rzecz jesli juz mailbym sie odczepic to troszke dziwnie polaczona buzia z szyja, ale moze to tylko zludzenie przez plaska plame swiatla.

Napisano

Wlasnie to 'przepalenie' mi sie podoba:) chce wiecej tak plasko potraktowac, moze wtedy bedzie widac ze to z premedytacja. Za to cholernie mnie sie kompozycja nie podoba, punktowe swiatlo po lewej spowodowalo ze wszystko sie rypie.

EDIT: I niech kto doda jaki obrazek w koncu.

Napisano

Że przepalona plama to git, troszkę gorzej że głowa tak daleko w jej lewo się przesunęła co bez rotacji wygląda troszkę nienaturalnie. A ogólnie to milutkie.

Napisano

Gdy weedlog wrzuca daremnego Venoma, to sie spuszczacie, a gdy Bigu wrzuca cos sensownego, to wszyscy zaczynaja sie przyczepiac do pierdow. Interesujace:)

Napisano

(wybiję się ;) ) Biglebowsky -> super extra miód! O!

Napisano

Reanimator, proszę Cię grzecznie, zostaw moją skromną osobę w spokoju. Twoje przytyki (bo komentarzami to bym tego nie nazwał) dotyczące moich prac są coraz bardziej żałosne.

Napisano

...zapomniałem dodać że prac pana "Biga" jest piękan, cudowna, i wogóle..."chciałbym umieć tak rysować" ;D