Marcin Napisano 12 Październik 2005 Share Napisano 12 Październik 2005 witam jakies pytania to walcie ;] ---------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------- ---------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------- ---------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------- ---------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------- ---------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------- Niedlugo oczywiscie wersja nocna :> w miare wolnego czasu , no i chyba wreszcie zrobie scene do light contestu Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
chveti Napisano 12 Październik 2005 Share Napisano 12 Październik 2005 Ładne ale dość monotonne , poprzednie mi się bardziej podobało... co więcej??? ładna szyba przy wannie :] btw.Maxwell? Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
AGmakonts Napisano 12 Październik 2005 Share Napisano 12 Październik 2005 ładnie, tak elegancko ale jak na mój gust za jasno skoro wszystko w czerni to moim zdaniem powinno się ją czuć Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Marcin Napisano 12 Październik 2005 Autor Share Napisano 12 Październik 2005 szyba przy wannie to na prysznic ;] mialo byc monotonnie i zimno , choc zapewne pełnego mrozu tu nei uzyskalem bo drewienko troche ogrzało generalnie ideą wnetrza miła być czerń , chcialem jak najbardziej uzyskac wnetrze przyjemne dla oka i troche kontrowensyjne jaki tam maxwell :> vray , maxwella nie uzywam i chyba nie bede ;] Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
chveti Napisano 12 Październik 2005 Share Napisano 12 Październik 2005 jaki tam maxwell :> vray , maxwella nie uzywam i chyba nie bede ;] to pocoś ten grain wsadzał :] Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
AGmakonts Napisano 12 Październik 2005 Share Napisano 12 Październik 2005 grain to chyba pzrez to ze Marcinowi nie chciało się zcekac aż się wyrenderują cienie z swiateł o więcej niż 8 subsów:PP Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
xeav Napisano 12 Październik 2005 Share Napisano 12 Październik 2005 jak zwykle, bardzo dobra praca, render rox 9/10 Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Marcin Napisano 12 Październik 2005 Autor Share Napisano 12 Październik 2005 swiateł tam nie ma ;] tylko skylight ... grain to przez gloossy na czarnych elementach (gloossy = 0,2) , moze i by go nie bylo ale jak wlaczylem gloossy dla testow kiedys to mi sie spodobał i juz tak został Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
buczer Napisano 12 Październik 2005 Share Napisano 12 Październik 2005 przyjarałeś ostro, ...click ;) Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Kuciel Napisano 12 Październik 2005 Share Napisano 12 Październik 2005 ten grain psuje wszystko jak dla mnie i jeszcze tekstura szafy ale pracka niczego sobie, ladna :) Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Marcin Napisano 12 Październik 2005 Autor Share Napisano 12 Październik 2005 przyjarałeś ostro, ...click ;) czy to zle ;] Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
buczer Napisano 12 Październik 2005 Share Napisano 12 Październik 2005 "czy to zle ;]" tak ps: ładny projekt ale drzwi równo zerżnąłeś z SansSerifa ;) bez desek przy lustrze imho dużo lepiej Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
nielot007 Napisano 12 Październik 2005 Share Napisano 12 Październik 2005 Witam!! mi sie pracka nie podoba tex szafy jest paskudne poduszka na fotelu modelingowo i materialowo tez nie zadobrze to samo na luzku przescieradlo poduszki koldra mi sie nie podoba ps. to juz ja bym tak zrobil choc nie mam o tym pojecia :) ps2. ile wszystko robiles??(modele testy itp) pozdro Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Marcin Napisano 12 Październik 2005 Autor Share Napisano 12 Październik 2005 ps: ładny projekt ale drzwi równo zerżnąłeś z SansSerifa ;) hmm , jakos nie kojaze tych Sansowych drzwi ... mozesz jakos dac namiar ? Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
JunioR Napisano 12 Październik 2005 Share Napisano 12 Październik 2005 bardzo ładnie, chodz musze przyznac ze widziałem Twoje o wiele lepsze pracki pozd. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
polka dot Napisano 12 Październik 2005 Share Napisano 12 Październik 2005 petrowi chyba o to chodzilo :> http://www.max3d.pl/forum/showthread.php?t=16518 mi tam sie podoba ale.. tez jestem grainowiec :D ale troche przegiales, na panoramie za telewizorem popatrz :* jestes moim idolem =D Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
RA Napisano 12 Październik 2005 Share Napisano 12 Październik 2005 Ziarno dobre jest. Pracka bardzo dobra, jedyne do czego moge sie przyczepic, to oswietlenie gubiace sie w polowie pomieszczenia. Polowa przepalona, polowa czarna i smutna. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Baton Napisano 12 Październik 2005 Share Napisano 12 Październik 2005 Ja sie w pelni zgadzam z nielotem. Pozdr. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Marcin Napisano 12 Październik 2005 Autor Share Napisano 12 Październik 2005 ale z was faje ;] ide na evermołszon bo tam sie lepiej znają :> Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
SansSerif Napisano 12 Październik 2005 Share Napisano 12 Październik 2005 ładny projekt ale drzwi równo zerżnąłeś z SansSerifa drzwi szafy to niestety nie mój patent. kilka włoskich firm robi takie szafy. proporcje w łazience wydają się delikatnie rozjechane. umywalka powinna być na H 85cm a wc i bidet na 40cm. anyway, nice work dude ;] Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Marcin Napisano 12 Październik 2005 Autor Share Napisano 12 Październik 2005 drzwi szafy to niestety nie mój patent. kilka włoskich firm robi takie szafy. no pewnie . np. te są z serii "Door" firmy B&B Italia proporcje w łazience wydają się delikatnie rozjechane. umywalka powinna być na H 85cm a wc i bidet na 40cm. delikatnie to chyba dobrze powiedziane umywalka : H 80 bidet i sedes : H 45 zapewne dlatego ze robilem to troche na swoj wymiar i za bardzo sie tym sugerowalem anyway , wlasnie o takie uwagi mi chodiz ... wytykac ile wlezie a ew. odpowiem na wątpliwosci Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
SansSerif Napisano 12 Październik 2005 Share Napisano 12 Październik 2005 umywalka : H 80 ... zapewne dlatego ze robilem to troche na swoj wymiar za nisko. juz lepiej byłoby wstawić pisuar ;] a kibel i bidet muszą byc na 40cm bo taki jest standard mocowań systemów podtynkowych. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
siwy Napisano 12 Październik 2005 Share Napisano 12 Październik 2005 jezeli to coś we wnece po prawej stronie to wanna, to chyba za wysoka, a te kanty mogą zabić człowieka o mokrych stopach. Ogólnie nieźle , ale te ziarno przesadzone. To coś w sypialni na półce wygląda jak z gipsu. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
AGmakonts Napisano 12 Październik 2005 Share Napisano 12 Październik 2005 co tu kurde taka mania bezpieczeństwa ostatniu tutaj wanna za wysoka, u mnię sofa dla samobujców a chvetiego łozko z pzrepascia:P lol I teraz zauwazyłem bardzo głupio wygląda połączeniu umywalek ze ścianą tam się cień rozjeżdża to jest ta rzecz która mnię zawsze najbardziej razi Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Hindus Napisano 13 Październik 2005 Share Napisano 13 Październik 2005 srednio wyszło - wykonanie spoko ale koncept mi sie nie podoba. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
chveti Napisano 13 Październik 2005 Share Napisano 13 Październik 2005 Czytając komentarze nasuwa mi się takie stare zdanie : Jak raz w zrobisz coś niemożliwego szef zaliczy to do twoich obowiązków ;] Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
flesz_gordon Napisano 13 Październik 2005 Share Napisano 13 Październik 2005 stac cie na wiecej :) Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Youki-Pouki Napisano 13 Październik 2005 Share Napisano 13 Październik 2005 czołem nie wiem czy wolno sypnąć tu swoje 3grosze bo nowicjusz jestem ale jeśli pozwolisz Marcinie - widzę od jakiegoś czasu duże zmiany w stylu jaki prezentujesz na forum zwłaszcza w swerze projektowej duży + powiedz tylko czy to drewno to zebrano ? nie za duża skala ? i co to za podłoga że wszędzie jest taka sama i w sypialni i w łazience i bez połączeń > bo chyba nie wykładzina dywanowa z komfortu ? chapeau bas Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Shalivan Napisano 14 Październik 2005 Share Napisano 14 Październik 2005 przykro mi że rekomendacji nie dostałeś ;-). Białe Przepalenia (światła) ale praca super. Przynajmniej jak dla mnie Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Chalek Napisano 16 Październik 2005 Share Napisano 16 Październik 2005 Przyjemne. Fajnie się na to patrzy. Może ciut zbyt monotonne, a może nie? Hmmm... sam nie wiem. Ogólnie podoba mi się, ale nie powala. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Rekomendowane odpowiedzi