Napisano 12 Październik 200519 l witam jakies pytania to walcie ;] ---------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------- ---------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------- ---------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------- ---------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------- ---------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------- Niedlugo oczywiscie wersja nocna :> w miare wolnego czasu , no i chyba wreszcie zrobie scene do light contestu
Napisano 12 Październik 200519 l Ładne ale dość monotonne , poprzednie mi się bardziej podobało... co więcej??? ładna szyba przy wannie :] btw.Maxwell?
Napisano 12 Październik 200519 l ładnie, tak elegancko ale jak na mój gust za jasno skoro wszystko w czerni to moim zdaniem powinno się ją czuć
Napisano 12 Październik 200519 l Autor szyba przy wannie to na prysznic ;] mialo byc monotonnie i zimno , choc zapewne pełnego mrozu tu nei uzyskalem bo drewienko troche ogrzało generalnie ideą wnetrza miła być czerń , chcialem jak najbardziej uzyskac wnetrze przyjemne dla oka i troche kontrowensyjne jaki tam maxwell :> vray , maxwella nie uzywam i chyba nie bede ;]
Napisano 12 Październik 200519 l jaki tam maxwell :> vray , maxwella nie uzywam i chyba nie bede ;] to pocoś ten grain wsadzał :]
Napisano 12 Październik 200519 l grain to chyba pzrez to ze Marcinowi nie chciało się zcekac aż się wyrenderują cienie z swiateł o więcej niż 8 subsów:PP
Napisano 12 Październik 200519 l Autor swiateł tam nie ma ;] tylko skylight ... grain to przez gloossy na czarnych elementach (gloossy = 0,2) , moze i by go nie bylo ale jak wlaczylem gloossy dla testow kiedys to mi sie spodobał i juz tak został
Napisano 12 Październik 200519 l ten grain psuje wszystko jak dla mnie i jeszcze tekstura szafy ale pracka niczego sobie, ladna :)
Napisano 12 Październik 200519 l "czy to zle ;]" tak ps: ładny projekt ale drzwi równo zerżnąłeś z SansSerifa ;) bez desek przy lustrze imho dużo lepiej
Napisano 12 Październik 200519 l Witam!! mi sie pracka nie podoba tex szafy jest paskudne poduszka na fotelu modelingowo i materialowo tez nie zadobrze to samo na luzku przescieradlo poduszki koldra mi sie nie podoba ps. to juz ja bym tak zrobil choc nie mam o tym pojecia :) ps2. ile wszystko robiles??(modele testy itp) pozdro
Napisano 12 Październik 200519 l Autor ps: ładny projekt ale drzwi równo zerżnąłeś z SansSerifa ;) hmm , jakos nie kojaze tych Sansowych drzwi ... mozesz jakos dac namiar ?
Napisano 12 Październik 200519 l bardzo ładnie, chodz musze przyznac ze widziałem Twoje o wiele lepsze pracki pozd.
Napisano 12 Październik 200519 l petrowi chyba o to chodzilo :> http://www.max3d.pl/forum/showthread.php?t=16518 mi tam sie podoba ale.. tez jestem grainowiec :D ale troche przegiales, na panoramie za telewizorem popatrz :* jestes moim idolem =D
Napisano 12 Październik 200519 l Ziarno dobre jest. Pracka bardzo dobra, jedyne do czego moge sie przyczepic, to oswietlenie gubiace sie w polowie pomieszczenia. Polowa przepalona, polowa czarna i smutna.
Napisano 12 Październik 200519 l Autor ale z was faje ;] ide na evermołszon bo tam sie lepiej znają :>
Napisano 12 Październik 200519 l ładny projekt ale drzwi równo zerżnąłeś z SansSerifa drzwi szafy to niestety nie mój patent. kilka włoskich firm robi takie szafy. proporcje w łazience wydają się delikatnie rozjechane. umywalka powinna być na H 85cm a wc i bidet na 40cm. anyway, nice work dude ;]
Napisano 12 Październik 200519 l Autor drzwi szafy to niestety nie mój patent. kilka włoskich firm robi takie szafy. no pewnie . np. te są z serii "Door" firmy B&B Italia proporcje w łazience wydają się delikatnie rozjechane. umywalka powinna być na H 85cm a wc i bidet na 40cm. delikatnie to chyba dobrze powiedziane umywalka : H 80 bidet i sedes : H 45 zapewne dlatego ze robilem to troche na swoj wymiar i za bardzo sie tym sugerowalem anyway , wlasnie o takie uwagi mi chodiz ... wytykac ile wlezie a ew. odpowiem na wątpliwosci
Napisano 12 Październik 200519 l umywalka : H 80 ... zapewne dlatego ze robilem to troche na swoj wymiar za nisko. juz lepiej byłoby wstawić pisuar ;] a kibel i bidet muszą byc na 40cm bo taki jest standard mocowań systemów podtynkowych.
Napisano 12 Październik 200519 l jezeli to coś we wnece po prawej stronie to wanna, to chyba za wysoka, a te kanty mogą zabić człowieka o mokrych stopach. Ogólnie nieźle , ale te ziarno przesadzone. To coś w sypialni na półce wygląda jak z gipsu.
Napisano 12 Październik 200519 l co tu kurde taka mania bezpieczeństwa ostatniu tutaj wanna za wysoka, u mnię sofa dla samobujców a chvetiego łozko z pzrepascia:P lol I teraz zauwazyłem bardzo głupio wygląda połączeniu umywalek ze ścianą tam się cień rozjeżdża to jest ta rzecz która mnię zawsze najbardziej razi
Napisano 13 Październik 200519 l Czytając komentarze nasuwa mi się takie stare zdanie : Jak raz w zrobisz coś niemożliwego szef zaliczy to do twoich obowiązków ;]
Napisano 13 Październik 200519 l czołem nie wiem czy wolno sypnąć tu swoje 3grosze bo nowicjusz jestem ale jeśli pozwolisz Marcinie - widzę od jakiegoś czasu duże zmiany w stylu jaki prezentujesz na forum zwłaszcza w swerze projektowej duży + powiedz tylko czy to drewno to zebrano ? nie za duża skala ? i co to za podłoga że wszędzie jest taka sama i w sypialni i w łazience i bez połączeń > bo chyba nie wykładzina dywanowa z komfortu ? chapeau bas
Napisano 14 Październik 200519 l przykro mi że rekomendacji nie dostałeś ;-). Białe Przepalenia (światła) ale praca super. Przynajmniej jak dla mnie
Napisano 16 Październik 200519 l Przyjemne. Fajnie się na to patrzy. Może ciut zbyt monotonne, a może nie? Hmmm... sam nie wiem. Ogólnie podoba mi się, ale nie powala.