Skocz do zawartości

Featured Replies

Napisano

witam

jakies pytania to walcie ;]

----------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------

side%20bedroom.jpg

----------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------

perspective%20bedroom.jpg

front%20bathroom.jpg

front%20overall%20panorama%20thumb.jpg

Niedlugo oczywiscie wersja nocna :> w miare wolnego czasu , no i chyba wreszcie zrobie scene do light contestu

• Odpowiedzi 29
  • Wyświetleń 2,8k
  • Created
  • Ostatniej odpowiedzi

Top Posters In This Topic

Napisano

Ładne ale dość monotonne , poprzednie mi się bardziej podobało...

co więcej??? ładna szyba przy wannie :]

btw.Maxwell?

Napisano

ładnie, tak elegancko ale jak na mój gust za jasno skoro wszystko w czerni to moim zdaniem powinno się ją czuć

Napisano
  • Autor

szyba przy wannie to na prysznic ;]

mialo byc monotonnie i zimno , choc zapewne pełnego mrozu tu nei uzyskalem bo drewienko troche ogrzało

generalnie ideą wnetrza miła być czerń , chcialem jak najbardziej uzyskac wnetrze przyjemne dla oka i troche kontrowensyjne

jaki tam maxwell :> vray , maxwella nie uzywam i chyba nie bede ;]

Napisano

jaki tam maxwell :> vray , maxwella nie uzywam i chyba nie bede ;]

to pocoś ten grain wsadzał :]

Napisano

grain to chyba pzrez to ze Marcinowi nie chciało się zcekac aż się wyrenderują cienie z swiateł o więcej niż 8 subsów:PP

Napisano

jak zwykle, bardzo dobra praca, render rox

9/10

Napisano
  • Autor

swiateł tam nie ma ;]

tylko skylight ...

grain to przez gloossy na czarnych elementach (gloossy = 0,2) , moze i by go nie bylo ale jak wlaczylem gloossy dla testow kiedys to mi sie spodobał i juz tak został

Napisano

ten grain psuje wszystko jak dla mnie i jeszcze tekstura szafy ale pracka niczego sobie, ladna :)

Napisano

"czy to zle ;]"

tak

ps: ładny projekt ale drzwi równo zerżnąłeś z SansSerifa ;)

bez desek przy lustrze imho dużo lepiej

Napisano

Witam!!

mi sie pracka nie podoba

tex szafy jest paskudne

poduszka na fotelu modelingowo i materialowo tez nie zadobrze

to samo na luzku przescieradlo poduszki koldra

mi sie nie podoba

ps. to juz ja bym tak zrobil choc nie mam o tym pojecia :)

ps2. ile wszystko robiles??(modele testy itp)

pozdro

Napisano
  • Autor
ps: ładny projekt ale drzwi równo zerżnąłeś z SansSerifa ;)

hmm , jakos nie kojaze tych Sansowych drzwi ... mozesz jakos dac namiar ?

Napisano

bardzo ładnie, chodz musze przyznac ze widziałem Twoje o wiele lepsze pracki

pozd.

Napisano

Ziarno dobre jest.

Pracka bardzo dobra, jedyne do czego moge sie przyczepic, to oswietlenie gubiace sie w polowie pomieszczenia. Polowa przepalona, polowa czarna i smutna.

Napisano
  • Autor

ale z was faje ;] ide na evermołszon bo tam sie lepiej znają :>

Napisano
ładny projekt ale drzwi równo zerżnąłeś z SansSerifa

drzwi szafy to niestety nie mój patent. kilka włoskich firm robi takie szafy.

proporcje w łazience wydają się delikatnie rozjechane. umywalka powinna być na H 85cm a wc i bidet na 40cm.

anyway, nice work dude ;]

Napisano
  • Autor
drzwi szafy to niestety nie mój patent. kilka włoskich firm robi takie szafy.

no pewnie . np. te są z serii "Door" firmy B&B Italia

proporcje w łazience wydają się delikatnie rozjechane. umywalka powinna być na H 85cm a wc i bidet na 40cm.

delikatnie to chyba dobrze powiedziane

umywalka : H 80

bidet i sedes : H 45

zapewne dlatego ze robilem to troche na swoj wymiar i za bardzo sie tym sugerowalem

anyway , wlasnie o takie uwagi mi chodiz ... wytykac ile wlezie a ew. odpowiem na wątpliwosci

Napisano

umywalka : H 80 ... zapewne dlatego ze robilem to troche na swoj wymiar

za nisko. juz lepiej byłoby wstawić pisuar ;]

a kibel i bidet muszą byc na 40cm bo taki jest standard mocowań systemów podtynkowych.

Napisano

jezeli to coś we wnece po prawej stronie to wanna, to chyba za wysoka, a te kanty mogą zabić człowieka o mokrych stopach. Ogólnie nieźle , ale te ziarno przesadzone. To coś w sypialni na półce wygląda jak z gipsu.

Napisano

co tu kurde taka mania bezpieczeństwa ostatniu tutaj wanna za wysoka, u mnię sofa dla samobujców a chvetiego łozko z pzrepascia:P lol

I teraz zauwazyłem bardzo głupio wygląda połączeniu umywalek ze ścianą tam się cień rozjeżdża to jest ta rzecz która mnię zawsze najbardziej razi

Napisano

srednio wyszło - wykonanie spoko ale koncept mi sie nie podoba.

Napisano

Czytając komentarze nasuwa mi się takie stare zdanie : Jak raz w zrobisz coś niemożliwego szef zaliczy to do twoich obowiązków ;]

Napisano

czołem

nie wiem czy wolno sypnąć tu swoje 3grosze bo nowicjusz jestem

ale jeśli pozwolisz Marcinie - widzę od jakiegoś czasu duże zmiany w stylu jaki prezentujesz na forum zwłaszcza w swerze projektowej duży +

powiedz tylko czy to drewno to zebrano ? nie za duża skala ?

i co to za podłoga że wszędzie jest taka sama i w sypialni i w łazience i bez połączeń > bo chyba nie wykładzina dywanowa z komfortu ?

chapeau bas

Napisano

przykro mi że rekomendacji nie dostałeś ;-). Białe Przepalenia (światła) ale praca super. Przynajmniej jak dla mnie

Napisano

Przyjemne. Fajnie się na to patrzy. Może ciut zbyt monotonne, a może nie? Hmmm... sam nie wiem. Ogólnie podoba mi się, ale nie powala.

Powiadomienie o plikach cookie

Wykorzystujemy cookies. Przeczytaj więcej Polityka prywatności