Napisano 29 Październik 200519 l Witam zwracam się do administracji tegoż lokalu dlaczego po próbie załadowania animowanego avatara pisze że takich się nie da ?? komu musze dać w łape żebym se takigo mógł załadować ?? :) przelew gotówkowy :))
Napisano 29 Październik 200519 l Autor 80x80 rozmiar: 8.8 kb rozmiar na dysku 16 kb czy to tak wiele :P
Napisano 30 Październik 200519 l Nie powiniennem podawać mojego avatara jako przykład, bo jest stary i brzydki, ale można.
Napisano 30 Październik 200519 l no wiadomo ze jak juz miales gifa to go masz nadal, ale zobacz z ktorego dnia jest watek... avatary juz istniejace nie maja nic do tego... ja akurat probowalem wrzucic avatarka 3 dni temu, tez mi sie nie udalo i dlatego wogole sie udzielam w tym watku :P pzdr...
Napisano 30 Październik 200519 l Autor my tu sobie gadu gadu a mój avatar dalej leży tylko na dysku :) a taki piękny jest sami widzicie, ten avatar pokazuje mnie jako grafika :) on bardzo dobrze obrazuje mój poziom dlatego mi tak na nim zależy :) edit: człowiek staje na głowie a i tak mu nie wychodzi haha :P
Napisano 30 Październik 200519 l nie można teraz wgrywać animowanych avatarów i nigdy nie można było. koniec kropka.
Napisano 30 Październik 200519 l Don--> super avatar !! kolegaalek--> hmmm czyzby powiekszylo sie grono "czlonkow" Actimel Group??
Napisano 30 Październik 200519 l sorry za OT ale odpisze nielotowi- nie wiem, bo ja nie wiem czy pełnoprawnie w nim jestem, ale pijam actimel codziennie i to jest fakt
Napisano 30 Październik 200519 l Autor nie można teraz wgrywać animowanych avatarów i nigdy nie można było. koniec kropka. to skąd ty masz ? :P
Napisano 30 Październik 200519 l ejno tu coniektorzy jakies przywileje maja:d, ehh mody tak maja, zawsze byli inni:D
Napisano 30 Październik 200519 l widocznie do pewnego czasu mozna bylo wrzucac gify, teraz karly rzadza polska i wszystko sie zmienia:D
Napisano 31 Październik 200519 l to tylko złudzenie optyczne przeciez to JPG ;) heh heh, ja mam lepszy sposób- cały dzień siedzę z włączonym max3d i zmieniam avatara co pół sekundy:p kolegaalek modem, w sumie to niezły pomysł;)
Napisano 1 Wrzesień 200618 l illy to ty niewiesz ze mamy custom user tittle??? przecież ten napis "Miasto" to przykrywa:D:D i np. ttaaddeekk juz o tym wie i ma własny CUT;) zobacz co tam na wypisywał:D:D ps. ja juz tez mam wasny custom user tittle:D