DonKichot Napisano 29 Październik 2005 Share Napisano 29 Październik 2005 Witam zwracam się do administracji tegoż lokalu dlaczego po próbie załadowania animowanego avatara pisze że takich się nie da ?? komu musze dać w łape żebym se takigo mógł załadować ?? :) przelew gotówkowy :)) Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Marcin Napisano 29 Październik 2005 Share Napisano 29 Październik 2005 a moze twoj gif ma za duzą obietosc ? ;] Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
xeav Napisano 29 Październik 2005 Share Napisano 29 Październik 2005 ja miałem kiedyś animowanego i wszystko było ok. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
DonKichot Napisano 29 Październik 2005 Autor Share Napisano 29 Październik 2005 80x80 rozmiar: 8.8 kb rozmiar na dysku 16 kb czy to tak wiele :P Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Drakula Napisano 29 Październik 2005 Share Napisano 29 Październik 2005 2x za duzo :] Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Amrun Napisano 29 Październik 2005 Share Napisano 29 Październik 2005 nie da sie zamieszczac gifow... poprostu pzdr... Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
piotrek Napisano 29 Październik 2005 Share Napisano 29 Październik 2005 da się :p Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
xeav Napisano 29 Październik 2005 Share Napisano 29 Październik 2005 można http://www.max3d.pl/forum/member.php?u=1291 Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Amrun Napisano 29 Październik 2005 Share Napisano 29 Październik 2005 nie... nie mozna pzdr... Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
mathix Napisano 30 Październik 2005 Share Napisano 30 Październik 2005 Nie powiniennem podawać mojego avatara jako przykład, bo jest stary i brzydki, ale można. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
xeav Napisano 30 Październik 2005 Share Napisano 30 Październik 2005 może po upgrad'zie vB coś się zmieniło Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Amrun Napisano 30 Październik 2005 Share Napisano 30 Październik 2005 no wiadomo ze jak juz miales gifa to go masz nadal, ale zobacz z ktorego dnia jest watek... avatary juz istniejace nie maja nic do tego... ja akurat probowalem wrzucic avatarka 3 dni temu, tez mi sie nie udalo i dlatego wogole sie udzielam w tym watku :P pzdr... Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
DonKichot Napisano 30 Październik 2005 Autor Share Napisano 30 Październik 2005 my tu sobie gadu gadu a mój avatar dalej leży tylko na dysku :) a taki piękny jest sami widzicie, ten avatar pokazuje mnie jako grafika :) on bardzo dobrze obrazuje mój poziom dlatego mi tak na nim zależy :) edit: człowiek staje na głowie a i tak mu nie wychodzi haha :P Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
kolegaalek Napisano 30 Październik 2005 Share Napisano 30 Październik 2005 nie można teraz wgrywać animowanych avatarów i nigdy nie można było. koniec kropka. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
nielot007 Napisano 30 Październik 2005 Share Napisano 30 Październik 2005 Don--> super avatar !! kolegaalek--> hmmm czyzby powiekszylo sie grono "czlonkow" Actimel Group?? Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
kolegaalek Napisano 30 Październik 2005 Share Napisano 30 Październik 2005 sorry za OT ale odpisze nielotowi- nie wiem, bo ja nie wiem czy pełnoprawnie w nim jestem, ale pijam actimel codziennie i to jest fakt Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
DonKichot Napisano 30 Październik 2005 Autor Share Napisano 30 Październik 2005 nie można teraz wgrywać animowanych avatarów i nigdy nie można było. koniec kropka. to skąd ty masz ? :P Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Bzyku Napisano 30 Październik 2005 Share Napisano 30 Październik 2005 to tylko złudzenie optyczne przeciez to JPG ;) heh Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
DonKichot Napisano 30 Październik 2005 Autor Share Napisano 30 Październik 2005 ooo następny przez was ide się upić :) Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
JohnZi Napisano 30 Październik 2005 Share Napisano 30 Październik 2005 ejno tu coniektorzy jakies przywileje maja:d, ehh mody tak maja, zawsze byli inni:D Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
MF Napisano 30 Październik 2005 Share Napisano 30 Październik 2005 kolegaalek modem, od kiedy ;> ? Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
dariusz Napisano 30 Październik 2005 Share Napisano 30 Październik 2005 widocznie do pewnego czasu mozna bylo wrzucac gify, teraz karly rzadza polska i wszystko sie zmienia:D Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Bzyku Napisano 30 Październik 2005 Share Napisano 30 Październik 2005 malefatal chyba modemowcem :) Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
kolegaalek Napisano 31 Październik 2005 Share Napisano 31 Październik 2005 to tylko złudzenie optyczne przeciez to JPG ;) heh heh, ja mam lepszy sposób- cały dzień siedzę z włączonym max3d i zmieniam avatara co pół sekundy:p kolegaalek modem, w sumie to niezły pomysł;) Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Jim mee Napisano 1 Wrzesień 2006 Share Napisano 1 Wrzesień 2006 Kolegaalek Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
illy Napisano 1 Wrzesień 2006 Share Napisano 1 Wrzesień 2006 ja chce custom user title Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
hkropinski Napisano 1 Wrzesień 2006 Share Napisano 1 Wrzesień 2006 illy to ty niewiesz ze mamy custom user tittle??? przecież ten napis "Miasto" to przykrywa:D:D i np. ttaaddeekk juz o tym wie i ma własny CUT;) zobacz co tam na wypisywał:D:D ps. ja juz tez mam wasny custom user tittle:D Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
illy Napisano 1 Wrzesień 2006 Share Napisano 1 Wrzesień 2006 eeee, juz nawet sie do ramki dopasowuje a nie jak mial master Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Rekomendowane odpowiedzi